di mi je sime..evo imam video za njega,,možda je isprva smješno al pogledaj do kraja,hehe... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZlsPXpR2ORU
EDIT-prava zabava počinje nakon 4 minute
di mi je sime..evo imam video za njega,,možda je isprva smješno al pogledaj do kraja,hehe... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZlsPXpR2ORU
To je pata ulaz.
Nello ,gledaj malo bolje!!
Ne vjeruješ meni ,evo ti pretraga po modelu: UJ-868
Jaooooooooooooooo, je SATA ali mutna slika bila pa se teško raznalo.
A jel? Ali ,na žalost ,ne radi. Prijavljuje se u exploreru i Device Manageru ,ali ne želi uvući nijedan disk ,ni uz BootCamp drivere.
Tak da ništa od toga.
Trenutno nemam Hackintosh instaliran da isprobam bi li radil na njemu.
Probaj s vatom očisti leću. pa probaš jel se očitava dvd-a?
sto je IS?
internet security
komplet nekoliko alata koji štite računalo
dakle AV + FW + ...
AV + FW + XXX. .
BTW: Dan svima ev ja vratio s grada. Kupio pečenu piletinu. MLJAC....
Valjda se bude našla jedna boca i za peseka jel a i mačka mora dobit nekaj kaj ne.
vidio sam ovo danas
o.O it hurts
sto je IS?
internet security
komplet nekoliko alata koji štite računalo
dakle AV + FW + ...
AV + FW + XXX. .
BTW: Dan svima ev ja vratio s grada. Kupio pečenu piletinu. MLJAC....
Valjda se bude našla jedna boca i za peseka jel a i mačka mora dobit nekaj kaj ne.
Lexija je dobio kost a mačke još nemam, ali mi dolazi tuđe mačke u štaglju pa hranim mlijeka... Velika mačka i jako čupava...
vidio sam ovo danas
o.O it hurts
znači informiran si,sve znaš,hehe..
vidio sam ovo danas
o.O it hurts
znači informiran si,sve znaš,hehe..
maova dva lika su zesci pus*y-i
mislim stvarno
Već jesam - ista stvar se događa na tri PC-a. Neće niti uvući cd ili dvd.
Onda nevalja motorić ili je elektrika otkazal.
možda je samo mikroprekidač otišao koji aktivira uvlačenje
Gle ,dobil sam ga zabadava ,kad sam susjedi stavil još jedan disk u MacBook prije godinu i pol.
Kad ću imat više vremena i volje ću se s tim poigrat.
Jel po nekim postovima po netu ,problem bi mogao biti u nekompatibilnosti firmwarea u Superdriveu s Windowsima.
Odnjet ću ga jedan dan na posao ,gdje imam MacPro i priključiti ga na njega. Pa onda ,ako radi dobro ,ako ne - u smeće.
Gle ,dobil sam ga zabadava ,kad sam susjedi stavil još jedan disk u MacBook prije godinu i pol.
Kad ću imat više vremena i volje ću se s tim poigrat.
Jel po nekim postovima po netu ,problem bi mogao biti u nekompatibilnosti firmwarea u Superdriveu s Windowsima.
Odnjet ću ga jedan dan na posao ,gdje imam MacPro i priključiti ga na njega. Pa onda ,ako radi dobro ,ako ne - u smeće.
Radje pošalješ nekom birtijašu kojem se da zajebavat s tim, nego u smeće. ;)
mislim da bi svejedno trebao uvlačit disk i ako je samo spojen power kabel, dakle neovisno gdje je spojen
Lijepom našom, Pisarovina, HRT1
:)
Radje pošalješ nekom birtijašu kojem se da zajebavat s tim, nego u smeće. ;)
Kupit ću kutiju za vanjski dvd ,da se ne yebem svaki put sa usb stickovima.
mislim da bi svejedno trebao uvlačit disk i ako je samo spojen power kabel, dakle neovisno gdje je spojen
Evo ,govno radi ,priključen na Mt. Lion virtualnu mašinu. I sad mi reci ko je tu blesav.
Evo ,govno radi ,priključen na Mt. Lion virtualnu mašinu. I sad mi reci ko je tu blesav.
Apple, kao i uvijek.
Apple, kao i uvijek.
I njihova govnarska posla.
Isti taj SuperDrive je bez problema radil u Windowsima u BootCampu na Macu iz kojeg je izvađen.
Otvoreno.
Dobar dan svima.
Otvoreno.
Dobar dan svima.
morning tiby..ostali...
Wisperica ne zajeb... se po forumu nego se pakiraj, klopu i ostalo sutra se ide na put...
Wisperica ne zajeb... se po forumu nego se pakiraj, klopu i ostalo sutra se ide na put...
pa znaš šta...muka mi kad pomislim da ustajem u 3ujutro,možda se još i u nespavalicama pojavim sa ceste hahaha...idem kuhati,,idem ,,ne tjeraj me,,nitko nije gladan..hehehe..ljena sam ko crna zemlja
pa znaš šta...muka mi kad pomislim da ustajem u 3ujutro,možda se još i u nespavalicama pojavim sa ceste hahaha...idem kuhati,,idem ,,ne tjeraj me,,nitko nije gladan..hehehe..ljena sam ko crna zemlja
Malo spohaj orlice za put po starim običajima...
Malo spohaj orlice za put po starim običajima...
hehee..ma vraga ću se mučiti sa tim.nea šamse..dogurat će do zg..ionako nikad ne jedemo od 3-8 mislin ne tučemo noćnu :))) tamo budemo u Mc D. kod nas ga nema a ovi moji sline na reklame mole me pa ću ih odvesti
Šime svako dobro...
Sve najbolje.
Dan svima inače.