ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod
SebaOS kaže...
Tox2401 kaže...
SebaOS kaže...

Aha dakle, lu414... pa ne znam, našli smo bus, gaz, old hatchback, pickup truck, traktor i pbx. Dosad smo imali 2 najviše tako da je ovo napredak :D Traženje pušaka je odavno prestalo bit zanimljivo, sve što trebaš se nađe po tuđim šatorima :D

A ja mislio da pričaš lu360, jer je na tom serveru sve kod nas :P ali kako sam rekao nez nisam igrao dosta tako da sada možda nema i ničega više xD

I jesam. ovo za lu414 je odgovor nekome da igrate na tom serveru. Na lu360 smo sve pokupili, i ako ste imali vozila tamo iza, da ne govorim sad točno, onda da, sve smo uzeli :D

Seba, čuvajte nas se, mogli bi naletit uskoro na nas, pa da vratimo ta vozila nazad :) :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 21:00 (Ivan_cno).
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A možemo i zajedno igrat? Mislim ovak se možemo stalno osvećivat ili jednostavno zajedno pokupit sve što postoji! :D 

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

misim stvarno nevjerovatno... taman, nakon dugo vremena slučajno naiđem na GPS, šibice, ak74cobra,hunting knife i pobjegnem u šumu pa se diskonektiram...navečer kada sam htio nastaviti čim sam se ulogirao, lik mi je pao u nesvijest i kada se probudio spawnao se na nekoj čistini, niti drveća, niti trave, nit ičega... i cijeli inventory je bio prazan... NIČEGA... i svaki put kada sam se pokušao ulogirati lik pada u nesvijest..  (nije bio prije toga pod shock-om).

naravno, inventory još uvijek prazan... tako da sam sve iteme trajno izgubio... (server LU414)

ja odustajem od dayz-a... mislim, mod je dovoljno hardcore i bez tih FRUSTRIRAJUĆIH bugova... možda ga zaigram opet kada ga dovedu u red i ne bude više bio u jbn-oj alpha fazi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 21:57 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
to se je mebi dogadalo. Update battleeye i to bi trebalo upalit.
17 godina
Kak bi bilo da se napravi popis ingame nickova da znamo ako su na serveru friendly ili not so friendly igraci?.
Dajte svi dodajte u post ispod svoj nick ali prepisite sve nickove s gornjeg popisa. Mozete i napisat na kojem se serveru navise vrtite. Isto tako koristite ingame komunikaciju, CAPS Lock i pitajte ako je Friendly ili izmislite lozinku. Znaci vidis nekoga i umjesto da ga upucas mu reces "pederu" tak da se odma skuzi da je Bug ekipa.

Nickname:
Bombtrack - lu414
16 godina

Ili još bolje, kažeš "pederu" i upucaš ga {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

A sva imena će zapamtiti... nitko. Nije možda jednostavnije ispred imena staviti zajednički tag i gotovo.

Btw. ja se ne bi iznenadio ako će se naći par pojedinaca koji će takvu listu prije shvatiti kao "to do" listu. A ne kao popis prijateljski nastrojenih igrača ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 11:41 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Kakve to ima veze ako se imena igrača ne vide u igri? 

2 0 hvala 0
14 godina

Na lu360 ako naletite na naše članove teama jedino što možete dobiti je metak :D jer igramo only bandit style pa. Jbat ga tako je. A i daljnje širenje grupe ne dolazi u obzir jer nas ima puno (8-9). Tako da ako naletite na nas bolje diskonekt :D

13 godina
Ivan_cno kaže...

Na lu360 ako naletite na naše članove teama jedino što možete dobiti je metak :D jer igramo only bandit style pa. Jbat ga tako je. A i daljnje širenje grupe ne dolazi u obzir jer nas ima puno (8-9). Tako da ako naletite na nas bolje diskonekt :D

Kad ste toliko opasni odo po moj sniper i malo noge protegnut po tom serveru. Čuvajte se{#}

Aut vincere, aut mori!
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Ivan_cno kaže...

Kad ste toliko opasni odo po moj sniper i malo noge protegnut po tom serveru. Čuvajte se{#}

Ček misliš da jedini imaš snajper u gearu :D?

13 godina
Ivan_cno kaže...

Ček misliš da jedini imaš snajper u gearu :D?

Negledaš iz pravog kuta, puna lakše je naći grupu od 8-9 članova nego samo jednog igrača.

Aut vincere, aut mori!
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Negledaš iz pravog kuta, puna lakše je naći grupu od 8-9 članova nego samo jednog igrača.

Nikad ne igramo svi i nikad nijedna grupica nije na istom mjestu :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 21:09 (Ivan_cno).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ikoga zanima trgovina? Tražim mk48 ili m249saw, ako imate to i zanima vas nesto drugo slobodno ponudite, pa cu reci jeli raspolozivo za trgovinu ako mi je raspolozivo. A ako zelite sto sigurnije, slobodno navratie na TS pa da popricamo uvjete. LP ;)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 22:23 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Dal igra uopće tko onu novu mapu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja bi rado probal jer vjerojatno manje ljudi igra pa je manje chitera.
Svakodnevno neki pederi koji se portaju i ubijaju ljude bez veze, unistavaju igru.
14 godina

Sad nemate više sva vozila u igri, hive je poblesavio :D

16 godina
ARMA II DayZ mod

Skinuo ga u pokretu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Upravo sam ubio lika, prvi kill :D Srećom je bio bandit ;)

BTW Gdje ste vi upravo, da se udruzim sa vama :D a i treba neko da mi da transfuziju... 

Ljubav je smisao života...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Captain.Price kaže...

Upravo sam ubio lika, prvi kill :D Srećom je bio bandit ;)

BTW Gdje ste vi upravo, da se udruzim sa vama :D a i treba neko da mi da transfuziju... 

Što bi Frank Drebin rekao: "In all honesty, the last two I backed over with my car. Luckily they turned out to be drug dealers." {#}

Ja sam trenutno mrtav...tako da...prvo se moram spawnati da bi znao gdje sam {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ima kakva organizirana grupa igrača kod nas? Definitivno bi htio igrat s nekim, dosadi kad si stalno sam...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TemplarLord kaže...

Ima kakva organizirana grupa igrača kod nas? Definitivno bi htio igrat s nekim, dosadi kad si stalno sam...

k1klop kaže...

Nema.

Ali uz dobru volju možemo napravit :D

13 godina
doma sam za par dana :) price jesi nas opskrbio nq kojem serveru? :)
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Igrat ćemo na LU414 inače, na onim Deutsch serverima stalno kickaju, imam svašta nešto, pokušat ću danas vozilo možda da pronađem na LU414 serveru pa da deremo {#} Kamion na onom serveru je osto, ali kickaju stalno, i opasan je lag, tako da ode kamion :/

13 godina
Captain.Price kaže...
SimeKZ kaže...

Igrat ćemo na LU414 inače, na onim Deutsch serverima stalno kickaju, imam svašta nešto, pokušat ću danas vozilo možda da pronađem na LU414 serveru pa da deremo {#} Kamion na onom serveru je osto, ali kickaju stalno, i opasan je lag, tako da ode kamion :/

LU414 se misli prebacivati na novi HIVE, valjda će biti stabilniji.

Aut vincere, aut mori!
13 godina
ARMA II DayZ mod

bilo mi dosadno pa odlučio još jednom zaigrat dayz i slučajno naletio na 2 pristojna holanđanina na LU414...

boga mi smo se natrčali, napucali, nalootali i tak... bolje je kad si u nekoj grupi nego sam... imali smo čak i indijanski ples u šumi XD

eto par screenova:

indijanski ples XD indijanski ples XD
M4 je boga mi glasan XD M4 je boga mi glasan XD
šuljanje prema cherno-u šuljanje prema cherno-u
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
sylar951 kaže...

bilo mi dosadno pa odlučio još jednom zaigrat dayz i slučajno naletio na 2 pristojna holanđanina na LU414...

boga mi smo se natrčali, napucali, nalootali i tak... bolje je kad si u nekoj grupi nego sam... imali smo čak i indijanski ples u šumi XD

eto par screenova:

To nove boje imena u igri? :D btw sjecam se kad smo mi tako se nalazili na punom serveru sa nepoznatim ljudima :D isto je bilo humoristično. Dok nismo postali banditi :D

17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Captain.Price kaže...
SimeKZ kaže...

LU414 se misli prebacivati na novi HIVE, valjda će biti stabilniji.

Hosting na kojem je LU414 hostan je ponudio uslugu vlastitog HIVEa. Već tisuće drugih servera je prešlo na taj alternativni HIVE na kojem npr vehicle saving radi kako spada i nema desynca prema HIVEu. Za sada odluka nije definitivna.

music is my first love and will always be my last
17 godina
Je helikopter jos cijeli ili su ga ukrali i razbili?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice