Assasins Creed

poruka: 237
|
čitano: 43.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Ova mi se verzija Reloaded-repack ruši nekad i još se nekad na neko vrime izgubi zvuk.

Ima  li  ko  slične  probleme  s  ovom  verzijom?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Assasins Creed
1kokolo1 kaže...

Ova mi se verzija Reloaded-repack ruši nekad i još se nekad na neko vrime izgubi zvuk.

Dva put su mi nestali glasovi al kad sam restarto igru bili su na mjestu i sve u redu.
Igra mi se nije crashala.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Meni nestane cesto glac kad Altair prica s nekim od onih sto su po onim sobama u koje se ulazi sa krova i koji ti kazu gdje da prikupis informacije i to, al to mi i nije tolko vazno.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1kokolo1 kaže...

Meni se igra crasha ponekad čak nakon nekoliko minuta! Inače nemam problema sa igrama, ali ova je jedna golema iznimka!

17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Ljudi raspravljate o piratskim igrama,i kak vam se one ruše.

Kupite si orginal

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma kaže...

Ljudi raspravljate o piratskim igrama,i kak vam se one ruše.

Kupite si orginal

Meni se piratska nije crashala...pa mislim da cu ipak igrat besplatno neg da bacam pare. ;)

HD3850 512 Mb OC
17 godina

Evo upravo sam zavrsil igru i mogu reci da je u globalu super, ali njezin kraj (pretposljednja misija) bolesno nepravedan i tezak!

Dode mi da pomislim kad bi nekak ubacil "Malcoma" ili Predatora pa da malo krv opustim onj hrpi oklopnih krizara kaj su me u isto vrijeme napadali!!!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Sad već ima za skinuti normalna verzija tj. kopija originala koja radi bez ikakvih greški. Jedva čekam drugi dio.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Odlična igra,sve 5 ali kad  ju nakon  nekog vremena prokužiš postaje prelagana.

Ja  sam  prešao  od  prve  sve  misije.Otkad  sam  dobio  kontra  napad  nisam  niti  jedanput  poginuo.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Ja  sam  prešao  od  prve  sve  misije.Otkad  sam  dobio  kontra  napad  nisam  niti  jedanput  poginuo.

istina...
drzis desni klik , cekas da te napadne i onda kontra.. moze ih doci petorica sve ih lako rjesis

ali igra je svejedno presavrsena

E4600@3,3GHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...
Spaz kaže...

istina...
drzis desni klik , cekas da te napadne i onda kontra.. moze ih doci petorica sve ih lako rjesis

ali igra je svejedno presavrsena

Ove upute fakat pomažu, mada je moj najdraži kill kad kad ga zavidam, sa onim šiljkom ili šta je već, što ga ima u rukavu, al ova informacija pomaže, fakat je zanimljivije ak nemožeš, očistit pa koristiš tu foru .
17 godina

Da fora je super i jako ucinkovita, samo moras znati ak se boris protiv vise jakih likova istodobno, trebas se pripremiti i na druge (kontra)poteze ukoliko ne zelis da te okolo razbacuju!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
moderator
Assasins Creed

Bas je igra super. Trenutno sam na memory block 5. Jel neko zna gdje se nalaze savegame fileovi, trazio sam al ne mogu naci?

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
17 godina

Evo tekma je gotova!

Ovako:

C:/Documents and settings/User(tvoj naravno)/Application data/Ubisoft/Assassin Creed-moras imati show hidden folders ukljuceno!

Mozda sam fulal ovo  Documents and settings i user( mozda je obrnuto) ali to ti je to!

Ja sam ih danas sejval jer sam stavil vistu 64!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
moderator
Assasins Creed

Hvala, jesu ih sakrili Osmijeh

Ode sad ubiti jos nekog hehe

EDIT: evo path kod mene (vista x64): c:\users\moj acc\appdata\ roaming\ubisoft\assassins creed

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 0:01 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Zanima oču li moč igrat igru sa naslova na ovoj konfiguraciji:

Intel socket775 3.ghz(jedna jezgra)

2 gb ddr2

Ati x1600 pro -512 mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Sigurno!

Ali ovisi o kojim postavkama..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
davorsite kaže...

Sad već ima za skinuti normalna verzija tj. kopija originala koja radi bez ikakvih greški. Jedva čekam drugi dio.

Imaš li link, meni se obe crashaju i piratska i originalna?

17 godina
neaktivan

ja zadovoljan i na lowOsmijeh

17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...
davorsite kaže...

Imaš li link, meni se obe crashaju i piratska i originalna?

Pa ako ti se crasha originalna, onda ti sigurno nece radit piratska!
Sto tu netko laze! Bas ti i ne vjerujem da imas originalnu!

17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Svi imate piratske igre pa ne možete igrati multiplayer. To je jedina prednost originalne igre nad piratskom verzijom.

0 0 hvala 0
17 godina

Super je vidjeti origigi!

Ne znam kak drugima ali meni da!

Samo da nam drzava Hrvatska omoguci ljepsu soluciju iste igre!

17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Svi imate piratske igre pa ne možete igrati multiplayer. To je jedina prednost originalne igre nad piratskom verzijom.

Pa šta assassin ima multy player , nisam znao.
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Assassins creed 1 nema multiplayer, ali ce ga vjerojatno imati drugi dio!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assasins Creed

Imam problem, postoji li naka zakrpa ili nešto, jer ja kada uđem u Jeruzalem odmah mi se igra "sruši", kako izliječiti problem i dali pomaže reinstalacija.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Imam problem, postoji li naka zakrpa ili nešto, jer ja kada uđem u Jeruzalem odmah mi se igra "sruši", kako izliječiti problem i dali pomaže reinstalacija.

skinuo si crackiranu verziju sa torrenta koja je izisla prije igre i svima se rusi u jeruzalemu

E4600@3300MHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz
17 godina
Assasins Creed

Meni isto nestaje zvuk kod razgovora,isto kak i ostalima koji su to spomenuli.raspravljali ste o tome ali dali je netko to uspio popraviti?!

mozda postoji neki patch?!malo mi je glupo igrati kad ne cujem razgovore pa neznam o cemu se radi.

0 0 hvala 0
17 godina

Buy Reloaded!OsmijehNamigiva

17 godina
tommy2103 kaže...

Meni isto nestaje zvuk kod razgovora,isto kak i ostalima koji su to spomenuli.raspravljali ste o tome ali dali je netko to uspio popraviti?!

mozda postoji neki patch?!malo mi je glupo igrati kad ne cujem razgovore pa neznam o cemu se radi.

Ja sam izaso iz igre i opet uso i radilo je.

HD3850 512 Mb OC
17 godina
neaktivan
haZ kaže...

Igru su pokvarili s tim vraćanjem u prošlost i sličnim glupostima, zašto jednostavno nisam u ulozi Altaira za vrijeme Križarskih ratova, bez laboratorija i DNA analiza?

Baš. Glupo je svakih malo vremena vracati se u buducnost. 

Mac Pro 2,00GHZ / 3GB FB-DIMM / Nvidia 7300GT 256MB / 2 x 250GB 7,200 16MB cache / Apple Cinema Display 20"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice