Zali Boze bacenih novaca poreznih obveznika. . ., nakon 45 minuta frustracija i pokusavanja da se konektujem na neki server sto ranked sto privatni odlucio sam ostavit ovaj poluproizvod po strani dok ne izadje 10tak patcheva koji ce donekle rjesit probleme!
Ovako smrzavanje kad se pritisne ono Einst, rijesi se tako da se igre reinstalira, i to mi je pomoglo, ako se nevaram bio je i jos jedan novi mali update, igrao sam 2 treninga na ucitavanju 3 je zamrzlo, u ta 2 treninga igra mi se nije činila lošim ali ima dosta mana, neznam na kojim postavkama sam igrao jer je igra mi isla nekako usporena kad se nesto ucitava, ali na 2 treningu kad sam gađao one mete, kad se približi puska okolo se vide kockice tj. pikseli sad neznam na kojim postavkama mi je!
Nakon danasnjeg updatea (nekih 100+ mb) igra mi se nece vise pokrenut (Steam verzija). Napravio kompletan unninstal i ciscenje registryja. Nece me tako skoro vidit nikakva armija.
Nakon danasnjeg updatea (nekih 100+ mb) igra mi se nece vise pokrenut (Steam verzija). Napravio kompletan unninstal i ciscenje registryja. Nece me tako skoro vidit nikakva armija.
You are in the world of shit!
Alaj šta ste više dosadni s tim retardiranim i ponavljajućim porukama... Ljudi, znamo da je igra sranjski napravljena, ako vam smeta ili ne igrajte ili se snađite. Da vrijeme koje iskorištavate za pisanje beznačajnih poruka, kojih se BTW već nakupilo 6 stranica, iskoristite za pronalazak fixeva (kojih ima samo jedan), garantiram vam da bi mogli normalno igrati AA3 kao i svaku drugu igru, znači bez lagga i većih bugova. To pokazuje samo kolko je masa lijena da sama riješi problem, već očekuje da će rješenje pasti s neba...
Garantiram da bi svima, koji se malo potrude, igra proradila, znači mogli bi odigrati sve treninge i mogli bi igrati na auth serverima. Dobro je Jetrica jednom prilikom rekao, citiram:
"LOL'z pa vi jos placete noobovi ;) Evo mene na Honoru 10, pocetni jubilarni .) A vi nastavite plakat ;)
Hint: da se igrat bez bada samo da se hocete potrudit i malo Google primjenit ;) necu bit precizniji jer ne zasluzujete."
No vidim da ima mnogo više mase koja je prije spremna kritizirati igru bez da se i potrudi sama rješiti probleme, a za takve se ne isplati stavljati linkove za fixeve... Lijepo vi orgijajte u CoD-u ili Armi ili što već igrate, a AA pustite za one koji ga stvarno žele igrati jer su ionako svi auth serveri puni, a AA-u ne trebaju vikend igrači koji zaigraju igru na jedan tjedan i poslije odustanu...
Da zaključim, cijeli topic se pretvorio u spammaonu... Ako se nastavi trend ovakvih poruka tipa 'ne radi mi!', prestići ćemo 'Nespavalice'...
P.S. - igra je meni čisto solidna, odsad igram AA2 samo kad su u AA3 serveri puni...
Alaj šta ste više dosadni s tim retardiranim i ponavljajućim porukama... Ljudi, znamo da je igra sranjski napravljena, ako vam smeta ili ne igrajte ili se snađite. Da vrijeme koje iskorištavate za pisanje beznačajnih poruka, kojih se BTW već nakupilo 6 stranica, iskoristite za pronalazak fixeva (kojih ima samo jedan), garantiram vam da bi mogli normalno igrati AA3 kao i svaku drugu igru, znači bez lagga i većih bugova. To pokazuje samo kolko je masa lijena da sama riješi problem, već očekuje da će rješenje pasti s neba...
Garantiram da bi svima, koji se malo potrude, igra proradila, znači mogli bi odigrati sve treninge i mogli bi igrati na auth serverima. Dobro je Jetrica jednom prilikom rekao, citiram:
"LOL'z pa vi jos placete noobovi ;) Evo mene na Honoru 10, pocetni jubilarni .) A vi nastavite plakat ;)
Hint: da se igrat bez bada samo da se hocete potrudit i malo Google primjenit ;) necu bit precizniji jer ne zasluzujete."
No vidim da ima mnogo više mase koja je prije spremna kritizirati igru bez da se i potrudi sama rješiti probleme, a za takve se ne isplati stavljati linkove za fixeve... Lijepo vi orgijajte u CoD-u ili Armi ili što već igrate, a AA pustite za one koji ga stvarno žele igrati jer su ionako svi auth serveri puni, a AA-u ne trebaju vikend igrači koji zaigraju igru na jedan tjedan i poslije odustanu...
Da zaključim, cijeli topic se pretvorio u spammaonu... Ako se nastavi trend ovakvih poruka tipa 'ne radi mi!', prestići ćemo 'Nespavalice'...
P.S. - igra je meni čisto solidna, odsad igram AA2 samo kad su u AA3 serveri puni...
Fala Boze da ima i pametnih ljudi na ovom forumu. Ugl upravo se bacam na guglanje i idem potraziti malo fixeve.. Nadam se da ce mi na x1650 to poderat bar na low-u sa lijepim brojem FPS-a. Ipak je iznad minimal req i malo ispod recomended req..
jedno pitanje - da li je netko probao preko winea? znam, znam previše bugova i na windows platformi ali ono ... možda je netko probao
posto nakon brojnih pokusaja nisam uspio "natjerati" igru da proradi kako treba odlucio sam da je ostavim na miru nekih 5-6 dana s nadom da ce se do tada i stanje sa serverima i ostalim lose odradenim stvarim popraviti
Ah što si ti pametan.Blago tvojim roditeljima. Želim biti kao ti. Ti si moj IDOL. Živio rambo. Imaš tekući da ti uplatim koju kunu za "školovanje"?
Ah što si ti pametan.Blago tvojim roditeljima. Želim biti kao ti. Ti si moj IDOL. Živio rambo. Imaš tekući da ti uplatim koju kunu za "školovanje"?
Jednostavno, neću se ni truditi odgovoriti na tvoj način niti se svađati. Spustio si se na razinu na koju se ja ne želim spuštati. Samo provociraš i spammaš... Protiv takvih kao ti pomaže samo prijava i moderatorska ruka.
Jednostavno, neću se ni truditi odgovoriti na tvoj način niti se svađati. Spustio si se na razinu na koju se ja ne želim spuštati. Samo provociraš i spammaš... Protiv takvih kao ti pomaže samo prijava i moderatorska ruka.
Neznam stvarno zašto ti misliš da se ja svađam s tobom?! No dobro, dosta offtopica. Pričajmo malo o igri!!!
Hint: da se igrat bez bada samo da se hocete potrudit i malo Google primjenit ;) necu bit precizniji jer ne zasluzujete.
No vidim da ima mnogo više mase koja je prije spremna kritizirati igru bez da se i potrudi sama rješiti probleme, a za takve se ne isplati stavljati linkove za fixeve...
Po ovim izjavama i ti i Jetrica ste u onoj "nevjerojatnoj" skupini unutar pučanstva koja mazohistički gleda na abnormalne pojave, a vjerujem i da isto tako postupke hrvatske vlade podnosite sa šutljivim klimanjem glave i mislima " dobro, druže Sanaderu, ako ste nesposobni vi, mi ćemo jesti govna, i dalje glasati za vas i sami ćemo nekako pokrpati svoj bijedni život pod vašom upravom".
Mnogim tehnički obrazovanim ljudima danas je jasna kompleksnost projekata poput ove igre ili bilo koje slične, poput programiranja Windowsa ili stvaranja Photoshopa u Adobe uredima. Ali ta kompleksnost projekata i šarolikost konfiguracija ne opravadava gomilu propusta u tim proizvodima iza kojih stoje milijuni dolara, masa utrošenih sati visoko kvalificiranih IT stručnjaka tih brandova. Zašto bi se ti sad ovdje bahatio svojim rezultatima mazohističkog kopanja da pokreneš AA3, kad si kao "tovar" poslušno i besplatno radio ono što su dobro plaćeni projektanti, dizajneri i programeri trebali odraditi umjesto tebe i tebi i meni isporučiti stabilan proizvod?! Jel ti je život toliko jednostavan da nemaš drugih briga pa rješavaš probleme polu-proizvoda na svom kompu?
Pametan si, a neki me put iznenađuješ ovakvom bahatošću umjesto da pomogneš kad već ima ljudi koji hoće sagnuti glavu, napraviti bend-over pred polu-proizvodima da ih netko guzi i kad hoće pokušati sami riješiti stvar.
Ovako smrzavanje kad se pritisne ono Enlist, rijesi se tako da se igre reinstalira, i to mi je pomoglo
Nakon reinstaliranja prođe "Enlist", ali sad vječno loada trening.
Bravo Steam i svi ostali koji stoje iza igre! Jel' ima negdje naputak ili nisam čitao EULA koliko puta reinstalirati da proradi? Ali svaka pohvala za reklame - rade savršeno i lijepe su! Ajd', bar nešto a?
Nakon danasnjeg updatea (nekih 100+ mb) igra mi se nece vise pokrenut (Steam verzija). Napravio kompletan unninstal i ciscenje registryja.
Ja sam to čak uradio s TuneUp, CCleaner i Advanced SystemCare, pa onda restartanja PC-a, itd. ali isto, mali pomak.
@Faerdhur:
Nema ti čovjek što pomoći, većina problema dolazi zbog zagušenosti servera. U biti, jedino kako bi ti on mogao pomoći je da on podigne privatni server i da ti da IP. Igra samo po sebi nema nekih problema, ali je definitivno najveći problem u zagušenosti servera, a najveći je problem zagušenost servera gdje se drži statistika. Za ovo možeš komotno kriviti Amerikance, jer mi nije jasno kako nisu shvatili da će biti ogromna navala na igru kad su jedinica i dvojka bili hitovi, a pored toga su bili i besplatni.
Nema ti čovjek što pomoći, većina problema dolazi zbog zagušenosti servera
Ma, nisam reagirao na ne-pomoć, nego nešto drugo, ali nema veze.
A s druge strane, ne vidim vezu između navale na servere i smrzavanje klijenta pritiskom na neku tipku i ostalih bugova.
A s druge strane, ne vidim vezu između navale na servere i smrzavanje klijenta pritiskom na neku tipku i ostalih bugova.
Pogotovo ako se smrzavanje dogadja u offline modu :)
@Faerdhur:
Ja problema nemam sa pritiskanjem bilo koje tipke, niti sam vidio te neke "ostale bugove". Jedine probleme sam imao u vrijeme izlaska kad su serveri bili turbo zagušeni, i tada mi je znalo doći do rušenja i smrzavanja kad bih se pokušao spojiti na neki server, izvršiti trening itd.......
U biti volio bih da mi kažeš koji su to drugi bugovi? Malo prije uspješno ušao u igru i spojio se na server. Broj servera u petak navečer je bio negdje oko 125-150 (brojka je išla preko sto), a danas je ta brojka koliko vidim oko 80.
Malo prije uspješno ušao u igru i spojio se na server. Broj servera u petak navečer je bio negdje oko 125-150 (brojka je išla preko sto), a danas je ta brojka koliko vidim oko 80.
Koju verziju imaš? BIG Download, Steam ili nešto treće, četvrto?
Ja imam preko Steama. Bugovi - uglavnom za sad oko sučelja: klik na "Login", upadne, klik na "Soldier", izbacuje natrag na "Login". Slijedeći put to prođe, pa otvori vojnika i izbornik. Zatim jednom u tom izborniku lokoti što je otključano, a što zaključano, tipka "Enlist" (koja smrzne), pa nakon restartanja, ako upadnem u vojnika, taj isti izbornik nema lokote nego zelene kvačice da su neke stvari spremne (ili obavljene, ne znam), nema "Enlist" tipke, nego "Play training", "Replay..." itd. a treći put opet lokoti i "Enlist"... i tako nakon svakog restarta igre ili kompa.
@Faerdhur
Steam.
Problem pod login ti je do servera, jer se podaci tvog vojnika nalaze na serverima. Prolazi kad se uspiješ spojiti na službeni server, to nije bug. Sve što si nabrojao su ti problemi vazani uz sever, odnosno zagušenost jer igra ima problema pristupiti serverima i tvom vojniku, a isto tako ima probleme poslati rezultate tvog vojnika. Nažalost moraš čekati, meni je igra neke stvari priznala danas ili jučer (nisam sve do danas ulazio u igru). Obična zagušenost.
Btw, već mi polako počinje ići na živce ovaj forum, jer nikako ne mogu objaviti post ako se odlučim za citiranje, i ako se odlučim da boldam nešto u citiranom postu (sa svoje strane). Dajte to više sredite!
Opera 10 beta.
Btw, već mi polako počinje ići na živce ovaj forum, jer nikako ne mogu objaviti post ako se odlučim za citiranje, i ako se odlučim da boldam nešto u citiranom postu (sa svoje strane). Dajte to više sredite!
Opera 10 beta.
I nama idu na živce korisnici koji se žale da im forum ne radi dobro u beti nekog browsera!
Btw - off-topic si!
Ja igram uglavnom bez problema. Tu i tamo se smrzne, učitava 365 je prošlo dana, ali uspijem odigrati sat vremena koji želim.
Malo su mi sumnjivi pingovi - na nekim serverima imam 30, što je neuobičajeno dobro vidjeti, iako je realni ping oko 300 pa mi koji put ni point-blank pogodak u torzo baš ne sjedne i protivnik odšeta. Iz navedenog razloga sam frustriran odustao od metaka i koristim samo granate :x
@Miro:
Pa zar to nije vezano za alphe?
Ja igram uglavnom bez problema.
I prije i poslije patcha igram bez ikakvih (krupnih) problema! Istina na privatnom HR serveru (ping ispod 30), a čak mi je priznat i prvi trening (radio sam ga istu večer kada je igra izašla, ali pri prijavio bi igra upala u petlju - sljedeći dan sam vidio da je trening ipak priznat).
Napravio sam još nekoliko treninga (u petak), svi odreda su mi odmah priznati... Još se nisam uspio spojiti na honor server (posljednji put sam probao u subotu - bilo ih je i malo dostupnih, pa sam odustao), ali i to treba doći na red tek nakon treninga...
Ukratko - igra je meni već sada odlična, naravno ako vam sve radi i imate server na koji se možete spojiti! Stoji i to da ima još puno bugova, mada je ključni problem u autorizacijskim serverima, pa je najbolji (za one koji imaju problema s bilo kakvim ulaskom u igru) savjet - uzmite pauzu i pričekajte da sve sjedne na svoje mjesto...
Posebno još nije vrijeme za ganjanje nekog jakog statusa i visokog honora (a na žalost nekima je to glavni motiv igranja).
Vjerujem da će do jeseni (rujna) AA3 biti dotjeran onako kako to i zaslužuje!
Nego, da li je netko primjetio da kad se nakon hodanja čučne i nacilja sa puškom, da se ona pomiče kao da se cilja i hoda? Uglavnom, kad mi se to desi moram pušku spustiti i ponovno naciljati.
News:
Part of the difficulties we've all been seeing stems from the large number of training missions being run with everyone trying to save their results.
This is putting a sizable strain on the Authentication servers. We have a plan to temporarily improve this situation.
Within the next couple of hours we'll be updating everyone's statistics to indicate all training levels have been passed.
This will allow you to enter a server and enjoy the full range of Soldier weaponry and abilities.
However, for this to have the greatest effect, we need your help...
Please do not engage in any training missions. Doing so will defeat the purpose of what we are trying to accomplish in the short term,
which is to get everyone playing. If this initiative is successful, you'll be able to enjoy multiplayer gaming while we can work at long term solutions.
Once again, please, DO NOT engage in any training missions, but feel free to join a multiplayer server.
Also, please note that if you are kicked from a server, it’s probably due to the server being full.
With so many players trying to join at the same time, the number of players in a server may not be accurate. Just try joining another server.
Hint: da se igrat bez bada samo da se hocete potrudit i malo Google primjenit ;) necu bit precizniji jer ne zasluzujete.
No vidim da ima mnogo više mase koja je prije spremna kritizirati igru bez da se i potrudi sama rješiti probleme, a za takve se ne isplati stavljati linkove za fixeve...
Po ovim izjavama i ti i Jetrica ste u onoj "nevjerojatnoj" skupini unutar pučanstva koja mazohistički gleda na abnormalne pojave, a vjerujem i da isto tako postupke hrvatske vlade podnosite sa šutljivim klimanjem glave i mislima " dobro, druže Sanaderu, ako ste nesposobni vi, mi ćemo jesti govna, i dalje glasati za vas i sami ćemo nekako pokrpati svoj bijedni život pod vašom upravom".
Mnogim tehnički obrazovanim ljudima danas je jasna kompleksnost projekata poput ove igre ili bilo koje slične, poput programiranja Windowsa ili stvaranja Photoshopa u Adobe uredima. Ali ta kompleksnost projekata i šarolikost konfiguracija ne opravadava gomilu propusta u tim proizvodima iza kojih stoje milijuni dolara, masa utrošenih sati visoko kvalificiranih IT stručnjaka tih brandova. Zašto bi se ti sad ovdje bahatio svojim rezultatima mazohističkog kopanja da pokreneš AA3, kad si kao "tovar" poslušno i besplatno radio ono što su dobro plaćeni projektanti, dizajneri i programeri trebali odraditi umjesto tebe i tebi i meni isporučiti stabilan proizvod?! Jel ti je život toliko jednostavan da nemaš drugih briga pa rješavaš probleme polu-proizvoda na svom kompu?
Pametan si, a neki me put iznenađuješ ovakvom bahatošću umjesto da pomogneš kad već ima ljudi koji hoće sagnuti glavu, napraviti bend-over pred polu-proizvodima da ih netko guzi i kad hoće pokušati sami riješiti stvar.
Vidim spominjes me a prvi si prakticki cmizdrio ovdje i trazio pomoc. Onda opet spominjes bahatost a bahat si i ku... se bez ikakvog pokrica. Spominjes proizvode a za ovaj si izdvojio 0 kuna. POLUPROIZVOD slazem se, ali besplatan. I nemoj me spominjat u kontestu politike niti ikoga ovdje jer ne znas. Places i grizes nokte skidas znoj sa cela jer si prelijen da bi nesto postigao sam. Ti bi besplatno i jos da radi kao da si platio 1000 kuna. I spominjes one koji su se potrudili sami i uspjeli natjerat da ovaj poluproizvod radi. I da zivot mi je, ma toliko prejednostavan, da mi je trenutno najveca briga upast na server AA 3 i tamburat takve placimacke poput tebe ;)
"Hooah soldier. You failed" :p Treba ti "LEKTOR" ;) Znas kaj je to? LOL
Kakva je grafika, koliko je zahtjevna?
Vidim spominjes me a prvi si prakticki cmizdrio ovdje i trazio pomoc. Onda opet spominjes bahatost a bahat si i ku... se bez ikakvog pokrica. Spominjes proizvode a za ovaj si izdvojio 0 kuna. POLUPROIZVOD slazem se, ali besplatan. I nemoj me spominjat u kontestu politike niti ikoga ovdje jer ne znas. Places i grizes nokte skidas znoj sa cela jer si prelijen da bi nesto postigao sam. Ti bi besplatno i jos da radi kao da si platio 1000 kuna. I spominjes one koji su se potrudili sami i uspjeli natjerat da ovaj poluproizvod radi. I da zivot mi je, ma toliko prejednostavan, da mi je trenutno najveca briga upast na server AA 3 i tamburat takve placimacke poput tebe ;)
S obzirom da imaš hrpu grešaka u tekstu, a da se i sam javiš kojem?
A ono bitnije: krati prevelike citate!
ajme koliko offtopica a samo ja dobio žuti zbog istog.
@ Ivan M. "Kakva je grafika, koliko je zahtjevna? " -solidna,nije prezahtjevna
S obzirom da imaš hrpu grešaka u tekstu, a da se i sam javiš kojem?
A ono bitnije: krati prevelike citate!
LOLcina, stari lolcina. Znao sam da ce se somina upecat. Da si igrao on-line, znao bi sta je "Lektor"! Lektor = Medic ;) Kako? Sta? Nauci.