poz momci ... zgrozen u sto se pretvorio wot prebacujem se ovamo uskoro... kada krece open beta ili se nezna jos?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poz momci ... zgrozen u sto se pretvorio wot prebacujem se ovamo uskoro... kada krece open beta ili se nezna jos?
za koja 2-3 tjedna mislim
http://aw.my.com/us/news/general/introducing-public-stress-test
po prvi puta OE otvara vrata "armored warfare" igre na način da će biti omogućen pristup svima a sve u svrhu stress testiranja servera..
testirat će se 0.9 verzija koja je ujedno i radna verzija open bete..
download sutra a test od četvrtka do subote.
vjerojatno uskoro dolazi i open beta pa se vrše zadnje pripreme..
vezija 0.9 je već na test serveru (PTS) i od 20:00 ide i twitch stream /Ru3inho
edit: zaboravih napomenut da svi učesnici stress testa dobiju 7 dana premium i cool forum title..
pa jel sam ja tolko glup da ne kuzim razliku il kaj?
ja imam early acces klijent i pristup serveru, ali u zadnja 2 dana nije radio
jel sam trebo skinut i public test server da igram otkljucane tir8?
i jel ce sad ovaj novi server imat i drukciji klijent pa opet da skidam 16 giga?
p.s. valjda me zaglupio wot sa izborom: PL_1 ili PL_2 auto select i picim !
Bok ekipa,
moze li mi netko na malo cudan nacin pomoci ? vjerojatno cu ispast "greedy" a nije mi to u cilju, ali evo da se izjasnim pa kud puklo da puklo.. dobio sam na poklon psc u vrijednosti od 500 kuna i sad, naravno, posto sam igrao EA i svidjeo mi se te cu nastaviti cim OB pocne, htio bih si s tim bonom uzeti "lord of war" founder pack ali mi za to navodno nedostaje 18 kuna i 52 lipe iako 64.99€ po tecaju izadje 495 kuna ali to ocito ne igra ulogu prilikom kupovine.. pa ako ima netko da slucajno ima toliku kolicinu novaca preostalo na svojoj psc kartici a ne zna sto bi s njima neka se javi ili slicno pa da se nesto dogovorimo
LP :)
pa jel sam ja tolko glup da ne kuzim razliku il kaj?
ja imam early acces klijent i pristup serveru, ali u zadnja 2 dana nije radio
jel sam trebo skinut i public test server da igram otkljucane tir8?
i jel ce sad ovaj novi server imat i drukciji klijent pa opet da skidam 16 giga?
p.s. valjda me zaglupio wot sa izborom: PL_1 ili PL_2 auto select i picim !
otključane osmice radile do ponedjelja u 6 sati :(
PTS je priča za sebe a ovaj novi stress server se skida posebno :( od sutra i radit će samo dva dana...
kroz to vrijeme su mogući problemi sa queue i stabilnošću servera ali se sve (prilično) bogato nagrađuje
jegiba, dok ne krene OB bit će malo-malo pa download...
da ispadas greedy, ili uzmi manji paket ili kupi jos 50 kn bon
ostatak na bonu ce ti ostat i mozes ga iskoristit kasnije
moli, zicaj, ukradi, zaradi, ali taj paket je tri puta vredniji nego sto kosta ako se proracuna po wot cjeniku
ali jedina realna prednost su exkluzivni tenkovi koji ce se moc kupit za golde tek nakon godine dana od otvorene bete
znaci kupis manji paket, za ostalo golde i kad vidis kaj ti odgovara-kupis si jos neki prem t6
ili zaradi jos 50 kn
wazzi, probaj si vpnom promjenit u ameriku pa da te ispadne u dolarima, mislim da bi tako onda bilo ispod 500
wazzi, probaj si vpnom promjenit u ameriku pa da te ispadne u dolarima, mislim da bi tako onda bilo ispod 500
501,37 izadje hah.. zbog jedva dvije kune me jebe..
probaj onda u neku drugu državu da dobiješ drugu valutu
bio sam u EA1, EA2, i jos pojedinim EA, no sad vec mozda mjesec dana nisam otvarao i testirao..
jel moram otvorit u zadnje vrijeme ili cu svejedno dobit onaj neki obj. tenk?
probaj onda u neku drugu državu da dobiješ drugu valutu
probavao sam gotovo sve drzave juzne amerike uz sad i kanadu ali u brazilu recimo i ostalim juznoamerickim drzavama niti nema psc kao opcije uopce..ahh, izgleda da sam osudjen na jos dodatnih 50kn opciju radi kune i po
poz,
jel dostupan negdje launcher/client za download?
edit:
dostupan
bio sam u EA1, EA2, i jos pojedinim EA, no sad vec mozda mjesec dana nisam otvarao i testirao..
jel moram otvorit u zadnje vrijeme ili cu svejedno dobit onaj neki obj. tenk?
dobit ćeš ga, ne brini ...
bok ekipa, ima li netko mozda kljuc viska za armored?
netrebaš ključ, sad možeš skinut stress test i "zaradit" object 155 te upoznat mape za skoru open betu
Možda ide i bez njega...
netrebaš ključ, sad možeš skinut stress test i "zaradit" object 155 te upoznat mape za skoru open betu
ok hvala :)
Kojom brzinom skida taman cu zaigrat kad igra izadje iz bete.
Nisam igrao WoT pa me zanima što dobijam izgradnjom baze i koje objekte u bazi forsirati.
Ti si puko skroz
isprobao odlicna je!camo je disejblan ili?
Ne, kamuflaža za tenkove nije još implementirana u igri.
Ovaj object se dobije ako sam sudjelovao u early accessu ili stress testu ili je svejedno?
Ovaj object se dobije ako sam sudjelovao u early accessu ili stress testu ili je svejedno?
ako si sudjelovao u EA.........
... ili u stress testu, isto se dobije. inače stres je produžen za još 24 sata, dakle sutra do 20:00, čitam sad dev Q@A, pa kažu još :
- da se slotovi (mjesta u garaži) za tenkove neće plaćat, tako da ih se neće morat prodavat, samo da se napravi mjesta
- bit će dodan treći dealer, koji će nudit tenkove iz Kine, Poljske, Češke i Švedske
- mjenjat će se postojeći sistem komandira i posade (ne znači da će se posada moći seliti)
- bit će dodane mine i minska polja ( al kako kažu ne na taj način da uzrokuju frustraciju u igrača )
- baza će bit dodana kasnije u OB
- materijali za izgradnju baze će se dobivat, prijavljivanjem, kasnije i kao nagrada za određena postignuća u PvP i PvE
- bit će dodana mogućnost dodabvanja kamuflažne mreže na vozila
- za sad ne planiraju tier 10 artiljeriju
... ima još, al ovo je meni najzanimljivije
hebemu grga preteko si me, stronk typink skillz
najvaznije mi je da se slotovi u garazi NECE naplacivati
i da, obj 155 se dobije i za sudjelovanje u antistress testu
Question: Do you have any plans to release a separate South Korean vehicle tree?
Answer: South Korean vehicles like the Black Panther will definitely appear in Armored Warfare. Whether the entire branch will consist of Korean vehicles only however is unknown – Armored Warfare branches do prefer to put vehicles with similar gameplay together as opposed to rigid nation-based tree structures.
Question: As you mentioned, 3rd dealer will cover the nations in Asia and others that did not showed up in 1st and 2nd dealer. What nations will most likely to be in initial release of 3rd dealer?
Answer: The initial release of the third dealer will feature only Chinese vehicles, although Polish, Czech and Swedish vehicles will appear in this tree as well soon after.
Question: Can we expect that all the trees of all the classes to be filled up to tier 10?
Answer: Technically there is no rule that would compel us to end every single branch in tier 10 – in some cases there might be smaller, partial branches appearing in Armored Warfare. On the other hand, we do plan to have tier 9 and 10 vehicles of all the classes. Some classes are more difficult than others to find suitable candidates for – tier 10 main battle tanks for example are not that difficult (the obvious choice being the T-14 Armata and the 140mm NATO gun-equipped tanks), light tanks and AFV’s are also available (CRAB, SPHINX, Rosomak, Anders light tank, Šakal IFV) but we currently are not planning tier 10 artillery vehicles (although they will be implemented in time).
ljepo je vidjeti da je AW tema aktivna na BUG forumu.
Za razliku od ¨onog¨drugog ¨sterilno-očišćenog¨foruma gdje su izgleda zapeli u 2011 godini.
U 10 mjesecu .2015 počinje prva open beta AW igre.Ovo je zadnji servers stres test.
Za najvećeg konkuretna toksičnog i sada gledano polumrtvog World of Tanks ovo će biti završni udarac za World of Tanks igru koja je 2011 godine imala toliki potencijal.
Ali nažalost Serb se polakomio za profitom i to mu se danas odbija u glavu.Tako što radi klonove igara poput World of planes, ships.
Vjerovatno u budućnosti možemo očekivati i World of flying happy hippos!
Osobno sam u AW testiranju od samog početka i mogu bez pretjerivanja napisati da su AW developeri saslušali community i napravili vrlo dobru igru.
Suprotnost WOT-u ili ono što je WOT trebao biti.
Svi koji vole grafički prekrasnu igru doći će na svoje jer cryengine ovdje izgleda sve na Ultra high.Oprostite na izrazu prejebeno! pravi eye candy.
Ponekad kada igrate i zumirate u prvo lice imate dojam da ste u Battlefield 3 igri.Jedna mapa sa transportnim kotenjerima.
Malo o dinamici igre.
Razumijem da je glavno pitanje kakav je MM?
+ - 2.Ali.. ovdje je napravljeno da se taj + - 2 važe ravnopravno između gumenjaka i gusjeničara.
Igra je brža od WOT-a, dinamičnija.Ovdje imate opciju pucati u pokretu i uvjeren sam da će u budućnosti razvoja igre pridonjeti većoj taktičnosti tokom igranja.
Da, u planu je globalna mapa i klanske bitke.Ali sve u svoje vrijeme.Tech tree bi trebao biti bogatiji.Više je modernih tenkova i gumenjaka, nego iz WW2.
Svaki tenk ima opciju nakon što istražite od motora, cijevi, filtera itd.Nekoliko vrsta AP i HE granata.Ovdje HE granata može napravi ogromnu štetu.
Primjer Tier8 tenkovi u AW.Za sada je Tier 8 top tier u AW.Ponavljam za sada! AP granata bočno napravi 550DMG, dok HE granata u zadnji bok zna napraviti i do 770DMG sa 60% mogućnosti zapaljenja.
Da nebi sve bilo tako lako i ovdje je potrebno iskustvo da se tenk uspješno probije.
Mape u AW su veće i dinamičnije nego u WOT-u.Iako je ta dinamika samo scenska, ona pridonsi atmosferi modernog bojišta.Rušenje grdosije C-130, prelet skupine borbenih aviona itd.
Kada se umorite od PVP, tu je i zabavan PVE za odmor živaca.Uz to imate mogućnost izgradnje baze koja je još u razvoju i nije u potpunosti implementirano u igru.Ali je zanimljiv dodatak.
Sve u svemu. Ovakva igra i još besplatna.Znam da se mnogi neće složiti sa mojim mišljenjem ali ovakva igra kako sada izgleda bi trebala biti buy to play.
Nakon 20.000 partija u WOT-u, toksičnog WOT stranog a pogotovo balkanskog djela foruma od čega bi svaki čovjek zdravog razuma pobjegao.Ova igra AW je odlično osviježenje ali i škola.
AW developeri slušaju i aktivno sudjeluju na AW forumu, što nikada nije bio slučaj sa WOT developerima.Žalosna činjenica.
Balkanski dio AW foruma postoji za sada kao topic.Zadnje primljenja informacija je da ćemo dobiti svoju sekciju.
Svi normalni i civilizirani ljudi su dobrodošli, svi ostali učinite nam uslugu i ostanite tamo na ¨onom¨forumu.Hvala.
ja kao okorjeli wot igrac sam odusevljen stanjem igre u kojem se sada nalazi. imaju ljepog vremena da sve posloze i optimiziraju.brine me gpu usage na nekim mapama nadam se da ce to uspijet popravit.. garaza mi je na prvu malo nepregledna ima dosta toga nebacanog okolo.. zvuk bi mogao bit i bolji )znaci zvuk tenka gusjenica i topa..
hebemu grga preteko si me, stronk typink skillz ...
ma neeee, nije do tipkanja. jednostavno sam danas ustao, prije tebe i