Šta vi kažete?

Pogledaj post iznad svog, i usput ja ti kazem da neces moc to igrati na laptopu i HD5770
Želi li netko poceti na novom official serveru?skupljam ekipicu....ugl nademo se na ts i igramo ;)
Pozdrav!
Rookie sam, molim pomoć.
Došli su patchevi za Ark: Survival Evolved. Kako da ih ubacim u igru?
1. Trebam li Steam account?
2. Igram li u tom slučaju SP ili MP?
3. Trebam li se pridružiti kakvom serveru?
4. Kako da applyjam patcheve?
Hvala.
Pozdrav!
Rookie sam, molim pomoć.
Došli su patchevi za Ark: Survival Evolved. Kako da ih ubacim u igru?
1. Trebam li Steam account?
2. Igram li u tom slučaju SP ili MP?
3. Trebam li se pridružiti kakvom serveru?
4. Kako da applyjam patcheve?
Hvala.
ti igraš pirata ili original?
1. ako je original i igra je na steamu, update se radi automatski. ili kada pokreneš igru ili u trenutku kada je odmah patch dostupan. ovisi kako si namjestio postavke.
2. možeš igrati sp i mp, patch utječe na sve.
3. server ne trebaš ako ne igraš mp
4. kažem, automatski ide sve
ali ako je pirat, sam tražiš patcheve po internetu i naravno mp ne radi. igraš sp stalno
Igra je piratska.
Zanima me samo SP. Mislio sam da patchevi za piratske funkcioniraju na način da nađem patch i instaliram ga u instalacijsku mapu igre.
No, ne pronalazim nikakve patcheve za skinuti.
Znaš li gdje mogu skinuti patcheve?
pirat i patchevi ne idu ruku pod ruku osim ako nije riječ o jako popularnim igrama. a valjda znaš gdje si skidao igru, potraži sad tamo patcheve. i naravno, imaš 10+ piratskih verzija iste igre pa ako i nađeš patcheve nema garancije da će to raditi. to je sve lutrija
ima neki mozda domaci server ?
i koje po vama bolji : the island ili the center ?
ima neki mozda domaci server ?
i koje po vama bolji : the island ili the center ?
Slavic tribes... Na Valhali je
ne mogu uopce pokrenuti igricu - instalira se i prilkom pokretanja se instalira anticheat program - probano popravljanjem,ponovnim instaliranjem ali nista - kliknes pise kao radi par sec i to je to nista se nedogada.
konfa je
i3-4170
8gb
Geforce GTX 950 - svjeze isto updejtano
64 bit win 10
nije nikad prije igrana igrica na toj konfi - ali recimo rust radi ok
pa da li netko zna u cemu bi bio problem uopce???
HVALA
ne mogu uopce pokrenuti igricu - instalira se i prilkom pokretanja se instalira anticheat program - probano popravljanjem,ponovnim instaliranjem ali nista - kliknes pise kao radi par sec i to je to nista se nedogada.
konfa je
i3-4170
8gb
Geforce GTX 950 - svjeze isto updejtano
64 bit win 10
nije nikad prije igrana igrica na toj konfi - ali recimo rust radi ok
pa da li netko zna u cemu bi bio problem uopce???
HVALA
ako ti je jogurt verzija instaliraj steam i pokreni ga uz igru
original - isto sve normalno igram na kompu doma - ali tam je naravno druga konfiguracija
evo trenutno radim drugi put validating files - 100 % sve ok - ali i dalje se nece pokrenut - pokaze da sam u igri par sec i nista
ne znam vise sta pokusat,na koji nacin - isao sam i na vcredist - savjetuje na netu ali isto nista.
jedino sumnjam,ali to tek mogu provjeriti doma,nemam nikakv exe u ARK folderu - da nije mozda doslo do neke greske prilikom downloada? makar sam radio isti dva puta i radio dva puta provjeru fajlova :/
( nasao mi je sad 3 .exe tipa - ShooterGameServer)
pozz!
poceo sam jucer igrat. server eu 101
ako tko zeli drustvo u grindanju
I ja poceo tek igrat igrao sam na trajbnjak serveru ali vidim da je off vec tri dana a bio sam lvl 72 pa me za ima da ima kakv dobar hr server di ima domace ekipe
Nema veze što je igra u early accesu, oni će radije početi zaobići base game i raditi DLC koji košta ko sama igra. Samo zamisli, igra nije dovršena a oni rade na DLC !?!?
Koji cigani!
ovo je super , s obzirom da nikad nece izaci iz early accessa ( da su u stanju optimizirati igru igra bi odavno izasla iz early accessa ... ), bolje da izdaju dlc-ove negoli da propadne igra ...
ovo je super , s obzirom da nikad nece izaci iz early accessa ( da su u stanju optimizirati igru igra bi odavno izasla iz early accessa ... ), bolje da izdaju dlc-ove negoli da propadne igra ...
Pa ako volis biti j*ban u guz super ti
Igra još netko standardnu verziju ARK igre? Može preporuka najboljeg PVE server-a ako netko zna neki dobar? :) Možda bi odigrao malo opet
Igra još netko standardnu verziju ARK igre? Može preporuka najboljeg PVE server-a ako netko zna neki dobar? :) Možda bi odigrao malo opet
Igram ja
Pozdrav ekipa :)
Dakle ovako, ja i dva prijatelja igramo na novom DLC-u na unofficial serveru, do sada smo imali alijansu sa jakim tribe-om ali su oni napustili server. Pa sad, ima li netko tko bi nam se želio pridružiti i pomoć nam u tribe-u, svako je dobrodošao :)
Što nitko nema neki PVE server za preporučiti? Da nema wipe-a na serveru mi je primarno i da je The Island ili The Center mapa Tražio sam malo servere, ali svi su neki čudnim pravilima ili je premali taming, farming itd., volio bih da sve bude makar između x5-x10.
Hvala
Što nitko nema neki PVE server za preporučiti? Da nema wipe-a na serveru mi je primarno i da je The Island ili The Center mapa Tražio sam malo servere, ali svi su neki čudnim pravilima ili je premali taming, farming itd., volio bih da sve bude makar između x5-x10.
Hvala
https://www.facebook.com/Ark-survival-evolved-balkan-646217922223707/ najbolji server na balkanu uz puno modova :D
https://www.facebook.com/Ark-survival-evolved-Croatian-Wilderness-646217922223707/ ako imate ark dođite na naš server igrat vrlo je zabavan svi balkanci dosta modova je dodano admini su predobri ako vam bili sta treba samo trebate pitat
https://www.facebook.com/Ark-survival-evolved-Croatian-Wilderness-646217922223707/
Bok
Igram ark vec dosta dugo i igrao sam na mnogim serverima čak na slavnom Crohq i u zadnje vrijeme slabije igram jer nema servera i ekipe s kojom bi igrao ?
Tako da ako neko ima neki server i voljan je igrati s menom i frendom ..javite se ?
slavic tribes
Igrao vec tamo ...
netko od domacih igra ne nekom ok serveru, ako imate predloziti sta ,za malo zabave