Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Assassins Creed 2
decko1987 kaže...

ma netko je vec prije reko to ce razor reloaded i ekipa savladat

Aj realno reci sta oni nisu sve savladali Smijeh

Cak i "neprobojni"GTA 4 su hackali.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ja neznam tko ovdje koga je'e

Grafika je u najmanju ruku vrlo dobra

Assassins Creed 2 bi trebao biti na Dunia Engineu djelomično. (Dunia engine inače koristi Far Cry 2. Dunia Engine inače je modificirana verzija CryEnginea 2 koji koristi Crysis/Crysis Warhead )

Igra radi na Anvil engineu

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 21:58 (Oly_E3).
16 godina
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

Ja neznam tko ovdje koga je'e

Grafika je u najmanju ruku vrlo dobra

Assassins Creed 2 bi trebao biti na Dunia Engineu (Dunia engine inače koristi Far Cry 2)

Tako i Wikipedija veli.

Bit ce to onda super grafika i opcenito optimizacija jer mi je FC 2 letio na max.postavkama Smijeh

Jedva cekam!

16 godina
neaktivan

Eh... malo sam loše složio post, sada sam ga editirao (nije sve rađenom pomoću Dunije, ipak je stari Anvile još uvijek na snazi)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
Assassins Creed 2

Ma šta će nam DX10 ili 11?

Crysis je bio ultra na DX10 dok nije otkriveno da s jednakom grafikom se može namjestit da radi s DX9.

A ako u ovom ima dunia enginea moglo bi bit odlično.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo kratka recenzija kako ta Ubisoftova zastita funkcionira.

...If you get disconnected while playing, you're booted out of the game. All your progress since the last checkpoint or savegame is lost, and your only options are to quit to Windows or wait until you're reconnected...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pa tko normalan nece nakon toga krekirati igru. To je s*anje da vece nemoze bit! Stvarno su zas*ali s tim!
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ma ubisoft ce popusit s tom zastitom

gledajte ajde da su to oni stavili na jednu igru mozda nebi pirati tolko se trudili da to probiju

ali ne ubisoft je pohlepna multimilijunska gamad francuska koja hoce stavit tu zastitu na sve igre

normalno da ce se prikupit paznja svih zivih crack ekipa i razbit im tu zastitu

a tko ce ispastati na kraju radi te zastite?

ljudi koji su kupili original

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 14:40 (TopForumaš).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

u ožujku stiže za PC

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
intel97 kaže...

u ožujku stiže za PC

sry al nisam mogo odoljet

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina

prošao sam jedinicu i nemogu dočekat AC 2, al istina on dolazi tek u ožujak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

koji vam je k.... pa vec smo odavno zakljucili da dolazi 16.03.2010

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel mi moze netko reci jeli istina da u Australiju Izlazi prije http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-117376.aspx ako je onda je ubisoft glup to je samo jos jedan razlog za piratstvo

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
A jesi dosadan vise: 'samo jos jedan razlog za piratstvo' bla, bla... Nije tu Ubisoft nista glup, nije to nikakav razlog za piratstvo, sto ti se tesko strpit 2-3 dana da dodje igra i u Europu. Ako ces je stvarno kupit, onda ces cekat, a ako ne, onda ces je ionako skinut sat vremena nakon izlaska.
I nauči se koristit 'Uredi', ne duplaj postove!
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

onda je ubisoft glup

Sva sreća da si ti tu, tako pametan.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a sta cete klinac je nabrijan na igru totalno btw imali smo slicnog fanatika na ovoj temi prije pa je bio protjeran

gle mnoga "djecica"(11-13 god)tu na forum dolaze bez imalo internetske pismenosti i postovanja prema drugima te misle da su popili svu pamet svjeta

nezelim ovim nikoga omalovazavat ili povrijedit ali tako stvari stoje pa vam samo zelim reci da se ne obazirite previse na njega ili slicno

sad sam otisao u offtopic pa se ispricavam al jednostavno sam morao to reci

jos da dodam dosta sam skeptican oko pc verzije jer je ocito da je ubisoft posvetio samo paznju na anti-piratsvo

baš kao i rockstar s GTA 4

i sta smo onda dobili na pc-u jednu od najneoptimiziranijih igara ikad

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 19:31 (TopForumaš).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

a sta cete klinac je nabrijan na igru totalno btw imali smo slicnog fanatika na ovoj temi prije pa je bio protjeran

gle mnoga "djecica"(11-13 god)tu na forum dolaze bez imalo internetske pismenosti i postovanja prema drugima te misle da su popili svu pamet svjeta

nezelim ovim nikoga omalovazavat ili povrijedit ali tako stvari stoje pa vam samo zelim reci da se ne obazirite previse na njega ili slicno

sad sam otisao u offtopic pa se ispricavam al jednostavno sam morao to reci

jos da dodam dosta sam skeptican oko pc verzije jer je ocito da je ubisoft posvetio samo paznju na anti-piratsvo

baš kao i rockstar s GTA 4

i sta smo onda dobili na pc-u jednu od najneoptimiziranijih igara ikad

ivan's creed is back - lulz ;)

A što se tiče PC verzije, nadajmo se da nije tako :)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mater in heben sve mi se čini da se ni ovo neće moć igrat bez originala!

http://gaming.hr/vijesti/2529-Assassin---s-Creed-2-za-PC-zahtjeva-stalnu-internet-vezu-.html

Chuck Norris je poreza nož!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

http://gaming.hr/vijesti/2529-Assassin---s-Creed-2-za-PC-zahtjeva-stalnu-internet-vezu-.html

To znači da mi skida promet,brine me jer imam 10 Gb?

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

@tothecore je vec to postao i to par postova iznad ali na engleskom

a za ovo sto kazes nece se igrat bez originala i o tome smo vec raspravili ja mislim da ima oko 90% sanse da ce se moci

JBT PA TO JE UBISOFT kompanija koja je "posudila" reloadeov crack kak mozete ocekivat da ce im zastita radit pa pirati im se smiju u facu(ispravite me ako sam u krivo nisam previse istrazio tu vijest)

http://gamers.ba/vijest/3181/ubisoft-krade-reloaded-ov-crack-/

P.S. cini se da sam bio u pravu jedini razlog odgode je bio implementiranje ubijove nove DRM zastite u AC2.....jadno

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 19:52 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
Nevidim sada na mobitelu, ali o cemu je tu rijec o toj vijesti - 'Ubisoft krade reloadedov crack'?
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nevidim sada na mobitelu, ali o cemu je tu rijec o toj vijesti - 'Ubisoft krade reloadedov crack'?

Radi se o tome da je Ubisoft uzeo Reloadeov crack da bi popravio svoj propust u igri.. Radi se o Cracku za Direct2Drive verziju,a evo ti cijeli članak kad si već na mobu:

"Tom Clancy\'s Rainbow Six: Vegas 2 je pušten u prodaju prije četiri mjeseca i do prošle sedmice mnogi korisnici su imali problema sa copy protection-om. Da bi riješio te
probleme, Ubisoft je izbacio patch koji skida copy protection.

Ovo je malo neobično naročito ako se uzme u obzir restriktivna Ubisoftova politika glede zaštite njihovih igara. Što je još čudnije je to da je Ubisoft iskoristio protivzakoniti no-cd crack poznate crackerske grupe RELOADED kako bi popravili vlastitu igru.

Spomenuti file je Ubisoft iskoristio kao fix za Direct2Drive
verziju TCR6:V2. Kada se file provjeri koristeći hex editor, RELOADED-ov potpis se jasno vidi.

Od tada je Ubisoft povukao naznačeni file uz objašnjenje da \"stvar pomno istražuje viši tehnčki tim za podršku\". Jedan od Ubisoftovih menadžera je izjavio: \"Suvišno je
govoriti da mi ne podržavamo metode za zaobilaženje copy
protection-a kao što su ove i ovaj incident je u direktnoj suprotnosti sa politikom Ubisofta\"."

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ejjj ljudovi ocu ja moc to pokrenuti s ovim:dupli 2.6 ghz.... 1gb geforce9500...i 2 gb ram?????????????

marko
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

oces imamo slican komp i istu graficku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
intel97 kaže...

u ožujku stiže za PC

sry al nisam mogo odoljet

haha kralja

My xf.mirkeckiller
16 godina
Assassins Creed 2

Nova vijest:

Nova DRM zastita za AC2

Ovi ljudi stvarno zele da ih se mrzi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
E sad je sigurno necu kupit

iz inata je necu ssad kupovat...ne zzaslužuju ni kune...zasto nemogu bit normalni kao svi ostali...sad cu je skinut s interneta i pozivam sve da je skinu

Moj PC  
3 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: E sad je sigurno necu kupit
decko1987 kaže...

iz inata je necu ssad kupovat...ne zzaslužuju ni kune...zasto nemogu bit normalni kao svi ostali...sad cu je skinut s interneta i pozivam sve da je skinu

vidio bi tebe da si developer dal bi isto tako razmišljao,njimaje u interesu da zarade više para,pa ce zato puno ulagat u zaštitu

My xf.mirkeckiller
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Nije problem u tome što je Ubisoft napravio, nego to što neki ovdje s*ru da sad iz inata neće kupit' igru, a ne bi ju kupili ni ovako ni onako.

Moj PC  
8 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice