The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
drakula789 kaže...
Pa ne znam jebiga.Pogotovo ak se to prosiri,a popusis odjeb pa ti svi drkaju za to i tak..

Da, puno je bolje lijepit blentave komentare po FB-u tak da ih netko screenshota i da uz priču imaju i dokaz gluposti. 

Kojim se vi glupostima opterećujete pa to nije normalno. I da te odyebe i da svi za to čuju kakve veze ima? Šta misliš da će ti netko za 5,10 ili 20 godina doći nasred ulice i početi pričati o tome kak je tebe Marija iz 3F odyebala? Uostalom ako si izabrao takvu curu koja okolo blebeće da ju je netko pozvao na kavu onda si bogme za to što će te zayebavat sam kriv. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Manje cete gluposti napravit ako direktno pozovete curu van ili na pice nego visit po fejsu, instagramu itd. i ostavljat komentare koje ce ona sa svojim frendicama komentirat i ismijavat...

I am over 9000!!!
16 godina
LLAMABOY kaže...

Mene zanima sta je bilo s kolegom mar123 ?

Dobro je krenilo......

Ali nije dobro zavrsilo haha

u biti izasli smo par puta na cugu, pricali tako po 2 sata, sve bilo super, nasmijavali jedno drugo. Cura je stavrno zgodna i dobra al ja ili imam neki cudni tip cura koji mi se svida ili neznam sto je. Jednostavno nakon tih par cuga nisam nista previse osjetio prema njoj, nije me ono zagrijala ako kuzite na sto mislim. Onda sam shvatio da to nije bas to i nisam ju vise ni zvao na cugu, ocito je i ona tako nesto shvatila posto joj se ja nisam javljo uopce vise a ona nije ni poslala poruku tipa zasto ne pises, disi i to. Sto se tih poruka tice tu je od pocetka cudna malo, nema nijednu drustvenu mrezu tako da smo preko poruka pricali na old school nacin a i tu je odgovarala minimalno za razliku kakva je bila uzivo. 

A nista, back to the start. 

14 godina
odjavljen
Onda imaš šupke od frendova 😂
9 godina
neaktivan
Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 13:35 (fer-de-lance).
17 godina

otvori ovaj mobilni web na 24" ili vecem monitoru, dobijes instant dioptriju

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan

Čudno je da ne napravi automatski redirect.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Taj Tinder, il kak se više zove, što je to? Nešto kao FB?
9 godina
neaktivan

Da, ali samo za dating.

Ko nekoć kod nas Iskrica.

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Da, ali samo za dating.

Ko nekoć kod nas Iskrica.

Iskrica je bila bolja   

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma chat na net.hr je bio pravi za picolov

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
Vjerojatno bi kod svake prošao, jer se tamo skupljaju oni koji ne mogu pronaći uživo.
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Vjerojatno bi kod svake prošao, jer se tamo skupljaju oni koji ne mogu pronaći uživo.

Zašto onda ne pokusas? 

Sory morao sam 

14 godina
odjavljen
fizicar1 kaže...
Dex.pwn kaže...

Zašto onda ne pokusas? 

Sory morao sam 

Nadam se da nikad neću tak nisko past :D

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Naravno ima očajnih, ali vjerujem da ima i onih koji žele povećati izbor.

Nekada mi padne na pamet da se prijavim na to 

Zašto bi morao čekati petak ili subotu za lov na curu/e? Isto kao što ju možeš svaki dan slučajno upoznati u busu, možeš i na Tinderu ili čemu već.

Jedino što je uživo zabavnije :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Naravno ima očajnih, ali vjerujem da ima i onih koji žele povećati izbor.

Nekada mi padne na pamet da se prijavim na to 

Zašto bi morao čekati petak ili subotu za lov na curu/e? Isto kao što ju možeš svaki dan slučajno upoznati u busu, možeš i na Tinderu ili čemu već.

Jedino što je uživo zabavnije :)

Ako ti napraviš račun na Tinderu i ja ću.

Postat ćemo skrinšotove. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako ti napraviš račun na Tinderu i ja ću.

Postat ćemo skrinšotove. 

Ako bude neuspješno sada kada su cure tužne jer su same za blagdane, onda mi ništa drugo niti ne preostaje.

14 godina
odjavljen

Priključujem se.

Ako WP ima to haha :D

Hmmm. Sad kad sam čitao Chutacov post("... Zašto bi morao čekati petak ili subotu za lov na curu/e? Isto kao što ju možeš svaki dan slučajno upoznati u busu, možeš i na Tinderu ili čemu već ..."), iz nekog razloga sam se sjetio jedne situacije gdje sam sjedio s dva frenda za šankom, pričali smo s konobarom. Na jednom mi daje konobar sok od brusnice, i kaže da ga dodam djevojci koja je sjedila za stolom iza mojih leđa.

Na kraju dana(iz nekog razloga uvijek prije spavanja) sam shvatio da sam nakon toga ladno konobaru mogao dati novac za taj sok, i reći da ja plaćam taj sok curi.

Mislite da to nije ništ čudno? Tad mi nije bilo, a sad bome je(nakon jučerašnjeg posta od Prte.

13 godina
neaktivan
Kad ste vi ono prvi put imali vezu i to sve?
I jel po vama ok bit s bivsom od frenda iako je on sad s drugom?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
drakula789 kaže...

Nije.

11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Kad ste vi ono prvi put imali vezu i to sve?

Kad sam imala 15.

Nije.

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

1)  18 ili 19(nisam siguran, bilo je taman oko rodendana).

2) Isto nije.

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan

16(ako se to može nazvati vezom) 

I nije dobro bit sa bivšom od frenda. 

Niti sa sestrom. Sa sestrom ako si ili ju ženiš ili sve ode u pimpeka.

14 godina
odjavljen

Paaaa... zavisi koliko je prošlo od njihovog prekida. I način na koji su prekinuli(možda ju on i dalje voli...).

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da vas pitam, jel uzgajate brkove povodom Movembera?

Što vam cure/frendice kažu na to?

17 godina

ja sam pravo musko i imam bradu cijele godine.

kaj mi veli zena? veli da ju malo skaklja/grebe (ovisno o situaciji) dole al kaj je tu je

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Paaaa... zavisi koliko je prošlo od njihovog prekida. I način na koji su prekinuli(možda ju on i dalje voli...).

Nema to veze, nego su ljudi zla bića.

Najpametnije ti je uopće izbjegavati sve ženske koje su bile s ikim od tvojih poznanika, i izbjegavati općenito ženske koje itko od tvojih poznanika pozna,  nebitno kako.

Ista stvar i s kontra strane, pitaj bilo koju žensku, ako je bila s nekim likom, izbjegavala bude ikoga koga on pozna(kaj se tiče veza),ako imaju imalo pameti u glavi.

Najmanje ti treba da ideš cestom s ženskom jednog dana,a ekipa ti se podsmjehuje jer su ti jebali žensku.

chutac kaže...

Da vas pitam, jel uzgajate brkove povodom Movembera?

Što vam cure/frendice kažu na to?

Hehehe,ja već morao dva puta poštucati ovaj mjesec,a dobivam komplimente da sam sad mudri profesor,iz fore sam furao bezdioptrijske naočale.

Ali,da sam u  vezi,ne bi to baš išlo,rijetko koja voli to.

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam nosio bradu i handlebar 10 mjeseci i obrijao, zgodan bio u oba slučaja 

Sada imam samo brkove(klasični chevron) i cure kažu da ih brijem čim kalendar pređe u prosinac :( :(

9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja sam nosio bradu i handlebar 10 mjeseci i obrijao, zgodan bio u oba slučaja 

Sada imam samo brkove(klasični chevron) i cure kažu da ih brijem čim kalendar pređe u prosinac :( :(

Frend jedan fura handlebar,dobro mu stoji,premda je previše uletio u hipsteraj.

A ja sam imao jednom davno dvije dred pletenice,ne znam kak se službeno zove(frendica isplela),nakon 8 mjeseci puštanja brade,bilo je baš zakon,ali više nemam strpljenja za takve stvari,sad obično trotjedna brada.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

Najmanje ti treba da ideš cestom s ženskom jednog dana,a ekipa ti se podsmjehuje jer su ti jebali žensku.

Ne mislim na štracu, već na obučnu djevojku koja je izašla iz veze. Evo primjera kod mene:

Frend(ako se sječate priče o meni, curi s fotkama, i liku koji je govorio da je ko Poljska - to je taj lik) je bio nešto kratko(dva-tri mjeseca) s nekom djevojkom, prekinili su, i nakon mjesec-dva ista ta djevojka je s frendom od tog frenda(koji je i meni frend).

I da, već su dvije godine zajedno. Cura je najobičnija djevojka koja može postojati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice