jesam danas fasovo u školi
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.217.445
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idem vecerati :)....
DJECHACIC srecan put lijepo se provedi
Hvala...Nadam se da ocu.
A šta vam znače ove zvjezdice ispod slike? Evo npr. Paki ima jednu punu zvjezdicu i jednu praznu, šta to znači?
Rale, kad si u ZDu? Jutro ili popodne?

jesam danas fasovo u školi
šta ti bi
Bok svima.
Vidim da sam još izgubio dio zvjezdice :D :D. Bogami padaju iz nepoznatih razloga xD.
Kaj ima?
Navodno sam ja tome svemu kriv
1,1
1,1
auuuuuuuuuuu joj
1,1
Ti nisi niti za vojnika (1, 2, 1, 2)
1,1
auuuuuuuuuuu joj
a ja taman ispravija likovnu umjetnost pa engleski upravni govor asa dobija :( sad opet 3 predmeta ispravljat, sutra 2 padaju od toga hrvatski i matematika
Zdravo društvo!
Čuda se događaju kod mene.Friška instalacija Windowsa XP na F disku.F disk postavljen kao boot a C kao system(iako nema veze sa sistemom),nemogu promijenit ta slova,al nema veze,važno da više greške ne izbacuje.Sad drivere instaliram,sve klizi
Šta se radi?
a taman pomislio da ću proći sve bez problema
ma oba predmeta naučim za jedan dan,nije meni to kritično
Šta se radi?
A niš... Gledam neke dijelove za bicikl...
BTW. promjenio sam pakne na kočnicama, pa mi više ne izgara stražnji disk i sada Avid Juicy 3 radi kako treba. Također sam uzeo novi lanac (high-end SRAM: PC991, vs. stari mid-range: Shimano Deore LX). Očistio sustav prijenosa, stavio friško ulje i jedva čekam subotu da odem to provozati po mojoj XC ruti
Šta se radi?
A niš... Gledam neke dijelove za bicikl...
BTW. promjenio sam pakne na kočnicama, pa mi više ne izgara stražnji disk i sada Avid Juicy 3 radi kako treba. Također sam uzeo novi lanac (high-end SRAM: PC991, vs. stari mid-range: Shimano Deore LX). Očistio sustav prijenosa, stavio friško ulje i jedva čekam subotu da odem to provozati po mojoj XC ruti
Ti si multipraktik - em klokaš,em voziš biciklu ko' lud, i sad još da ne nabrajam!
Da je barem Tifa živa

to sam ja rekao sinoć
I ima para za sve te aktivnosti
veče', seneka vjerovatno ubija tugu u alkoholu jer je izgubio ''zvijezde''
...ma on će uvijek naći neki razlog da se napije...
Ti si multipraktik - em klokaš,em voziš biciklu ko' lud, i sad još da ne nabrajam!
Hehe... Ne radim kućanske poslove baš najbolje (peglanje me hebe, a za korištenje OS-a na vešmašini mi treba tutorijal)
I ima para za sve te aktivnosti
je li mu to opet nabijate na nos gtx480
...nisam ja ništa rekao...nisam ni bio tu, žurim...
Ajd ljudi pozdrav..idem na spavanac..kronično sam neispavan od ove vručine..