Stygian gay whore!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stygian gay whore!
Yeah, bro, catch 'em and fuck 'em!
LoL!
Ne kužim spiku, nikad nisam bio u svijetu Conana, i o tom loreu nemam pojma, samo znam da su Stygian na "dark side"...
uzeo sam probno njih jer ni jedini nude Necromancera...
lol
Ako imaš živaca za stare filmove, pogledaj oba Conana ili pregledaj negdje na webu pdf stripove ili u cbr formatu kao na ovoj stranici (Conan The Cimmerian 16 Dark Horse 2009 YZ1), pa ćeš vidjeti da su Cimmerians, Stygians i Aquilonians vječiti "rock-paper-scissors".
Imao sam u guildu, dok sam bio na Aquilonia serveru (RP PvP), par frendova koji su neki put samnom išli po Tarantia Nobles ili Cimmerian mapama i samo smo tlačili Stygiane gdje smo ih vidjeli. Ne napadamo odmah, nego prvo zaustavljanje, provociranje, traženje love, pa onda padne krv A dečki su pošteno odrađivali svoj dio roleplay tako da su stvarno stali, nisu bježali, borili se pošteno i pošteno otišli sa mape nakon bullyinga
Naravno, ni naši likovi nisu mogli proći neopaženo kroz Purple Lotus Swamp ili Kheshattu u Stygiji.
Brutalan je AoC svijet, low-fantasy, ali kad su gankeri dosadni dobro je igrati na PvE serveru.
Kaj je to ganker?
lol
ma gledo sma filmove, vidio ove snake lovers .. cimeriane ... al da bi znao cijelu priču moram stripove pročitat, lol, radije kroz igru popratim priču :D
igrat ću najviše s rasom koja najmanje se igra :D.
Kaj je to ganker?
Neka ti ostale kolege napišu na hrvatskom, a evo ti ovo sa weba (podcrtano i podebljano je bitno):
"Ganking is a frowned-upon practice in online roleplaying, video games which employ player versus player combat (especially in MMORPGs such as World of Warcraft, Rohan: Blood Feud, Age of Conan, Dark Age of Camelot or Ultima Online). Ganking may involve attacking another player without warning, attacking while the targeted player is already engaged in combat with a non-player character, usually meaning they're distracted and/or their health has been compromised, or attacking where the targeted player is at a high level disadvantage. Ganking is considered a dishonourable practice in MMORPGs, since the person ganking is engaging in a battle where he will certainly win, where they might have lost in circumstances where those participating in the PvP (player versus player) combat had equal conditions."
Priča iz AoC je sequel, nadovezuje se na Conanovu karijeru iz stripova i filmova. U igri je Conan već postao kralj pitomije Aquilonie, ali novo zlo prijeti Hyboriji i tu upadaju igrači-junaci.
Evo lvl 22 , bas sam se punim uzivio u igru i mogu reci da mi je jedino zao sto nisam prije poceo igrat .
Grafika , okolina ,sistem borbe , glazbena pozadina - neopisvo !
...evo jedno obavezo stivo za tebe i za sve buduce melee borce u AoC-u
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=122753
Veliko hvala za link
Imam pitanje jedno.
Išao sam si skinuti AoC pošto je sad taj unlimited trial,ali mi se događa neka greška dok se skida preko njihovog launchera igra tako da je nisam ni skinuo.
Prekine mi negdje na 150-200 mb kad skine.
Pokušao sam nać client za skinuti negdje drugdje al nisam mogao naći.Pa ako mi može netko reći ako ima gdje za skinuti (mislim da sam našao betu za skidat na gamers hell al mislim da se to ne isplati).
Dobro bi mi došlo da skinem client da mogu frendu dat pošto nema flat tako da si promet ne nabija.
Zna li neko može li se sa već postojećim avatarom promijeniti server, da se ne treba igrati iz početka? Hvala.
mozes, placa se nesto novaca (10-15-20€, nisam siguran) ali samo na određene servere
isto tako mozes napraviti lika na lvl 50 ako imas jednoga iznad lvl50.
da malo i pohvalim svoj guild, ubili smo prvog bossa u T3, treći guild na svijetu kojem je to uspjelo (nije lose, a?:))
GZ!
I valja sta taj T3?
odlican je!
imas 5 mobova na pocetku ubiti, ne tuku oni jako al imaju hrpu HPa tak da ih se ubija podosta.
onda dolazi prvi boss, fight od nekih 15ak min, mozda i vise ovisno o raid grupi. i sad smo na drugom:) tek treba otkriti sto se tu radi.
i rox, imas i nas forum znas?:) i vrati se vise:)
Jučer sam skinul trial i moram reći da sam ODUŠEVLJEN igrom!
Da, igra je iznimno zabavna od kad su je fixali...
A što su fixali?
skoro sve?:)
i danas je t3 dosao na live, napokon
...istina je da nema ljudi na serverima koliko ih je znalo biti, ali je poceo povratak stare garde koja se razocarala na jako poularnom AION-u
ne znam za druge servere al Crom ima ljudi kolko hoces :)
i kak ifka kaze, sad ce se vratit dosta koji su otisli zbog nedostatka contenta ili drugih MMO igara (koje su katastrofa btw :P )
Da ba Cromu ima hrpa ljudi sada . Trenutno sam tamo sa conqererom i sa necromancerom , oba oko lvl-a 30 .
Igram lagano , bez ikakvog pritiska za brzim lvl-anjem. Bas uzivam a jos cu vise kada dodje ekspanzija koji ce nadam se privuci stare igrace.
Napravil sam Tempest of Set na Furyu i ima dosta ljudi, odma sam nasel guildu i svi su susretljivi bas.
Fury je PvP server , iako volim pvp-at ne volim gankanje a ono je jako rasireno na furyu tak oda radje igram na Cromu koji je PvE.
evo ovako...ja sam bio igrao igru cim je izašla znaci prije godinu i pol igrao sam je jedno 2 mjeseca i onda se vratio na wow.S obzirom da mi je wow jako dosadio odlucia san se vratit AOC-u pošto san cuja da se popravia. Iman samo jedan problem a taj je da nemogu skinit onu tonu patcheva pošto nemam flat net. e sad me zanima jeli mogu ja skinit sve te patcheve s nekog drugog kompa manualno i onda ih preko hard diska ili usba stavit na svoj. danke:D
Vjerojatno možeš ,isto kao što i možeš od Wowa,pogledaj si na netu jel ima kakvih mirrora za skidati (gamershell je sasvim ok za to).
kolko ja znam nema toga.
jedino sto mozes je da ti netko snimi igru (preporuka na hard jer ima oko 30gb sve)
objavljena je vijest vezana uz pojasnjenja glede novog sustava napredovanja, koji dolazi sa RotG expanzijom
w00t
Pozdrav
Planiram da u ponedeljak kupim AoC pa imam par pitanja:
- Kakva je populacija u igri ( koliko igraca ima)
- Oce li biti nekih expanzija?
- jel tacno da mozes praviti svoje gradove?
- jel imate svoj guild?
- populacija ti ovisi, kako na kojem serveru
servera imas vise (PvE, PvP i RP-PVP) i nema na svima isti broj igraca
- expanzija bi trebala oko ljeta izac (ne zna se jos nista sluzbeno)
- da, mozes gradit svoj guild city, ali mislim da moras imat najmanje 24 igraca u guild-u (ako namjeravas imat svoj vlastiti ili se pridruzi nekom aktivnijem)
Ako ti je do populacije idi na server Fury , PvP server , dosta ljudi ali ima i dosta ganka .
Kao drugu opciju imas Crom na kojem sam i ja , PvE server , ne moras brinuti oko ganka a i ekipa na serveru je super