Tko uspije u ovome dobit će nagradu
- poruka: 259
- |
- čitano: 100.607
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ah koliko me puta ovo spasavalo DOSADE u skoli pa na faxu. godinama sam to rjesavao ali nisam rjesio,ispunio sam negdje 3-4 biljeznice samo s tim crtezima-pa sam ih zapalio!
sretno!
sad uopce nisi presao preko one linije gdje si maloprije prosao dva puta.
a kako se zove ovaj zadatak,tj imali on uopce neko ime?
a sad
Jel uopce kuzis sta treba? Vidis da nisi prertao sve crte?
Rijesenje:
Nemoguce je preci sve linije, a da neku ne predes dva puta ili da jedna ne izostane.
Zao mi je sto sam vam ubio razbibrigu, ali tako je. nakon par pokusaja, malo sam mozgao i vidio da stvarno nema rijesenja, onda na net da vidim jel netko rijesio, i bingo, nema rijesenja.
eto ga, moze majica :D hehe
Niti ja neznam kako se zove....kao što sam rekao u prijašnjim postovima, da znam već bi ja to googlao. :p
e sada.....ja sam prijmjer toga dobio ono verbalnim razgovorom. A znaš kako to ide, ovaj kaze ovome pa ovaj drugome i mozda se negdje neki kljuci detalji izgube...postoji nacin riješavanja toga tako da se ne presjecaju linije već se u zadnji par linija koje trebaju presjecati vuče po stranica tog lika/objekta. E sada neznam je li to točan način ili ne. Neznam. Kao što sam u prijašnjim postovima naveo, mislim da je nemoguće to riješiti.
Uspia sam nakon 5 minuta razmišljanja
ŠALJI TU MAJICU :P
hahahah ajd malo bolje pogledaj... xD sredina lijevo. :p
Uspia sam nakon 5 minuta razmišljanja
EDIT: greška... -.-
Jel ti mene zezas? hehe
a vjerovatno jesi :p
edit: gore sam ti napisao. rijesenja nema i to je jedino rijesenje
Ako ništ drugo prijatelji...barem ste se zabavili malo s time....za dan dva, stavim ja novu zagonetku :D
Ako ništ drugo prijatelji...barem ste se zabavili malo s time....za dan dva, stavim ja novu zagonetku :D
stavi odma, meni dosadno, bolestan, ne idem u školu
da mozgam doma dok vi mozgate u školi :P
A ja sam danas slobodan isto...nemam faksa.
Gle nemogu staviti neku laganu, moram naći ili smisliti neku tešku i zanimljivu. Vidiš ovo mi je dalo ideju da se npr. riješavanjem zagonetci dobio trag koji vodi do druge zagodnetke. Tko dođe do kraja, dobije majcu :D
a tragovi će biti u temama i postovima na ovom forumu :D
A ja sam danas slobodan isto...nemam faksa.
Gle nemogu staviti neku laganu, moram naći ili smisliti neku tešku i zanimljivu. Vidiš ovo mi je dalo ideju da se npr. riješavanjem zagonetci dobio trag koji vodi do druge zagodnetke. Tko dođe do kraja, dobije majcu :D
a tragovi će biti u temama i postovima na ovom forumu :D
ajde, malo brže ::P
Evo rješenja zagonetke. Ovo gdje sam nacrtao krugove je mjesto gdje linija prolazi dodirujući po 3 linije odjednom.
mislim da to nije cilj zagonetke nego svi znamo što je cilj...
EDIT: da si smanjio tu liniju, ne bi dodirnula ni jednu stranicu nego bi prošla kroz ćošak
Evo ga: xD
Meni ovo izgleda tocno^^
E sad jel je...
Evo ga: xD
Meni ovo izgleda tocno^^
E sad jel je...
ah, da gore ..
EDIT: da si smanjio tu liniju, ne bi dodirnula ni jednu stranicu nego bi prošla kroz ćošak
Da, ali taj 'ćošak' je točka gdje se sijeku 3 linije, pa je ta točka početna točna svake od te 3 linije i kao takva ona je dio svake te linije. Prolazeći kroz točku istovremeno siječem 3 linije.
NE! donju ,najvecu, si dva puta
dvaput si presao preko donje desne i izostavio ovu paralelnu iznad
@shark fali ti desno u sredini...
fale bocne dole desno