to ti moze 720 x3
ako mi ga da stipica_zd,ja cu kupit mugen2 ili nes bjesnije i dokazat cu ti da ide, s time da se da otklucat jezgra:D
to ti moze 720 x3
ako mi ga da stipica_zd,ja cu kupit mugen2 ili nes bjesnije i dokazat cu ti da ide, s time da se da otklucat jezgra:D
a iruda ti ne kuzin se u to al virujen da je puno a samo mi reci koji je to procesor vidin neki svemirski kako se zove i di ima kupit ja ga niđe nisan vidija
i kolko kosta oti amd
Nema ga za kupiti. To su ti specijalni OC-erski procesori (mislim da ih stotinjak postoji ili tako neka brojka)
to ti moze 720 x3
da samo sanjaj, plafon ti je 4 i kusur GHz.
Svaka čast Jednog dana....
pa da,reko sa da ga na 4.5ghz stavim:D 24/7
Kolika je ono voltaža bila Hyperionu potrebna da ga dogura na 4GHz? 1.7V mislim. Moj Q9650 ide na 4.5GHz s 1.55V (za više frekvencije RAM koči)
No prekinimo s Offtopicom... Ovo je samo za proceve na 6GHz
Pa da to ja kažem, nema šanse da pređeš 4,1GHz, bez dosta velikog dizanja napona(a s tim sljedi visoka temperatura koju zračni hladnjak nemoze ohladiti i samim time sustav postaje nestabilan za 0/24 rad)
Ok, sve to stoji... al ja bi volio vidit bilo koji AMD-ov cetverojezgreni CPU- koji ide do 4,5GHz a da je hlađen s zračnim hladnjakom i da je spreman za rad 0/24, a ne samo za validaciju.
:D a ja bih htio vidjet bilo koji quad-core koji je na zraku stabilan za 24/7 @4.5GHz, ma zapravo, bilo koji dual core..
nemoj pretjerivat..
Ajde drzite se teme! Svaka tema prvih par postova normalno a onda opet spamanje. Tema je 6 ghz klub. Covjeku dajte palac gore za postignuce i to je to. Ako netko ostvari slican rezultat nek ga drage volje posta ovdje.
UPDATE:
Slijedeci post koji se ne tice kluba 6 ghz brisem a autoru karton!
Vjerojatno nece biti puno postova u ovoj temi, al nadam se da ce nas se barem 3, 4 skupit
AMD TWKR @ 6630 MHz @ 1.9V
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925
Bilo je jako uzbudljivo..hvala maxu i skydecu na pomoci
Možeš li staviti ijedan screenshut (ili sliku) senzora za toplinu?
btw, evo jedan "logo" za tebe i ostale naše vrhunske overclockere (kao npr LUXX)
bbrrrbbb hladno mi jeee...
izgleda da si ti jedini... Bravo.. Respekt!
bbrrrbbb hladno mi jeee...
izgleda da si ti jedini... Bravo.. Respekt!
lijepo lijepo... lijepa sredstva, jos lijepsi rezultati... svaka čast
Vecinom smo drzali temp na -170..
wow e to san čeka svaka čast!!!!!!
kolko to čudo ima jezgri?
sorry na
kolko to čudo ima jezgri?
sorry na
4 jezgre.
@autor teme: Čestitke na odličnom rezultatu! Dali je ta pila još uvijek na životu?
Vidi, imam ti jednog malca, 555BE koji kao X4 ide na 4.7GHz na zraku...
Vjerujem da bi zaključan (ili otključan) išao sa 1.7V i preko 7GHz, jako dobar clocker.
Testiran na 890FXA-GD70 i 890FX Deluxe5.
Ako želiš, možemo se dogovoriti da ti ga posudim, a ti meni TWRK na par tjedana...
Ja nemam LN2 niti opremu i nikad neću saznati koliko moj 555BE može...
Ja nemam LN2 niti opremu i nikad neću saznati koliko moj 555BE može...
Ja bih ti mogao dogovoriti malo plina,ali za opremu se moraš sam snaći. To je sve ionako homemade-mrkni staroj neki lončić za kavu i imaš pot.
Ma najradije bi Dry Ice, zanimljiviji mi je od LN2, duže traje...
A pot bi morao napraviti, te nosače kod nekog tokara...
A gline/plasteline bi ukrao djeci iz vrtića...
Ma najradije bi Dry Ice, zanimljiviji mi je od LN2, duže traje...
A pot bi morao napraviti, te nosače kod nekog tokara...
A gline/plasteline bi ukrao djeci iz vrtića...
Za suhi led moram vidjeti.
Tek sad vidim temu.
Čestitke Autoru & Ekipi,zbilja impresivan score:)
BTW,podijelio sam Vam Thumb Up,Hvala...ali je pala i prijava za uznemiravanje,tko ne vjeruje nek pita gospon Moderatora.
Znam...znam...meni karton,ali nema veze...fakat ste me šokirali XD
Nema za sada TWRK BD-a, ali tu i tamo naleti koji dragulj - hlađen zrakom,
samo jedna jezgra (2 threada) dignuta iznad 6.7GHz, 1.95V u BIOS-u,
sa uključenim Cool 'n Quitom. OS stabilno - cca 5 minuta - bez opterećenja.
Al validacija je validacija.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2432062
Trenutno najviši score sa AMD-om na ovom forumu.
Takodjer hahah, ovaj vec 6, znate sta treba probati, ko ima viska para nek nabavi transformatorsko ulje i nek ubaci cijelu plocu u njeg dok OC-a jer ono ne provodi struju a dobro hladi, ko ima para na bacanje nek proba(mada mislim da nema takvih)
Ja sam gledao klip ubaci tako covjek plocu u transformatorsko ulje i cim je izvadi nestane slike na monitoru, kada opet vrati ima slike, ne znam da li je fake ili je real...
for
BTW: Svaka cast majstore ti si prije par godina postigao ono sto ja necu jos za nekoliko godina ili cak nekoliko desetljeca :D
ako imate asrock maticnu imaju natjecanje u OC pa se prijavite i posaljite validaciju
http://oc.asrock.com/Z87/
lista najbolji http://oc.asrock.com/Z87/page_en_ELEADERBOARD.asp
samo dvojica preko 6?
Hehe!ak uspjeva vrtiti na 1.8ghz na 100% moju 7950 u bf3sp, pa probat cemo i ovo!
edit.
probao sam i sandy-e nece da mi ude u windowse na 5.4ghz@1.65V cak niti s jednom jezgrom! iz asusa su rekli da ce proraditi u buducnosti na fsb strapu(sabirnici) koja je nestabilna sve prek 125! steta! LP svima!