The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Del_Boy97 kaže...

nikad ne seri u svoje dvorište, savjetujem ti da pokušaš nešto kad završiš školu, jer sada si već vjerojatno u friendzoni samim time što ideš sa njom u razred

Cockblockas preko Bug foruma?

Da ti pomognem

-Kad prekinete nece ti vise dat da prepisivas zadacu od nje (pad prosjeka)

-Okrenut ce sve svoje frendice protiv tebe i ostat ces izopacen do kraja srednje skole,najvjerovatnije i fakulteta (pad reputacije,virgin)

-Kad zavrsis skolu je savrseno vrijeme za sklapanje novih veza,vremena ima,jos si mlad,zasto trositi mladost na trivijalne stvari poput ljubavi?

-Sve cure imaju visoka moralna stajalista i ne zele bilo koga

/trollmodeoff

Praznici su najbolje vrijeme za vezu s curama iz razreda,a to si vrijeme upravo wejstao.Naravno ljudski kontakt s curama je pozeljan i neces umrit ako probas umocit prst...

battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp
12 godina
kurt kaže...
Del_Boy97 kaže...

nikad ne seri u svoje dvorište, savjetujem ti da pokušaš nešto kad završiš školu, jer sada si već vjerojatno u friendzoni samim time što ideš sa njom u razred

Cockblockas preko Bug foruma?

Da ti pomognem

-Kad prekinete nece ti vise dat da prepisivas zadacu od nje (pad prosjeka)

-Okrenut ce sve svoje frendice protiv tebe i ostat ces izopacen do kraja srednje skole,najvjerovatnije i fakulteta (pad reputacije,virgin)

-Kad zavrsis skolu je savrseno vrijeme za sklapanje novih veza,vremena ima,jos si mlad,zasto trositi mladost na trivijalne stvari poput ljubavi?

-Sve cure imaju visoka moralna stajalista i ne zele bilo koga

/trollmodeoff

Praznici su najbolje vrijeme za vezu s curama iz razreda,a to si vrijeme upravo wejstao.Naravno ljudski kontakt s curama je pozeljan i neces umrit ako probas umocit prst...

Ovo podebljano je baš suprotno nego kaj ste rekli, više ja njoj pomažem kada sjedi iza mene, pogotovo pod testovima, budem joj se danas popodne javio pa ćemo vidjeti šta će biti,ak će htjet otići na kavu

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 10:47 (hrčak).
15 godina
hrčak kaže...
...

Ovo podebljano je baš suprotno nego kaj ste rekli, više ja njoj pomažem kada sjedi iza mene, pogotovo pod testovima, budem joj se danas popodne javio pa ćemo vidjeti šta će biti,ak će htjet otići na kavu

iz osobnog iskustva ti zelim rec da ti je najpametnije ne petljat se s curama iz razreda osim ako se nemas namjeru zenit za nju :D

osjecaji su zajebana stvar, stavi se u poziciju da si duze vrijeme s curom, prekines s njom..volis je..i svaki dan je kraj tebe i gledas je kako se smije i veseli i prica sa drugima dok si ti katastrofa. xD

takodjer znam da ces napravit po svoju jer mi ne mislimo sa gornjom glavom tako da sretno 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nikad u vezu s curom iz razreda. Previse se cesto gledate i dopizdite si medusobno. Radije budite prijatelji s povlasticama i zabavljajte se kad stignete. 

12 godina
The Friendzone Club

imao sam takvu situaciju u razredu, i ne da su dopizdili jedno drugom nego su dopizdili svima nama ostalima u razredu zbog njihovih svađa i konstantih gnjavaža i ljubakanja

15 godina
The Friendzone Club

Ja (33), koliko sam shvatio, FZ je potpuno dobar temelj za sve - vezu, brak, one night stand, obično brijanje, BJ, brijanje i prstenjara, HJ, mastrubation theme isl.

Ma, u svaku sam priju bio zaljubljen ili napaljen. I sad kužim da je to najvjerovatnije bilo obostrano.

Žao mi je što sam tek nakon srednje postao aktivan, moglo se sigurno već nešto i sa 16... možda i prije!  ^^)

Moj savjet - napraviti potez (čak i ako se radi o priji iz razreda). Ako se ne pokuša, samo se čovjek štufaje i deprimira.

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 0:38 (KIKI3ooo).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

više,  je i meni ta dvojba u vezi nje/njega iz istog razreda. Brate mili ako si baš naložen probaj pa vidi kako ide.

Samo nemoj biti beba i !

Ako ne krene, nikom ništa.

Ako bude nešto, ne mora značit da će tako brzo biti gotovo - ako bude, zašto bi morao biti cirkus nakon? Ljudski se raziđite i čak i ako moraš malo popustiti, pregrizi, sve da bi nakon prekida mogli nastaviti koliko toliko normalno funkcionirati.

P.S. Sve ovo vrijedi ako imate imalo "soli" u glavi - inače, ako vam je komunikcija i ponašanje na razini "Parova" onda pojbi što stigneš i mijenjaj razred/školu/grad! 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Update s onom mojom nesretnicom.

Nakon par dana javila se na chat(bez obzira na to što smo se gadno posvađali),pričali smo nešto bezveze,uglavnom je ona vodila razgovor...Jučer nam bilo dosadno (meni i frendu)u gradu pa ju pitao gdje je,ona odgovorila da je već davno otišla kući(što je i normalno jer je bilo cca ponoć-1),ali da jedva čeka da se upoznamo sutra.I evo,dolazi i taj dan polako,i izgleda da ćemo se prvi put ''službeno'' upoznat.
So guys wish me luck 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

May the force be with you!

10 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...

May the force be with you!

A nadam se,njena frendica mi je rekla da ima dobro mišljenje o meni(i da mi se zbog toga javila,bez obzira na svađu)...ista ta mi je također rekla da se sinoć presvukla 30 puta i da se ne može odlučit šta će nosit na tom dejtu,sumnjam da bi to radila zbog obicnog poznanika?

Kolega KIKI,stvarno stoji što si reko,ako ne probaš syebat ćeš se emocionalno.Ja započeo razgovor s porukom ''Di si??'' i danas imam piće riješeno,as simple as that,skupite muda,zovnite,ako bude bude,ako ne jebiga nije vam suđeno

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 10:48 (CyberPlague).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudi kako vi uspjevate zaboraviti nekog, ja ovu jednu ne mogu nikako zaboraviti. Zapravo nismo bili skupa, ali nekako smo prestali razgovarati i užasno mi fali. A znam da s toga neće bit niš jer dečka ima ful dugo ali svejedno.

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
The Friendzone Club

@Bruno netko mi je rekao da se u tom slučaju klin klinom izbija

16 godina
The Friendzone Club

znaci i on treba nac decka i imat ga ful dugo? 

Steam: charmander2005
15 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Ljudi kako vi uspjevate zaboraviti nekog, ja ovu jednu ne mogu nikako zaboraviti. Zapravo nismo bili skupa, ali nekako smo prestali razgovarati i užasno mi fali. A znam da s toga neće bit niš jer dečka ima ful dugo ali svejedno.

Prestani ju pratiti na svim drustvenim mrezama prvo i osnovno jer svaka njena objava i slika ce ti vratiti sjecanja na staro. Kad to napravis, napravi malu pauzu i kreni u lov na neku bolju!

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Photoshopiraj joj jednu sliku i podijeli s njenim prijateljima,toliko će te mrzit,da ćeš i sam shvatit da više nemaš šanse :D

13 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Prestani ju pratiti na svim drustvenim mrezama prvo i osnovno jer svaka njena objava i slika ce ti vratiti sjecanja na staro. Kad to napravis, napravi malu pauzu i kreni u lov na neku bolju!

Damn true. To sam i mislio napravit, hvala svima na savjetima 

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
The Friendzone Club

True story bro...

16 godina
The Friendzone Club

Upoznao sam jednu djevojku preko drustva svog koja je nedavno izasla iz veze. Zanima me ima li netko iskustva sa time kako djevojci suptilno reći da ne želim bit samo frend, nego s vremenom nešta više ?

#fsb
16 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Upoznao sam jednu djevojku preko drustva svog koja je nedavno izasla iz veze. Zanima me ima li netko iskustva sa time kako djevojci suptilno reći da ne želim bit samo frend, nego s vremenom nešta više ?

Da smo to do sad dokučili,ova tema bi imala 3 posta.

Mislim da je stvaru tome da joj ne smiješ biti frend (opće ponašanje ne smije biti usmjereno prema tome),no ak te ona želi ko frenda onda bilo kaj da napraviš ti buš frend.

Cim vise slusas o tome kak ju je ostavio - sve vise si frend.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 12:44 (zerocool12).
17 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Moras jos probat uvalit jezik dok ste solo, odbila ili ne dao si joj do znanja da oces bit izvan friendzone.

Sto se vise druzite, a akcije nema, to je put da udjes u friendzone.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 12:54 (Edge).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne kužim što je to friendzone. Je li to neki novi izgovor kad nisi dovoljno dobar pa te cura neće?

Već dugo živim na zemlji i srećem cure oko sebe. Možda moja zemlja nije vaša zemlja, jer ja takve cure kakve vi opisujete nisam sreo. Čak nisam ni, osim ovdje, čuo taj smiješan pojam, friendzone.

Ne morate se bojati. Nema šanse da upadnete u friendzone jer to nije nešto u što se upada. Ili se curi sviđate ili joj se ne sviđate pa je to taj vaš friendzone. Muško-žensko prijateljstvo ne postoji i ako cura hoće da joj budeš prijatelj, da se družite nasamo, hoće sve.

Naravno da vaši ciljevi moraju biti realni. Nisu svi za sve i svaka cura je utrka koju dobiva najbolji trkač. Ili vježbajte trčati ili si birajte lakše utrke, ali nemojte reći da je staza bila skliska.

16 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Ne kužim što je to friendzone. Je li to neki novi izgovor kad nisi dovoljno dobar pa te cura neće?

Već dugo živim na zemlji i srećem cure oko sebe. Možda moja zemlja nije vaša zemlja, jer ja takve cure kakve vi opisujete nisam sreo. Čak nisam ni, osim ovdje, čuo taj smiješan pojam, friendzone.

Ne morate se bojati. Nema šanse da upadnete u friendzone jer to nije nešto u što se upada. Ili se curi sviđate ili joj se ne sviđate pa je to taj vaš friendzone. Muško-žensko prijateljstvo ne postoji i ako cura hoće da joj budeš prijatelj, da se družite nasamo, hoće sve.

Naravno da vaši ciljevi moraju biti realni. Nisu svi za sve i svaka cura je utrka koju dobiva najbolji trkač. Ili vježbajte trčati ili si birajte lakše utrke, ali nemojte reći da je staza bila skliska.

A nego kaj je drugo friendzone?

I postoje muško-ženska prijateljstva,iako najčešće ispada da se jedna strana pali na drugu ima onih kod kojih to nije situacija.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
ks95hr kaže...

Nisu svi za sve i svaka cura je utrka koju dobiva najbolji trkač. Ili vježbajte trčati ili si birajte lakše utrke, ali nemojte reći da je staza bila skliska.

Kako dubokoumno. Ovo si moram zapisat negdje 

12 godina
The Friendzone Club

Legenda iz ŠveTske

13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Zašto to nisi sročio bolje? 

Npr. Vaši ciljevi moraju biti realni, umrijet ćete sami. 

Volim ove što upadaju u temu friendzone club, a uopće nisu članovi kluba... 

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gledam ja kakva je ovo tema friendzone. Ekipa se druži na bugu? Neke gay spike?

Onda pogledam zadnjih par postova kad ono ljudi s (ne)ozbiljnim problemima.

17 godina
Onjegin kaže...
ks95hr kaže...

Zašto to nisi sročio bolje? 

Npr. Vaši ciljevi moraju biti realni, umrijet ćete sami. 

Volim ove što upadaju u temu friendzone club, a uopće nisu članovi kluba... 

Stari troll ljubomoran na novog trolla.

Ahhh kako slatko

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
12 godina
Onjegin kaže...

sa tim šeširom mu je šansa uspjeha u minusu hahhahahah

"I got 2 hugs and 2 thumbs up" hahahahahahhah

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 15:35 (Del_Boy97).
10 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Djevojke se pale na Fedore i ostale šešire hahahah...

Hobi: Pisanje dugih postova na BUG Forumu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice