ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Diablo86 kaže...

Zašto igrate na regular? Veliki skill je kada gledate iza zaklona i ljudima svijetle imena iznad njih

Nema imena.

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Aha dakle, lu414... pa ne znam, našli smo bus, gaz, old hatchback, pickup truck, traktor i pbx. Dosad smo imali 2 najviše tako da je ovo napredak :D Traženje pušaka je odavno prestalo bit zanimljivo, sve što trebaš se nađe po tuđim šatorima :D

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

našao sam nešto zanimljivo:http://dayzmap.info/

samo nezz kada se itemi uzmu, koliko dugo treba proći da se opet na tom istom mjestu spawnaju..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sylar951 kaže...

našao sam nešto zanimljivo:http://dayzmap.info/

samo nezz kada se itemi uzmu, koliko dugo treba proći da se opet na tom istom mjestu spawnaju..?

http://dayzdb.com/map#3.047.115 ja koristim ovu.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Da, ovu drugu koristim i ja od prvog dana. Odlična karta, sa svime što je potrebno. 

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ocemo se skupit danas navecer svi skupa na LU414 i opicit lootanje okolo, naokolo ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ocemo se skupit danas navecer svi skupa na LU414 i opicit lootanje okolo, naokolo ? 

Upravo na tom srerveru se hakeri zabavljali, upozorili sve na serveru i tko nije ošao za 30-ak sec kikali...

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

lu360 se čini ok

0 0 hvala 0
13 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
SimeKZ kaže...

Upravo na tom srerveru se hakeri zabavljali, upozorili sve na serveru i tko nije ošao za 30-ak sec kikali...

Sjecam se da je gorila vatra. Pa sam izaso van. 

13 godina
ARMA II DayZ mod

jeli vam se desilo ikada da nakon dugog igranja odjednom itemi se prestanu spawnat..?

nema ih niti u štalama niti deer standovima, kućama... čak se ni smeće ne spawna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Aha dakle, lu414... pa ne znam, našli smo bus, gaz, old hatchback, pickup truck, traktor i pbx. Dosad smo imali 2 najviše tako da je ovo napredak :D Traženje pušaka je odavno prestalo bit zanimljivo, sve što trebaš se nađe po tuđim šatorima :D

A ja mislio da pričaš lu360, jer je na tom serveru sve kod nas :P ali kako sam rekao nez nisam igrao dosta tako da sada možda nema i ničega više xD

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ljudi,imam Problem.Naime rma DayZ mi radi odlicno u main meniju, i postavke su na high.. na bilo koje god postavke stavio, bilo koju rezoluciju, uvjek isto steka.. totalno neigrivo.. pa ako je netko imao vec takav problem neka mi pomogne.. Moj konfu pogledaj u Moj PC..

Hvala {#} 

V.Pintarić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pinta33 kaže...

Ljudi,imam Problem.Naime rma DayZ mi radi odlicno u main meniju, i postavke su na high.. na bilo koje god postavke stavio, bilo koju rezoluciju, uvjek isto steka.. totalno neigrivo.. pa ako je netko imao vec takav problem neka mi pomogne.. Moj konfu pogledaj u Moj PC..

Hvala {#} 

Jeli problem sa modom ili općenito u igri? Pokreni bench(ingame) pa reci avg. fps. A za dayz zna ovisno o serveru raditi fluidno ili usporeno.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 2:48 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

fps je 17-18.. nije problem u serveru jer igramo ja i frend dok njemu radi odlicno... i arma 2 singl isto 17-18 fps.. a u igrama kao sto su cod4 mi je lock 250fps, igram bfe na med-high,rezolucija 1280x1024 bez trzaja.. neznam u cemu je problem... :(

V.Pintarić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pinta33 kaže...

fps je 17-18.. nije problem u serveru jer igramo ja i frend dok njemu radi odlicno... i arma 2 singl isto 17-18 fps.. a u igrama kao sto su cod4 mi je lock 250fps, igram bfe na med-high,rezolucija 1280x1024 bez trzaja.. neznam u cemu je problem... :(

Ako ja mogu igrati više-manje solidno bez nekih poteškoća sa puno slabijom kantom, onda bi se i za tebe moglo naći rješenje. Baci pogled ovdje.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 2:32 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

e,hvala ti.. uostalom,trazio sam rijesenje po netu i nasao da probam iskljuciti antivirus ili ga staviti na Igracki mod. ucinio sam to i jos pogledao ovaj link koj si mi ponudio igra radi perfektno na med/high,2xAA itd.. 55-60fps.. HVALA {#}

V.Pintarić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pinta33 kaže...

Hvala {#} 

Full je do servera. Jer frendu i meni na nekim serverima steka da ide slika po sekundi. A na nekim serverima uopce ne steka, cak ide odlicno fluidno. 

16 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
SebaOS kaže...

A ja mislio da pričaš lu360, jer je na tom serveru sve kod nas :P ali kako sam rekao nez nisam igrao dosta tako da sada možda nema i ničega više xD

I jesam. ovo za lu414 je odgovor nekome da igrate na tom serveru. Na lu360 smo sve pokupili, i ako ste imali vozila tamo iza, da ne govorim sad točno, onda da, sve smo uzeli :D

13 godina
ARMA II DayZ mod

ne razumijem ovo ništa... igram na LU414.. prvo je počelo s tim da su se itemi prestali spawnat a onda i kada sam našao nešto u bolnici nikako neće da uzme u inventory...

ping mi je na oko 60 znači veza je ok.. dali je to do servera nešto ili... jer ne mogu nikako da ovako igram...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:06 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

ne razumijem ovo ništa... igram na LU414.. prvo je počelo s tim da su se itemi prestali spawnat a onda i kada sam našao nešto u bolnici nikako neće da uzme u inventory...

ping mi je na oko 60 znači veza je ok.. dali je to do servera nešto ili... jer ne mogu nikako da ovako igram...

serveri su pali, velika vecina njih, ni dayzmod.com ne radi..

13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...
Tox2401 kaže...
SebaOS kaže...

I jesam. ovo za lu414 je odgovor nekome da igrate na tom serveru. Na lu360 smo sve pokupili, i ako ste imali vozila tamo iza, da ne govorim sad točno, onda da, sve smo uzeli :D

Hah a lijepo lijepo :)

15 godina
Trabant601 kaže...
sylar951 kaže...

Sad moram ići na backup rješenje - Bad company 2. Oh, živote, težak li si! {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
Trabant601 kaže...

zbog čega su pali ako se zna..?? i dali je to samo privremeno..?

15 godina
sylar951 kaže...
Trabant601 kaže...

zbog čega su pali ako se zna..?? i dali je to samo privremeno..?

Navodno je droga u igri.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

Opet su up

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
zna neko kad ce nova verzija. Malo neki bugovi poput prolazenje zombia kroz vrata i zidove zivcira. Izgines bzvz.
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

tražim tim za igranje dayz-a

xf:killer033

0 0 hvala 0
13 godina
dodi na ts pa cemo se dogovorit. Imas ga tu u temi.
12 godina
neaktivan

kaže invalid server password{#}

12 godina
neaktivan

složeno

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice