Ljudi jel moguće da ja iz ove particije napravim još jednu?Tj,samo da uzmem taj "free space" jer mi se neda prenosit datoteke na CD-e pa brisat particiju
Da možeš naravno (možeš lagano preko alata integriranih u Windowse)
Ljudi jel moguće da ja iz ove particije napravim još jednu?Tj,samo da uzmem taj "free space" jer mi se neda prenosit datoteke na CD-e pa brisat particiju
de mi ime i oprastam ti..
What's uuuuuuup!'
Šta imaaaaa!'
Bok ekipa.
Evo da pozdravim i potavim pitanje pa se bacam na slaganje.
Čime da očistim procesor, jer stavljam novi hladnjak.
našao sam benzin za čišćenje, jel bi moglo to ili da nađem alkohol?
Možeš objasnit kako?Vjerojatno misliš na disk management,ali se ne želim zahebavat s tim da nebi opet shebo nešto
What's uuuuuuup!'
Šta imaaaaa!'
Ima svega, nema zvjezdica:)
Još neka postane mod i mogu se ubit
Nećeš se ubit još neko vrijeme:)
Uff ove LED-ice od 230 000 mcd su prejake... Brutalno... :-O
Šta je stiglo sa ibeja?
Wifi antene, led-ice, auto zarulje, vijci, kablovi, psu testeri... Podosta stvarcica. Osobito me se dojmila kucna direkcijska antenica od 8 dBi i radi ko zmaj. Propuca 2 zida i uhvati se za 2 dBi antenicu udaljeno 50 m s 80% signala.
Ovako:
Control Panel > Administrative tools > Computer Managment > Storage > Disk Managment > odabereš disk > Desni klik > Shirnk volume > odaberemo koliko gigabajta želimo za novu particiju > formatiramo novu particiju
Wifi antene, led-ice, auto zarulje, vijci, kablovi, psu testeri... Podosta stvarcica. Osobito me se dojmila kucna direkcijska antenica od 8 dBi i radi ko zmaj. Propuca 2 zida i uhvati se za 2 dBi antenicu udaljeno 50 m s 80% signala.
Aj ako ti nije bed da baciš linkove na te wi-fi antene i psu tester?
Tko da postane mod ?
Uff ove LED-ice od 230 000 mcd su prejake... Brutalno... :-O
daj slike, koliko koštaju to ako oly postane
Istina... Suosjećam se s vama kojima je stalo do zvijezdica
Hehe... Nisi se još koknul? Di je zapelo?
čekam da vidim dali postaješ mod
čekam da vidim dali postaješ mod
Moš mislit!
Aj ako ti nije bed da baciš linkove na te wi-fi antene i psu tester?
Poslano na PP
Ovako:
Control Panel > Administrative tools > Computer Managment > Storage > Disk Managment > odabereš disk > Desni klik > Shirnk volume > odaberemo koliko gigabajta želimo za novu particiju > formatiramo novu particiju
Toga nema na XP-u.Tražio sam i prije no što si rekao al nema
Možeš objasnit kako?Vjerojatno misliš na disk management,ali se ne želim zahebavat s tim da nebi opet shebo nešto
Nemaš što zeznuti... Kreirao sam milijun particija ovim postupkom: LINK
Inače koristim Paragon HDD Manager
Na XP-u sam.Jel Paragon HDD Manager to može?
Gle, kamere nemam da to prikazem. Jednostavno ju zabljesne. Gledaj to ovako - imas sobu od 20 m2 i takva jedna po noci osvijetli cijelu sobu dovoljno jako da mozes citat font 16 velicine :)
Oly za moda ? Pa meni svejedno... :)
Na XP-u sam.Jel Paragon HDD Manager to može?
Naravno da može...ja sam ga prije koristio,nemaš frke sa njim.
E ljudi šta kažete na nVidiu GT 220 512MB DDR3 128-bit za moj komp
E jel se može benzinom za čišćenje očistiti procesor prije stavljanja hladnjaka?
Gle, kamere nemam da to prikazem. Jednostavno ju zabljesne. Gledaj to ovako - imas sobu od 20 m2 i takva jedna po noci osvijetli cijelu sobu dovoljno jako da mozes citat font 16 velicine :)
koliko si platija, koliko struje vuće tj. napon i amperaža
E jel se može benzinom za čišćenje očistiti procesor prije stavljanja hladnjaka?
Ma de ocisti ga sa alkoholom............
Ja sam koristio alkohol uvijek.
koliko si platija, koliko struje vuće tj. napon i amperaža
Skupe su, 10 kn po kom. Ne prodajem ih po tolko nego ih ja po tolko kupujem... Fora je u tome kaj im ne treba hladjenje, recimo da vole visoku temperaturu ko Fermi :). Rade na 3.5V i vuku 300mA. Al zato svjetle pod 140°.
Ti se šališ,jel, nemoj ni pomišljat na to, benzin je jako zapaljiv...ali nisam čuo za "benzin za čišćenje"
Dobar dan gospodo. Sta se radi?
Alaj je vruce za popiz.dit. :(
Ti se šališ,jel, nemoj ni pomišljat na to, benzin je jako zapaljiv...ali nisam čuo za "benzin za čišćenje"
Ne bi vjerovao ali upravo držim u ruci bocu na kojo lijepo piše Benzin za čišćenje.
Ma kopam po radioni i znam da negdje imam taj alkohol, ali našao sam taj benzin prije pa pitam.
Skupe su, 10 kn po kom. Ne prodajem ih po tolko nego ih ja po tolko kupujem... Fora je u tome kaj im ne treba hladjenje, recimo da vole visoku temperaturu ko Fermi :). Rade na 3.5V i vuku 300mA. Al zato svjetle pod 140°.
po koliko bi ih prodava
Dobar dan gospodo. Sta se radi?
Alaj je vruce za popiz.dit. :(
Bome vruce za krepat. Ja sam pobjegao s radione jer vec nisam mogao trpit tu vrucinu... 3 kompa i jedna lemilica ubrzo podignu temperaturu koja je vec visoka...
Ne bi vjerovao ali upravo držim u ruci bocu na kojo lijepo piše Benzin za čišćenje.
Ma kopam po radioni i znam da negdje imam taj alkohol, ali našao sam taj benzin prije pa pitam.
Ha čuj, ja bi prije uzeo alkohol nego taj benzin jer hebiga to je ipak benzin