Ark: Survival Evolved

poruka: 242
|
čitano: 79.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ark: Survival Evolved
Gledam na yt videa ARK: Survival of the Fittest. Pa to mi skoro zabavnije izgleda od solo igre koju sam ja planira igrat, a k tome je besplatno.

Šta vi kažete?
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gledam na yt videa ARK: Survival of the Fittest. Pa to mi skoro zabavnije izgleda od solo igre koju sam ja planira igrat, a k tome je besplatno.

Šta vi kažete?
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...

Šta vi kažete?

Pogledaj post iznad svog, i usput ja ti kazem da neces moc to igrati na laptopu i HD5770

12 godina
neaktivan

Želi li netko poceti na novom official serveru?skupljam ekipicu....ugl nademo se na ts i igramo ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Rookie sam, molim pomoć.

Došli su patchevi za Ark: Survival Evolved. Kako da ih ubacim u igru?

1. Trebam li Steam account?

2. Igram li u tom slučaju SP ili MP?

3. Trebam li se pridružiti kakvom serveru?

4. Kako da applyjam patcheve?

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 21:43 (silos65).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
silos65 kaže...

Pozdrav!

Rookie sam, molim pomoć.

Došli su patchevi za Ark: Survival Evolved. Kako da ih ubacim u igru?

1. Trebam li Steam account?

2. Igram li u tom slučaju SP ili MP?

3. Trebam li se pridružiti kakvom serveru?

4. Kako da applyjam patcheve?

Hvala.

ti igraš pirata ili original?

1. ako je original i igra je na steamu, update se radi automatski. ili kada pokreneš igru ili u trenutku kada je odmah patch dostupan. ovisi kako si namjestio postavke.

2. možeš igrati sp i mp, patch utječe na sve.

3. server ne trebaš ako ne igraš mp

4. kažem, automatski ide sve

ali ako je pirat, sam tražiš patcheve po internetu i naravno mp ne radi. igraš sp stalno

13 godina
neaktivan

Igra je piratska.

Zanima me samo SP. Mislio sam da patchevi za piratske funkcioniraju na način da nađem patch i instaliram ga u instalacijsku mapu igre.

No, ne pronalazim nikakve patcheve za skinuti.

Znaš li gdje mogu skinuti patcheve?

10 godina
neaktivan

pirat i patchevi ne idu ruku pod ruku osim ako nije riječ o jako popularnim igrama. a valjda znaš gdje si skidao igru, potraži sad tamo patcheve. i naravno, imaš 10+ piratskih verzija iste igre pa ako i nađeš patcheve nema garancije da će to raditi. to je sve lutrija

16 godina

ima neki mozda domaci server ?

i koje po vama bolji : the island ili the center ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 21:32 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cropunk kaže...

ima neki mozda domaci server ?

i koje po vama bolji : the island ili the center ? 

Slavic tribes... Na Valhali je

16 godina

ne mogu uopce pokrenuti igricu - instalira se i prilkom pokretanja se instalira anticheat program - probano popravljanjem,ponovnim instaliranjem ali nista - kliknes pise kao radi par sec i to je to nista se nedogada.

konfa je

i3-4170

8gb

Geforce GTX 950 - svjeze isto updejtano

64 bit win 10

nije nikad prije igrana igrica na toj konfi - ali recimo rust radi ok

pa da li netko zna u cemu bi bio problem uopce???

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cropunk kaže...

ne mogu uopce pokrenuti igricu - instalira se i prilkom pokretanja se instalira anticheat program - probano popravljanjem,ponovnim instaliranjem ali nista - kliknes pise kao radi par sec i to je to nista se nedogada.

konfa je

i3-4170

8gb

Geforce GTX 950 - svjeze isto updejtano

64 bit win 10

nije nikad prije igrana igrica na toj konfi - ali recimo rust radi ok

pa da li netko zna u cemu bi bio problem uopce???

HVALA

ako ti je jogurt verzija instaliraj steam i pokreni ga uz igru

16 godina

original - isto sve normalno igram na kompu doma - ali tam je naravno druga konfiguracija

evo trenutno radim drugi put validating files - 100 % sve ok - ali i dalje se nece pokrenut - pokaze da sam u igri par sec i nista

ne znam vise sta pokusat,na koji nacin - isao sam i na vcredist - savjetuje na netu ali isto nista.

jedino sumnjam,ali to tek mogu provjeriti doma,nemam nikakv exe u ARK folderu - da nije mozda doslo do neke greske prilikom downloada? makar sam radio isti dva puta i radio dva puta provjeru fajlova :/

( nasao mi je sad 3 .exe  tipa - ShooterGameServer)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 14:06 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozz!

poceo sam jucer igrat. server eu 101

ako tko zeli drustvo u grindanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

I ja poceo tek igrat igrao sam na trajbnjak serveru ali vidim da je off vec tri dana a bio sam lvl 72 pa me za ima da ima kakv dobar hr server di ima domace ekipe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nema veze što je igra u early accesu, oni će radije početi zaobići base game i raditi DLC koji košta ko sama igra. Samo zamisli, igra nije dovršena a oni rade na DLC !?!?

Koji cigani!

http://imgur.com/Mzs4BWI

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 16:13 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo je super , s obzirom da nikad nece izaci iz early accessa ( da su u stanju optimizirati igru igra bi odavno izasla iz early accessa ... ), bolje da izdaju dlc-ove negoli da propadne igra ... 

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

ovo je super , s obzirom da nikad nece izaci iz early accessa ( da su u stanju optimizirati igru igra bi odavno izasla iz early accessa ... ), bolje da izdaju dlc-ove negoli da propadne igra ... 

Pa ako volis biti j*ban u guz super ti 

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
14 godina

Igra još netko standardnu verziju ARK igre? Može preporuka najboljeg PVE server-a ako netko zna neki dobar? :) Možda bi odigrao malo opet 

Battlenet ID: Mogy#21781
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Igra još netko standardnu verziju ARK igre? Može preporuka najboljeg PVE server-a ako netko zna neki dobar? :) Možda bi odigrao malo opet 

Igram ja 

11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :)

Dakle ovako, ja i dva prijatelja igramo na novom DLC-u na unofficial serveru, do sada smo imali alijansu sa jakim tribe-om ali su oni napustili server. Pa sad, ima li netko tko bi nam se želio pridružiti i pomoć nam u tribe-u, svako je dobrodošao :)

0 0 hvala 0
14 godina

Što nitko nema neki PVE server za preporučiti? Da nema wipe-a na serveru mi je primarno i da je The Island ili The Center mapa  Tražio sam malo servere, ali svi su neki čudnim pravilima ili je premali taming, farming itd., volio bih da sve bude makar između x5-x10.

Hvala 

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 13:52 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Baldurion kaže...

Što nitko nema neki PVE server za preporučiti? Da nema wipe-a na serveru mi je primarno i da je The Island ili The Center mapa  Tražio sam malo servere, ali svi su neki čudnim pravilima ili je premali taming, farming itd., volio bih da sve bude makar između x5-x10.

Hvala 

http://walking-evolved.com/

https://ark-servers.net/server/24978/

8 godina
neaktivan

https://www.facebook.com/Ark-survival-evolved-balkan-646217922223707/ najbolji server na balkanu uz puno modova :D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

https://www.facebook.com/Ark-survival-evolved-Croatian-Wilderness-646217922223707/ ako imate ark dođite na naš server igrat vrlo je zabavan svi balkanci dosta modova je dodano admini su predobri ako vam bili sta treba samo trebate pitat

0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan

https://www.facebook.com/Ark-survival-evolved-Croatian-Wilderness-646217922223707/ 

8 godina
neaktivan

Bok

Igram ark vec dosta dugo i igrao sam na mnogim serverima čak na slavnom Crohq i u zadnje vrijeme slabije igram jer nema servera i ekipe s kojom bi igrao ?

Tako da ako neko ima neki server i voljan je igrati s menom i frendom ..javite se ?

AtroxWorld
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

slavic tribes

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Igrao vec tamo ...

AtroxWorld
16 godina

netko od domacih igra ne nekom ok serveru, ako imate predloziti sta ,za malo zabave

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice