The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.490.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Friendzone Club
Boixus Nois PS kaže...
Za sebe logično...Opće je poznato da to žene vole...Imate li koju preporuku osim Armani code i One millione?

http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Uomo--730.html 150 kn 125 ml na profumino.hr (bez kutije)

http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/London-for-Men-804.html zima/ jesen

http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-383.html odlican all-arounder koji vise manje svi vole

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 13:31 (Minneyar).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Svi ti mirisi koje ste nabrojali rade samo u narkofolk klubovima gdje ih nose razdrljeni muškarci koji imaju višak love, od Bossa do Paca (doslovno sve nabrojane možete kupiti u DM-u tako da ne pokazuju nekakav profinjen ukus).

I ja sam furao parfeme kad sam bio neuki tinejdžer. Onda sam odrastao i naučio da je nošenje parfema odvratni vapaj za pažnjom i čin narcisoidnosti pa sam, kao i sve normalne i funkcionalne odrasle osobe, prešao na non-scented anti-perspirante i svakodnevno korištenje tuša.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
13 godina
Onjegin kaže...

Svi ti mirisi koje ste nabrojali rade samo u narkofolk klubovima gdje ih nose razdrljeni muškarci koji imaju višak love, od Bossa do Paca (doslovno sve nabrojane možete kupiti u DM-u tako da ne pokazuju nekakav profinjen ukus).

I ja sam furao parfeme kad sam bio neuki tinejdžer. Onda sam odrastao i naučio da je nošenje parfema odvratni vapaj za pažnjom i čin narcisoidnosti pa sam, kao i sve normalne i funkcionalne odrasle osobe, prešao na non-scented anti-perspirante i svakodnevno korištenje tuša.

Joj emaču daj nas postedi svojih spika i odi dalje rezat vene i plakat nad svijetom i svojom sudbinom.

Onak, da, samo tinejđeri nose parfeme. Ako je ista vapaj za paznjom, to su tvoji jadni postovi. I presmijesno kako se smatras normalnom i funkcionalnom osobom, stvarno dobar vic :D

13 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Joj emaču daj nas postedi svojih spika i odi dalje rezat vene i plakat nad svijetom i svojom sudbinom.

Onak, da, samo tinejđeri nose parfeme. Ako je ista vapaj za paznjom, to su tvoji jadni postovi. I presmijesno kako se smatras normalnom i funkcionalnom osobom, stvarno dobar vic :D

Čini se da si se uzrujao.

13 godina
The Friendzone Club

Uspjesan troll je uspjesan :D

12 godina
The Friendzone Club

ma najbolje je najjeftinije, zarin uomo i silver paket koji košta 120-140kn i uvijek mi kažu da fino mirišim i pitaju me koji je to parfem (cure naravno, da nebi bilo zabune)

11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Nitko ne spominje da su dobri mirisi i s roll-om, kao što su Axe, Adidas i sve jeftino, imam osjećaj da s roll-om miris duže potraje, barem meni.

16 godina
keyofdestiny13 kaže...

Nitko ne spominje da su dobri mirisi i s roll-om, kao što su Axe, Adidas i sve jeftino, imam osjećaj da s roll-om miris duže potraje, barem meni.

sto je to roll? vjerojatno mislis da dezodorans?

dezodorans i parfem nisu bas iste stvari. jedan sluzi za uklanjanje smrada od znoja a drugi sluzi bas da mirisis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 14:33 (mar123).
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

dezodorans i parfem nisu bas iste stvari. jedan sluzi za uklanjanje smrada od znoja a drugi sluzi bas da mirisis.

On je pogrešno pročitao "roll-on" na prozivodu i zove ih "roll-om". To ti je onaj tip dezodoransa koji ima kuglu na vrhu i okreće se kad ga stavljaš.

Osobno mi nije čudno da korisnici Axe proizvoda ne znaju čitati.

11 godina
odjavljen
mar123 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Da, mislio sam na dezodorans, meni barem, on bolji od parfema.

11 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
mar123 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

On je pogrešno pročitao "roll-on" na prozivodu i zove ih "roll-om". To ti je onaj tip dezodoransa koji ima kuglu na vrhu i okreće se kad ga stavljaš.

Osobno mi nije čudno da korisnici Axe proizvoda ne znaju čitati.

To je bila zabuna, da, roll-on, on mi je bolji od parfema, meni barem, a drugo, prvi put čujem od tebe da ti ovo kažeš za Axe korisnike.

16 godina
The Friendzone Club

dobro drazi ili ne drazi to su dva proizvoda koji nemaju istu namjenu. zna se na koja mjesta se nanosi dezodorans i na koja parfem, zna se kad se koji upotrebljava itd. moze se osoba naspricat i s onim sprejem sto u kupaoni spricas nakon sranja zato sto mu to lijepo mirisi ali to ce opet biti proizvod za spricanje kupaone nakon sranja.

znam iz osobnih iskustava da ljudi pojma nemaju kad i u kojim prilikama se nanosi sto i onda kad dodem na hakl mi dodu frajeri naspricani parfemom, to vjerojatno da uguse protivnika kad im se priblizi...

17 godina

Kada se šta koristi? Daj nam par savjeta...

Npr. kada idem na fusbal da dećkima je li bolje parfem ili toaletnu vodu koristiti? Ili je bolje bez ičega pa neka se osjeti pravi muški miris

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Svida mi se jedna cura, znamo se ali se rijetko srecemo. Uskoro ce joj biti rodendan pa me zanima kako cestitati. Obicno ljudi cestitaju na zid ali ja sam mislio u inbox. Da ne budem kao ostali nego da vidi da mi je posebna. Nadam se da nece to protumaciti kao da sam cudak. Sto mislite o cestitanju u inbox?

11 godina
odjavljen
ks95hr kaže...

Svida mi se jedna cura, znamo se ali se rijetko srecemo. Uskoro ce joj biti rodendan pa me zanima kako cestitati. Obicno ljudi cestitaju na zid ali ja sam mislio u inbox. Da ne budem kao ostali nego da vidi da mi je posebna. Nadam se da nece to protumaciti kao da sam cudak. Sto mislite o cestitanju u inbox?

Ako si kojim slučajem zeznuo da ti ljudi više ne mogu čestitati preko zida, jedini je način poslati čestitku u inbox, to je dobro, ja mislim da je ponekad dobro čestitati preko inboxa.

15 godina
ks95hr kaže...

Čekam Onjegina da ti objasni što nije u redu s tvojim stavom

You have to be odd to be number one
14 godina
ks95hr kaže...

Nece nikako protumaciti posto je boli kur*c.

16 godina
Pero Dinamit kaže...

Kada se šta koristi? Daj nam par savjeta...

Npr. kada idem na fusbal da dećkima je li bolje parfem ili toaletnu vodu koristiti? Ili je bolje bez ičega pa neka se osjeti pravi muški miris

niti jedno, u biti ista im je namjena, to je npr kao da usporedujes sampanjac ili pjenusac, za vise informacija google.

kad ides na "fusbal" s deckima po meni bilo bi oke stavit dezodoransa malo cisto da kad se "nabijes uz nekog" da taj ne padne u nesvjest.

parfem(ili toaletna voda) se koristi u kombinaciji s dezodoransom ali tako da dezodorans ne ubije miris parfema. spricanje dezodoransa kao nenormalan sto mnoge zene rade a i danasnji muskarci nije normalno, prvo unistis robu, ostaju fleke, on se sprica ispod pazuha a ne po cijeloj majci, onda udem u bus i osjecam se ko da idem kroz parfumeriju. drugo ista stvar je s parfemom, razumijem da neke osobe gledaju na parfem na kvantitetu a ne kvalitetu(jos jedna pogreska) i onda uzmu bocicu i naspricaju jedno 5 ml na sebe, i to na vrat, na majicu, na rukave itd. pravilno bi bilo uzeti bocicu i dva tri puta pospricat vrat, te po zelji zglob ruke, i to oba zgloba a ne jedan i onda protrljati zgob o zglob jer tako se unisti aroma parfema i gubi se miris.

a kada cete koristit parfem? a to ovisi o vama, vjerojatno u situacijama u kojima zelite dati dobar dojam o sebi, to moze bit izlazak s curom, neke posebne manifestacije, izlazak s prijateljima u grad itd.

bitno je da se postuje neka mjera, jer sve ima svoje granice ukusa.

15 godina
The Friendzone Club

mislim da je to izvrsna prilika da te ostavi bez teksta jer ce ti vjerojatno odgovoriti samo hvala tak da neces znat sta ces dalje napisat i ako pokusas ispast ces cudak 

i to sto ces joj cestitat rodjendan u inbox nece joj dati do znanja da ti je posebna jer ce na taj dan primit jos 50 poruka za koje je doslovno boli ona stvar, jer ocekuje samo jednu poruku, a taj od kog ocekuje tu poruku ju ne jebe ni 2% 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
ks95hr kaže...

ja kome god cestitam cestitam u inbox, ljudi na zid cestitaju rodendan ljudima koje uopce neznaju, a ja cestitam samo onima koje znam tako da posaljem poruku u inbox, to mi se cini nekako vise osobnije nego napisati na zid. al dobro ja opcenito nikome nista na zid ne pisem.

13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Rođendan je savršena prilika da joj se ne javiš. Kao i svi normalni ljudi ona želi biti okružena roditeljima i obitelji za taj njen osobni događaj. Moja sestra je prije par dana slavila rođendan i danas smo baš pričali o tome kako su se ljudi pozivali na zabavu (koja je bila skupa za nas 6 koji smo bili tu, a kamoli za sve ostale), kako ih je morala odbiti, kako joj poslije ironično komentiraju slike jer nisu bili pozvani itd.

Za naš muškarce rođendan je jednostavan, pozoveš ljude koje znaš, platiš tih 150 popijenih piva i to je to. Za cure je, što i meni nije bilo poznato do ovih par dana, rođendan pun emocionalnih napetosti, idiotskih primisli i budalaština. Ali ipak, izvoli listu.

Blagi autizam:

• Čestitka na zid u obliku: "Sretan rođendan :D". Dobit će 300 ovih čestitki.

Autizam:

• Poruka u inbox. Forsira ju na odgovor s osobom koju uopće ne poznaje dovoljno o događaju na koji ju je Facebook napomenuo (tj. ne pokazuje ništa). Dobit će 150 ovakvih čestitki.

Turbo autizam:

• Poruka na Viber, SMS ili poziv.

Autizam van granica realnosti i zakona fizike:

• Iznenađenje koje uključuje cvijeće, poklon, poziv na dejt, pjesmu na zidu ili sl.
Top Bugovac kaže...

Čekam Onjegina da ti objasni što nije u redu s tvojim stavom

Prvi put vidim ovu opciju u uoptrebi. Hvala Domagoju!

16 godina
neaktivan
Kakvo čestitanje osobi koju baš i ne znaš u inbox? Hahaha, ako ste dobri ili si prijatelj sa nekim (bez obzira je li muško ili žensko) onda ga ili probudiš u 2 ujutro ili ga nazoveš u 10 ujutro čisto da se uspije malo razbuditi. Drugo, priča počinje u stvarnom svitu, kakav vražiji face i umakanje na račun čestitke rođendana. Ajmo tetkice, kupite si muda i nasmijavajte žene u stvarnom svitu. Kakav vražiji frendzone ako ti njoj nisi zanimljiv na taj način. Šta prije počnete pričati, ti prije skupiš muda da ju pitaš, ona će te prije moći odbit ili možda ne i voziš dalje. Ovisno koliko ti se sviđa, za par dana prođeš priko toga i idemo dalje. Frendzone je kad ona tebe namjerno navlači na udaljenost od 25cm. A ove tetkice šta se mažu vodicama za futsal, a joooj....
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da ne bi bilo zabune mislio sam napisati sretan rođendan i sve najnaj te staviti par :*. To mi djeluje prisno a ove puse joj daju dvije mogucnosti. Ili da odgovori hvala :) ili da odgovori hvala :* sto je dobar znak. Sto god odgovorila napisat cu joj np, svaka cura zasluzuje biti sretna na rodendan. Tako planiram doci na temu kako danas muskarci nemaju manire. Dalje bi se malo izreklamirao i otvorio si prostor da ju pozovem na tortu kao pravi dzentlmen. Dobra ili losa ideja (ove puse...)?

BTW hvala na pomoci decki

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 20:53 (ks95hr).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ocajna ideja

kaj si ti u vrticu :*

15 godina
The Friendzone Club

jao...ne salji nista

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Da ne bi bilo zabune mislio sam napisati sretan rođendan i sve najnaj te staviti par :*. To mi djeluje prisno a ove puse joj daju dvije mogucnosti. Ili da odgovori hvala :) ili da odgovori hvala :* sto je dobar znak. Sto god odgovorila napisat cu joj np, svaka cura zasluzuje biti sretna na rodendan. Tako planiram doci na temu kako danas muskarci nemaju manire. Dalje bi se malo izreklamirao i otvorio si prostor da ju pozovem na tortu kao pravi dzentlmen. Dobra ili losa ideja (ove puse...)?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemoj pisati puse i te gluposti nego joj čestitaj i napiši da imaš iznenađenje. Kad pita kakvo, reci da se nađete pa će vidjeti.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Nemoj pisati puse i te gluposti nego joj čestitaj i napiši da imaš iznenađenje. Kad pita kakvo, reci da se nađete pa će vidjeti.

16 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Naravno ak nema pusa ne valja... Napiši joj sretan rođendan,puse izbjegavaj osim ako ste daleko došli....

--------------------------------------------------------------------------------------------
10 godina
neaktivan
chutac kaže...

Vidim da vam se ne svida moja ideja. Sad ste me bacili u dvojbu. Kakvo iznenadenje da priredim? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice