slobodno šalji: Darax
poslano.
slobodno šalji: Darax
poslano.
šalji na Delboy97
Nisam dobio nikakav invite, jel treba nešto posebno napraviti za ulazak?
edit: skontao u lijevom kutu, prihvatio sam.
Možeš i meni onda poslati, ingame: Nucky
kaj nije bilo rečeno da se ne budu resetirali tenkovi koji su istraženi u beti?ili sam je nekaj krivo skužil?
jučer upalil igru i vidim da mi je dodan onaj premium tenk, ali sam na tieru I.
kaj nije bilo rečeno da se ne budu resetirali tenkovi koji su istraženi u beti?ili sam je nekaj krivo skužil?
jučer upalil igru i vidim da mi je dodan premium,ali sam na tieru I.
sve šta si odigra u Early Access fazi se resetiralo, ako si igra u Head Start fazi (1-7.10) to se ne resetira, iako se smatra dijelom Early Access faze, a Open Beta Test je počeo 8.10. i nadalje nema resetiranja nikakvog
kreiran je battalion BUGovci.
šaljite nickove tko želi invite.
Može i meni invite: Major_Payne
Poslani inviteovi.
posaljite poziv dokkli
posaljite poziv dokkli
već si unutra.
Poslani inviteovi.
meni nema poziva za bataljun, jesi mozda krivo upisa nick? moomy
nije mommy
riješeno :)
Poslani inviteovi.
meni nema poziva za bataljun, jesi mozda krivo upisa nick? moomy
nije mommy
vidi sada.
ja cu doc naknadno, imam sada gadan bug koji mi svako malo baca iz igre na desktop
prvo sam mislil da ne voli wg naslov koji ostane u memoriji i da restartam lap
ali se i na cisto dizanje winsa bugira
izgleda da mi je ostal neki vrag aktivan, upali mi se na pola sekunde ikona kad me baci na desktop i onda nestane sa taskbara, sama se ugasi kak se i upalila
neznam koji je to vrag i kak da ju uhvatim i pocistim
mozda bi se sa frapsom dala uhvatit na videu kak se pojavi i nestane
a po ikoni nemogu znat koji se to vrag upali i sam ugasi
uglavnom, odigro sam par pve misija al je nemoguce, svakih par minuta moram alt tabat da me vrati u aw
PhotosynthesisO2 pa dodajte...
Igra je meni osvjezenje nakon WoTa. Zvukovi su dobri, gameplay moze bit samo bolji. Jedino mi je prelose napravljena voda u igri, no to se da popravit. Za sada odlicno za igrat, pogotovo jer su moderniji tenkovi.
T-80 u garazi, rokam sad s njim s ATGMove, isto kao neki mini game unutar igre hahahaha, prezabvno je .
Igra je dobra, pogotovo za ovaj stadij razvoja, na vecim tirovima je igra jos zabavnija.
kak si tak brzo doso do t80
kak si tak brzo doso do t80
Pa nije bas ni tako brzo, imas dosta ljudi na tier 8 vec.
Ajd šalji
"Zagorskaklet"
meni je 12 dana brzo, kakva ti je prva t-72ojka jel valja kao što piše po statsima ili to vara
meni je 12 dana brzo, kakva ti je prva t-72ojka jel valja kao što piše po statsima ili to vara
Nisu mi se ni malo svidili ovi ruski T mbt, lover plate ti je supalj isto kao i sastav kupole i hula, cak i gun mantlet ti je weak spot, tako da sto se tice armora zaboravi, ima tenkova koji na tvom tiru imaju puno bolje armore, jedina dobra stvar je sto imaju alpha dmg i pristojan pen. Cudni su za igrati...
Ubacite i mene plz: Sova
Ubacite i mene plz: Sova
serveri su offline, bude te netko invajtao čim bude bilo moguće.
Nisu mi se ni malo svidili ovi ruski T mbt, lover plate ti je supalj isto kao i sastav kupole i hula, cak i gun mantlet ti je weak spot, tako da sto se tice armora zaboravi, ima tenkova koji na tvom tiru imaju puno bolje armore, jedina dobra stvar je sto imaju alpha dmg i pristojan pen. Cudni su za igrati...
Barem su švabe ovde bolje, u wot druga priča :)
Ja sam krenuo grindati rusku T liniju prije svega radi Armate a kao sekundarnu Leo liniju.
Do 4 tiera T linija je puno bolja Lea 1 probija svatko.
Update se može skinuti ali serveri su još off.
Navali narode...
i ja bi u bataljun : DoubleDees
i ja bi u bataljun : DoubleDees
ako te nitko do navečer od officera ne invajta, budem ja.