Zippo

poruka: 91
|
čitano: 40.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Zippo
oo7 kaže...

ovako da ne otvaram novu temu zna netko gdje se može online kupiti zippo upaljač

ja sam našo neke ali ne dostavnjeju u Hrvatsku može mi neko rec gdje se može online kupiti zippo{#}

Jesi li našo šta na Ebayu?

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
16 godina
Zippo

heh jesam ali ne dostavljaju u hrvatsku{#}

16 godina
Zippo

planiram si kupit oriđiđi zipoja i zanima me di je najveća ponuda u Zagrebu, konkretno me zanima ovaj model http://www.engravefast.co.uk/ekmps/shops/gunnproducts/images/24007.jpg

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
17 godina
Zippo

da ne otvaram novu temu...

gdje ima kupiti

Zippo Plin | Butan Premium??

Split i okolica...

bio sam po kioscima i ništa

16 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

da ne otvaram novu temu...

gdje ima kupiti

Zippo Plin | Butan Premium??

Split i okolica...

bio sam po kioscima i ništa

Ne znan di ima opcenito ali u splitu na pjaci ima jedna zlatarna ili sta je vec i u njoj imas kupit plin (prepodstavljam posto se mogu kupit i sami upaljaci).

Volim slike mrtvih ljudi.
13 godina
odjavljen
Zippo

Jel slao ko svoj zippo na popravak kod švaba?

Znam da sam negdje čitao da ga je dovoljno staviti u kuvertu i pridodati ovu zamolbu i kao kroz koji tjedan/mjesec ga dobiješ natrag, popravljenog s novim refillom.

Zanima me zapravo dali bi mogao imati problema na pošti i dali bi mi neko mogao malo ispraviti ovu zamolbu jer ja neznam ni riječ njemačkog a negdje sam pročitao da je puna grešaka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 18:36 (Zin8).
16 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

Jel slao ko svoj zippo na popravak kod švaba?

Znam da sam negdje čitao da ga je dovoljno staviti u kuvertu i pridodati ovu zamolbu i kao kroz koji tjedan/mjesec ga dobiješ natrag, popravljenog s novim refillom.

Zanima me zapravo dali bi mogao imati problema na pošti i dali bi mi neko mogao malo ispraviti ovu zamolbu jer ja neznam ni riječ njemačkog a negdje sam pročitao da je puna grešaka.

zasto kod svabe?

http://www.zippo.hr/popravci/

Popravak Zippo upaljača je besplatan. Molimo dozvolite 6 tjedana za povratak vašeg popravljenog upaljača. Uvjeritete se da ste nam sa Vašim upaljačem dostavili Vaše podatke – ime, adresu i telfonski broj; također opišite kvar koji se dogodio sa Vašim Zippo upaljačem.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen

zasto kod svabe?

http://www.zippo.hr/popravci/

Popravak Zippo upaljača je besplatan. Molimo dozvolite 6 tjedana za povratak vašeg popravljenog upaljača. Uvjeritete se da ste nam sa Vašim upaljačem dostavili Vaše podatke – ime, adresu i telfonski broj; također opišite kvar koji se dogodio sa Vašim Zippo upaljačem.

mislim da je to onaj satelit tbm.ako nije ispravi me

cuo sam da ako das njima zippo da ga onda oni salju u sad i da cjelokupna procedura traje puno duze

16 godina
odjavljen
Zippo

ne bih znao ali je cudno da nema adrese gdje bi slao taj prokleti zippo. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

ne bih znao ali je cudno da nema adrese gdje bi slao taj prokleti zippo. :/

Ma cijela stranica im je čudna nekako.Sve je u izradi blabla.

Imaju samo neku cudne kontakt email adresu.Kontaktirao sam ih i sad čekam odgovor.

Ali mislim da ću ga ipak poslati u -njemačku pošto znam da ga je puno ljudi slalo i svi su dobili što su htjeli.

Samo mi treba još netko ko će mi ispraviti ovu molbu, jer (toliko znam) vidim da pise da se radi o 2 upaljaca a ja bih slao jedan i mislim da ima nekih grešaka pravopisnih

12 godina
neaktivan
Zippo
Jel bi mi mogo neko objasnit nesto gledo sam trikove sa zippom i onaj kad plamen uzme prtima i onda upali mislim da je to drugi fitilj pa ako netko zna za to jel se moze gdje kupit to i kako se zove bio bi mu jako zahvalan :-)
13 godina
odjavljen
franjo993 kaže...
Jel bi mi mogo neko objasnit nesto gledo sam trikove sa zippom i onaj kad plamen uzme prtima i onda upali mislim da je to drugi fitilj pa ako netko zna za to jel se moze gdje kupit to i kako se zove bio bi mu jako zahvalan :-)

Nije ti drugi fitilj nego je fora.

Savineš fitilj prema poklopcu(skroz nutra) i kad prijeđeš prstim zapravo mu uzmeš zrak i plamen se ugasi,nakog toga i najmanji pokret upaljača tj. najmanji dotok zraka ponovno aktivira plamen.

Ako nađem video postam ti tu.

12 godina
neaktivan
E uspio sam hvala ti to me zanimalo a nigdje nisam uspio naci sto je hvala jos jednom :-)
franjo
13 godina
neaktivan
oo7 kaže...

ovako da ne otvaram novu temu zna netko gdje se može online kupiti zippo upaljač

ja sam našo neke ali ne dostavnjeju u Hrvatsku može mi neko rec gdje se može online kupiti zippo{#}

Ako ti se da cekati ~2 tjedna za dostavu imas na Dealextreme-u originalne, takoder su i povoljniji...

http://dx.com/s/zippo

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 0:39 (fade).
16 godina
Zippo

Vidio sam u nekom soping centru u zgu, city ili arena nez, stand s zippo upaljacima orginal pa ako jekog zanima.

15 godina
neaktivan
Pozdrav kolege , molim vas hitnu pomoc u vezi Zippa .
Imam doma 'Zippo' , znaci nije original nego neka kopija , no brand .
I uglavnom , usred nestrucnog rukovanja feder i seraf od kremena su odletjeli i nemogu ih baci .
Sad me zanima , dal neko ima neki shebani Zippo koji mu stoji i skuplja prasinu a da ima ta dva dijela , ili da me neko uputi na neku trgovinu gdje bi to mogao kupiti .
Nebi se ja oko njega toliko ni trudio , da mi nema sentimentalnu vrijednost (poklon od pokojnog djeda) .
Pomoooooc
Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
17 godina
Zippo

Ako nije original nema se sta uopce raspravljati, vise vrijedi pecivo od njega..

14 godina
neaktivan
Zippo

Da ne otvaram novu temu, zna li nteko prodaju li se u tisak medie zippo upaljači znam da su se prije prodavali, a ljen sam otici do tiska...

Never let a computer know you're in a hurry.
14 godina
neaktivan
Zippo

bump, zna li tko?

15 godina
neaktivan
IVOX kaže...

bump, zna li tko?

Ako se i prodaju, to je žnj kvaliteta..

Ako već uzimaš Zippo, odvoji 500injak kn i imaš upaljač.

Out of the blue and into the black.
14 godina
neaktivan
Zippo

Original je žnj kvaliteta? U tisak medie sam davno vidio da se prodaju, pa me zanima jel prodavaju i danas...

Vidio sam neke i od 20$ na zippo.com ;) 

16 godina
Zippo

ovako imam stari orginal zippo od tate. air force edicija, kosta oko 250 kn. e sad, prvo prazan je, no evo sto je problem, mislim da kres je otiso, nece kresnut vise onako da iskre izlete, imam tu pokraj i jedan fejk kojeg kad kresnem onako bas se zaiskri jako. pa jel se to moze zamjenit ili nesto?

17 godina
Zippo

idi na tisak i trazi kremen za zippo..10ak kuna pakovanje od 6 komada..kad kupis, izvadis ulozak, onaj saraf iz njega odsarafis, izvadis stari kremen, ubacis novi, malo rastegnes oprugu, zasarafis ponovo, natocis benzin i opleti misko :)

16 godina
Zippo

e puno ti hvala
daj mi jos reci jel ima na tisku i punjenja za to?

17 godina
Zippo

strucno je to benzin za zippo -  i ima :) 20kn dodje

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:33 (Hacker002).
16 godina
Zippo

jel znate neke jednostavne fore sa zippom, ono htio bi ispast faca u drustvu.

17 godina
mar123 kaže...

Zippo trick

Double snap

Flick Spin Flick

For women

Evo flick spin flick da vidiš točno kako se radi:

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 0:54 (Najbrži).
13 godina
protjeran
Najbrži kaže...
mar123 kaže...

Zippo trick

Double snap

Flick Spin Flick

For women

Evo flick spin flick da vidiš točno kako se radi:

Hoces da ti posudim majicu? :D {#}

13 godina
neaktivan
Zippo

Kupio sam Zippo H 03, Made in Zippo, Bradford, U.S.A., ne znam iz koje godine, sve original, upaljač i kućište, iste oznake, za 100kn.

Jesam dobro prošao?

Toni
17 godina
Zippo

03 znaci 2003 godina, a H je osmi mjesec. ako je original smatraj da si ok prosao, ali ako je obicni bez icega za malo vise si mogao novi kupit

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice