'member kad se u ovoj temi uvijek moglo pošteno nasmijat?
A ne znam za tebe, ali ja se frajeru smijem svaki put kad mu netko spusti
To mi je drago za čut
sad si mu dao povod da piše
kad bi dobio moderatorsku poziciju na ovom forumu prvi potez bi mi bio trajni ban dexu jer je dosadan.
ovo više ni ne liči na temu, više na neki grupni na whatsappu ili fejsu u kojeg uđeš samo da ti se makne notifikacija, odnosno oznaka "nepročitano" u temama koje pratim
Prošli vikend upoznao jednu curu u klubu i sve ok vamo tamo...Na početku mi nije rekla koliko godina ima ,mislio sam ima 19-20...Ja imam 20 i kaže mi da ima 17...Bio sam sa njom jučer na kavi čini se ok ali mi je skroz čudno zbog godina i to mi je najveći problem u svemu...Kakva su mišljenja okoline jeli to normalno ili ?
Da...Zapravo u 3 mjesec cu imati 21.To je onda već 4 godine a ona maloljetna.
Meni ti je to isto ful čudno, te razlike u tim godinama.
To ti samo znači da je to sasvim normalno i da samo nastaviš dalje...
Prošli vikend upoznao jednu curu u klubu i sve ok vamo tamo...Na početku mi nije rekla koliko godina ima ,mislio sam ima 19-20...Ja imam 20 i kaže mi da ima 17...Bio sam sa njom jučer na kavi čini se ok ali mi je skroz čudno zbog godina i to mi je najveći problem u svemu...Kakva su mišljenja okoline jeli to normalno ili ?
A gle, ja sam u svom kraju poznavao žensku koja je sa 16 godina bila u vezi s muškarcem od 28 god.. To je bilo prije 7 godina. Sad su u braku i imaju dvoje djece.
Tako da to tvoje je sasvim u redu.
Ako ti pase kao osoba onda ne vidim problem, nije to neka razlika, dapace, znam puno ljudi medju kojima je razlika dosta veca (cak i moji rodtelji). Druga je stvar sto su cure (i decki) u tim godinama uglavnom nezreli pa i nisu neki materijal za vezu, ali velim, ako je ona (tebi) ok onda sve 5.
Razlika u godinama je zajebana.
Cura od 12 i dečko od 15, to je već grdo i graniči sa bolesnim, ali cura od 17 i dečko od 20, to je sasvim normalno.
Sa 17 je već odrasla, tako da..
Evo da se i ja malo izjadam... Dakle u 11 mjesecu sam na jednom rodjendanu upoznao jednu djevojku. Nije mi bila nist posebno, a li posto me dodala na insti iduci dan, rekao sam si why not. Ja studiram u Brodu, ona u Zagrebu i zivimo na cca 120 km udaljenosti. Proslo je mjesec dana dopisivanja prije prvog dejta. Bili smo u historyju na kavi doslovno 7, da 7 sati i to vrijeme je proletio samo tako. Tada ja pao i prvi poljubac. Za neka dva tjedna sam nazicao staroga auto i odveo je na neke hamburgere i bilo je super. Opet za 2 tjedna sam dosao do nje i pao je prvi seks. Jos par puta smo se vidjeli od tada. Doslo je vrijeme praznika i svako je otisao u svoj grad. Trebali smo se nac odmah nakon nove godine negdje, ali zezno ju je ispit (medicina), a ni ja bas nisam bio preslobodan (strojarstvo). Nismo se vidjeli 6 tjedana. I par dana prije dolaska ovaj vikend u zg dobijem poruku u 8 ujutro koja počinje sa "znas mnogo sam razmisljala.." nisam morao ni otvoriti, vec sam znao sta se desava. Udaljenost, prokleta udaljenost. I nista dosao sad u petak kod nje u stan, pogledali lezerno utakmicu, ona pizzu narucila i ajde bilo je okej. Kad je utakmica zavrsila, odlucio sam da zavrsim sve. Plakala je par puta u nekih pola sata. Nije imala niti jedne lose rijesi za mene i jos kaze kako se jos nitko nije ponasao prema njoj lijepo kao ja ALI ona zeli da ja budem tu uz nju kada joj budem potreban, sto ja jednostavno nemogu. Odnosno vidjanje na svakodnevnoj bazi skoro. I eto nakon jos malo placa odlucili smo da je najbolje sve ovo prekinuti dok je jos rano. Na izlasku iz stana me zagrlila i to je bilo to. Rekao sam joj da je ovo vjerojatno posljednji put da se vidimo. Nemogu reci da mi sad bas previse fali, ali jednostavno sam se navikao s njom dopisivati (preko 20k poruka) i u biti to mi najvise fali. Zelio bih kroz neko vrijeme kad se smire emocije otici ponovno s njom na kavu, ali bojim se da ce mi se opet iskra pojaviti. Eto to je moja prica koju sam morao da podijelim sa vama.
I 16 je ok za ubaciti hotdog u kiflu. Prva ozbiljnija veza ja 19, ona...uff koliko je ono imala...nepunih 17. Stoga no sikiriki.
EDIT: sveupitni, da sam bar ja tako postupio kao ti, ne bih razvukao fax na 7 godina i onda odustao. Razlika skoro 300km i puklo nakon 2 godine. Znam da je sjebano, al' imaš od mene.
Ja ne bih. Očito ste se super slagali, zašto to baciti u vodu radi 120 kilometara? Šta ti je 120 kilometara, još su i Zg i SB na autocesti, prdneš do tamo. Poslušaš 9 pjesama i stigao si.
Znam da svi često govore da je udaljenost problem i da je muka, ali rađe bih se dopisivao sa nekim 5 dana u tjednu i onda 2 bio sa njim u uživao, nego 7 dana mlatio majmuna.
Da, budeš našao drugu, ali kad, kakvu, ...
Ajd da vam nije neš pretjerano zanimljivo, da oboje želite prekinuti jer ima netko drugi(tj. bio bi da nema veze), onda i da, al ovak.
Ne znam, još si sve opisao na kraju kao da ste se jedva rastali i da bi na kave opet, ali se ti bojiš da će kremen kresnuti.
Kao kad sam ja na WoW-u obrisao lika, znao sam da će mi nedostajati, ali imao sam obaveze i uvijek će biti drugih, ali niti jedan neće biti tako dobar DPS kao moj paladin.
Ne treba se cudit kako je cura od 17 toliko zrela za svoje godine kad je opcepoznato da zene puno brze sazriju od muskaraca. Meni osobno nije nista cudno, smatram prirodnim da decko bude stariji 2-5 godina od cure. Jedina cudna situacija mi je bila kad mi je frend (31 god) bio sa curom od 17 dvije godine u vezi, tj. dok mala nije zavrsila srednju, pobjegla na faks gdje joj se ocito otvorio novi svijet. To veza mi je u pocetku bila onak
Kolega kojeg muci udaljenost, imam iskustva sa time, cca tri godine smo ja i cura bili udaljeni prek 80km, vidali se jednom tjedno, nekad jednom u dva tjedna, kad je otisla na sezonu radit vidli smo se jednom u dva mjeseca. Bilo je sumnji u nasu vezu, ali kao da smo znali da je to to i sve smo izdrzali. Ako nema trece osobe sa strane i ako vam je tak super kak kazes, ne znam zasto ne stisnete zube i izdrzite to? Zar nije predivan osjecaj kad se vidite nakon nekog vremena, zagrlite se, jednostavno uzivate u tisini jedno pored drugog, isplati li se onda toliko cekanje? Naravno i nju se nesto pita, ali bila bi stvarno steta da se razidete ako si tako pasete...
Da...Zapravo u 3 mjesec cu imati 21.To je onda već 4 godine a ona maloljetna.
Isss koje pyzdarije, a da ona ima 18 godina i 1 dan onda bi sve bilo u redu?
Radiš dramu iz ničega. Ako ti odgovara cura potpuno je nebitno da li ona ima navršenih ili nepunih 18 godina.
Ne treba se cudit kako je cura od 17 toliko zrela za svoje godine kad je opcepoznato da zene puno brze sazriju od muskaraca. Meni osobno nije nista cudno, smatram prirodnim da decko bude stariji 2-5 godina od cure. Jedina cudna situacija mi je bila kad mi je frend (31 god) bio sa curom od 17 dvije godine u vezi, tj. dok mala nije zavrsila srednju, pobjegla na faks gdje joj se ocito otvorio novi svijet. To veza mi je u pocetku bila onak
A šta fali toj razlici? Baš je ok
Sve te fore s dramatiziranjem oko razlike u godinama su trošenje vremena na gluposti(naravno govorimo o godinama u kojima je prčiona legalna). Zrelost ovisi od osobe do osobe. Neke djevojke su sa 16 ili 17 potpuno psihički zrele, ali isto tako ima žena od 30 koje se ponašaju gore od četrnaestogodišnjih balavica. Istina (većini) muškaraca treba malo dulje da sazriju i upravo zbog toga te cure koje su zrelije u glavi traže ove starije muškarce. Šta će neka cura od 17 godina koja je u glavi prevalila dvadeset i koju s dečkom od 17 godina? Ona npr traži ozbiljniju, mirnu i staloženu vezu a ne uragan kakav su veze dvoje mladih ljudi koji tek otkrivaju čar veza.
Ukoliko si u "stvarnosti" sličan kao i na forumu onda nije u redu. Prestara je ona za tebe.
chutac
Dakle predavanja su mi petkom i subotom u Brodu. Ovisi kako koji predmet, na neke i nemoram ic, ali ova godina mi je najzahtjevnija. Ona voli za vikend otici doma svojima u Vž. Tokom tjedna ona ima redovno predavanja svaki dan i jos mora kao ponoviti si sto je taj dan radila. Kad to zavrsi tek onda ima vremena za nas, sto me nerviralo. A i tu dolaze financije... Posto ne radim, malo mi je tesko to sve i financijski pokrit ali naslo bi se. Starce boli briga, vele nek si nadjem neku blize GG.
Shivi
A je da, prekrasno bi bilo kad bi se vidli nakon dugo vremena, bas to sto si rekao jedno pored drugoga u tisini...
Rekla mi je kako vjeruje u neku idealnu ljubav (sta got to znacilo) i kako ne osjeca leptirice u trbuhu. Kao da je sve ovo bilo na nekoj simpatiji medju nama i da me u biti ni ne poznaje (wtf).Na to sam rekao da ce sve tec svojim tokom samo ce nam trebati vise vremena i krenule suze od nje.
Rekla mi je kako vjeruje u neku idealnu ljubav (sta got to znacilo) i kako ne osjeca leptirice u trbuhu. Kao da je sve ovo bilo na nekoj simpatiji medju nama i da me u biti ni ne poznaje (wtf).Na to sam rekao da ce sve tec svojim tokom samo ce nam trebati vise vremena i krenule suze od nje.
Predloži joj nešto novo. Pitaj ju da li ima kakvu frendicu za trojac.
Nemam niš pametno za reć, očito je ona bila nezainteresirana, htjela je znati da ima nekoga, a onda se rasplakala u nadi da nećeš otići.
Ali znam da ste mogli biti zajedno da ste htjeli. Ne morate imati zajedničke aktivnosti. Ona na kauču čita o živčanom sustavu, ti za stolom računaš promjere šarafa, malo se pomazite na pauzama, dobacujete si nešto.
Ljudi kad su u vezi nisu non stop zajedno i ne rade iste stvari.
*Uključujem univerzalni prevoditelj ženskog jezika piiiuuuu prrrr prrr didong didong*
Idealna ljubav znači da želi bajku u kojoj si ti nakon njenih riječi trebao reći da si spreman učiniti sve za vašu vezu pa i pješačiti kroz snijeg 120km da bi se vidjeli svaki dan. Kad je vidjela da se zayebala i da neće to doživjeti onda kreće damage control u obliku ninja koji režu luk dok usput nožnim prstima sviraju špicu iz titanika na violinama.
Očekivala je od tebe bar malo moljakanja koje svakoj ženi pumpa ego.
Uglavnom u skorije vrijeme možeš očekivati jedan "hej ili bok" u inbox jer bez brige neće ostati samo na ovome.
*Isključujem prevoditelj i vraćam se u zemlju netrosmislenih rečenica trrrrt trrrrt*
Hahaha dajes mi lazne nadee :D
Ak se misli javit, vjv bude do 5.3 kad mi je rodjendan