America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 142.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ljudi zanima me jeli itko prosao treci trening? Tocnije dio u kojem triba frag granate bacati jer pogodin sve, sve mi stoje kvacice da sam pogodijo a pise mi da sam, naravno, pao test

0 1 hvala 0
16 godina
RE: America's Army 3

Po 101 put igra je bugovita i većina toga još ne funkcionira kako treba pa zato i tebi ne bilježi rezultat za prolaz treninga, strpi se nekoliko dana pa čak 1 do 2 tjedna dok dečki iz AA to ne isprave i stvari sve na svoje mjesto  kako bi to ''šljakalo'' kako treba Namigiva

Btw. ja se ni ne pokušava logirat jer čim vidim te sve vaše komentare bolje da se poštedim živaca i počekam dok to ne sredeNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 8:51 (kostolomac).
17 godina
kostolomac kaže...

Btw. ja se ni ne pokušava logirat jer čim vidim te sve vaše komentare bolje da se poštedim živaca i počekam dok to ne sredeNamigiva

Slazem se i slijedim tvoj primjer Cool

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ja sam jučer sigurno 2 sata prelazio prva dva treninga, nikako da ih updatea.

Odustao sam i danas vidim na AA3 webu da je ipak registrirano sve. :)

Bar to.

U svakom slučaju, dobro da idem na put ovaj vikend, možda se do ponedjeljka popravi situacija.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Upravo mi je napravio nekekav update!!

EDIT: zatim instairao punkbuster i dx. Svi treninzi koje mi ječer nije pokazivao da sam završio sada su "priznati".Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 11:05 (Suvre).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kakav update, nisam ništa našao na webu.

Imaš kakav log ili?
16 godina
neaktivan

Nemam pojma.samo je pisalo update nekih 5 mbBelji se

17 godina
neaktivan
Aha... :(

Imaš steam ili običnu verziju?
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Aha... :(

Imaš steam ili običnu verziju?

Update je za Deploy verziju.

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Deploy imam.steam verzija mi nije radila. opet sam išao na nove treninge koje će vald priznat sutra :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

btw. devovi su dobili otkaz, igra nastavlja razvoj pod punim nadzorom vojske. Kako če to završiti.....

http://ve3d.ign.com/articles/news/48427/Americas-Army-Development-Studio-Closed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jetrica kaže...

Jel se sjecate drill sargenta iz Full Metal Jacket ;) On bi na ovo reko (na igru mislim) HORSE PISS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT: Menii(iii) su sporiji od bete OSJETNO. Loadanje mapa je sporije od bete OSJETNO. Igra se smrzava kad se u treningu pogodi meta. Al ne uvjek, pitam se zasto? :p Kuzim da je autorizacija u banani jer je navala. Sve u svemu malo kasnije, malo manji horse piss.

hehehe R. Lee Ermey je bog. uostalom.. bio je jedini glumac, koliko znam, kojemu je Stanley Kubrick dozvolio da improvizira koliko god zeli (a lik se uzivio u ulogu posto je i sam bio jako dugo u vojsci) te ga je cak Ermey jednom i "uhvatio na spavanju" i uplasio kad je dreknuo da sjedne. LoL

a sto se tice AA3.. odlucih se oprobati u igri... preskocio AA1 i AA2 i zaintrigiralo me.. no koliko vidim .. auth serveri u banani trenutno. ne moze se skoro nista odraditi osim logina (neki cak ni to) i to je to. slazem se.. malo pricekati i probati nakon nekoliko dana.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
America's Army 3

Dobili su otkaz jer su zavrsili sa razvojem.Realno gledajuci,igra je katastrofalna.Znam da cete me izbombardirati sa negativnim ocjenama i palcem dole,ali mi to uopce nije bitno.Grafika je ocajna,oruzja su ocajna,kompletno citav feeling je bezveze.Nemojte me krivo shvatiti pod pojmom "ocajna",ali mislim da danas ima daleko boljih i zabavnijih igara od ovog poluproizvoda propagandne US masinerije za navlacenje male djece u vojsku koja ce nakon sto ovo probaju definitivno otici u konobare.Da je nepljujem zato sto je besplatna?Zasto ne bih?Ako nesto ne valja,onda ne valja,pa makar i bilo besplatno.Oprostite,ali nisam mazohist.

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Romano kaže...

Dobili su otkaz jer su zavrsili sa razvojem.Realno gledajuci,igra je katastrofalna.Znam da cete me izbombardirati sa negativnim ocjenama i palcem dole,ali mi to uopce nije bitno.Grafika je ocajna,oruzja su ocajna,kompletno citav feeling je bezveze.Nemojte me krivo shvatiti pod pojmom "ocajna",ali mislim da danas ima daleko boljih i zabavnijih igara od ovog poluproizvoda propagandne US masinerije za navlacenje male djece u vojsku koja ce nakon sto ovo probaju definitivno otici u konobare.Da je nepljujem zato sto je besplatna?Zasto ne bih?Ako nesto ne valja,onda ne valja,pa makar i bilo besplatno.Oprostite,ali nisam mazohist.

ti si barem uspio uci LoL

sve stoji.. ako je ocajna igra.. ocajna je. ocjeniti cu sam kada (ako) uspijem ju uopce zaigrati.

evo ima zanimljiv tekst dolje.. navodno od covjeka koji je radio u razvoju igre.

http://www.aao30.com/

eh eh.. jenkiji.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
moderator
America's Army 3

Ja sam uspio pokrenuti offline marksman trening (blokira mi igra kad kliknem na enlist) i onih par metaka koje sam ispalio iz m16, mogu reci da mi se svidja, kao prava je. Ne znam zasto romanu oruzje ne valja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Evo, ja sam se sada uspio spojiti online - prešao prvi trening sa onim poligonom (prvo je je prijavilo rezultate), prešao sam i trening s puškom (također mi prijavilo rezultate).

Dođem u glavni meni da idem na sljedecu vježbu - ono nemože niste prešli ove ostale, tada sam udahnuo smirio se i izasao iz igre :))

Gdje se online mogu provjeriti rezultati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Heh, evo rezultata mog Weapons Familiarization Traininga...

Kažu da uvijek treba dati 110% sebe, u AA3 očito 100% nije dovoljno PlačSmijeh

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

hvala svemu i svačemu što trenutno imam puno važnijeg posla pa se nemam vremena živcirati sa svim ovim glupostima, kao da nisu mogli pretpostaviti prema broju pre-loada da će im trebati masa servera kad se odjednom svi ti ljudi pokušaju spojiti

btw. ne znam tko se na ovo žalio ali zvuk strojnice je u AA2 po meni pre glasan, nije da sam neki vojnik ali sam gledao dosta oružja u akciji i primjetio da im u igrama daju preglasan zvuk da bi dobili na atmosferi

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 12:27 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
America's Army 3

Ekipa - malo se smirite. čemu tolika panika? :)

Jučer sam igrao pet sati u komadu (privatni server, bez treninga, bez honora) - igra je odlična! Za ljubitelje AA2, ovo će biti fantastična igra!

E, sad - postoji milijardu problema i tu ste u pravu... Najgore je što nema jasnog razloga zašto nekome baš ništa ne radi, a neki imaju probleme samo s treninzima i autorizacijom (s ovim problema u stvari imaju svi, ali eto barem se može igrati i bez toga).

O svemu ću napisti opširniji osvrt, ali sada imam posla (mislim na posao u RL sferi:( ), pa kada uhvatim malo vremena - javim se s više detalja!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 12:23 (Miro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

btw. ne znam tko se na ovo žalio ali zvuk strojnice je u AA2 po meni pre glasan, nije da sam neki vojnik ali sam gledao dosta oružja u akciji i primjetio da im u igrama daju preglasan zvuk da bi dobili na atmosferi

Pucao sam iz nekoliko automatskih pušaka (AK-47 (zs), G36, FN-FAL i RPK) i točno je što kažeš: u igrama pretjeruju s bukom. OK, AK-47 se čuje k'o blesav, ali ova oružja, mašinke poput RPK uopće nisu tako glasna. Tu i tamo jesu, ali M4 je navodno dosta tiši kao i SAW.

Miro kaže...

Problem je, koliko vidim, u zagušenosti glavnih servera. Drugih problema nisam iskusio.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 12:49 (naxeem).
16 godina
neaktivan
America's Army 3

To je tek pocetak. Sjest ce na svoje samo treba imat strpljenja. Normalno da cim se igra otkljucala (Steam verzija) odmah svi navalili ko mutavi i server zablesirao.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
ZC_Someone kaže...

Pucao sam iz nekoliko automatskih pušaka (AK-47 (zs), G36, FN-FAL i RPK) i točno je što kažeš: u igrama pretjeruju s bukom. OK, AK-47 se čuje k'o blesav, ali ova oružja, mašinke poput RPK uopće nisu tako glasna. Tu i tamo jesu, ali M4 je navodno dosta tiši kao i SAW.

Miro kaže...

Problem je, koliko vidim, u zagušenosti glavnih servera. Drugih problema nisam iskusio.

bugovito je kao windoze u beta izdanju (a i finalnom prije 2-3 SP-a). LoL
niti offline mode ne radi.. tako da privremeno u "ladicu" dok ne dodje neki patch ili slicno.

17 godina
moderator

Veca buka daje dojam mocnijeg oruzja :) A 5.56mm nato je ionako slab kalibar, pogotovo kad se koristi m4, ali to ne sprecava amere da im pripisuju odlicna svojstva u vecini igara.

AK-47 ftw :)

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Nisam skinuo novu verziju međutim stari sam AA igrač pa znam da je kod svakog većeg patcha bilo potrebno barem tjedan dana da se serveri normaliziraju.

Kod fail patcheva ili loših releasova bilo je potrebno i duže, čak do više mjeseci dok nisu ispravili bugove. Možemo samo nagađati koliko će biti potrebno vremena za kompletno novu igru pogotovo sad kad je kompletni dev tim otpušten...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 13:18 (MegaBodul).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

bugovito je kao windoze u beta izdanju (a i finalnom prije 2-3 SP-a). LoL
niti offline mode ne radi.. tako da privremeno u "ladicu" dok ne dodje neki patch ili slicno.

Huh? Što ti ne radi u offline modu?

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
America's Army 3

skinuo igru sa AA3deploy, sve glatko, max brzina do kraja downloada ali...

sad sam ja to počeo igrati i obavim  Obstacle course i  trening sa M16-icom, piše sve you are a go, ali..

kad sam trebao ići na sljedeći trening, weapon familiarisation (valjda se tak piše) igra mene lijepo pošalje na

log in screen i ja tamo opet imam otključan samo obstackle course, moram sve ispočetka... WTF???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sačekaj malo.sutra će ti priznati trening.tako je i meni bilo :D

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Jedno pitanje u vezi onih multiplayer servera. Da li su to serveri od Američke vojske, i ako jesu, da li je to razlog što ne mogu pristupiti ni jednom (zagušenost)? Znam da je server gdje se pophranjuju podaci od igrača od Američke vojske ili tvrtke koju su unajmili za servere. Jučer sam bio nekih četrdesetak minuta na jednom privatnom serveru i sve je šljakalo.

Failure is not an option. Everyone has to succeed.

0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

E ljudi odakle ste vi igru skinuli ima je na steamu i ima i bez steama.
Trenutno skidam bez steama jer neznam nevolim da mi steam radi u pozadini!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Sad sam pokrenuo Deploy client i instalirao se patch.

Vijesti :
Prema službenim forumima, izlazi patch  koji bi trebao napraviti igranje moguće ovaj vikend.
Provjerite vaš STEAM ili DEPLOY client  za ažuriranje za AA ...
Već izgleda bolje, ali još uvijek puno problema prilikom učitavanja posebno obuku rezultate.
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice