America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 142.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
16 godina
protjeran
America's Army 3

LOL'z pa vi jos placete noobovi ;) Evo mene na Honoru 10, pocetni jubilarni .) A vi nastavite plakat ;)

Hint: da se igrat bez bada samo da se hocete potrudit i malo Google primjenit ;) necu bit precizniji jer ne zasluzujete.

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: America's Army 3

Da a ti nam prodaješ pamet tu, bolje savjetuj ljude ili pomozi ili ne kenjaj.

16 godina
protjeran
MegaBodul kaže...

Da a ti nam prodaješ pamet tu, bolje savjetuj ljude ili pomozi ili ne kenjaj.

A koji si mi ti k.... Danas si se pojavio na ovom topicu i vec se ponasas ko pravi krkan.

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Igra je super! Trenutno igram na private serveru, bez ikakvog lagga...

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=298200

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=298209

Ovo je za one koji su lijeni sami potražiti rješenje... Ne treba se ulogirati na početku igre...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MegaBodul kaže...

Da googlajte malo NamigivaNamigivaNeodlučan...debil

Igras? Ne? LOL Problemi? LOL Evo kako igra izgleda na njegovom kompu ;)

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
America's Army 3

Ja ne znam...

Jedno je sto se ne mogu ulogirati na acc, ali ne mogu ni offline igrati :(

Igra se smrzne kad kliknem na bilo koji od treninga, nece ni ovaj rambov fazon za private server, moram je gasiti preko task managera. Probacu skinuti nonsteam verziju, ali tek iduceg mjeseca jer ne znam koliko sam limita spalio, a mjerac mog idiotskog provajdera zna zaglaviti cesto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Čekam na 91.121.118.42

Since the America's Army 3 authorization servers are down/slow, nobody is able to complete training or join multiplayer games or do anything at all!

To get around this I set up a non-auth server. This means that the server is not connecting to the AA3 authorization server,

which means it does not check your personal jacket or anything, so anyone can play.

To join the server:
1. Launch the game. (Don't even need to log in)
2. Open console with F12.
3. Type: open 255.255.255.255?Name=YOURNAME (Replace YOURNAME with the name you wish

to have in the server and 255.255.255.255 with the IP adress of the server)
4. Press enter.

Ovako

open 91.121.118.42?Name=neki nick

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
America's Army 3

ili na ove

216.246.110.160

72.249.94.82

75.125.97.201

69.28.221.175

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
America's Army 3

Oke, vidim neki problemi sa igrom.

Evo hocu da skinem igru ali me zbunjuje gdje pod File description pise :

File description:

This client downloads and installs America's Army 3. It allows users to pre-load the game so that they can be ready to play when it releases on June 17.

Jeli to bas doslovno znaci da se skine igra koja se odmah instalira sa ovim Deploy Clientom ili se moze skinuti samo setup?

Igru bi  proslijedio svojem rodjaku koji ima 5 gb mjesecno prometa, a ja ovaj mjesec imam flat, pa eto da mu ucinim uslugu...

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 0:18 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Pa nije valjda da nitko ne igra? Jućer sam završio basic training sve na expert, osim M249 na Proficient. Čak sam bio i u zatvoru jer sam zapuco na onog kaj mi je dao oružje (mislio sam da se nemre) Belji se. Igro sam na privatnim serverima, može se pristojno igrat. Cijelo vrijeme su ljudi na teamspeaku, nadam se da se to može isključit (ne želim slušat klince). Nadam se da će uskoro patch pa da igramo na honor serverima, tak da počnem skupljat ROE Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Pa nije valjda da nitko ne igra? Jućer sam završio basic training sve na expert, osim M249 na Proficient. Čak sam bio i u zatvoru jer sam zapuco na onog kaj mi je dao oružje (mislio sam da se nemre) Belji se. Igro sam na privatnim serverima, može se pristojno igrat. Cijelo vrijeme su ljudi na teamspeaku, nadam se da se to može isključit (ne želim slušat klince). Nadam se da će uskoro patch pa da igramo na honor serverima, tak da počnem skupljat ROE Cool

Možeš i sad igrati na honor serverima, samo treba imati sreće da upadneš. Najveće su šanse baš sada oko 10-11 ujutro...

Sad sam igrao na honor serveru i više ne lagga nego teče glatko kao na private serveru.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ok skinem preko AA3 Deploy Clienta i iz nekog razloga kad hoću pokrenuti igru ne događa se ništa, zahebi ti to.

Skinem ja danas ujutro preko Steama i sad igru mogu pokrenuti ući u treninge i sl (nisam još probao online), ali me sad zanima kako instalirati update. n00b sam što se tiče Steama jer mi se nikako ne sviđa način na koji to radi pa ga nikad nisam koristio. Uglavnom piše: The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. Ja nisam primjetio da se bilo što downloada, da li je to možda neki mali download pa nisam skužio, ili se to možda skinulo s igrom? Ili možda postoji načina da "ručno" pokrenem?

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali imam samo ja taj problemi ili još netko.Naime,radi se o tome da na dan mogu preć samo jedan trening online.Evo jutros mi je bio update i kad sam skinuo taj update uspio sam samo preć jedan trening.Pokušavao sam i drugi al nejde.Šta moram čekat do sutra da pređem još jedan trening?

16 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Ok skinem preko AA3 Deploy Clienta i iz nekog razloga kad hoću pokrenuti igru ne događa se ništa, zahebi ti to.

Skinem ja danas ujutro preko Steama i sad igru mogu pokrenuti ući u treninge i sl (nisam još probao online), ali me sad zanima kako instalirati update. n00b sam što se tiče Steama jer mi se nikako ne sviđa način na koji to radi pa ga nikad nisam koristio. Uglavnom piše: The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. Ja nisam primjetio da se bilo što downloada, da li je to možda neki mali download pa nisam skužio, ili se to možda skinulo s igrom? Ili možda postoji načina da "ručno" pokrenem?

Da. I sve sto trebas je restartat Steam. Odes u settingse i podesis si Steam kak ti pase. Pod updates obavezno ostavi Automaticly update games. Steam je u prednosti ispred sveg ostalog jer patcheve ne moras traziti sam. Cim izadju Steam ce ih sam skinut i instalirat.

Ovo je samo jedan topic o AA, a ovo su cijeli forumi samo o AA. Skok na linkove i rjesite si hrpu problema ;) Dosta plakanja.

http://aaotracker.com/index.php

http://forum.americasarmy.com/

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Evo skida mi se. Na 2% je trenutno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jetrica kaže...

Da. I sve sto trebas je restartat Steam. Odes u settingse i podesis si Steam kak ti pase. Pod updates obavezno ostavi Automaticly update games. Steam je u prednosti ispred sveg ostalog jer patcheve ne moras traziti sam. Cim izadju Steam ce ih sam skinut i instalirat.

Ovo je samo jedan topic o AA, a ovo su cijeli forumi samo o AA. Skok na linkove i rjesite si hrpu problema ;) Dosta plakanja.

http://aaotracker.com/index.php

http://forum.americasarmy.com/

dobro ono što me točno zanima je dal bi mi se trebala pojaviti neka poruka da mi downloada patch ili ne, jer meni se ne pojavljue ništa

btw. igram online preko konzole i samo gledam što su napravili od bridgea

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
neaktivan

Dali imam samo ja taj problemi ili još netko.Naime,radi se o tome da na dan mogu preć samo jedan trening online.Evo jutros mi je bio update i kad sam skinuo taj update uspio sam samo preć jedan trening.Pokušavao sam i drugi al nejde.Šta moram čekat do sutra da pređem još jedan trening?Plač

16 godina
neaktivan
alaa kaže...

Dali imam samo ja taj problemi ili još netko.Naime,radi se o tome da na dan mogu preć samo jedan trening online.Evo jutros mi je bio update i kad sam skinuo taj update uspio sam samo preć jedan trening.Pokušavao sam i drugi al nejde.Šta moram čekat do sutra da pređem još jedan trening?

Nisi jedini, to je zbog zagušenosti servera. Fora je u tome kaj su treninzi povezani, pa da bi prešo novi moraš ga otključat,tj. preći onaj prethodni.

16 godina
neaktivan
America's Army 3

opalac !!!114 mb update. isto kao na steamu na clientu napravite automatic update i to je to.Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miro7 kaže...
alaa kaže...

Nisi jedini, to je zbog zagušenosti servera. Fora je u tome kaj su treninzi povezani, pa da bi prešo novi moraš ga otključat,tj. preći onaj prethodni.

Ma prešao sam ja prethodne treninge,ali kad pređem na sljedeći trening,napravim najbolji rezultat i piše mi da nije dovoljno!!!!

16 godina
America's Army 3

HELP!!

Jucer i danas, pise mi sastrane kad tek uđem u igru kao onaj trening pa pritisnem na to (sivi zaobljeni pravokutnik) i igra zastane nista se ne desi, i tako svaki PUT!!!!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ta igrica je sva u banani!!

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Proradit će to za koji dan, sa ovim updateom sam uspio završit trening sa m16 (38 meta :) i kad trebam uć u onaj sa bazukom i strojnicom vrati se nazad u main screen i resetira sve. Jel tko uspio završit trening? Jer vidim kad se pokušam logirat na neki server pokaže nakratko mapu pa sam vidio neke likove kako rafalaju tj. izgleda nisu samo brojani oni koji pokšavaju ući u opisu servera.

x2 5000 2gb800 xfx8600gt512

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Suvre kaže...

opalac !!!114 mb update. isto kao na steamu na clientu napravite automatic update i to je to.Smijeh

Nema veze update, isprobao sam sad, svejedno nešto ne valja. Meni uvijek smrzne klikom na "Enlist". Nemam živaca, čekam daljnje dogradnje.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
Faerdhur kaže...
Suvre kaže...

Nema veze update, isprobao sam sad, svejedno nešto ne valja. Meni uvijek smrzne klikom na "Enlist". Nemam živaca, čekam daljnje dogradnje.

E i meni, i skinuo sam ovaj novi update sinoć, skinilo ga za čas i opet neradi!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 17:47 (markoal).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ako vam se igra smrzava dok želite pristupiti nekom od servera, moj vam je savjet da pričekate dok igra ne pokupi sve podatke o svim dostupnim serverima. U donjem ljevom kutu imate broj servera i postotak o prikupljanju podataka, pa kad taj postotak dođe do sto, onda se pokušajte spojiti na neki od servera. Uglavnom, kod mene je ovo riješilo problem sa smrzavanjem. Btw, u petak navečer sam na serverima haračio dobra četiri sata.

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 18:04 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina

Evo čak sam uspio zaigrat na privatnom serveru i prvi dojam je da je igra nekako''jeftino'' napravljena, čak mislim da mi izgleda nešto lošije nego kad sam prvi put zaigrao aa2, ali ipak mislim da ću je nastavit igratCool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 19:03 (kostolomac).
17 godina
America's Army 3

BTW igra je totalno smeće, modeli,voiceover,glitchevi,grafika je smješna s obzirom da je napravljena na Unreal 3 engineu, uninstall nakon manje od 24h..

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
ja ludim igrajuci ovo...prosao trening s onim bombama mitraljezom i jos necim(neznamm kak se zove) i to sve pogodene mete(nijednu nisam promasio) i on meni kaze da nisam prrosao looool...uznojim se igrajuci ovu igru :D
17 godina
dado16 kaže...
ja ludim igrajuci ovo...prosao trening s onim bombama mitraljezom i jos necim(neznamm kak se zove) i to sve pogodene mete(nijednu nisam promasio) i on meni kaze da nisam prrosao looool...uznojim se igrajuci ovu igru :D

Igra je loše napravljena.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice