Unlock Sempron 140 @ athlon x2 440

poruka: 113
|
čitano: 17.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Unlock Sempron 140 @ athlon x2 440
rooswelt1991 kaže...
XXX-Man kaže...

pa dobro je i to...

al daj digni taj HT množitelj onda...

Budem xĐ

a sutra onda ako ne zamjenim sa tobom, onda gledam da ugrabim ovog semprona 145, ili nekog athlona.

samo kakve sam ja sreće, i ti će biti neki "uzorni momci" -.-*

Kakve si ti sreće, dobio si Athlona II x3 koji se otključava u Phenom II x4.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
16 godina
XXX-Man kaže...

evo kad mi validacija nije radila onda kad sam htio da nabacim link za neki brzinski overclock xD

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1819142

Aj probaj 4ghz {#}

Meni kad dođe katan u ponedeljak, vraćam ovog phenom natrag u athlona, i ulazim u taj klub, pa makar ga tri dana clockao xĐ

17 godina
rooswelt1991 kaže...
XXX-Man kaže...

evo kad mi validacija nije radila onda kad sam htio da nabacim link za neki brzinski overclock xD

Aj probaj 4ghz {#}

Meni kad dođe katan u ponedeljak, vraćam ovog phenom natrag u athlona, i ulazim u taj klub, pa makar ga tri dana clockao xĐ

Zašto misliš da ti i otključan neće potegnuti na veliki clock?

A možeš clockati i samo neotključane jezgre ako misliš da te otključana ograničava...

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
16 godina
191x7 kaže...
rooswelt1991 kaže...
XXX-Man kaže...

pa dobro je i to...

al daj digni taj HT množitelj onda...

Budem xĐ

a sutra onda ako ne zamjenim sa tobom, onda gledam da ugrabim ovog semprona 145, ili nekog athlona.

samo kakve sam ja sreće, i ti će biti neki "uzorni momci" -.-*

Kakve si ti sreće, dobio si Athlona II x3 koji se otključava u Phenom II x4.

hahah, bilo je i  vrijeme da imam malo sreće, s obzirom da sam stvarno imao sreće sa onim sempronom. Mislim i on je bio solidan, ali ništa više od toga, meni je cilj onaj 4ghz club xĐ

16 godina
191x7 kaže...
rooswelt1991 kaže...
XXX-Man kaže...

Aj probaj 4ghz {#}

Zašto misliš da ti i otključan neće potegnuti na veliki clock?

A možeš clockati i samo neotključane jezgre ako misliš da te otključana ograničava...

Zato što mislim da mi onda katana neće baš puno pomoći oko temp{#}

15 godina
moderator

na X2 mislim da nema šanse...single core bi možda išlo, samo mi se neda sad više zezat budem sutra :D

vidim da sam i ostavio preveliki napon i još neke greške...

btw. imaš možda cooler viška?

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 0:51 (XXX-Man).
16 godina
XXX-Man kaže...

na X2 mislim da nema šanse...single core bi možda išlo, samo mi se neda sad više zezat budem sutra :D

vidim da sam i ostavio preveliki napon i još neke greške...

btw. imaš možda cooler viška?

pa imat ću ovog od athlona u ponedeljak, zašto?

15 godina
moderator

ima cijevi one ili? ma treba mi neki cooler za drugi komp...

ak ti nije problem možeš sliku stavit?

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
XXX-Man kaže...

ima cijevi one ili? ma treba mi neki cooler za drugi komp...

ak ti nije problem možeš sliku stavit?

http://images.buzzillions.com/images_products/06/18/amd-athlon-ii-x3-450-triple-core-processor_11582125_175.jpg

15 godina
moderator

to je isti ko i na mojem sempronu onda...jbg šteta...trebam malo jači

evo najbolje kao dual sa stock coolerom

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1819202

moglo bi možda bolje da nisam nabrzinu sklopio komp pa imam 3 različita modula memorije i nemam grafičku xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 1:47 (XXX-Man).
14 godina
protjeran

Ljudi koje su to gluposti!! kao otkljucati amd sempron 140 2.7 jednojezgreni u dvojezhreni procesor nije moguce jer imam maticnu plocu asrock n69c-s UCC Ima ucc sto znaci unlock cpu core ok to ste shvatili idem u bios i ukljucim ucc mode i spremim postavke i restartam komp i nema slike!! Ponavljam amd 140 nemoze se otkljucat jer taj proc ne podrzava. BUDALE KO KAZE DA MOZE!

Moj PC  
0 14 hvala 0
15 godina
tarde. Ne otkljucava se svaki. Ti si budala.
Neaktivan.
14 godina
protjeran

pa govorim o amd sempron 140 2.7 ghz koja je caka

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
civo94 kaže...

pa govorim o amd sempron 140 2.7 ghz koja je caka

caka je u tome sto si ti nerazuman...

ne otkljucava se svaki i ne na svakoj ploči...

ovaj primjerak dole na jednoj ploči se nije htio otključat dok na druge 3 je uredno prijavio 2 jezgre...

sempron x2 sempron x2
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 14:16 (Jooj).
15 godina
Mogucnost otkljucavanja je cista sreca. Ti si u 20% onih ojima se nije otkljuco,jbg.
Neaktivan.
14 godina
neaktivan

Moj se Sempron 140 otkjlučao bez problema i ide bez dizanja napona i bilo čega do 3.5GH kao dualac!!!

Ja ga držim na 3.0 za sad mi je dovoljno za moje potrebe!!

evo

Nino
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e pošto više nema 140 semprona ja sam uzo 145 kakve su tu šanse za duala? Još mi nije stigo pa eto pitam?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zvjerkan kaže...

e pošto više nema 140 semprona ja sam uzo 145 kakve su tu šanse za duala? Još mi nije stigo pa eto pitam?

Nemoze ti to niko rec.Kad dode vidi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
moderator
Zvjerkan kaže...

šanse su otprilike iste ko i sa 140

frend ga ima otključanog i overclockiranog na 4 GHz

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan

znači budem vidio kad dođe, kupljen je u protisu, danas uplačen trebo bi doči najkasnije prekosutra... ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Zvjerkan kaže...

znači budem vidio kad dođe, kupljen je u protisu, danas uplačen trebo bi doči najkasnije prekosutra... ? :D

nadam se da ćeš imat sreće :) trebao bi onda doć kroz dan-dva...

btw. ovisi nekad i o matičnoj dal će se dat otključat, nekad se na jednoj otključa, a na drugoj ne

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Zvjerkan kaže...

nadam se da ćeš imat sreće :) trebao bi onda doć kroz dan-dva...

btw. ovisi nekad i o matičnoj dal će se dat otključat, nekad se na jednoj otključa, a na drugoj ne

evo ja sam uzo ovu http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-S3%20UCC

15 godina
moderator

bit će dobra :D

15 godina
neaktivan

Ja se nadam najboljemu... još samo da stigne ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
civo94 kaže...

Ljudi koje su to gluposti!! kao otkljucati amd sempron 140 2.7 jednojezgreni u dvojezhreni procesor nije moguce jer imam maticnu plocu asrock n69c-s UCC Ima ucc sto znaci unlock cpu core ok to ste shvatili idem u bios i ukljucim ucc mode i spremim postavke i restartam komp i nema slike!! Ponavljam amd 140 nemoze se otkljucat jer taj proc ne podrzava. BUDALE KO KAZE DA MOZE!

Jesi probao sa dizanjem voltaže?

Ja svoj također nisam mogao otključati pa sam mu malo digao napon i uspio ga otključati, uglavnom malo pročitaj što piše u prijašnjim postovima.

Jbt platio si proc 200kn, pa normalno da nećeš samo tako dobiti dual-ca, malo se potrudi.

I da nazivati budalama one koji imaju dokaz da su nešto napravili, nije baš pametno, jer to govori nešto i o tebi i tvoj inteligenciji....

Zvjerkan kaže...

Pa dost velike su šanse, u zadnje vrijeme skoro svi se otključavaju. Neki dan sam frendu na moru baš slagao 5 kompova, za neki "internetcafe" i baš smo uzeli te semprone 145, jer je htjeo proći što jeftinije.

Od 5 njih 4 sam uspio otključati i staviti na 3.2ghz bez diranja napona, a jednom sam malo digao napon...

Inaće moraš znati da se ovi 145 dosta griju kad ih otključaš, pa probaj neki aftermarket cooler nabaviti. Ja sam njemu stavio tx3 hyper, našao sam ih na oglasniku sve ispod 100kn po komadu...

i baci neke slikice :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
neaktivan

A na koju ploču ste kupovali za taj poso i koliko se to više grije, bi li box coller izdržao... nisam baš ono pri nekoj lovi :/?? ja sam sebi naručio Asrock N68-GS3, adm sempron 145 procesor i 4 gb kingston rama, to mi se čini ok, sad još za stare komponente žica od lokalog nabavljača 500 gb disk i napajanje, i imat ču za net i pjesme, filmove itd solidan komp :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 10:47 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvjerkan kaže...

A na koju ploču ste kupovali za taj poso i koliko se to više grije, bi li box coller izdržao... nisam baš ono pri nekoj lovi :/?? ja sam sebi naručio Asrock N68-GS3, adm sempron 145 procesor i 4 gb kingston rama, to mi se čini ok, sad još za stare komponente žica od lokalog nabavljača 500 gb disk i napajanje, i imat ču za net i pjesme, filmove itd solidan komp :)

http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-sam3-asrock-n68s3-ucc--nvidia-geforce-7025-nforce-630amatx-fsb-1000-20-gt-s-d/40680

3 ove su bile nove, i dvije u bile m3a770de polovne...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

koliko se to više grije, bi li box coller izdržao... 

znači ploča mi je ok.. a dali rama imam malo previše?

16 godina
Zvjerkan kaže...
Zvjerkan kaže...

Ne, nikako, dns je 4gb optimum...

samo probaj napajanje neko kvalitetnije uzeti, bar lcpower 500w iz linksa za 200kn, ipak želiš siguran komp, zar ne :-D

15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Zvjerkan kaže...
Zvjerkan kaže...

Ne, nikako, dns je 4gb optimum...

samo probaj napajanje neko kvalitetnije uzeti, bar lcpower 500w iz linksa za 200kn, ipak želiš siguran komp, zar ne :-D

pa da, ali neznam, 200 kn ja sam trenutno nemam, a sad nekakvo napajanje ču dobit a kakvo neznam, uglavnom aj mi reci što bude ako je neko drljavo?? a bi li ovo bilo ok http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+420W%2C+LC+POWER+Office+Series%2C+ATX2%2C+120mm+vent.+PFC&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.019

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:05 (Zvjerkan).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice