America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
naxeem kaže...

Ne samo senzitivnost, nego usred igre miš zna potpuno otkazati, HUD nestane, WASD ne rade i moguće je samo pucati/reloadati i sl.

Ovo sa HUD-om sam isto iskusio, ali problema sa WASD-om nisam imao. U biti najviše me ždere ta senzitivnost miša, jer ako prije početka meča ne namjestim senzitivnosn na vrijednost koja mi paše, jako mi je teško bilo što naciljati. Onda morma gubiti vrijeme ulazeći u meni, i ponovno namještati.

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
17 godina
America's Army 3

Ha ha pazi ovo, zavrsim u Fire Team Charlie na pozicij leader, odaberem M16A4 a zavrsim sa MG SAW i pazi ovo BEZ METAKA!!! Znaci igra je toliko bugovana da je to smjesno, srecom spalio sam neprijatelja kundakom u facu i posluzio se njegovom puskom. . Smijeh

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Ne samo senzitivnost, nego usred igre miš zna potpuno otkazati, HUD nestane, WASD ne rade i moguće je samo pucati/reloadati i sl.

To je zato jer si usao u menu usred runde.

Stisni samo dva puta F2 ili F3 i proradice ti sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 12:32 (syncmaster245b).
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
naxeem kaže...

To je zato jer si usao u menu usred runde.

Stisni samo dva puta F2 ili F3 i proradice ti sve.

Najsmješnije je što sam probao i F-ove i ESC i konzolu, ali samo jednom. Smijeh

Ova igra je zapravo avantura. Cool

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 12:42 (naxeem).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

I ja sam sinoć uspio upasti na jedan server i nije to tako loše. Samo mi je problem što nemam toliko tipki natipkovnici koliko ima voice-chat opcija.

I meni se par puta desilo da nemogu hodati. To sam riješio dvoklikom tipke F1.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Da li je netko primjetio da SAW nema nogice? Kako radi te suppress prema neprijatelju? Pokušao sam ležećki, ali vrlo brzo gledam u nebo.

0 0 hvala 0
16 godina
Tux Slave kaže...

I ja sam sinoć uspio upasti na jedan server i nije to tako loše. Samo mi je problem što nemam toliko tipki natipkovnici koliko ima voice-chat opcija.

I meni se par puta desilo da nemogu hodati. To sam riješio dvoklikom tipke F1.

Pa za voice chat opcije ti je dovoljna jedna tipka.Stisnes ju i dobijes onaj "cvijet" sa svim voice komandama (stvarno neznam koja je default tipka, a ne ide mi se u windowse samo radi toga Neodlučan)

16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Da li je netko primjetio da SAW nema nogice? Kako radi te suppress prema neprijatelju? Pokušao sam ležećki, ali vrlo brzo gledam u nebo.

Pa moras korigirati ciljnik cijelo vrijeme dok pucas. A ako zelis manji recoil, odaberi "soft box" spremnik municije i pila ce se puno manje trzati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 15:56 (syncmaster245b).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ova igra je totalni nered. Gađam tipa na 1 metar u sredinu prsa i ne mogu ga pogoditi ni nakon 5 direktnih pogodaka?! Zabijem se u protivnika strojnicom na 1 cm od leđa i puni rafal ga niti ne dotakne.

Strašno... hitbox je kvalitetan k'o onaj od Counter Strikea 1.0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Zabijem se u protivnika strojnicom na 1 cm od leđa i puni rafal ga niti ne dotakne.

A da ga osines kundakom? Smijeh (default tipka Left CTRL) Pada ko'pokosen nakon jednog udarca.

Hehe zna se dogadjati, ali nije problem u hitboxu nego u default tickrate vrijednostima na serveru koje su OK dok nema laga. Kada to iskombiniras sa lagom, eto ti recepta za gubljenje zivaca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 16:30 (syncmaster245b).
17 godina
naxeem kaže...

Ova igra je totalni nered. Gađam tipa na 1 metar u sredinu prsa i ne mogu ga pogoditi ni nakon 5 direktnih pogodaka?! Zabijem se u protivnika strojnicom na 1 cm od leđa i puni rafal ga niti ne dotakne.

Ovo je ziva istina, prisunjam se covjeku s ledja, on cuci i cilja na nekog, ja mu s dva metra pucam u glavu koristeci space da dodatno olaksam ciljanje, fino se vidi kako mu ciljnik stoji na sredini glave i BAM i PROMASAJ, nakon tog ispucam jos 3-4 metka u ledja ali on se bez problema okrene i usmrti me jednim metkom! Znaci komedija!

Call of Duty 4 RULEZ :D
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Pa moras korigirati ciljnik cijelo vrijeme dok pucas. A ako zelis manji recoil, odaberi "soft box" spremnik municije i pila ce se puno manje trzati.

Pa korisrim ciljanik, nisam pao sa kruške, ali nogice bi trebale biti tu, jer soft box nije riješenje (probao, pa znam). U biti ja bih htjeo da mogu raspalati kao u AA 2, znači:

leći

postaviti nogice

raspaliti, tako da nitko živi na protivničkoj strani ne proviruje kroz prozore, napraduje prema mjestu gdje ja sipam olovo itd.....

Znači, ja želim napraviti supress kako spada, a ne pucati u rafalima od jedne/ dvije sekunde. Ako želiš precizno pucati sa strojnicom, pucaš u rafalu od jedne, eventualno dvije sekunde. Međutim ako želiš pošteni suppress, onda rokaš muški.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ovo je jako točno. Opalim burst u prsa tipu (u zatvorenom prostoru), lik ne umre, ali zato on mene razvali. Opalim dva metka u prsa (vani), lik umre.

17 godina
neaktivan

Najveći u problem tupani koji nisu prošli prvu pomoć pa ne znaju što napraviti kad si ranjen. Ni proći ne trebaju, jer je dovoljno pročitati što piše...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Najveći u problem tupani koji nisu prošli prvu pomoć pa ne znaju što napraviti kad si ranjen. Ni proći ne trebaju, jer je dovoljno pročitati što piše...

Hmmm, misli da ne trebaš prolaziti prvu pomoć, jer koliko sam sinoć vidio sve je otključano. Osobno, ja nisma prolazio prvu pomoć, ali je mogu pružiti.

17 godina
neaktivan

Ma jasno, ali neki ne znaju što odabrati i ako odaberu krivo, ostaješ ležati mrtav. Npr. imaš arterijsko krvarenje, a on ti na ranu gurne mirisnu sol...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

same here, frajer mi na pipelineu leži u glavnom ventu a ja se skempam s puškom koja glumi snajper iza kontenjera, naciljam ga i pogodim bar 5-6 puta i naravno ništa, isto na drugim mapama, najviše na Alley-u

lol, to je nasljeđe još od AA2, kolko puta sam igrao obranu na Pipelineu, sakempao se s SAWom na svoje omiljeno mjesto, vidim kako mi ide frajer po stepenicama ali ne pucam po njemu jer čekam savršeni trenutak, mislim ovo će biti užitak, frajer ulazi u sobu i ne kuži me, okrene leđa i onda mu raspalim rafal u leđa i NIŠTA, frajer se okreće i traži me i nakon 2-3 sekunde me ugleda i ubije s tri metka a ja sam u njega ispucao bar 50 komada

ili na Hospitalu se sretnem s frajerom u hodniku obojica imamo SAW, počnemo pucati jedan po drugome ispalimo bar 100 metaka i tek onda dođe frajer iz njegovog tima i ubije me

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan

Kako dodaš server u favorite?

17 godina
moderator
America's Army 3

Ova igra mi se vuce na medium postavkama bez aa (c2d@3,4 GHz, 4850@700MHz, 1280x1024), dok je vegas 2 isao na high sa aa puno bolje. :(

A o preciznosti da ne pricam, upucam covjeka u bulju sa 40 metaka (vjerovatno i on mene) da bi on onda bacio bombu i ubio me. :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 18:52 (DrNasty).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
America's Army 3

Low ping serveri na kojima se mozemo naci:

"CYW SERVER # 2..... Hooah" - 66.55.142.54

".bf Bear Force CT - Unit - EU" - 94.75.230.200

"[NST] Norvegian Special Troops" - 94.75.249.47

Sgt. Liver

Kad udjes na server, Naxeem samo u chat napisi "JA SAM!" Hunt is on. ;) Svi ostali dovoljan ce bit pozdrav :)

By the way izasao vam je novi Punk Buster pa ak to jos niste obavili

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Mala/ stara obavijest!

Ako se želite pošteno naigrati bez laga, morate se spojiti na neki od servera koji su privatni, i koji što je najvažnije ne streamaju na glavne servere. Uglavno, na privatni serverima vam se neće bilježiti honor, ali će te moći uživati u igri bez laga. Većina problema vezanih uz gađanje i pogađanje dolazi zbog laga, jer se podaci streamaju na glavne servere. Očigledno još nisu sredili te servere.

BTW, upravo sam došao sa privatnog servera, i igra je prava uživancija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 21:24 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nakon dva dana gubljenja zivaca od jucer igram. Prosao sam trening. Igra sa dosta bugova (npr. iskusio SAW bez metaka i bez da mogu uzeti tudu pusku, uzeo M16 a u igri opet dobio SAW bez municije, nakon ozivljavanja mi je puska bila na faci i nisam nista vidio i slicni detalji). No korak po korak... Igra je zarazna... Trenutno mi je najdetalj sto mozemo koristiti VOIP unutar igre.
Croatia AA3 Team http://www.xfire.com/clans/croaa3/
16 godina
e igra je koma :D..opet ja...zalio sam se da mi nije ni jedan trening zabiljezio..no danas ja usao i vidi ti vraga...predeni treninzi cak i nesto vise nego prije..lol..i sad mi se pojavio opet problem nemogu uci ni na jedan server :))))
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Prošao sam trening za medica prije 2 dana i još uvijek mi nije zablježen. Bila je obavijest da će svima staviti kao da su prešli treninge kako bi mogli igrati na honor serverima, meni izgleda nisu Plač

personal jacket personal jacket
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Pa korisrim ciljanik, nisam pao sa kruške, ali nogice bi trebale biti tu, jer soft box nije riješenje (probao, pa znam). U biti ja bih htjeo da mogu raspalati kao u AA 2, znači:

leći

postaviti nogice

raspaliti, tako da nitko živi na protivničkoj strani ne proviruje kroz prozore, napraduje prema mjestu gdje ja sipam olovo itd.....

Znači, ja želim napraviti supress kako spada, a ne pucati u rafalima od jedne/ dvije sekunde. Ako želiš precizno pucati sa strojnicom, pucaš u rafalu od jedne, eventualno dvije sekunde. Međutim ako želiš pošteni suppress, onda rokaš muški.

Istina i meni fale nogice, jer ovaj saw nije za suport nego je za rafal po rafal 2-3 sec, a starom aa postaviš nogice i kako ti kažeš rokaš muški dok ne nestane metka :D

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Bio na moru nekoliko dana  pa sam preskocio zivciranje ali...

Cim sam stigao , odem na treninge ...svi osim zadnjeg napravljeni. Iz druge napravim taj trening  i krenem na servere . Na pune servere me ne pusta  što je i logično . Ulovim server koji je upravo dignut ( valjda ) ili restartan , tamo 5/20  i spojim se kao od šale . Odigrao  10-tak rundi i sve mi je bilo u redu . Bez laga , manji bugovi   .... predobro . Onda se  server srušio , Rekonekt  na isti server i opet igrao 10-tak rundi . Igra mi je predobra, i kada počnu klanski fajtovi ( max 12 igrača )  to je to .   

ps. Javljam se tek toliko da pokazem da nije sve tako crno .

volio bih da  netko objavi IP hrvatskih servera , nepotrebno je ganjanje honora i trakica dok ne ispoliraju igru .

PS. kao  bivši  WOW ovisnik ne mogu se ne sjetiti problema u početku .....

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 9:43 (Nyko).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

I ja se ne bahatim time da mi AA radi. Još prije par dana sam stavio link na topice s AA3 foruma

Sve sam odmah pregledao, ali moraš shvatiti da ima ljudi koje NE ŽELE igrati na privatnim serverima, a drugo, kada imaš već postove koji mogu pomoći drugima, onda svaki put kada vidiš da netko luta u magli foruma, ne seri i ne bahati se, već samo jednostavno i humano stavi link na svoj post i pomozi čovjeku. Jel to teško?

I treće, kada netko traži jednostavnu pomoć u proizvodima IT industrije, onda ne mora biti lijen, samo zamisli da je nekome život dovoljno kompliciran informatičkim detaljima i umoran od "snalaženja" u toj prašumi, pa neki put traži stazu kojom su drugi već prošli, ako već nema dobro izgrađene ceste od strane onih koji su tu cestu trebali napraviti.

Lijep pozdrav

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

jos veci je problem kad 2-3 lika protrce pokraj tebe.. ti manijakalno stisces "M" a oni coolerski nastave dalje :)
hebote.. cak dobijes pohvale kad nekoga skrpas LoL

a tek koliko ROE prekrsaja sam oprostio.. eh eh LoL

a serverski lag je za sada jos uvijek veliki problem izgleda.. ista stvar.. sprasiti 10-ak komada liku u glavu na 3-4 metra udaljenost a on lagano "takes aim" i srusi te s jednim laganim metkom posred nosa.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
16 godina
protjeran
America's Army 3

Kakva je grafika?

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Kakva je grafika?

sve u svemu meni se svidja igra.
grafa je dobra (igram na lapitopiju) na low postavkama. iako opet.. nikada nisam bio lud za igrama za koje ti treba hell spawn konfiguracija da ju pokrenes..  a kad ono unutra jad i bijeda upakirani u sjajnu novu odoru i savrseno simulirane atmosferske uvjete.

bitnije mi je da je igra kvalitetno osmisljena i sami gameplay da je kvalitetan. aa3 ce nakon patcheva biti jako dobar. ovih nekoliko sati koje sam proveo unutar (kad se nasla kvalitetna ekipa i kad nije bilo demonskog lagga) bilo je jako jako dobro.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice