da puse ali stavi ga negdje 2-3 cm od hdd-a
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.217.463
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...a ovaj ti je bil prevelki pa si mu "maknul" staklo?...dobro kaj ti imaš stalno protiv mojih avatara?
Sorry, nemam više vremena ali sve napisano planiram kad-tad pročitat, bok žurim...

Evo povodom mog 500-tog posta, ŽIVJELI!!

Bok svima di su konobari trebam jednu sljivovicu pod hitno, ventilator stavis da puse po disku normalno tak treba bit i to ak imas mjesta onda ventiltor od 12 cm definitivno!
da puse ali stavi ga negdje 2-3 cm od hdd-a
...a ovaj ti je bil prevelki pa si mu "maknul" staklo?...dobro kaj ti imaš stalno protiv mojih avatara?
Sorry, nemam više vremena ali sve napisano planiram kad-tad pročitat, bok žurim...

Ne. Imas onaj usb vent? Isprobaj. Stavi ruku na vent i udalji 3 cm pa ces vidjeti da onako bolje hladi
ivan_1995-nisam siguran da će modovi "blagoslovit" temu o emovcima..paolo-čestitam..

ivan_1995-nisam siguran da će modovi "blagoslovit" temu o emovcima..paolo-čestitam..

pa nekuzim sta bi se modovi trebali ljutit jedino ako netko od njih nije emo....;)
a da vidjet cemo za dan-dva......
pa nekuzim sta bi se modovi trebali ljutit jedino ako netko od njih nije emo....;)
a da vidjet cemo za dan-dva......

evo ga,,,,,,tema je lockana
evo ga,,,,,,tema je lockana
ok..........nema veze....;)
ljudi ........imao sam 2 keksa rama....jedan od 2gb a jedan od 0,5gb(512mb)....i kada sam izvadio onaj od 512mb....sedmica mi znatno brze radii....;)
Dobar dan svima.Vidim,bili ste vrijedni k'o i uvijek.
Evo runda od mene....vopi je u điru,baš je bio topal i naporan dan.Za osvježenje:

@Paolo2612 ja sam emo, ne bas neki teski ali ovaj tvoji post me ne vrijeda.. nek ostane sto se mene tice, jedino mozda izgubis pola zvijezdice u najogrem slucaju
i btw uspio sam skinut
video i od njega napravitPozz Paolo Iskreno,ne mislim ama baš ništa o Emo niti bilo kojem drugom pokretu,
jer su u današnje vrijeme pokreti(ima li ih uopće????) uglavnom na lokalnoj razini nekoj,
odnosno uopće beznačajni kao takvi.Nema više ideje koja bi mogla ostaviti traga u civiliziranom društvu...
Mislim da je zadnji takav pokret bio Rave,odnosno procvat electro glazbe i party-janja u prošlom desetljeću.
Baš smo kao civilizacija upali u neku letargiju i imam osjećaj da ne možemo ništa više kvalitetno iznjedriti.
Nadam se samo da je to zatišje pred buru
PS: Ovo što si podvukao markerom,nadam se da neće doći zbog jednog posta do locka ili brisanja teme,
ako si na ovu temu mislio.
moze mi netko dat link na tu temu o emovcima(mene i mojih prijatelja), bas me zanima kaj je bilo tako strasno..
Tema je koliko znam izbrisana.
Tema je koliko znam izbrisana.
Izbrisana je.
Totalna glupost i bedastoca od teme.
Da se bar normalno o tome razgovaralo o tome još ok ali ovako sigurno ne.
Ionak je naslov"što mislite....." provokativan i samo traži mišljenja drugih i eto ti svađe i vrijeđanja.
Tema nastala iz dosade ili želje za svađom.
Dakle brišem
Izbrisana je.
Totalna glupost i bedastoca od teme.
Da se bar normalno o tome razgovaralo o tome još ok ali ovako sigurno ne.
Ionak je naslov"što mislite....." provokativan i samo traži mišljenja drugih i eto ti svađe i vrijeđanja.
Tema nastala iz dosade ili želje za svađom.
Dakle brišem
Pozdrav forumasi!Kakva frka?Ja samo odem do grada i vec nered.
Ma,pustite to.Nego,evo informacija: Dobio sam mail od MIcrosofta,Download the Windows Server 2008 R2 RC
Znači,dostupan je za download.Samo treba napraviti ili se logirati s već postojećim accountom i skinut.
EDIT: Evo još jedan bolji,to jest direct link (ušteda od par klikova u odnosu na prvi).
iso miki 161 strana. wow