Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 239.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ima itko da igra na Cromu ?

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Pozdrav svima !

Zanima me postoji li neki free trial ili standardna 30 days free shema za AOC ?

Planiram skinuti klient igre pa me zanima koliko tocno zauzima i koliko zauzimaju svi patchevi ?

Moram priznat da me igra zanima od pocetka al kako nije imala dobar start i posto sam bio prezauzet za mmo nisam je jos isprobao ali sad cujem samo pozitivne dojmove pa je zelim probati =)

Hvala unaprijed na odgovorima !

16 godina
neaktivan

Igra ima prvih 30 dana besplatno, nisam siguran postoji li trial (postojao je).

Uz sve patcheve igra je nehumano velika, zaboravio sam koliko točno (10+gb).

Odlična igra, sigurno nećeš žalit prostora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imas dozivotni free trial, ali samo do lvl 20 ili 25. dalje ne mozes napredovat

za nekih 45 dana izlazi ekspanzija pa ce sigutno bit nekih povoljnosti

inace samu igru (30days free game play) mozes kupit na zavvi-u za 3 funte, a 60 day game cards imas na game.co.uk za 15 funti

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 23:02 (urizen).
17 godina
neaktivan

Zar je ekspanzija tako blizu ? (45 dana )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

postoji li privatni server za ovo cudo? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robinho1o kaže...

Ne.

15 godina
neaktivan
robinho1o kaže...

ne kolko ja znam

15 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Zar je ekspanzija tako blizu ? (45 dana )

pa sudeci po ovom novom teaser eventu, odbrojava ti dane do izlaska ekspanzije

http://www.play.com/Games/PC/4-/14371283/Age-Of-Conan-Rise-Of-Godslayer/Product.html

a dal je to sad 100% tocno, vidjet cemo uskoro

16 godina

I kakva je igra na kraju?

Mislim sad se više manje sve ustalilo, vjerujem da se vama sviđa koji igrate, ali volio bih čuti neki malo konkretniji review - ne mora ništa poput romana bit, ali onako u desetak rečenica prednosti i mane igre, kakav je end-game pve i pvp, koliko traje levelanje i kakav je ovaj novi sustav levelanja/upgreadanja lika (da li je to farm pointova u pvp i pve, ima li kakav limit ili ovisi samo vremenski koliko ćeš farmat, a možeš sve izmaksat ili barem sve što te zanima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a cuj, end game je (za mene) poprilicno solidan. imas T1, T2 i T3 raidove i podosta lvl 80 group instanci. sad je uveden i T2 pvp armory, tj, pomaknut je pvp end level sa 5 na 10 i dodani su novi setovi. uveden je dodatan sustav "kupovanja" tier 1,2,3 epic itema; sve je i dalje po starom, dakle need/greed, ali uz standardne epic dropove, mozes dobit i tokene. za određenu kolicinu tokena i nesto sitno golda, mozes "kupit" neki epic, koji ti fali eventualno. tokene su uveli i u pvp i smanjili su exp granice levela.

levelanje ide poprilicno brzo, ovisno o tome kako igras, naravno.

novi sustav jos nije uveden. on dolazi sa ekspanzijom, kao i hrpetina novog sadrzaja koji nece biti instanciran, nego ce se sve odvijat preko ogromnih mapa

sto se tice mana; cuj toga uvijek ima i uvjek ce ih biti ne samo u AoC-u, nego u svakom mmo-u. najcesce se desavaju problemi sa lag spike-ovima, koje sređuju, ali sa svakim novim patchom ponovo izbijaju na povrsinu.

farmat ne moras, da bi se levelao, jer imas stvarno dovoljno i previse questova i mozda ih neces ni sve odradit, ali ako te veseli farmanje, samo naprijed. nitko ti to nece branit. mozda ti se posreci pa dobijes neki rare recept za kraftanje. eventualno mozes farmat opremu, ali i toga se da naci na tradepostu

16 godina

Čitao sam za ovaj novi pvp (shrineovi tj pvp 2 gear) da je katastrofa, da se veličaju veliki guildovi i podržava zerganje, to se puno ljudi buni po forumima, je li to doista tako?

Koliko je lako sudjelovati u end-game pve raidovima (npr u WoW-u sam imao uvijek problem dobiti mjesto u raidu, pugovi uglavnom nisu mogli čistiti end-game raidove, a mjesta u guildovima nije bilo ili ako i dobiješ u guildu teško je dobit mjesto u raidu, a samo uhodana ekipa je čistila i dobivala ok gear)

Zanima me jer tražim mmo koji bih igrao, nešto gdje ne moram sjedit noć i dan za kompom da bih bio dio ekipe koja ima pristup end-game sadržaju

Također me zanima kakav je end-game farm - npr naspram Wow-a gdje sam odprilike 70% vremena farmao na max lvl honor, markice, pare za repair, potove, hranu, proffesione...... čak nekad i više, dok bi ostatak vremena bio odprilike 20% raid, 10% pvp

Tako što mi se neda opet da moram cijele dane bit u igri i farmat sr*aja da bih mogao nekoliko sati tjedno sudjelovat u raidu ili na pvp sceni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok nadam se da cete moci potrositi par minuta da odgovorite, uzeo sam igru na game pa dok cekam da stigne da pocnem pripreme.

1. Kada kupim game card preko game.co.uk, dali mi na mail dodje kod ili moram cekati da mi se postom dovuce bon kao i igre kada uzimam.

2.Nemam flat nego 10 Gb mjesecni limit (svaki dodatni Gb 40 kuna) pa fresh download na najnoviju verziju pogotovo za MMO ne dolazi u obzir. Za WoW sam se snasao preko prijatelja iz Zg koji ima flat, oni mi skinuo setup za svaki patch, donjeo na prijenosnom i ja to fino sve nabacio bez bacanja novca krvopij od mog providera. Ono sto me zanima imate li neki link gdje mogu 100% skinuti sve SETUP od patcheva.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

1. Kada kupim game card preko game.co.uk, dali mi na mail dodje kod ili moram cekati da mi se postom dovuce bon kao i igre kada uzimam.

Ako nije u download dijelu dućana, onda dolazi poštom.

16 godina

Eto niš puno novoga, a baš sam se nado da će mi netko kroz popodne odgovorit dok me nema doma...

Anyways bump, možda netko primjeti pa odgovori!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Eto niš puno novoga, a baš sam se nado da će mi netko kroz popodne odgovorit dok me nema doma...

Anyways bump, možda netko primjeti pa odgovori!

Shrines of Bori jos nisam isprobao, da ti budem iskren, jer me pvp i ne zanima previse (iako sam na pvp serveru lol)

fora ti je u tome da moras osvajat teritorij i jedino zato guildovi sa vise ljudi imaju prednost. ali... hehe uvijek postoji ali; mozes se ti i sa svojim frendovima bilo iz guilda, bilo izvan njega, dogovorit i formirat skupinu do 24 igraca pa tako igrat

sto se tice raidanja, mozes raidat jednom jedno sa svakim likom. dakle ako odigras sve T1 ili T2 raidove i pobijes sve bossove, moras cekat da se raidovi resetiraju. reset je svaki utorak u 4 ujutro, ako se dobro sjecam. dakle, ako imas vise lvl 80 likova, mozes vise raidat.

pugova uvijek ima i mjesto nije tesko naci. moj prijedlog ti je da se uvijek drzis jedne skupine raidera (ako je ikako moguce), jer ces relativno brzo naviknut na njihov play style i necete gubit vrijeme na cesta objasnjavanja taktika i slicne gluparije.

osobno ne preferiram pugove, ali ako nemas drugog izbora, sta mozes.

nađi dobar guild, to ti je mozda najbolji savjet, koji ti mogu dat. cak ne mora bit ultra zahtjevan i aktivan, bitno da su ljudi ok, jer ako su i guildu punom supaka, taj ce se guild prije ili kasnije raspast.

svi raidovi (za sad) su za 24 covjeka, ali ako su ljudi dobro uhodani u taktiku i ako znaju dobro igrat svoju klasu, neki se raidovi mogu odradit i sa 14-15 ljudi. navodno bi sa ekspanzijom trebali doci i nekakvi 12-men mini raidovi ili nesto tako, ali vidjet cemo za pocetak, na sta ce sve to licit kad izađe

jos jedna od bitnijih i boljih stvari u AoC-u je to da nema popravljanja opreme; odnosno, oprema se ne ostecuje Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 9:01 (urizen).
16 godina

Znači to je više manje ko WoW bez popravljanja itema sa malo večim raidom.

Još me zanima koliko dugo se levela 1-80 i kakvo je kraftanje - isplati li se i treba li tjednima skupljati matse da bi se izlevelalo na max, ispleti li se uzet 2 profesije samo za proizvodit (dakle da nema sakupljačke) ili je to preskupo tj. više koštaju matsi nego mozeš prodat gotov proizvod?

Postavljam sva ova pitanja jer eto skinut će mi se sada cijela igra, krećem u free trial, a ako mi se svidi do petka planiram naručit igru za 3funte Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Znači to je više manje ko WoW bez popravljanja itema sa malo večim raidom.

Još me zanima koliko dugo se levela 1-80 i kakvo je kraftanje - isplati li se i treba li tjednima skupljati matse da bi se izlevelalo na max, ispleti li se uzet 2 profesije samo za proizvodit (dakle da nema sakupljačke) ili je to preskupo tj. više koštaju matsi nego mozeš prodat gotov proizvod?

Postavljam sva ova pitanja jer eto skinut će mi se sada cijela igra, krećem u free trial, a ako mi se svidi do petka planiram naručit igru za 3funte Cool

nemas tu levelanja u kraftanju i maxanja craft skilla. od craftinga mozes odabrat gem cutting, alchemy, armorsmithing, weaponsmithing, architecture.

imas nekoliko tierova craftinga, a to ti ovisi o tvom levelu. na 40 si T1, na 50 si T2, na 60 T3, na 70 si T4, na 75 si T5 i na 80 si T6.

svaki tier ima nove i bolje iteme u ponudi (od onih osnovnih) sve bolje od toga mozes jedino radit, ako dobijes neki recept ili ako ga kupis preko tradeposta. ti itemi su puno bolji od osnovnih i od svih rare drop itema. recepte za oruzja i oklope dobijas od levela 42 pa na dalje.

craftanje kvalitetnih itema ti ovisi o rijetkim resursima u kombinaciji sa obicnim i da, neki su poprilicno zahtjevni za napravit. u svakom slucaju, skupljaj apsolutno sve sto mozes od materijala za craftanje. sto se tice para, mozes i zarađivat na tome, jer su neki rjeđi materijali poprilicno skupi. nekad je i isplativije kupit vec gotov item, nego kupovat resurse za njega. uglavnom, svaki craftani item ti ima gem socket pa ga nije tesko prepoznat.

jedini crafted itemi koji nemaju gem socket su ti oko levela 64 ili 68 i to su osnovna oruzja i oklopi, koji se koriste kao osnova za izradu lvl 78/79 cultural armora i lvl 80 weapona i to su uglavnom najjaci itemi u igri poslije lvl 80 epic opreme.

profesije mozes imat samo dvije, kako si vec spomenuo i najjednostavnije su gemcutter i alchemist. btw za ove lvl 75 i 80, mislim da moras biti u nekom guildu, koji ima tier 2 i 3 zgrade za te profesije.

i ne, igra nije bas ko WoW, ni priblizno. ok, igra je mmo pa s te strane gledano, je ko WoW, ali je puno komplesknija, pogotovo u pvp-u. graficki i velicinom je, recimo neusporediva

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 11:01 (urizen).
16 godina

Ajde kad si voljan odgovarat još par pitanja:

Znači craftanje ide na ovaj način, odaberem 2 profesije i ne moram sa njima raditi ama baš ništa, naprosto kad dođem na lvl 40 mogu proizvodit tier 1 opremu bez da sam sekunde rada/truda uložio u tu profesiju, mom liku naprosto sine preko noći kak se to proizvodi?

Šta je sa sakupljačkim profesijama? Mislim predpostavljam da i one postoje.

Da li ima ko u WoW-u neki razlog zašto bi mi se isplatilo biti recimo weaponsmith ili armorsmith? Npr. u WoW-u weaponsmith ima bop oružje za iscraftat (dakle bind on pickup - čim ga napravim ono je vezano za mene i ne mogu ga prodat ostalima + još neki bonusi zato što sam blacksmith) ili ovdje naprosto imam mogućnost proizvodit oružja koja onda mogu prodavat ostalima? Jer, mene ja iskustvo naučilo da ako je biti armorsmith bez ikakvih bonusa, tj. sve što mogu proizvest mogu i prodat ili kupit, onda se to ne isplati jer daleko više materijala mogu okolo sakupit i prodat pa onda kupit šta mi treba (ako naprosto sve šta mi treba mogu kupit)

slijedeće koliko odprilike traje levelanje lika od 1-80

slijedeće mogu li mijenjat profesije jednom kad ih odaberem (npr želim biti amorsmith i weaponsmith sa assassinom i onda skužim da mi se ne isplati biti armorsmith jer on nosi cloth odjeću i/ili imam bolje nego mogu proizvodit i htio bih zamijenit tu profesiju nekom drugom)

slijedeće kako je sa buildom lika? mogu li, ako nisam zadovoljan respecat lika? ako da plača li se to ili kako to ide? nekako me iskustvo uči da nikad pve i pvp build nisu isti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo da se ukljucim :

Rhodin, za dignit lika od lvl-a 1 do lvl-a 80 ti i ne treba puno , evo reci cu ti po svome liku . Vratio sam se nazad i poceo igrati prije mjesec dana s tim da zadnjih 6-7 dana pretplate nisam uopce palio igru zbog obveza i digao sam conqa na lvl 51 a necromancera na lvl 24 ( oba server Crom - pa ako ima netko nek se javi :D ) s tim da sam lagano lvl-ao i uzivao.

Sto se tice profesija - pa naravno da mozes promijeniti vec odabrane profesije.

Specovi su generalno podjeljeni kao u manje-vise svakom MMO-u na pve i pvp . Isto vrijedi za specove kao i za profesije - mogu se mijenjati.

Evo posto mi je istekla pretplata nemam priliku igrati zadnjih dana igrati ali sam citao negdje da je u ovo "predekspanzijsko" vrijeme moguce dobiti i neke iteme koji ce tek biti otkriveni u ekspanziji. Da li je to istina i ako da - kako i gdje ih dobiti

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

profesije mozes resetirat i mijenjat. itemi koje craftas nisu BoP i mozes ih prodavat ili izrađivat za druge. klasa ti nema veze sa profesijom; bilo koja klasa moze biti bilo koja profesija i moze sve craftat sto profesija dopusta.

kad odaberes profesiju na lvl 40, bilo crafting ili gathering (gathering mislim da pocne na 30) moras prvo ovavit zadatak. dakle za gathering moras prvo skupit 20 komada necega i nakon sto to obavis, moras jos iz te iste sirovine naci rijetku sirovinu (npr. Copper koji je T1 sirovina moze dat Tin koji je rijetka sirovina i poprilicno je skupa na tradepostu)

kod craftanja ista stvar; prvo moras ispunit zadatak i to na nacin da izradis sve oklope/oruzja iz tog tier-a. tek kad to odradis (quest), mozes napredovat na novi tier.

svaki craft tier osim prvog (lvl 40) se sastoji od "zelenih" (slabijih) i "plavih" (jacih) itema, ali da bi odradio svoj craft tier quest, trebas samo sve zelene napravit. plavi zahtjevaju rijetke komponente uz standardne.

naravno ne moras ti odabrat niti jednu profesiju ako ne zelis. mozes jednostavno skupljat te resurse i prodavat ih i kupovat iteme koji ti trebaju. mozes cak i zicat ljude da ti naprave nesto; das im komponente i neku nadoknadu u parama i mozda ti cak ubace i odgovarajuci gem.

jedna bitna stvar ako odlucis prodavat stvari; uvijek prvo usporedi trenutne cijene na tradepostu, da se mozes ravnat po tome i ne pusit pare bez veze.

levelanje lika ovisi o tome kako igras i kolko igras. uglavnom, prvih 40ak levela mozes odradit mozda cak i za dan-dva, kansnije malo uspori, ali ako si uporan i samo fokusiran u napredak, korz tjedan-dva, sigurno.

problem ce ti biti eventualno epic instance za koje ces morat imat grupu od 6 ljudi. ono sto ce ti bit bitno u pocetku od opreme za bilo koju klasu se nalazi u Sanctum of Burning Souls, gdje mozes skupit kompletne setove koji su dosta jaci od bilo koje druge "plave" opreme (lvl 39/40), a kvalitetom ce te drzat bez ikakvih problema do levela 50, gdje imas novu epic instancu tog tipa; Cistern/Main System - sa opremom koja ce te sluzit do levela 60.

problem je jedino u tome sto oprema pada random i mozda ces provest tamo i nekoliko dana dok ne skupis sve (pod uvjetom da zelis tu opremu, a vjeruj mi, zelis ju i to jaaaako Namigiva)

naravno postoji i alternativa, ako imas vec nekog frenda koji igra dugo ili ako upadnes u dobar guild i među ljude koji bi ti bili voljni pomoc grindat opremu tamo). tad mozda mozes i za par sat skupit kompletan set, ali onda nece bit exp-a, jer ce ti pomagat ljudi lvl 80.

vise-manje sve non-epic questove mozes odradit solo bez ikakvih problema, osim ako odes na pvp server pa te drugi igraci mogu tlacit dok pokusavas questat.

buildove mozes, naravno resetirat kod trenera, a imas ih u svakom glavnom gradu i sto cesce resetiras, skuplje ce te doci. srecom stavili su prije nekoliko mjeseci cap na to pa je najskuplje 1 gold. prije su ljudi znali placat i po 6-10+ golda, sto je bilo abnormalno skupo. ali budes skuzio po tome kolko ce ti trebat dok skupis prvi gold i kupis prvog konja i riding book za taj 1 gold na lvl 40.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 12:51 (urizen).
16 godina

Ne znam koliko je točno 1G u AoC, u WoW-u je reset bio capan na 50g i radio se barem 2 puta tjedno (nerijetko i 4 puta), s time da sam masno plačao popravak geara (nekad i po 50g i više poslije/za vrijeme raida - ovisno o količini wipeova) čega ovdje nema i imao paralelno 2 crafting profesije radi BoP itema pa sam danima skupljao pare za matse da ih izlevelam na max, nekako mi se po ovim pričama u AoC sve to čini jednostavnijim i jeftinijim, iako, velim, ne znam koliko je realno 1G na lvl 80 (zanima me isključivo na lvl 80, iskreno sve ono prije je nebitno - i gear i setovi i profesije)

Ako ću doista uživat u trialu (uskoro bi trebao biti skinut, isprobat ću ga predveče kad dođem doma) i naručim igru možda već danas-sutra onda ću definitivno pokušat čim prije izlevelat do 80 - dakle neću gubit 2-3 dana na farmanju opreme u nekoj instanci ako se može peživjet i bez nje, a levelanje bez nje uzme manje vremena od farmanja iste pa onda levelanja sa njom.

Iskreno vidim da uskoro dolazi ekspanzija, pomiče li se sa njom levelcap ili samo dolazi novi sadržaj, novi lvl 80 pve i pvp itemi, raidovi, gradovi, arene/battlegroundovi.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li uvođenje frakcija kod Khitai rase u ekspanziji znači uvođenje sustava reputacije i time više sadržaja?

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sa expanzijom dolazi puno u stvari

ne samo lvl 80, vec kompletan sadrzaj od lvl 40 pa na dalje, uljucujuci najvjerojatnije i nove raidove i nove instance u postojecim regijama.

uz to, dolazi i nova rasa (Kithai-ci), nazovimo iz mongolima, kinezima...

rasa neva apsolutno nikakave veze, odnosno nema nikakvih bonusa i penalty-a, samo drugaciji izgled i  tetovaze i naravno jedina razlika među rasama je restrikcija klasa, sto ces skuzit cim pocnes igru.

level cap, mislim da ne nece dirat, ali ce bit taj novi alternativni nacin nadogradnje likova.

bit ce jos i 12 frakcija (mislim) i igra ce ti ovisiti o tome kojo se frakciji priduzis, imat ces gomilu novih vrsta itema (posebno oklopa)  i 2 nova mount-a  - tigar i vuk, opet ovisno o frakciji kojoj pomognes

16 godina

To mi je malo čudan potez Funcoma, nekako sam očekivao da će ili puno produbit lvl 80 sadržaj i uvodit nova područja, raidove, arene itd, dakle pve i pvp sadržaj, ili uz to još dignut levelcap - na neki način gurnut igru dalje. Minimalno što bih olekivao je uvođenje novih rasa+klasa kad već rade na lvl 40-80 sadržaju (pogotovo što klasa sama za sebe nema nekih bonusa) Produbljivat sadržaj od lvl 40-80 je po meni tak-tak odluka - mislim prije ili kasnije dići češ lika na lvl 80 i taj prijašnji sadržaj ti je više ili manje irelevantan (možda je vama koji ste već levelali nekoliko likova ovo osvježenje da vam levelanje novog lika bude manje dosadno), s time da još noviji igrači imaju dosta veliki zaostatak za tarima, jer vi ste sada na tier 6 (recimo) opremi i doći će vam tier 7 (govorim teoretski) u novom sadržaju, dok ja tek moram izlevelat, zaradit tier 1-6 gear i tek onda se počet sa vama natjecat oko ovog novijeg. Ne znam kako to doista funkcionira u stvarnosti, ali kužiš šta me muči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gdje mogu skinut igru da probam? mogu skidat s torrenta ili bas moram preko nekog clienta ili stranice njihove?

nemogu se snac na njihovoj stranisi :S

i kolko traje trail?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Broj klasa je sasvim dovoljan da svatko nađe sebi onu koja mu najbolje pase .

Ovaj azijski stih dat ce igri nove prekrasno osmisljene i dizajnirane krajolike i bit ce prava milina igrati na tim podrucjima , jos kad se tu dodaju nove instance,raidovi i nova oprema .... ceka nas dugo ljeto xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ovisi

recimo moji lvl 80 likovi ce svejedno morat questat, da bih dobijao taj dodatan alternative bonus upgrade. necu dobit sve na srebrnom pladnju. narvno, novi sadrzaj ce mi samo dat razlog ta zarollam novi alt i ako cu htjet nove setove armora i eventualno nove crafting recepte, itekako cu morat posvetit dosta vremena i na starim i na novim lokacijama. dok ces ti u hodu napredovat i neces biti nista losiji on starijih igraca, pogotovo ako ti se posreci sa opremom.

ok, mozda neces bit jak ko netko tko ima full epic gear, ali imat ces ga i ti jednog dana.

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

To mi je malo čudan potez Funcoma

urizen kaže...

bit ce jos i 12 frakcija (mislim) i igra ce ti ovisiti o tome kojo se frakciji priduzis

@Rhodin - ako je to što piše urizen točno, onda je to najbitnija stvar za oživljavanje AoC. Žurba za levelima je jedan aspekt MMO, ali često igrač na kraju udari glavom u zid ili je zadovoljan samo raidovima i pomalo PvP sadržajem.

Međutim, vratiti se unazad kad dođeš do lvl80 i lagano odrađivati reputaciju s frakcijama - to je još podosta sadržaja i zabave, i samo to sam još čekao da vidim u AoC (još ćemo vidjeti kako funkcionira).

Kad vidiš kako, recimo, LOTRO provodi razne sadržaje za sve levele (traits, reputacija, skirmish, itd.) dođe ti da kažeš onako narodnim izrazom da je igra "puna k'o oko", nigdje praznine i dosade. AoC je u mnogome kvalitetna igra, ali je prazna. Ako ovako poprave, e svaka čast...

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
15 godina
neaktivan

inace fora kod frakcija ce ti bit u tome, da ce svaka frakcija davat svoje setove opreme; 12 frakcija i 12 klasa je 144 nova seta Cool, a svaki set ima recimo 7 dijelova sto znaci oko 1000 komada opreme samo od toga; a di su jos boss dropovi, eventualno novi (T4) raid set pa T3 PvP set... pricamo samo o lvl 80 opremi, a di je jos ostatak

i mobovi nece biti samo hack and slash, odnosno imat ces mobova i lvl 81,82,83, mozda i do 85, a razlika je osjetna između 80 i 82 (isprobano u beti)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice