Ark: Survival Evolved

poruka: 242
|
čitano: 79.297
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav!

Gledao sam trailere,gameplay...ove igre i izgleda mi zaista prebrutalno.Ali muci me pitanje kao i vecinu novih igraca.Can i run it?

Sa istoimene stranice,navodno mogu,na minimumu terati ovo cudo,ali can i run it,nije bas 100%pouzdana stranica-pogotovo nako silnih patcheva kojih je igra dobila!

Iako to ne radim,ali zaista bih volio probati verziju,prije nego sto ju kupim,zato odmah pitam-postoji li valjana igra džaba?

"Tjerao" bih igru sa laptopom:

Asus X500D

AMD A10 quad core 2.5

ATI radeon HD 8670M 2 GB

4 DDR3 800 Mh/z

Win 10 64 bit

Mogu li?

Ima li?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

vrati se par postova izad i sve ce ti biti jasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Ark: Survival Evolved
Milka30 kaže...

Pozdrav!

Gledao sam trailere,gameplay...ove igre i izgleda mi zaista prebrutalno.Ali muci me pitanje kao i vecinu novih igraca.Can i run it?

Sa istoimene stranice,navodno mogu,na minimumu terati ovo cudo,ali can i run it,nije bas 100%pouzdana stranica-pogotovo nako silnih patcheva kojih je igra dobila!

Iako to ne radim,ali zaista bih volio probati verziju,prije nego sto ju kupim,zato odmah pitam-postoji li valjana igra džaba?

"Tjerao" bih igru sa laptopom:

Asus X500D

AMD A10 quad core 2.5

ATI radeon HD 8670M 2 GB

4 DDR3 800 Mh/z

Win 10 64 bit

Mogu li?

Ima li?

osim ako ne planiras igrati u 800x600 na low detaljima, ne mozes

igra je neoptimizirana i puno jaca stolna racunala imaju problema sa FPS dropovima

uostalom na tom laptopu ne mozes igrati vecinu AAA igara u nativnoj rezoluciji i sa normalnim detaljima - zasto to ocekujes od jos zahtjevnije multiplayer igre?

13 godina
Fanu kaže...

osim ako ne planiras igrati u 800x600 na low detaljima, ne mozes

igra je neoptimizirana i puno jaca stolna racunala imaju problema sa FPS dropovima

uostalom na tom laptopu ne mozes igrati vecinu AAA igara u nativnoj rezoluciji i sa normalnim detaljima - zasto to ocekujes od jos zahtjevnije multiplayer igre?

Upravo probao "gusarsku"1.92.2 Verziju i ako nesta novijim patchevima u svezi grafike nisu uhebali-kupujem ju!

Laptop se poprilicno pati sa igrom-ali kada stavim na medium postavke i smanjim Wiew distance,lipo ide.

Ne kuzim se u te Fps-ove,ali igra jako ljepo izgleda(kolega je postao sliku mamuta par postova prije-moja slika je ljepša,ljepo se vide detaljne texture kože,odsjaj,glatkoća),trava leluja,voda je preljepo napravita,drveća,plaža...jako ljepo.

Jedina mana mi je nevjerovatno dug loading(preko 10 min) i ispekidanost zvuka-no to je vjerovatno do samoga pirata.

Igru mislim odigrati samo singleplayer,jer zbog sporoga neta ju ne mogu igrati multiplayer.

Poceo sam kao ženska,nabrzaka craftao nekakvu sjekiru i odmah ubio velikoga dinosaura sa nekakvom "kljukom" na glavi,pojeo malo mesa i mislim da sam se otrovao,skuzio na suprotnoj plazi nekakve male dinosaure,uskocio u vodu da dodem do njih i porokam ih,no napao me ogromni morski đukela i pojeo me je.

Za pocetak dosta!

14 godina

Ako ste propustili Steam sale (a jeste jer je zavrsio :P) na Humble Storeu traje jos 9 dana 40% popusta, tj. ista cijena kao na steamu 16.79€

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 18:57 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jel ima koji još aktivni Cro server, ja i frend bi malo igrali a da nas odmah ne kolju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eer zasto vise nemogu pronaci 430 server ? -.- , jel jos tko igrao taj server ili imao slican problem ,oficial je nebi se trebao ugasit ili slicno ...

edit: pojavio se 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 15:34 (TheVeky).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i sad opet imam problema sa trazenjem tog 430servera , vec mi ide na zivce , sanse su tipa 30%da cu naci taj server, nzm zasto me zeza bas taj server , nadje oko 400 oficial ali ne i njega , najradije bih krenuo sad na drugi server igrati ali ne dami se sve ispocetka...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

počeo sam igrati na tom serveru sve ok samo je lag strašan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da taj lag je prestrasan , dobro da ga jos nisam dobio u nekim kriticnim situacijama ,ali vec vidim da ce me prije ili kasnije taj 10sec  delay lag ili sta li vec  dobrano zaje***  ... , inace bih zbog takvih lagova instantno prestao igrati odredjenu igru ,ali ovoj igri to oprastam...

0 0 hvala 0
10 godina

Krenuo sam igrat ARK, odlična igra u ovoj ranoj fazi razvoja, nadam se da će nastavit radit super posao i optimizirat sve kak spada do releasea. Evo video, početak igranja iz moje perspektive, snimat ću redovito jer ću to i najviše igrat od svega. Svaka kritika je dobrodošla. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

https://www.humblebundle.com/monthly

Tko nije vidio kad je kolega stavio u drugu temu. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i kad se moze ukinuti taj per month?odmah nakon sto se dobije ark ? nekako mi se cini da se covjek vise moze zaje sa time negoli okoristiti se ... mozda se varam ...

14 godina
TheVeky kaže...

i kad se moze ukinuti taj per month?odmah nakon sto se dobije ark ? nekako mi se cini da se covjek vise moze zaje sa time negoli okoristiti se ... mozda se varam ...

Otkazat mozes odmah,  Ark dobijes odmah a 5 igri za malo manje od mjesec dana. 

Ne mozes se zaje kad je 12$ najniza cijena Arka ikad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
neaktivan

Bok ekipa ja sam novi u igri pa bi se htio pridruzit serveru ako se jos igra

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrashPrime kaže...

Bok ekipa ja sam novi u igri pa bi se htio pridruzit serveru ako se jos igra

eto nekoliko nas je na official 430

13 godina

Znam da je EA ali da toliko neoptimizirano moze bit,  nije mi jasno. Nemam vise od 15fpsa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

https://www.humblebundle.com/monthly

Tko nije vidio kad je kolega stavio u drugu temu. 

Hvala ja sam kupio ARK preko ovog i dobio ga uredno :D velika ustena :D

Jel me mozete uputiti malo u igrici neki dobri tutoriali da naucim osnove i vasi stim nickovi da zaigramo zajedno :D

13 godina
neaktivan

Pozz svima! Evo opis našeg servera, gotovo stalno pola servera puno, nema lagga

Name of the server: EU /CRO New start 4.02.2016 all x3 taming x5
IP: 5.62.121.160:27015
Slots: 20
Mods: Valhalla, Stairs Mod with Rounded Walls v.4.2, Better Beacons
Rates: Mating/Hatching/Breeding x3, Dino damage x2, Taming speed x5, Resources health x2, XP x3, Harvesting x4, Resource respawn x2.5, Regrowth x0.1, Lay egg interval x5, Short Nights (3x speed), Difficulty offset x6
PVP/PVE: PVP
Raiding: Yes, but declaration of war is needed first
Server will not wipe, only dino wipe in case of mod modification

All new players are welcome to grab a member of the admin team for their starter pack and dinosaur (quetz lvl75) to help getting started.
Building on large number of metal spawn is forbbiden.
All who are interested are welcome to ask me anything extra via steam chat: El Putin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako ima da netko traži novi server dođite na "SLAVIC TRIBES all x3 taming x5". Dobra ekipa, mapa je Valhalla s nekoliko korisnih modova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam laptop i tia bi probat na njemu igrat Ark. Sviđa mi se jako igrica :D
Problem mi izgleda CPU. Imam Intel(R) Core(TM) i5-3317U CPU @ 1.70GHz, a trebalo bi minimalno 2.0GHz za pokretanje igre. U suprotnom će blokirat sve. Ima li smisla to uopće igrat i mogu li kako clockat procesor na laptopu? 0.3 je možda čak i previše za clockat...

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...

Imam laptop i tia bi probat na njemu igrat Ark. Sviđa mi se jako igrica :D
Problem mi izgleda CPU. Imam Intel(R) Core(TM) i5-3317U CPU @ 1.70GHz, a trebalo bi minimalno 2.0GHz za pokretanje igre. U suprotnom će blokirat sve. Ima li smisla to uopće igrat i mogu li kako clockat procesor na laptopu? 0.3 je možda čak i previše za clockat...

Ni ne pokusavaj bilo sta slicno tome, ark je trenutno prezahtjevna, odnosno neoptimizirana igra, nije tebi cpu problem nikakav, ark jede grafiku. . .

15 godina
neaktivan
Skinia sam krekiranu neku verziju čisto za probat. Grafiku imam HD 4000 znači škovace :( u igri sve blokira na low postavkama i sruši se igra zbog loše grafike.
Ne znam može li mi komp sa radeonkom 5770 to igrat uopće...
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...
Skinia sam krekiranu neku verziju čisto za probat. Grafiku imam HD 4000 znači škovace :( u igri sve blokira na low postavkama i sruši se igra zbog loše grafike.
Ne znam može li mi komp sa radeonkom 5770 to igrat uopće...

Pogledaj moju konfiguraciju pod moj pc, sa tom konfom sam se patio u igri ne nekim medium postavkama, kazem ti igra nije optimizirana nikako "trenutno" pored toga mislim da ni kad izadje izgra iz svih testnih faza, kada bude kompletan proizvod da opet neces moci igrati na laptopu a ni na HD5770

15 godina
neaktivan

Prečudno mi je da s ovim ne moš bar sve na mid/high vrtit... To mi nikakvog nema smisla :(
"Cpu: i5 3470 3,20 Ghz (ASUS Arctic Square)
Ram: 8Gb DDR3 1600MHz
Gpu: Sapphire R9 280x Toxic 3gb"

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ma igra je neoptimizirana do boli. Tip sa dvije 980ti jedva dobije 60fps-a na 1080p?!?!? Sa dvije 980ti se GTA5 vrti na 4K ultra na 60fps-a :/ 

Ili je igra toliko grafički zahtjevna i napredna, ili je smeće što se tiče optimizacije. Mislim i vjerujem da je ovo zadnje. Zaobilazak. A šteta, tako dobro zamišljena :/

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma igra mi je toliko brutalna i ne vjerujem da svi ljudi koji igraju i snimaju videa na yt, ne mislim baš na pro igrače al masu ljudi to snima i sigirno nemaju svi brutalne konfiguracije a videa su im jako dobra.

0 0 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...
Ma igra mi je toliko brutalna i ne vjerujem da svi ljudi koji igraju i snimaju videa na yt, ne mislim baš na pro igrače al masu ljudi to snima i sigirno nemaju svi brutalne konfiguracije a videa su im jako dobra.

Nemam apsolutno nikakve potrebe da te lazem, svi oni sto snimaju igru i vrte je u 60fps na 1080p pogledaj im confe u opisu videa ili kanala.

15 godina
neaktivan

ja imam 970gtx i steka i laga mi kad pridjem necjoj malo vecoj bazi , pogotovo kad u tom trenutku se okrecem onda steka i laga za poluditi, ali svejedno oprastam to igrici

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jednostavno skini ARK: Survival of the Fittest koja ti je free na steamu i probaj kako radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice