Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.216.302
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@mitsu- pališ u amer'ku?
Jutro i tebi...
Dobro jutro
Dobar jutar hehe
@mitsu- pališ u amer'ku?
da za misec dana
Bar češ uživat u zabavi.
Sprema ići u grad. Svratim se kasnije...
ne ne, 4 dana Miami, 4 dana Chicago... mater ide nesto poslom pa je usput meni uzela kartu jer ne ide sama, a ja se nisam ljutio
Nemojte zaboraviti da danas Ivica vozi SUPER G.Utrka počinje u 10h i 50min na HRT 2
ne ne, 4 dana Miami, 4 dana Chicago... mater ide nesto poslom pa je usput meni uzela kartu jer ne ide sama, a ja se nisam ljutio
haha, ja zabrijo da ćeš na tekmu :D
Jutro!Opaa vidim ide se u jameriku.
a slusaj ne bih se ljutio :D ali i ovo mi je dosta... za tekmu bumo videli :D ... ako bude sta dobro tada dalo bi se sredit.. sad treba razmislit sto bi se tamo od tehnologije moglo kupiti :D
a slusaj ne bih se ljutio :D ali i ovo mi je dosta... za tekmu bumo videli :D ... ako bude sta dobro tada dalo bi se sredit.. sad treba razmislit sto bi se tamo od tehnologije moglo kupiti :D
dobro jutro svima :)
Jutro ekipa!
Strebanje biologije...

Biologija moja noćna mora u srednjoj
A činjenica da trenutno štrebam matematiku...da matematiku za usmeni ispit je još gore vjeruj mi ...
Fak!
Greskom sa ugasio tab i izgubio brdo teksta koji je trebao ici na temu o Audio CD-u (nacin izrade). Ovo mi je bio fail, obicno kopiram to sto sam napisao u notepad ako nekim slucajem pukne veza ili nesto ovako slicno. Ah, nista...idem ponovo :)
Pozdrav ekipi
hahah Vaš desktop tema isto u istu minutu rekli
A kada se sjetim da sam umetao linkove, slike, pa opet linkove.. i tako 5-10 puta
Dode mi da odgrizem veliki komad od monitora :)))
A kada se sjetim da sam umetao linkove, slike, pa opet linkove.. i tako 5-10 puta
Dode mi da odgrizem veliki komad od monitora :)))
Zovi ŽAKA jer on to najbolje radi
opaaa ivica 3. ODLICNOOO :D
da da :) Ivica je odličan...skidam kapu ...
Evo došle nove WINDOWS 7 zakrpe
official ?
official ?
DA :)
weeee..hvala na informaciji
Kad če više IE 9?Hoče li imati addonsa?
http://www.bug.hr/forum/bestusers/

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU hahha.. a sinjaj ti ovog saundstrima sta mi na svaki post nabija TD jaoo kako obozavam djecicu koju ubiju u pojam TDovi
ajte bagro sinjamo se kasnije
Haha ja na 72 str.
Zdravo ljudi!
Danas bilo antjecanje iz informatike.Nisam baš briljirao al vjerojatno za 1. razred nije tako loše
Šta vi radite?