The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.493.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
lithiumion kaže...

da, standardna navlakuša.. nakon 20 mj veze je sigurno vama "macho" muškarcima lako reći: "ma samo idi ti gdje hoćeš s kime hoćeš, radi šta hoćeš, ako ćeš se je*at, zaštiti se". Jbg, nismo svi "fraerčine". 

Gle ja sam shvatio da je ona planirala izać s ekipom iz razreda u neko mjesto gdje živi tip što ju je bocnu preko fejsa, a ti si onda prekinuo s njom nakon 20 mjeseci veze. {#}

Tvoj problem, glup sam ja što ti dajem dobronamjeran savjet..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 14:22 (cahalovry).
17 godina
lithiumion kaže...
 Stari moj, stvar je u tome što smo imali neku "iskrenu" vezu, i kad je mene netko bockao ja njoj također kažem, isto kao što je meni rekla za tog tipa
npr bio sam s jednom ženskom koja je živjela u stanu ispod mene, kad sam bio 1. godina faksa, nismo bili u vezi, sex jednom dva puta tjedno, izlazili skupa.
kad sam rekao to svojoj curi da idem kod ove na rođendan, pričali smo preko moba, cura se doslovno u sekundi promjeni, i za minutu počne plakati,

Kažeš imate iskrenu vezu, a ona se rasplače kad ti planiraš otići kod druge cure. Rekao bih da nije u potpunosti sve razriješeno.

Posljedično, kad se ona našla u sličnoj situaciji, da joj netko laska - jer većina ljudi voli da im se laska i daje posebna pažnja - racionalizirala je da tebi neće smetati jer i ti imaš djevojku sa kojom se družiš i s kojom si bio u seksualnoj vezi. Kad je vidjela da ti smeta, počela je na nespretni način govoriti da ima na to pravo, ali istodobno te nije htjela povrijediti. Pa si dobio nedorečeni bućkuriš. Pitanje je zašto vam je druženje sa drugim ljudima uopće bio problem, a kako ste prekinuli vidim da niste bili ni sposobni išta bolje riješiti. Zato bi svaki daljni odnos bio traćenje vremena.

Ljudi su ovisnici o dobrom osjećaju i o pohvalama od drugih ljudi - pa se to dvoje poveže u jedno i onda dolazi do nelogičnih situacija.

Ljudi imaju savim suprotne zaključke kada je u pitanju ponašanje partnera i kada je u pitanju njihovo ponašanje. Kad sam bio mlađi, udvarao sam se jednoj djevojci koja je kad sam joj rekao svoje namjere ostala je začuđena mojim pitanjem i rekla da ima dečka, iako ga niti jednom u tih dva tjedna nije spomenula. Znači htjela je da se moja pažnja nastavi, dečka nije spomenula jer je znala da neće biti sa mnom pa je ideja da bi ja uopće imao druge namjere zapela daleko iza zdovoljštine zbog laskanja.

To je taj paradoks, kada jedna partner iste sekunde primjeti kada se njegovom pratneru udvara druga osoba, dok nekad uopće ne shvate da se njima netko blizak također udvara.

Ne mogu nju kriviti za neki sljepoću ili da je bila okrutna, jer vjerujem da je bila potpuno nesvjesna te ideje, iako je podsvjesno htjela da se to nastavi. Sve to zbog toga jer je odmah u startu znala da ona odlučuje do koje će se granice nešto odvijati, pa je ta granica ostala totalno zaboravljena dok je ja nisam prešao.

Jednom se to dogodilo i sa poznanicom prema kojoj nisam imao nikakve namjere, pa je nakon što sam pohvalio izgled i rekao da uvijek lijepo izgleda, natuknula da ne zna kako će se njenom dečku svidjeti to da joj drugi dečko šalje takve poruke i toliko puno njih. Sve bi to bilo u redu, da ostatak poruka nije bio oko bezveznog druženja, kafenisanja i sl. Ona je pomislila da se tu radi o tko zna čemu, ili da ja pretjerujem, no ja sam s jedne strane uvrijeđen jer me kao ni sa drugih 5-6 frendica apsolutno nije briga što njihovi dečki misli o ičemu, jer valjda vjeruju svojim curama. Vrijeđa i pomisao da je pomislila da sam jadnik koji se mjesecima parazitski druži s nekim i tepa im, a nema muda za reći svoje namjere.

Uglavnom glupe situacije, najviše zbog utjecaja društva koje stavlja neke tabu oznake na druženja.

PS - ovo dopisivanje nema koristi jer već ste toliko zaružili u zbrajanje međusobnih grijeha da će svaki slijedeći prijestup opet povući zbrajanje tko je koga više zaj*ebao, a ako do prijestupa i ne dođe, paranoja će učiniti svoje.

Kao kad ti cura kaže da nisi romantičan, pa je svaki slijedeći potez posljedica te izjave. Problem je što onda čak ni najiskrenija gesta nse ne čini iskrenom, tako ni vaše povjerenje neći biti isto.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

kad pogledam svog susjeda,sretan sam što me nitko neće :) kad ga neko zove na pivu,on prvo pita ženu jel može ić ahahahh

Lord Papuča. Imam ja u društvu dvojicu takvih; jedan oženjen a zadrugog samo čekamo da objavi kad će. Neću se izvlačit i ja sam to doživio i bio takav nekih pola godine i kad god bi mi to netko rekao uvrijedio bi se. Nakon što smo prekinuli i kad sam pogledao slike i filmiće nekih party-a, rođendana, novih godina i prvih majeva koje sam propustio zbog toga shvatio sam da sam bio glup. Bitno je kako se postaviš na početku veze. Mene moja bolja polovica nazove tokom večeri da pita di sam ako sam otišao s društvom i to je otprilike to. Isto tako ja njoj pošaljem poruku ili je nazovem. Ali da ona meni ili ja njoj branim da ode na kavu/pivo/pelin s društvom to mi je debilizam. Gledam sad svoju sestru i šogora, svijež bračni par (par mjeseci u braku) i zamišljam si da bi moj brak tako nekako trebo izgledati. Dođem s dragom kod njih doma, lupim šogora po ramenu i kažem "ajmo". Njih dvije ili isto odu van ili ostanu doma i gledaju serije (ili šta li već rade). Mislim da je to neka osnovica zdrave veze.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 17:38 (dark_wizz).
12 godina
The Friendzone Club

čitam stare threadove i žalim kaj nisam na ovo prije naletio :D

12 godina
neaktivan
lithiumion kaže...
cahalovry kaže...

Školski primjer navlakuše {#}

Trebao si joj samo reći: "Uživaj i zabavi se".

A ti si sve naopako napravio, reagirao kao posesivni balavac.

Ostani bar dostojanstven i nemoj ulaziti u friendzone...

da, standardna navlakuša.. nakon 20 mj veze je sigurno vama "macho" muškarcima lako reći: "ma samo idi ti gdje hoćeš s kime hoćeš, radi šta hoćeš, ako ćeš se je*at, zaštiti se". Jbg, nismo svi "fraerčine". 

''Čekala je princa,a jašili su je konji'' 

fra Krsto Narkoman
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo jedna prigodna {#}

12 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

evo jedna prigodna {#}

r8 audi,sprčim je na haubi

fra Krsto Narkoman
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozz :)
Vidim da su se tu svi opustili, ugodno drustvo i vidim da je dosta situacija slicnih mojim.
S curom sam sada 20 mj u vezi, ona je god dana mlađa od mene, vecinu problema uspijemo ''rijesiti'' no opet ostaju mi ti neki ''oziljci'' tj nepovjerenje.
Od pocetka prije nego sto smo usli u vezu smo se ''druzili'', upoznali smo se 20.2.2012, skoro svaki vikend smo isli u kino, van ili negdje, nakon nekog vremena je pocela dolazit kod mene, upoznala roditelje i obitelj i onda je pocelo bit ''ozbiljnije'', prohodali smo 7.7.2012, postavili smo ajmo reci neka pravila, izjasnili smo se sta kome smeta, rekli smo da ce mo si sve  govoriti, onako kako bi i trebalo biti... bilo je vec u par navrata da ode van s ''ekipom iz razreda'' u kojoj su i decki koji joj se upucavaju, a jedan ju je i pitao da li zeli biti s njim ( razgovor: on: oces biti samnom, Ona: pa znas da imam decka, on: nema veze, hoces ga prevariti samnom.. rekla je ne, ali meni nije rekla ni rijec o tome ) tuzna stvar je da sam to saznao od dobrog frenda koj ide s njom u razred.
I to kad ode van niti mi kaze niti nista, pitam ju sta radi kaze sjedi... a u biti smo postavili pravilo da nejdemo jedan bez drugog.
Eto sad prije 2 tjedna, otisla je van s frendicama i s par frendova od te frendice (posto je manje ''selo'' zna ih iz videnja,a  i oni nju, na grupnom chetu u fbu joj je jedan reko ''insert name here, ljepotice'' a s istom tom ekipom je bio i incident prosle god u 9 mjesecu.
i meni je vise bilo dosta  da me netko izigrava i htio sam rijesit to, nademo se i ja sam bio hladan, nisam htio nista govorit jer bi vjerojatno pozivcanio i reko nesto sto bi zazalio, i samo sam ju pitao zasto... kad je skuzila kakav sam, zivcan ona se pocela plakat... fakat nekuzim zasto koda sam ja njoj nesto napravio.
i nekako uspijemo rijesit to, prode 1 sat, gledamo film , situacija postaje bolja {#}, i nakon toga ona meni kaze s onim ''zlim'' smjeskom: '' Znam da nebi prekinuo samnom''
fakat mi je stalo do nje, prva ozbiljnija cura, dajem sve od sebe da ju usrecim, kad nam je bila godisnjica, nasao sam posao i radio sam da bi njoj mogoa kupit lancic i platiti hotel za nas dvoje i sve sta treba, Guess sat za rodendan, znam da joj nije stalo do poklona, ali ju zelim usrecit... Priznajem da jesam ljubomoran ako se dopisuje s drugim deckima, i obicno se svadamo oko tog, i obicno mi kaze nesto tipa '' kaj tebi to tolko smeta, kaj se ja sad nebi trebala s nikim dopisivat'' a neki dan kad smo zajedno prolazili kroz grad mi frendica koju znam, razmijenili smo 5-10 recenica u zivotu, u prolazu kaze bok a cura se okrene i zadere se ''nabi si taj bok u *upak''
Neznam vise sta da radim, uvijek kad dode do nekog problema i kad probam rijesit samo suti i onda se rasplace kao da sam ja njoj nesto narpavio... i tako ukrug, ponavljaju se jedni te isti problemi

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

čupaj sve telefonske instalacije,ja ću doć proštemat,ako triba....

fra Krsto Narkoman
15 godina
kivic15 kaže...

čupaj sve telefonske instalacije,ja ću doć proštemat,ako triba....

ovako? 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
wyks kaže...
lithiumion kaže...
 Stari moj, stvar je u tome što smo imali neku "iskrenu" vezu, i kad je mene netko bockao ja njoj također kažem, isto kao što je meni rekla za tog tipa
npr bio sam s jednom ženskom koja je živjela u stanu ispod mene, kad sam bio 1. godina faksa, nismo bili u vezi, sex jednom dva puta tjedno, izlazili skupa.
kad sam rekao to svojoj curi da idem kod ove na rođendan, pričali smo preko moba, cura se doslovno u sekundi promjeni, i za minutu počne plakati,

Kažeš imate iskrenu vezu, a ona se rasplače kad ti planiraš otići kod druge cure. Rekao bih da nije u potpunosti sve razriješeno.

Posljedično, kad se ona našla u sličnoj situaciji, da joj netko laska - jer većina ljudi voli da im se laska i daje posebna pažnja - racionalizirala je da tebi neće smetati jer i ti imaš djevojku sa kojom se družiš i s kojom si bio u seksualnoj vezi. Kad je vidjela da ti smeta, počela je na nespretni način govoriti da ima na to pravo, ali istodobno te nije htjela povrijediti. Pa si dobio nedorečeni bućkuriš. Pitanje je zašto vam je druženje sa drugim ljudima uopće bio problem, a kako ste prekinuli vidim da niste bili ni sposobni išta bolje riješiti. Zato bi svaki daljni odnos bio traćenje vremena.

To je bilo na samom početku veze, možda smo bili mjesec, mesec i pol u vezi, valjda tad nije imala dovoljno povjerenja u mene, pa kad sam joj rekao da ću otić na rođendan kod cure s kojom sam ponekad bio joj je izazvalo tu reakciju. To sam naveo čisto radi primjera, ali ako sam ja mogao u takvim situacijama biti fer i korektan, pa mlada damo, mogla bi i ti, a ne ti prvom prilikom ćeš otić izaći u to mjesto odakle je taj lik, koji te bocka i s kojim se odjednom družiš, a meni pričaš prije kako ga samo znaš iz viđenja. Kao da mi je rekla, de briga me što ćeš se ti brinuti dok sam ja vani, radit ću šta hoću. Zar nije cilj veze da se parterni razumiju i nadopunjuju? A ne, ko će koga više sje*ati, kome će što biti više krivo..

16 godina
neaktivan

Goddish@ To ti se drug moj zove "manipulacija suzama" znam iz iskustva. U mojoj prici se to lose zavrsilo.

Bboy
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 23:24 (Bboying).
13 godina
protjeran

Tipično žensko. Sad kad je prestala zaljubljenost realnije vidiš neke stvari. Po njenim reakcijama očito da nije spremna za ozbiljnu vezu, tak se ne ponašaju normalne cure.

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ma donekle kuzim to, al pa ako smo toliko zajedno i ako smo svasta prosli, kak moze bit takva da ne postuje dogovore, ok, da ju nije briga bi skuzio, al zasto onda kad dode do svade zas palce? pa ako ju nije briga rekla bi ajmo svako svojim putem i to je to..stvarno ne kuzim?
ako se ne planira drzat dogovora zasto bi onda bila u vezi samnom, to mi nejde u glavu

13 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Vidim da su se tu svi opustili, ugodno drustvo i vidim da je dosta situacija slicnih mojim.
S curom sam sada 20 mj u vezi, ona je god dana mlađa od mene, vecinu problema uspijemo ''rijesiti'' no opet ostaju mi ti neki ''oziljci'' tj nepovjerenje.

Ljubomora je najgori faktor u vezi, ne bi trebao biti ljubomoran, iako iz iskustva znam da je se nekad teško suzdržati u nekim situacijama. Pretpostavljam da imaš šifru od cure, od njenog fb, kao i ona tvoju vjerojatno, tako sam i ja sa svojom curom razmjenio šifre na početku veze, i imali smo te šifre 2-3 mj, i iz toga je ispalo samo više svađa. Jer, eto, ja sam od svoje cure stariji 3,5 godine, i prošle godine kad je bila 3. srednje, išla na maturalac, i prije maturalca njoj frend iz razreda piše, iako zna da ima dečka, nešto tipa: "naći ćemo mi tebi nekog crnčugu u grčkoj da te rastavi na par dijelova", pa onda ne znam, neki sljedeći frend joj se javlja: "ljepotice, šta trebamo naučiti za to i to, puse, srcad".. i meni je to išlo na živce, ali vidim njenu rekaciju na to sve, kako odgovori na njihove poruke, da je ona sasvim normalna, a to što s njome idu neki seljačići u razred koji pi*ke su vidjeli samo na lobstertubeu i sličnim stranicam trebaš samo zanemariti. Realno, ne možeš držati sve pod kontrolom, niti nekom zabraniti da joj šalje takve poruke.. 

13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Zakaj ne smije van s frendicama? Ako joj vjeruješ di je problem? Takav nastup ti jako guši vezu i taj njen plač je možda rezultat toga. Možda ti neće reči, možda ne zna kak reči, možda su u šumi, ne?!

A ova njena izderavanja tvojim frendicama nisu normalna. Tak se ponašaju nafurane balavice. U ovom slučaju još i licimjerne, jer ak se ona smije družiti i dopisivati s dečkima, a ti ne smiješ pozdraviti s prijateljicom, onda je tu neko nekog radi budalom.

14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Zakaj ne smije van s frendicama? Ako joj vjeruješ di je problem? Takav nastup ti jako guši vezu i taj njen plač je možda rezultat toga. Možda ti neće reči, možda ne zna kak reči, možda su u šumi, ne?!

A ova njena izderavanja tvojim frendicama nisu normalna. Tak se ponašaju nafurane balavice. U ovom slučaju još i licimjerne, jer ak se ona smije družiti i dopisivati s dečkima, a ti ne smiješ pozdraviti s prijateljicom, onda je tu neko nekog radi budalom.

1. zato jer to nisu frendice :D u drustvu kad ide s frendicama ide i ostala ekipa od te frendice ,jer obicno ide u mjesta di ima decki koji su joj se upucavali, hrpa jazavaca skrbavih, koje ne podnosim 
rekao sam, oboje smo postavili neka pravila i slozili se, to za izlazenje je bila njena ideja.. da me nebi krivo shvatili, ionako ne izlazim puno, eventualno kada je neki house party... povjerenje ne da je nestalo nego ga je ona djelomicno izgubila, pogotov nakon onog '' nebi ti nikad prekinuo samnom'' doslo mi je da joj nes napravim

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 23:43 (Goddish).
14 godina
neaktivan
lithiumion kaže...
Goddish kaže...

Ljubomora je najgori faktor u vezi, ne bi trebao biti ljubomoran, iako iz iskustva znam da je se nekad teško suzdržati u nekim situacijama. Pretpostavljam da imaš šifru od cure, od njenog fb, kao i ona tvoju vjerojatno, tako sam i ja sa svojom curom razmjenio šifre na početku veze, i imali smo te šifre 2-3 mj, i iz toga je ispalo samo više svađa. Jer, eto, ja sam od svoje cure stariji 3,5 godine, i prošle godine kad je bila 3. srednje, išla na maturalac, i prije maturalca njoj frend iz razreda piše, iako zna da ima dečka, nešto tipa: "naći ćemo mi tebi nekog crnčugu u grčkoj da te rastavi na par dijelova", pa onda ne znam, neki sljedeći frend joj se javlja: "ljepotice, šta trebamo naučiti za to i to, puse, srcad".. i meni je to išlo na živce, ali vidim njenu rekaciju na to sve, kako odgovori na njihove poruke, da je ona sasvim normalna, a to što s njome idu neki seljačići u razred koji pi*ke su vidjeli samo na lobstertubeu i sličnim stranicam trebaš samo zanemariti. Realno, ne možeš držati sve pod kontrolom, niti nekom zabraniti da joj šalje takve poruke.. 

Takav sam po prirodi, necu joj ja nesto rec da nesmije ili slicno, ali ako mi slaze nesto, napravi glupana od mene onda je problem, fakat se trudim da sve bude ok, uvijek ja moram pokusavat ispravljat stvari... i kad je ona kriva

13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Cura ima 18 godina i hoće izlaziti. Ili se pomiri s tim i vjeruj joj, ili bude te ljubomora pojela, a dečki budu joj se upucavali kak god okreneš.

Ako ne znate rješavati probleme razgovorom, onda ne bu na dobro, jer to je jedini način. 

16 godina
neaktivan

Navikla je da ces biti ti taj koji ce dati od sebe maximum da ispravi greske koje ona pravi. Zna da ti je stalo do nje i da neces tako lahko dici ruke od nje. Ali uvijek to ode predaleko i na kraju ti ispadnes magarac. Koliko god ti je stalo do nje probaj malo odvojit osjecanja od razuma. Postavi jasne granice do kojih ces ici kad ona napravi gresku. Cuvaj malo i sebe. Koliko god ti je stalo do nje opet nije vrijedna toga da ti sebe dajes 101% a ona jedva 40%.

Probaj joj pokazat da si je spreman pustiti. Ako joj bude svejedno moze samo izgubit momka koji ju je drzao ko malo vode na dlanu.

Moj ti je savjet malo vise paznje sebi daj.

Sto se tice te ljubomore, pusti sve ove price ovdje. To je normalno. Da mi je vidjeti tog momka koji ima duzu vezu i kojem je svejedno da mu neko djevojci pise sve i svasta.

Sry za duzi post ali ima se tu jos puno puno pisat. Dosta sam stvari naucio na svojoj kozi.

Bboy
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 0:09 (Bboying).
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Cura ima 18 godina i hoće izlaziti. Ili se pomiri s tim i vjeruj joj, ili bude te ljubomora pojela, a dečki budu joj se upucavali kak god okreneš.

Ako ne znate rješavati probleme razgovorom, onda ne bu na dobro, jer to je jedini način. 

tesko je vjerovat nekom ko te razocaram bezbroj puta, vidio si i sam u gornjim postovima...ali ako smo postavili neka pravila, i ako ih je ona rekla i slozila se oko njih, zasto se ona ne drzi toga? pa onda se necu ni ja drzat, ici cu van kad hocu, s kim hocu i kolko hocu, napijat cu se... oce onda bit ok?

14 godina
neaktivan
Bboying kaže...

Navikla je da ces biti ti taj koji ce dati od sebe maximum da ispravi greske koje ona pravi. Zna da ti je stalo do nje i da neces tako lahko dici ruke od nje. Ali uvijek to ode predaleko i na kraju ti ispadnes magarac. Koliko god ti je stalo do nje probaj malo odvojit osjecanja od razuma. Postavi jasne granice do kojih ces ici kad ona napravi gresku. Cuvaj malo i sebe. Koliko god ti je stalo do nje opet nije vrijedna toga da ti sebe dajes 101% a ona jedva 40%.

Probaj joj pokazat da si je spreman pustiti. Ako joj bude svejedno moze samo izgubit momka koji ju je drzao ko malo vode na dlanu.

Moj ti je savjet malo vise paznje sebi daj.

Sto se tice te ljubomore, pusti sve ove price ovdje. To je normalno. Da mi je vidjeti tog momka koji ima duzu vezu i kojem je svejedno da mu neko djevojci pise sve i svasta.

Sry za duzi post ali ima se tu jos puno puno pisat. Dosta sam stvari naucio na svojoj kozi.

Nemogu shvatiti ako je takva, ako nije spremna uloziti 100% sebe u tu vezu, zasto je onda  samnom u vezi, opcenito u vezi, zasto biti u vezi ako ne mislis dati sve od sebe i usreciti voljenu osobu?

16 godina
neaktivan

Najgore je kad nekom postanes navika. Nema onih osjecaja al opet tesko jer je navikla.

Nadam se da nije ovo.

Bboy
17 godina
lithiumion kaže...

To je bilo na samom početku veze, možda smo bili mjesec, mesec i pol u vezi, valjda tad nije imala dovoljno povjerenja u mene, pa kad sam joj rekao da ću otić na rođendan kod cure s kojom sam ponekad bio joj je izazvalo tu reakciju.

Svaka veza je, ako nisi s*eronja, u početku nadanje najboljem.

Onaj drugi kolega što je odmah postao teški gad/Barney je u potpunosti promašio gotovo najočitiji dio života - ljudi su ponekad s*eronje. Zašto, ako je službenica u banci bezobrazna, poštar nadr*an, frajer ti na parkingu ključem očeše auto - zašto pobogu očekivati da će netko biti super jer se vi trenutno ponašate kao dobrice?

LOL, pa to je je po definiciji najveći s*eronja - onaj koji čini dobro samo da mu se vrati - jer od takve osobe nikad ne znaš što možeš očekivati.

Naravno ne treba dopusititi ni iskorištavanje, koje je u zaljubljenosti teže uvidjeti.

Ali ne znam gdje ste vi to pročitali da žena prema kojoj ste vi dobri mora biti dobra?

Prvo žene su sasvim sposobne biti iste s*eronje kao što su i većina muškaraca se*ronje.

Drugo, da mi ti kao muški prijatelj uvjetuješ nešto svojim "dobrica" ponašanjem zarađuješ u najboljem slučaju "teranje u 3 materine", u najgorem - što već iskrsne.

Ako u ondos ulaziš sa ponašanjem "onako kako se treba ponašati" umjesto sa ponašanjem prema svojem osjećaju i prirodi (ili po savjetu nekih bližih ljudi - jer ne možeš uvijek sve sam shvatiti) prije ili kasnije će takav odnos puknuti, jer kada ponašanje nije prirodno onda nesvjesno zbrajaš. Kad zbrajanje dosegne neku razinu, onda više ne sudjeluješ u odnosu da bi napredovao i uživao već da bi pobijedio neprijatelja. Iz toga se gotovo nemoguće vratiti, a vi ste na tome skoro pa temeljili odnos. Ona je u startu tebi zbrojila taj bivši odnos. Dakako nisi ni ti ostao dužan sa zbrajanjem njenih kontakata, što je ona vidjela iz tvojeg ponašanja (što je kod bližnjeg prelako za shvatiti, uvijek osjetiš promjenu raspoloženja) pa je počela sa skrivanjem.

lithiumion kaže...

Pretpostavljam da imaš šifru od cure, od njenog fb, kao i ona tvoju vjerojatno, tako sam i ja sa svojom curom razmjenio šifre na početku veze,

i prošle godine kad je bila 3. srednje, išla na maturalac, i prije maturalca njoj frend iz razreda piše, iako zna da ima dečka, nešto tipa: 

meni je to išlo na živce, ali vidim njenu rekaciju na to sve, kako odgovori na njihove poruke, da je ona sasvim normalna, a to što s njome idu neki seljačići u razred koji pi*ke su vidjeli samo na lobstertubeu i sličnim stranicam trebaš samo zanemariti. Realno, ne možeš držati sve pod kontrolom, niti nekom zabraniti da joj šalje takve poruke.. 

Srednja škola je većinom najlošije mjesto za tražiti djevojke i vezu. Recite što hoćete, ali sveukupno je 3 ljudi iz moje gimnazije produžilo vezu nakon srednje, a to su već tada bili ljudine koji takvu rečenicu o "rastavljanju" ne bi vjerojatno ni u najcrnohumornijim šalama odvalili prema djevojkama kojima se udvaraju. Dakako, poštivali bi i tuđu vezu.

Da, srednja je puna neodraslih ljudi, no nebi se trebao ažliti ako u vrtiću ostaneš zapišan.

Tako da u startu nisi imao neki temelj, jer si bio sa djevojkom koja takve komentare nije znala ili htjela spriječiti - što je sve veoma lako kad se hoće - jer nije ona kriva ako joj netko šalje takve poruke, no može se blokirati ili prestati.

Općenito ideja, da mi djevojka, pa i žena znaju moje šifre mi je imbecilna, možda jedino za neke nenadane slučajeve smrti. Vi ste u startu postavili pravila, kao da idete u rat.

Ako se ne osjećaš prirodno, i trebaš pravila za izlaske, koji k*urac radiš sa tom curom. Ako slučajno ne padate na dignute k*určeve po gradu valjda bi trebali znati da varanje nije opcija. Ako tebi prije izlaska ona mora potvrditi da neće fafat tuđeg labana, bojim se da samo rastjerujete dim već ispaljenog pištolja. Ne kažem da je ona već to učinila, ali da će doći u tu situaciju je kristalno jasno.

Iako ne bi trebalo smetati što joj se netko upucava, većini muškaraca ovo je veliki problem.

No iz prve ruke mogu povrditi kako je najnormalnija pojava da žena izađe van u mješanom društvu, a da joj je zaručnik negdje drugdje. I ta žena nikad nije stvarala probleme, niti sam čuo da joj je zaručnik išta komentirao. Ali kod njih nikad nije održan razgovor koliko se sekudni smije trljati o tuđe međunožje kad ode van, kao što ste vi očito raspravljali o tim, za mene, pomalo psihopatskim temama.

Ja se ne bih previše zamarao jer se po meni radi o običnoj, srednjoškolskoj, glupoj i balavoj romansi koja je korak u životu. Ako te vrijeđa ovo balavo i glupo, sjeti se ovog kada budeš upoznao djevojku koja ti neće obećavati da se neće okušati u analnom DP-u te večeri, niti će te tražiti šifru FB-a.

Te balave veze smo imali svi, cura je prekinula samnom jer se nisam javio u 5 sati nakon što mi je rekla da ju više nikad ne nazovem. Kad sam joj rekao da je luda, rekla je da sam ja prije par mjeseci spomenuo da ju nebi povrijedio, a tim nezvanjem sam je povrijedio.

Goddish kaže...
rekao sam, oboje smo postavili neka pravila i slozili se,

Kad ste te večeri napisali zadnje pravilo mogli ste komotno prekinuti.

Nijedan odnos ne smije zahtijevati pravila, osim ako ih sam tražiš, no onda se zapitaj tko je krivac u raspadnutoj vezi. Kad shvatiš da si i sam kriv - nemoj tratiti naše vrijeme.

Je li tražiš od prijatelja da ti obeća da ti neće razbiti auto? Ok, možda čak i ako imaš povjerenje cura ti završi u nekom četvercu. No ti si tu bio najmanji i najnebitniji faktor, ona bi to učinila bez obzira bio ti savršen muž, teški gad, ljubomorni gad ili naivni idiot.

Ovdje nekolicina traži neprijatelje u ženama, mašta o nekim pobjedama, no i odlična djevojka, će nakon što ju nesvjesno uvrijedite zapovijednajem i glupim dogovorima početi čudno ponašanje.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan
wyks kaže...
lithiumion kaže...

To je bilo na samom početku veze, možda smo bili mjesec, mesec i pol u vezi, valjda tad nije imala dovoljno povjerenja u mene, pa kad sam joj rekao da ću otić na rođendan kod cure s kojom sam ponekad bio joj je izazvalo tu reakciju.

Svaka veza je, ako nisi s*eronja, u početku nadanje najboljem.

Onaj drugi kolega što je odmah postao teški gad/Barney je u potpunosti promašio gotovo najočitiji dio života - ljudi su ponekad s*eronje. Zašto, ako je službenica u banci bezobrazna, poštar nadr*an, frajer ti na parkingu ključem očeše auto - zašto pobogu očekivati da će netko biti super jer se vi trenutno ponašate kao dobrice?

LOL, pa to je je po definiciji najveći s*eronja - onaj koji čini dobro samo da mu se vrati - jer od takve osobe nikad ne znaš što možeš očekivati.

Naravno ne treba dopusititi ni iskorištavanje, koje je u zaljubljenosti teže uvidjeti.

Ali ne znam gdje ste vi to pročitali da žena prema kojoj ste vi dobri mora biti dobra?

Prvo žene su sasvim sposobne biti iste s*eronje kao što su i većina muškaraca se*ronje.

Drugo, da mi ti kao muški prijatelj uvjetuješ nešto svojim "dobrica" ponašanjem zarađuješ u najboljem slučaju "teranje u 3 materine", u najgorem - što već iskrsne.

Ako u ondos ulaziš sa ponašanjem "onako kako se treba ponašati" umjesto sa ponašanjem prema svojem osjećaju i prirodi (ili po savjetu nekih bližih ljudi - jer ne možeš uvijek sve sam shvatiti) prije ili kasnije će takav odnos puknuti, jer kada ponašanje nije prirodno onda nesvjesno zbrajaš. Kad zbrajanje dosegne neku razinu, onda više ne sudjeluješ u odnosu da bi napredovao i uživao već da bi pobijedio neprijatelja. Iz toga se gotovo nemoguće vratiti, a vi ste na tome skoro pa temeljili odnos. Ona je u startu tebi zbrojila taj bivši odnos. Dakako nisi ni ti ostao dužan sa zbrajanjem njenih kontakata, što je ona vidjela iz tvojeg ponašanja (što je kod bližnjeg prelako za shvatiti, uvijek osjetiš promjenu raspoloženja) pa je počela sa skrivanjem.

lithiumion kaže...

Pretpostavljam da imaš šifru od cure, od njenog fb, kao i ona tvoju vjerojatno, tako sam i ja sa svojom curom razmjenio šifre na početku veze,

i prošle godine kad je bila 3. srednje, išla na maturalac, i prije maturalca njoj frend iz razreda piše, iako zna da ima dečka, nešto tipa: 

meni je to išlo na živce, ali vidim njenu rekaciju na to sve, kako odgovori na njihove poruke, da je ona sasvim normalna, a to što s njome idu neki seljačići u razred koji pi*ke su vidjeli samo na lobstertubeu i sličnim stranicam trebaš samo zanemariti. Realno, ne možeš držati sve pod kontrolom, niti nekom zabraniti da joj šalje takve poruke.. 

Srednja škola je većinom najlošije mjesto za tražiti djevojke i vezu. Recite što hoćete, ali sveukupno je 3 ljudi iz moje gimnazije produžilo vezu nakon srednje, a to su već tada bili ljudine koji takvu rečenicu o "rastavljanju" ne bi vjerojatno ni u najcrnohumornijim šalama odvalili prema djevojkama kojima se udvaraju. Dakako, poštivali bi i tuđu vezu.

Da, srednja je puna neodraslih ljudi, no nebi se trebao ažliti ako u vrtiću ostaneš zapišan.

Tako da u startu nisi imao neki temelj, jer si bio sa djevojkom koja takve komentare nije znala ili htjela spriječiti - što je sve veoma lako kad se hoće - jer nije ona kriva ako joj netko šalje takve poruke, no može se blokirati ili prestati.

Općenito ideja, da mi djevojka, pa i žena znaju moje šifre mi je imbecilna, možda jedino za neke nenadane slučajeve smrti. Vi ste u startu postavili pravila, kao da idete u rat.

Ako se ne osjećaš prirodno, i trebaš pravila za izlaske, koji k*urac radiš sa tom curom. Ako slučajno ne padate na dignute k*určeve po gradu valjda bi trebali znati da varanje nije opcija. Ako tebi prije izlaska ona mora potvrditi da neće fafat tuđeg labana, bojim se da samo rastjerujete dim već ispaljenog pištolja. Ne kažem da je ona već to učinila, ali da će doći u tu situaciju je kristalno jasno.

Iako ne bi trebalo smetati što joj se netko upucava, većini muškaraca ovo je veliki problem.

No iz prve ruke mogu povrditi kako je najnormalnija pojava da žena izađe van u mješanom društvu, a da joj je zaručnik negdje drugdje. I ta žena nikad nije stvarala probleme, niti sam čuo da joj je zaručnik išta komentirao. Ali kod njih nikad nije održan razgovor koliko se sekudni smije trljati o tuđe međunožje kad ode van, kao što ste vi očito raspravljali o tim, za mene, pomalo psihopatskim temama.

Ja se ne bih previše zamarao jer se po meni radi o običnoj, srednjoškolskoj, glupoj i balavoj romansi koja je korak u životu. Ako te vrijeđa ovo balavo i glupo, sjeti se ovog kada budeš upoznao djevojku koja ti neće obećavati da se neće okušati u analnom DP-u te večeri, niti će te tražiti šifru FB-a.

Te balave veze smo imali svi, cura je prekinula samnom jer se nisam javio u 5 sati nakon što mi je rekla da ju više nikad ne nazovem. Kad sam joj rekao da je luda, rekla je da sam ja prije par mjeseci spomenuo da ju nebi povrijedio, a tim nezvanjem sam je povrijedio.

Goddish kaže...
rekao sam, oboje smo postavili neka pravila i slozili se,

Kad ste te večeri napisali zadnje pravilo mogli ste komotno prekinuti.

Nijedan odnos ne smije zahtijevati pravila, osim ako ih sam tražiš, no onda se zapitaj tko je krivac u raspadnutoj vezi. Kad shvatiš da si i sam kriv - nemoj tratiti naše vrijeme.

Je li tražiš od prijatelja da ti obeća da ti neće razbiti auto? Ok, možda čak i ako imaš povjerenje cura ti završi u nekom četvercu. No ti si tu bio najmanji i najnebitniji faktor, ona bi to učinila bez obzira bio ti savršen muž, teški gad, ljubomorni gad ili naivni idiot.

Ovdje nekolicina traži neprijatelje u ženama, mašta o nekim pobjedama, no i odlična djevojka, će nakon što ju nesvjesno uvrijedite zapovijednajem i glupim dogovorima početi čudno ponašanje.

Nismo postavili pravila, ne shvacaj to tako formalno, rekli smo sta nevolimo, oboje smo se slozili, nemamo pravila ko pravila, tipa da nesmijemo ici van, da nesmijemo ovo ili ono, nego  ja znam sta ona nevoli, ona zna sta ja nevolim i ne radimo to.... s kim god sam pricao, bilo muskim ili zenskim osobama, 99% njih mi je reklo da je dobro imati neke temelje veza, neka pravila... mora se znat sta ko nevoli ili voli, za dobrobit veze, ja hebemu, ako ja nevolim da ona npr. kuha spagete nece ih kuhat ( malo glup primjer, al eto) treba se zrtvovat za vezu?
Ti zelis reci da svojoj partnerici treba dopustiti sve? sve tolerirati makar to nevolis, treba sve trpiti? ja bi bas rekao da je takv veza najlosija
pregrubo si pristupio, svatko je drugaciji i napravit ce kako mu instinkti govore, a ti... ako mislis davati takve komentare, rađe nemoj 
niti sam ja zahtjevao njenu sifru niti ona moju, ja sam ju prvi dao, jer nemam što skrivati.
pošto si zapeo za ta pravila, rekao sa ti, nebi imao nista protiv da ode van, ali kroz tih 20 mjeseci se dogodio tolko s*anja da mi je muka pomislit na to, vecinom zato sta mi ne govori nista, a drustvo... nije isto tvoje drustvo i drustvo iz srednje skole, tamo si svi balavci, svi bi barili,j*bali, misle da su face, da dobro izgledaju... i upravo takvi su u ''njenom'' drustvu, takve ne podnosim i najrade bi doso jednom tamo van i sve ih strgo
prosle god kad su bili vani lik joj je povuko sos dole..s  leda, i ti se pitas zasto imam nesto protiv izlazaka?
Nemam nista protiv ako ode van, pod uvijetom da ja idem, nezelim da mi itko omalovazava curu ili slicno, ne podnosim to

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 1:38 (Goddish).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Tvoja cura je mlada, a oko nje je pun k balavaca, srednja škola je to, 96. godište ti je cura, to je 3. srednje ako se ne varam. I moja je također mlada, rođena je u 1. mj 95., ali sam se čisto uvjerio sam da se zna ponašati zrelo među takvim balvcima. To su umišljeni balavci, koji su jaki na riječima, a još jači kad popiju i eventualno se napuše. Takvih je u svakom mjestu previše. Svatko je bio mlad, i svatko mora nešto iskusiti. Meni je u vezi najbitnija vjernost i iskrenost, pa da joj svi dečki iz razreda napišu, je*at ću te u svlačionici prije tjelesnog, po toj poruci ne možeš okriviti curu, nije ona kriva što ide s balavcima nadobudnim u razred, možeš samo skontati da su to kreteni nedorasli ijednom izazovu u životu, ja ih volim zvati maloumnici. Ako vjeruješ curi, nije bitno s kime je vani, jer znaš da neće ništa uraditi pa bila s Cristianom Ronaldom vani, a ako joj od tih balavaca pokuša nešto na silu (rekao si da joj je netko brus strgao ili tako nešto), pa tad lagano odeš s jednom velikom prangijom i polomiš mu obje nožice. A ni ne možeš tražiti od nje da se ne druži s ljudima iz razreda, jbg, ne može cura biti izrod, da dođe u razred, sjedi, šuti, ne priča s nikime.  

EDIT: ne slušaj previše wyks-a, on ima nekih problema, u svakom postu spominje neke psihologe. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 2:18 (lithiumion).
14 godina
The Friendzone Club
Pratim ovu temu vec nekih pola godine, ali tek sad sam odlucio komentirat. Prvo, osvrt na par proslih stranica... Djeco draga (nije da sam sam puno stariji od vas) u vezi, kada ste s osobom koju "volite" povjerenje je prva i zadnja stvar. Zapamtite to! Ako vjerujete srugoj polovici i ona vama, onda nikakve poruke i fejs sranja nemogu utjecati na vas. Ovo glumljenje hladnoce i frajera funkcionira ako ste s nekim par mjeseca, kada se jos ne poznajete dovoljno ali zapitajte se sta onda radite s takvom osobom? Ako nema pvjerenja, nema ljubavi, nema pravih emocija, samo zivotarite. Drugo, pravila se postavljaju na pocetku veze. Nemozete nakon godinu dana iz vedra neba pocet s**t o tome kak vam uzasno ide na zivce sta ona izlazi van, nejavlja vam se itd. U ovih 25 godina bio sam s dosta cura, neke veze su trajale par tjedana, mjeseci, a trenutna traje skoro 5 godina. I gledam frendove oko sebe koje me pitaju kak npr. ja mogu ic s njima van, solo sa svojim frendicama, sa sestrom i njezinim itd.? Jer to smeta mojoj curi? Pa mislim da ne, jer nijednom nije dreknula protiv toga, a bome ni ja protiv njenih izlazaka. Odem van s frendom, njegovom curom i dve zenske i moja cura nas pokupi u 4 ujutro polupijane i odbaci doma. Isto tak i ja nju. Da nesta muti sa strane, iste sekunde bi primjetio. Mislim, nitko (valjda) nije retardiran da ne skuzi kad mu netko laze, promjeni ponasanje i da nesta nije u redu. Ako vam nesta ide na jetra slobodno to recite, nemojte sutit i onda puknut da vas pol birca gleda ko majmuna kad na uplakanu zensku urlate, drzeci mob u ruci i pokazucju poruke na fejsu. A sta se tice balavaca iz razreda, ja sam odgajan da je batina iz raja izasla.
Ako sam ti pomogao opali TD!
17 godina
Goddish kaže...
Nismo postavili pravila, ne shvacaj to tako formalno, rekli smo sta nevolimo, oboje smo se slozili, nemamo pravila ko pravila, tipa da nesmijemo ici van, da nesmijemo ovo ili ono, nego  ja znam sta ona nevoli, ona zna sta ja nevolim i ne radimo to....

Ok, no ona nisu toliko bitna, jer barem ja očekujem da ih norlmalni ljudi znaju i da ih treba previše isticati. Budi ok, imaj poštovanja i to je to. Sve ostalo se riješi u toku. Ne prije, ne trčati pred rudo.

Nismo savršeni. S*ranja će uvijek biti. Anja će biti ok ali ćete imati drugačije interese, Dunja će biti lažljiva kuja, Biserka će biti kronično neorganizirana i nesposobna...

Prekinut ćeš i ok.

Goddish kaže...
Ti zelis reci da svojoj partnerici treba dopustiti sve? sve tolerirati makar to nevolis, treba sve trpiti? ja bi bas rekao da je takv veza najlosija

pregrubo si pristupio, svatko je drugaciji i napravit ce kako mu instinkti govore, a ti... ako mislis davati takve komentare, rađe nemoj 
niti sam ja zahtjevao njenu sifru niti ona moju, ja sam ju prvi dao, jer nemam što skrivati.

Ti svojoj partnerici ne možeš ništa ni dopustiti ni zabraniti. Da suta prijeđe cijelu nogometnu ligu to je njena odluka. Tebe to može povrijediti, no osim da odeš nemaš što drugo napraviti. To što ti (ne sad ti nego netko) imaš osjećaje ne znači da ona, možda, ne laže i fingira.

Ako je ona normalna (po tvojoj procjeni ili po nekim normama) onda joj nećeš morati ništa govoriti jer onda ona neće imati potrebu učiniti nešto što zna da nije uredu.

Granica tolerancije je varijabilna, ja tu ne mogu puno reći, osim da znam dosta veza u kojima se te granice NIKADA nisu postavljale niti su se rasparavljala dopuštenja ili zabrane.

Osjetim li potrebu da ikome (prijetelju, ženi, djevojci) moram nešto zabranjivati ili nedopuštati to je neuspjeh tog odnosa, ili mene, ili te druge osobe.

Ali kao što sam rekao, hoće li netko nešto učiniti ili neće je njihova vlastita odluka. Da i to slomi 14 srca i sav ego, ta odluka nije tvoja.

Ne znam koji bi imbecil bio sa curom kojoj je morao izričito zabraniti da flertuje/j*ebe/izlazi sa dečkima van.

Isto ne vidim smisla da dajem ikome svoju šifru od ičega. Ako ju netko i uzme na moje nuđenje - ne vjeruje mi, jer ni ja ne bi nikad uzeo tuđu šifru.

Da čak i u porukama frajerima piše "50 nijasni sive sa sobom u glavnoj ulozi" nije to moj grijeh.

Peče, boli i nije lijepo kad ti se to dogodi, no zapitaj se možeš li uopće tako nešto spriječiti? Čak i da spriječiš izvršenje, da si Bog Isus, ne možeš spriječiti donošenje takve odluke.

Na kraju krajeva nitko ti ne garantira ništa. Možda jednom i sam ispadneš se*ronja koji pretjeruje, možda te cura prevari, je*biga da mi netko garantira da ću točno tad i tad upoznati buduću ženu, ne bi bilo smisla živjeti.

Nitko ti ne garantira da će nešto uspijeti, i znam da je teško prekinuti, no razmisli koliko sam zaslužuješ i možeš li išta promjeniti. Napomena da odluke o varanju i nećete promjeniti niti ih treba mjenjati, tad već treba otići.

Goddish kaže...
pošto si zapeo za ta pravila, rekao sa ti, nebi imao nista protiv da ode van, ali kroz tih 20 mjeseci se dogodio tolko s*anja da mi je muka pomislit na to, vecinom zato sta mi ne govori nista, a drustvo... nije isto tvoje drustvo i drustvo iz srednje skole, tamo si svi balavci, svi bi barili,j*bali, misle da su face, da dobro izgledaju... i upravo takvi su u ''njenom'' drustvu, takve ne podnosim i najrade bi doso jednom tamo van i sve ih strgo

prosle god kad su bili vani lik joj je povuko sos dole..s  leda, i ti se pitas zasto imam nesto protiv izlazaka?
Nemam nista protiv ako ode van, pod uvijetom da ja idem, nezelim da mi itko omalovazava curu ili slicno, ne podnosim to

E pa onda si sve sam odgovorio. Ništa dobrog iz te veze nije izašlo, ona nastavlja sa druženjem i što ti tu možeš? Zatvoriti je u toranj? Ili pokušat razgovarati?

Ako dva puta razgovor nije urodio plodom (meni ne bi trebao niti jedan jer ja ne bi bio ozbiljno sa curom koja prima takve uvrede/barenja bez reakcije, jer ni ja ne bi bio u društvu cura koje bi me pored moje cure navlačile za jaja), trećeg ne bi ni trebalo biti jer ako do tada nije shvatila, ti joj više ne možeš puno toga napraviti. Niti imaš pravo išta napraviti jer kao što sam rekao - ako je netko ser*onja nije baš da postoji zakon protiv laganja i varanja.

Nitko ti nije na početku garantirao da će ona biti uzorita, čak i da je sama rekla da će biti uzorita ne mora biti uzorita. Osim ako ti je to potpisala na neki ugovor ovjeren kod bilježnika.

Tebi je sad problem jer si potrošio 20 mjeseci, no ništa ih neće vratiti, ali oni mogu uništiti slijedećih 500.

Ako curi odluka o tome hoće li varati ili ne ovisi o tome koliko joj je dečko dobar, mislim da nije stvar u dečku nego u tome što se ona želi j*ebati, samo što traži kukavičnu izliku da krivnju baci na drugog jer negdje iza žudnje zna da čini loše.

Normalna osoba ne ulazi u takve jadne i loše odnose, kao što normalna osoba ne bi pustila da joj netko razgovoru planira rastavljanje sa crnčugama, ili kao što ne zavlači nekog pa u međuvremnu vrijeme krati flertovanjima di god stigne.

Ja da imam curu i da i dalje imam potrebu flertovati ili nešto više, rješio bih se jednog od toga.

14 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
Pratim ovu temu vec nekih pola godine, ali tek sad sam odlucio komentirat. Prvo, osvrt na par proslih stranica... Djeco draga (nije da sam sam puno stariji od vas) u vezi, kada ste s osobom koju "volite" povjerenje je prva i zadnja stvar. Zapamtite to! Ako vjerujete srugoj polovici i ona vama, onda nikakve poruke i fejs sranja nemogu utjecati na vas. Ovo glumljenje hladnoce i frajera funkcionira ako ste s nekim par mjeseca, kada se jos ne poznajete dovoljno ali zapitajte se sta onda radite s takvom osobom? Ako nema pvjerenja, nema ljubavi, nema pravih emocija, samo zivotarite. Drugo, pravila se postavljaju na pocetku veze. Nemozete nakon godinu dana iz vedra neba pocet s**t o tome kak vam uzasno ide na zivce sta ona izlazi van, nejavlja vam se itd. U ovih 25 godina bio sam s dosta cura, neke veze su trajale par tjedana, mjeseci, a trenutna traje skoro 5 godina. I gledam frendove oko sebe koje me pitaju kak npr. ja mogu ic s njima van, solo sa svojim frendicama, sa sestrom i njezinim itd.? Jer to smeta mojoj curi? Pa mislim da ne, jer nijednom nije dreknula protiv toga, a bome ni ja protiv njenih izlazaka. Odem van s frendom, njegovom curom i dve zenske i moja cura nas pokupi u 4 ujutro polupijane i odbaci doma. Isto tak i ja nju. Da nesta muti sa strane, iste sekunde bi primjetio. Mislim, nitko (valjda) nije retardiran da ne skuzi kad mu netko laze, promjeni ponasanje i da nesta nije u redu. Ako vam nesta ide na jetra slobodno to recite, nemojte sutit i onda puknut da vas pol birca gleda ko majmuna kad na uplakanu zensku urlate, drzeci mob u ruci i pokazucju poruke na fejsu. A sta se tice balavaca iz razreda, ja sam odgajan da je batina iz raja izasla.

isprva nije bilo tog nepovjerenja, nastale su kroz neko vrijeme, zbog sranja koje je radila, reko sam, nije problem ak ide zajedno, nego ako ode i bude neko sranje, neko ju zeza, upucava joj se slata ju i slicno... i naravno da bi ja to sazno dan kasnije, i sta onda? propala stvar

17 godina
lithiumion kaže...

Ako vjeruješ curi, nije bitno s kime je vani, jer znaš da neće ništa uraditi pa bila s Cristianom Ronaldom vani, a ako joj od tih balavaca pokuša nešto na silu (rekao si da joj je netko brus strgao ili tako nešto), pa tad lagano odeš s jednom velikom prangijom i polomiš mu obje nožice.
EDIT: ne slušaj previše wyks-a, on ima nekih problema, u svakom postu spominje neke psihologe. {#} 

Ako je djevojka pametna neće izlaziti van sa takvim idiotima.

Niti bi ja bio i dalje u društvu prijatelja da on počne izlaziti van sa narkomanima i mafijašima.

Što se psihologije tiče, kad se u životu dogode neka određena s*ranja, onda je jako bitno i odgovorno prema sebi da predvidiš takve situacije. Nakon dvije lude djevojke, nije teško primjetiti ako slijedeća ima nekih nerješivih problema.

Ne znam što me ne bi trebao slušati, kad samo kažem da ako mu smeta da cura ide van sa frajerima koji joj govore takve prostote a ona u tome uživa da to nije cura za njega, ni za ikoga.

A ta maštanja da ćete nekome zabraniti nešto ostavite za kad budete imali djecu, no ni ona to neće uvijek shvatiti.

Ako djetetu kažeš da se ne penje na stablo, a ono se popne, je li logički zaključiti da ste mu dvaput rekli onda se ne bi popelo?

A ako mu slijedeći put dvaput kažete jeste li 100% sigurni da se on sada neće popesti na stablo?

A ako se ne popne na stablo, samo zato jer ste vi to tako rekli, onda dijete nije shvatilo zašto ste mu uopće zabranili da se penje na stablo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice