The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Friendzone Club

pa stvar je u tome da nemamo zajedničke prijatelje, a curu bi htio upoznat.

13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Cesc kaže...

Svi vi imate nešto pametno za reći, što je stvarno pohvalno. Wyks malo i pretjeruje u tome, ali dobro. (to što ti pišeš nije ono što želim čuti, ali je očito ono što trebam čuti {#} )
Meni je nakon svega najgori osjećaj kako sam bacio vrijeme u vjetar, uludo potrošeno vrijeme. Ali nije to ništa što neka druga, treća, četvrta neće popraviti. :D

Nista tebi tu nije baceno u vjetar,niti uludo potroseno vrijeme, naucio si sigurno iz svega toga svasta, iskustvo si dobio , i sve ce ti to pomoci u buducnosti ,tako da ,mozda jesi potrosio vise vremena i truda nego je trebalo ali ajde,nije bilo bas badava..

21.
14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

Možeš probat negdje vani, tokom izlaska. Jer ako nemate baš zajedničke prijatelje, to je onda malo teže za ne ispast neki stalker ili tako nešto.

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

ma kakav stalker, ja nikad uzivo nisam cuo tu rijec, to samo tu na forumu postoji.

Losing all hope was freedom
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Sad kad je toplo lako je.

Čekaš da sjedne negdje u baštu kafića, nabaviš si auto, CD nekog teškog crnog oldskul repa, ruka i glava kroz prozor, malo plešeš, namigneš u prolazu i...

...tvoja je.

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

majica bez rukava, silterica i obavezno cackalica u ustima. i mozda lancic do pupka

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

posudi u susjeda ključ od bmw-a i izbaci logo iz džepa

fra Krsto Narkoman
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Samo da se ubacim malo , kako sam uvijek baksuz kod ovih cura boze moj , uvijek naletim neku koja ne izlazi bas cesto ili sta ja znam a uz to ima zabrane na fb mob itd .. i onda mi ostaje da se ganjamo prije ,poslije skole , kad mi je najmanje do toga,kako su mi lagani skolski dan eh cim ustanem izgubim volju za sve..

21.
17 godina
The Friendzone Club

Obuci ovu kombinaciju kako bi joj pokazao da si sportaš i kežual u isti čas. (Surfer/koktel majstor)

Za bonus bodove odjeneš bijele čarape sa crvenom i crnom crtom da sazna kako znaš korisititi i omekšivač i izbjeljivač.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
The Friendzone Club

Ja ti sredim par grama trave. Ova čačkalica je onako, mainstream.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
The Friendzone Club

inb4 police

Potpis!
12 godina
The Friendzone Club

i obavezna mi je frizura tzv. šiptarka :D

15 godina
Del_Boy97 kaže...

Ajde molio bi dečke da mi pojasne kako bi trebao započet razgovor na fejsu sa curom koju bi htio upoznat, jer sam nov u tome.

Inače imam 16 godina.

nek ti kivic15 kaze kako ja to radim :P

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

sačekaš ju ispred wc-a i kažeš:''čujem,srala si''.....

fra Krsto Narkoman
17 godina
win4crazzy kaže...
Del_Boy97 kaže...

Ajde molio bi dečke da mi pojasne kako bi trebao započet razgovor na fejsu sa curom koju bi htio upoznat, jer sam nov u tome.

Inače imam 16 godina.

Znači u srednjoj si ili na faksu pa čak i da mrziš žene dnevno ćeš vidjeti bar 60 cura.

Probaj naći curu dok radiš sa 3 frigidne, debele i dlakave babe u neklimatiziranom uredu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

uh

XBL - skols1555
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 3:43 (sk0ls).
12 godina
sk0ls kaže...

uh

baš sam to mislio stavit :D

inače ja idem u srednju tehničku školu pa nema baš puno cura (1. razred po godištu)

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Del_Boy97 kaže...

Inače imam 16 godina.

ono što ti gledaš ja ne bi izoliranim štapom dirao....za prmjer uzmimo one 2 ženske od prije par desetaka stranica,kad smo se svi ponadali da pričaš o plavuši.....xD

fra Krsto Narkoman
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Recite kak započet razgovor s random curom u kafiću kad ti treba upaljač za upalit cigaretu.{#}

Tipa: "Ej, imaš upaljač?"

"Imam" ...i kaj dalje ak ju hočeš upoznat?

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 19:03 (Tinča14).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

pušenje je dobra tema

15 godina
piksic kaže...

pušenje je dobra tema

If you know what I mean.

Swedish latin super funk.
17 godina
Tinča14 kaže...

Recite kak započet razgovor s random curom u kafiću kad ti treba upaljač za upalit cigaretu.{#}

Tipa: "Ej, imaš upaljač?"

"Imam" ...i kaj dalje ak ju hočeš upoznat?

"e hvala. Inace ja sam Marko (dadnes ruku) i nastavis razgovor....

Ride or die, remember?
15 godina
The Friendzone Club

oprosti imas li upaljac,
evo izvoli
stavis privjesak od BMW na stol dok palis cigaru(prije toga ih u ruci drzis)
kazes hvala, i predstavis se, ostalo je simple 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ali ja npr. sjedim s frendom za jednim stolom, a ona s frendicom za stolom pored. Trebalo bi neku foru bacit kad da upaljač, ali kakvu?

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 19:26 (Tinča14).
15 godina
Tinča14 kaže...

Ali ja npr. sjedim s frendom za jednim stolom, a ona s frendicom za stolom pored. Trebalo bi neku foru bacit kad da upaljač, ali kakvu?

hebem te kompliciranog, kakvi upaljaci, budi prirodan ako neces, ostavi se cura dok se ne opustis

16 godina
win4crazzy kaže...

oprosti imas li upaljac,
evo izvoli
stavis privjesak od BMW na stol dok palis cigaru(prije toga ih u ruci drzis)
kazes hvala, i predstavis se, ostalo je simple 

jedna činjenica iz emisije top gear: ljudi koji voze bmw nemaju prijatelje.

ako ćeš pokazivat ključeve pokaži mercedesove ;)

zahvalis se i predstavis, osmjeh na lice i to je to, ukoliko si joj imalo privlacan popricat cete :)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Uzmeš 2 kamena....ostalo je jednostavno ako si gledao bear gryllsa...
fra Krsto Narkoman
17 godina
wyks kaže...

Obuci ovu kombinaciju kako bi joj pokazao da si sportaš i kežual u isti čas. (Surfer/koktel majstor)

Ukoliko to ne uspije, zadereš se "MEGAZORD POWER NOW!!" za ovu obara sa nogu kombinaciju patriotske opreme za tuširanje i maratonca.

Legende kažu da postoji i Mega level kojeg se doseže kada oni koji zbilja vjeruju u sebe i svoja stopala čuju glas "Gabumon digivolvira u MetalGarurumona".

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

wyks...s obzirom na široku kolekciju slika,rekao bih da su to tvoje noge na slikama....

fra Krsto Narkoman
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Wyxs, zašto imaš čarape sa žnirancima?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice