18 wheels

poruka: 43
|
čitano: 19.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
18 wheels

Možeš ovdje skinuti i onda jednostavno kupiš na Amazon.com i otključa ti se demo.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 13:03 (macak).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 18 wheels

Ej ljudi skinuo sam 18 Wheels s interneta. datoteka se morala otvoriti sa Deamon Toolsom i to sam i napravio. Pokrenio mi je početni screen od instalcije gdje piše "Install", "Read me", "Exit". Kada kliknem na Install ništa se ne dogodi. A u My Computeru mi je raspakirao sliku i evo u prilogu šaljem što sam dobio iz te slike. I sada opet nemogu pokrenuti instalciju. Kada kliknem na Setup opet se ništa ne događa....Pokušao sam ga pokrenuti preko svih ikona al nigdje ništa neće.... U čemu je problem?????????? Kako da ju pokrenem????

18 18
Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
15 godina
neaktivan
18 wheels

Od najnovijih serijala 18 Wheels of Steel ima Extreme Trucker, to je igrica poput kraljeva leda šta se prikazivalo na RTLu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
18 wheels

Ja se jos sjecam prve verzije igre tako je bilo jednostavno...XD a kada sad pogledam............sta tehnologija radi........

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
18 wheels

Pošto sam danas dobio original 18WOS Extreme Trucker igricu, jeli netko zna kako se može original igrica kopirati i na koji način

0 0 hvala 0
17 godina
VukiGSi kaže...

Od najnovijih serijala 18 Wheels of Steel ima Extreme Trucker, to je igrica poput kraljeva leda šta se prikazivalo na RTLu

E a koja je onda ova? Ova je ćak na dvd-u

Da li je ova što si ti dao link neka modifikacija ili su to dvije igre pod istim imenom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 1:03 (denix).
16 godina
neaktivan
VukiGSi kaže...

Pošto sam danas dobio original 18WOS Extreme Trucker igricu, jeli netko zna kako se može original igrica kopirati i na koji način

Daj ti nama prvo reci koliko je velika igra.

15 godina
neaktivan
18 wheels

Razlika je valjda u tome što je ova moja PC CD, a na tvom linku je PC DVD Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
denix kaže...
VukiGSi kaže...

E a koja je onda ova? Ova je ćak na dvd-u

Da li je ova što si ti dao link neka modifikacija ili su to dvije igre pod istim imenom?

To je ista igra, samo na drugom području voziš, ovo na slici je Australija dok je onaj dio sa ledom u Americi, postoji još jedan dio,

a on je u Africi ak se ne varam ;)

http://www.youtube.com/watch?v=BEdsG3ILgoM
15 godina
neaktivan
18 wheels

Mislim da je 603 mb veličine

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo skenirane kutije tak da mislim da se vozi posvuda

16 godina
neaktivan
18 wheels

Ja sam je davno skinio i već sve otvorio,dosad je najbolji.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
18 wheels

Igrao sam sad pred čas trial. Nije loše, fora je. Dok se voziš po ledu, pucketa led, na onim pukotinama skače kamion. Pokušavao sam propasti u led, ali mi nije pošlo za rukom. Prikolica se isto u oštrom zavoju na čistom ledu skliže u stranu. Ajd, nije loše.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice