imam gore navedeni procesor i maticnu ga-m52l-s3p.ne mogu da uradim overlocking.nesto se ne da.jel moze neko da mi pomogne ko ima isti procesor i maticnu a sigurno ima.koliko da podignem napon i sve ostalo sta trebam da uradim da ga podignem na 3.0.hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za overclock bi trebao mijenjati tu plocu
ja sam podigao na 3.0 i ude normalno u system.ali kad ugasim komp i ponovo upalim izpaci mi last good configuration i onda moram uci u bios u vratiti kako je bilo.probao sam mjenjati napon na 1.350 i 1.375.system je windows 7
meni je na 3.1 taj procesor radio ok uz default postavke i dignuti množitelj. možda ram radi problemčiće... imaš već tema na forumu glede tog proca pa pogledaj... možda bi i ram trebalo dignuti (ovisi koji imaš)
meni je na 3.1 taj procesor radio ok uz default postavke i dignuti množitelj. možda ram radi problemčiće... imaš već tema na forumu glede tog proca pa pogledaj... možda bi i ram trebalo dignuti (ovisi koji imaš)
ma prije da ga matična zaj..., tako je meni ovi proc ide do 3.3 ja sam moga na 3.2 al se rušia pri testovima... sad
je na 3.12 i sve radi ok... matična...
Ma ploca je u pitanju. Moj je trenutno na 3.1 i radi bez problema.
Ma ploca je u pitanju. Moj je trenutno na 3.1 i radi bez problema.
evo sta mi je jedan rekao sa foruma
citiram:ja sam imao velikih probelma sa klokanjem amd 7750 i iste maticne, dok nisam skuzio da me zeza windows xp, jer ima ukljucen cool and quiet , i cim bi u biosu kopao nesto oko njega ne bi se mogao dic windows,
na win 7 radi bez beda
do 3 ghz, sa minimalnim dizanjem napona, jer imam stock cooler.
ja imam instaliran windows 7 ali ne znam sta je cool and quiet i gdje se moze iskljuciti ako uopste moze?
cool & quiet je amdova tehnologija koja omogucuje smanjenje takta procesora u trenucima kada je neopterecen, isto je i s brzinom ventilatora na njemu
u biosu se može iključit, malo se tamo vrti i nać ćeš
et radi sad.nisam iskljucio cool & quietal al sad odjednom sve radi kako treba.normalno ugasim komp i upalim.koji sad program da koristim da provjeravam temperaturu?stock mi je cooler pa nisam puno dizao napon.
imas cpuid hwmonitor
imas cpuid hwmonitor
hvala
jel moze neko da mi kaze koji program da skinem da provjerim kako radi procesor poslje oc i da li je sve ok
ja sam imao neki program sto testira procesor par sati.trebam da provjerim brzinu.imam osjecaj da sam ga ostetio.jel zna neko