The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.478.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
piksic kaže...

Shody dobro govori. ne velim da je lose biti u vezi u nasoj dobi ali vi ozbiljno patite, pa kaj ste curice neke? s 18 godina vi ne mozete biti sretni bez ozbiljne veze? da, curice ste.

sad budete mi dali puno TDova jer ste neki sanjari, imate lude ideje da bude neka savrsena cura u najboljim i najzabavnijim godinama trosila sate da slusa gluposti nekog ne bas lijepog i zabavnog decka samo zato kaj je dobar i voli ju svim srcem. to gledajte u crticima.

A eto ti si najpametniji i sve znaš. Naravno da tipične drolje neće slušat nikoga o problemima, ali cure koje su vrijedne spomena hoće.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Onjegin kaže...
peterstern9 kaže...

Hvala i tebi na pomoći.

Gramatički sam superioran, inače ne griješim nikada, a greške koje radim su namjerne jer mi se neda ispravljati, pogotovo ako sam na mobitelu.

Ako ćemo koristiti strane riječi, valjda bi trebao biti optimalan, a ne superioran jer se nije radilo usporedbi.

Moraš malo na semantici poraditi. Bio si tako fin tip do ovog post-a (superiorno ovo, superiorno ono). 

Taj tip je kao Chuan iz DotA-e: košarkaš koji slomi ruku, ostavi ga djevojka, nabaci 100kg i osvoji milion Dolara na svjetskom prvenstvu.

Oprosti, ono na što ti misliš je SUPERLATIV, a ne superioran, to su dvije potpuno različite riječi i upotrijebio sam tu riječ u odgovarajućem obliku jer superioran znači onaj koji je najbolji u nečemu.

postao sam 20% gluplji nakon ovog posta.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Shody dobro govori. ne velim da je lose biti u vezi u nasoj dobi ali vi ozbiljno patite, pa kaj ste curice neke? s 18 godina vi ne mozete biti sretni bez ozbiljne veze? da, curice ste.

sad budete mi dali puno TDova jer ste neki sanjari, imate lude ideje da bude neka savrsena cura u najboljim i najzabavnijim godinama trosila sate da slusa gluposti nekog ne bas lijepog i zabavnog decka samo zato kaj je dobar i voli ju svim srcem. to gledajte u crticima.

dobio sam 3 TDa jer sam Petersternu rekao da se ne ponizava pred nekom zenskom koja se okolo bari kad on pati. pa te Peterstern molim da kad ju sljedeci put pitas za kavu da nam napises da li je ipak prepoznala tvoje skrivene kvalitete. 

Ko si ti da me nazivaš curicom i još neke po forumu? Ko kaže da nisam sretan ako nemam ozbiljnu vezu? Pričaš stvari koje niko nije rekao i sve si skroz krivo protumačio.

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
peterstern9 kaže...
Onjegin kaže...
peterstern9 kaže...

Hvala i tebi na pomoći.

Gramatički sam superioran, inače ne griješim nikada, a greške koje radim su namjerne jer mi se neda ispravljati, pogotovo ako sam na mobitelu.

Ako ćemo koristiti strane riječi, valjda bi trebao biti optimalan, a ne superioran jer se nije radilo usporedbi.

Moraš malo na semantici poraditi. Bio si tako fin tip do ovog post-a (superiorno ovo, superiorno ono). 

Taj tip je kao Chuan iz DotA-e: košarkaš koji slomi ruku, ostavi ga djevojka, nabaci 100kg i osvoji milion Dolara na svjetskom prvenstvu.

Oprosti, ono na što ti misliš je SUPERLATIV, a ne superioran, to su dvije potpuno različite riječi i upotrijebio sam tu riječ u odgovarajućem obliku jer superioran znači onaj koji je najbolji u nečemu.

postao sam 20% gluplji nakon ovog posta.

To nije puno u tvom slucaju {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam je li itko primjetio ali Peterstern ima prijateljicu sa kojom izgleda često razgovara. Pa Peterstern jedno pitanje za tebe: Jesi li ikada probao razmisliti da tvoja prijateljica ima iste osjećaje prema tebi kao ti prema toj nekoj djevojci?

Jer znam zašto sam postavio takvo pitanje. U dosta situacija je upravo ono što "tražiš" tu blizu tebe. Mada da se ogradim da ljubav ne treba tražiti kao da ideš u potragu za nekim izgubljenim zlatom nego jednom u životu skužiš da je to to (ovdje se misli na nekoga s kime recimo želiš provesti život, jer za ovo drugo ne možeš nazvati ljubav).

Inače, rekao si da je ova "tvoja" osjećajna...samo ne znam koliko je osjećajna i dobra kao osoba ako uspije pasti na nekog tipa koji bi jeb...o sve što šeće.

Eto toliko od mene jer pratim ovu temu pa mi bilo glupo da ne rečem i svoje mišljenje {#}

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:51 (peterstern9).
13 godina
The Friendzone Club

Ovo je bolje od meksičke sapunice,nakon sto rodrigo sazna da je sam sebi otac.{#}

13 godina
neaktivan
.
15 godina
Još se ne zna, jer još ni jedna nije završila...
14 godina
The Unforgiven kaže...

HAHAHAHAHAHAH  {#}{#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
The Unforgiven kaže...

Bit će tu još puno previranja, preljuba, tragičnih događaja - ma kakva Marisol {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Galiante kaže...

Ne znam je li itko primjetio ali Peterstern ima prijateljicu sa kojom izgleda često razgovara. Pa Peterstern jedno pitanje za tebe: Jesi li ikada probao razmisliti da tvoja prijateljica ima iste osjećaje prema tebi kao ti prema toj nekoj djevojci?

Jer znam zašto sam postavio takvo pitanje. U dosta situacija je upravo ono što "tražiš" tu blizu tebe. Mada da se ogradim da ljubav ne treba tražiti kao da ideš u potragu za nekim izgubljenim zlatom nego jednom u životu skužiš da je to to (ovdje se misli na nekoga s kime recimo želiš provesti život, jer za ovo drugo ne možeš nazvati ljubav).

Inače, rekao si da je ova "tvoja" osjećajna...samo ne znam koliko je osjećajna i dobra kao osoba ako uspije pasti na nekog tipa koji bi jeb...o sve što šeće.

Eto toliko od mene jer pratim ovu temu pa mi bilo glupo da ne rečem i svoje mišljenje {#}

U pravu si, ta prijateljica prema meni osjeća nešto više od prijateljstva, ali sam joj već objasnio da me ne zanima kao takva, već samo kao prijateljica i da bih želio s njom ostati u dobrim prijateljskim odnosima. Prihvatila je to i dalje smo ostali dobri i dobro društvo koje će održavati kontakt i nakon srednje.

Da, ali stvar je u tome da joj ja nikad zapravo nisam jasno izrazio osjećaje, zato mi je možda i jasno kad mi je rekla ne jer nikako nije mogla shvatit preko poruke što osjećam prema njoj, zato joj želim sve reć face2face pa onda vidjet kakva je situacija. S druge strane, kad pogledaš ovog lika koji ju je zbario onda on izgleda ovako: na maturalnoj sam sjedio samo 5 minuta sam u predvorju hotela, tamo su dvije stolice, sjedio sam na jednoj, bio na fb-u, na drugi stolac su došle neke 3 meni nepoznate cure iz drugih razreda, jedna je bila pijana pa su joj ove pomagale....onda je došao taj lik i počeo s forama kao "jel dobro ova vaša prelijepa prijateljica, jeste joj dali vode?" i slična uvlačenja u gu*icu na koje su se ove dvije samo smijale.

Sljedeća situacija: na tim stolicama su sjedile neke cure iz mog razreda, jednoj je bilo malo loše jer je previše popila pa su neke cure bile uz nju, na drugom stolcu je bila jedna cura i na njoj je sjedila/ležala druga cura koja je stvarno jako lijepa (neda mi se sad opet pisat, ali oni koji su čitali sve do sada - to je ona s kojom sam sjedio cijeli 4. razred u klupi), onda je došao taj lik i odmah joj rekao da je najljepša cura koju je vidio u životu i da se ne može nadivit toj ljepoti, pošto ta cura poznaje kakav je on, rekla mu je da od*ebe jer je naporan i dosadan. Vrlo brzo nakon toga je otišao. Par minuta kasnije kad sam ulazio u dvoranu, vidio sam ga na koljenima kako grli neku opet nepoznatu curu...nešto između smiješnog i žalosnog...

Nedavno sam saznao da lik ima curu već 3,5 godine, onda je fakat pokvaren ako tak vara curu okolo, neovisno kaj je bio malo pijan. Pošto me briga za tog lika, eto njegova sličica ispod (kao neki zavodnik)

Pola foruma će ti napisat da trebaš bit poput njega, a pola da budeš tko jesi.

Logično je da ćeš bit tko jesi, da ćeš slušat svoje srce... samo se nasmij kad vidiš lika i pomisli kako tebe cura nikad tako nebi od*ebala, i da ćeš imat puno sretniji život od njega. Raspitaj se malo kod drugih cura, kod prijatelja, oni će ti najviše pomoči...sve što te stid samog, pitaj frendove, oni tome i služe :) 

I da, fb je odlična stvar da si započneš nešto...šalji prvo neke pjesme ljubavne pjesme kad te pita, pa gifove neke i tako, opusti se, nece ona tebe odjebat, i njoj će bit drago da ju neko bari. I prerast će to u vezu, vjerujem dobru vezu jer sve što pređe iz prijateljstva u vezu je brzorastuče i više povjerenja ima i opuštenije je.

Ne boj se, ako ona nešto ozbiljno osječa- desit će se ;)

Možda izgleda smješno što sam ja još tinejđer i dajem savjet, al to su te godine {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemoj joj slati neke ljubavne pjesmice, to je tako pateticno.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

ono kad ti mačo piksic(taman izašao iz solarija) dođe glumit frajera, a do jučer mislio da će curu impresionirat jer je na klupu flomasterom napisao "ivek + maja"...

i onda dođe kmečat kak je popušio i da je forum bio u pravu... LOL

{#}

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 21:41 (Gunner_V).
16 godina
Gunner_V kaže...
piksic kaže...

ono kad ti mačo piksic(taman izašao iz solarija) dođe glumit frajera, a do jučer mislio da će curu impresionirat jer je na klupu flomasterom napisao "ivek + maja"...

{#}

zaboravio si "kuharsko" odijelo

15 godina
dombak1608 kaže...

patètično pril. - uzvišeno, zanosno, oduševljeno; izvještačeno, teatralno.

Patetično ne znači pathetic. Just sayin'.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako ne znate {#}

Ja sam kao 20 godisnjak odvukao u krevet zensku kojoj se u biti nisam bas svidjao, jer sam joj pjevao uz gitaru ... doduse, nisam bas htio samo u krevet, ali ona nije bas bila zainteresirana.... pa ono... bolje k*rac vrabac u ruci, nego golub na grani

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:55 (Deus ex machina).
16 godina
peterstern9 kaže...

Nemojte se samo svađat oko toga (off topic), nije bitno jer ionako sigurno neću slati ljubavne pjesmice, eventualno ljubavne sličice{#}

bolje ne, onda ce tek pobjec

13 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 14:20 (royalhero).
15 godina
neaktivan
royalhero kaže...
Deus ex machina kaže...

Ja sam kao 20 godisnjak odvukao u krevet zensku kojoj se u biti nisam bas svidjao, jer sam joj pjevao uz gitaru

Ja kad sam došao sa gitarom u jedno društvo, ispalo je da ne znam ni svirati zato što nisam znao pjesme koje su tražili (acu macu cacu pejkovića, mecu trofrtaljku i ostale, pitali su me čak i ovu što je peterstern postavio da osdsviram na gitari lol) i naljutio sam se i otišao. {#} Eto o čemu vam ja pričam.

story of my life

15 godina
odjavljen
Gunner_V kaže...

{#}

ne nisam popusio. prestao sam ici u solarij, na Fejsu sam joj poslao neke Petrarcine stihove i par ljubavnih slicica i pozvao ju van, ona je pristala. obukao sam traperice i rokersku majicu, a na ruku sam stavio deset narukvica i oko vrata nekoliko lancica. onda sam uzeo gitaru i odsvirao joj Electric Funeral od Black Sabbatha, a za kraj sam joj otpjevao baladu o svojim zivotnim problemima i ona je rekla: rokeru moj emotivni s 10 narukvica, ucini me zenom!

HALA MADRID!
15 godina
The Friendzone Club

Meanwhile...

Swedish latin super funk.
14 godina
piksic kaže...

ne nisam popusio. prestao sam ici u solarij, na Fejsu sam joj poslao neke Petrarcine stihove i par ljubavnih slicica i pozvao ju van, ona je pristala. obukao sam traperice i rokersku majicu, a na ruku sam stavio deset narukvica i oko vrata nekoliko lancica. onda sam uzeo gitaru i odsvirao joj Electric Funeral od Black Sabbatha, a za kraj sam joj otpjevao baladu o svojim zivotnim problemima i ona je rekla: rokeru moj emotivni s 10 narukvica, ucini me zenom!

nadam se da si je poslao u kuhinju da je pocisti, napravi sendvic i da ti ispegla rokerske majice

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 14:20 (royalhero).
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
dombak1608 kaže...

patètično pril. - uzvišeno, zanosno, oduševljeno; izvještačeno, teatralno.

Patetično ne znači pathetic. Just sayin'.

17 godina u zabludi. {#}
Hvala {#}

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

ooo pa vi ste sovinisticke svinje. ja nju necu iskoristiti, zelim ozbiljnu vezu, zelim da ona bude moj izvor srece, tako da sam joj rekao: ruzice moja, draza si mi nego mama i zelim osjetiti ljubav medju nama. molim te, usporimo sa seksom, idemo se igrati s mojim psom Rexom. kada vidim tvoje oci boje vena, zelim da budes moja zena.

HALA MADRID!
14 godina
piksic kaže...

ooo pa vi ste sovinisticke svinje. ja nju necu iskoristiti, zelim ozbiljnu vezu, zelim da ona bude moj izvor srece, tako da sam joj rekao: ruzice moja, draza si mi nego mama i zelim osjetiti ljubav medju nama. molim te, usporimo sa seksom, idemo se igrati s mojim psom Rexom. kada vidim tvoje oci boje vena, zelim da budes moja zena.

13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Šta pušiš ti?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice