The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

cugopol?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
10 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chewbacca kaže...

ako ikad budem imao kćer, neće iz kuće nikada. kad ovakvi grabežljivci samo čekaju. 

Bar ces imat razlog da kupis pusku ;)

I am over 9000!!!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Drinkopoly ili King of Booze. ovaj zadnji imaš i za pc, nađe se na torrentu.

premisa je ta da obično dobiješ izbor između cuganja (npr. 1-2-3 shootera, piješ sa nekim, piješ sam, biraš tko će pit umjesto tebe itd) i izazova (crtanje po tijelu, sklekovi, skidanje odjeće, ljubljenje itd.).

edit: naravno nemoj kad dobiješ prvi izazov odma nekom naredit skidanje ili šlatanje, posebno ako ste u ekipi. lagano se najprije nacugajte, pa malo vježbanja da bude toplo, pa dalje svoji tokom.

What could possibly go wrong?
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 13:31 (Hornet_93).
15 godina
neaktivan
Apachy kaže...

(4 cure od 20 godina, 2 od 18, 2 od 21 - i sve slobodne)

Trebao bi se organizirati neki izlet k tebi. Taman se skupi nas par iz teme i te cure i bog te veseli 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Ako cu ja imat ucit cu ju kako da upeca nekog s parama, pa da uziva u zivotu
12 godina
Gremlin144 kaže...

bravo 

svaki post ovdje sve gori i gori

11 godina
Gremlin144 kaže...

Brale moj ako bude bila ružna neće ona lako nać nekog s parama . Naravno ja sam još mlad i nemam pojma o odgajanju djece ništa, ali ovo je moja neka perspektiva.  Šta se još dešava s takvim postupanjem, znači odraste takva cura s forom u glavi da će se dobro udat i onda tu postoje dva puta jedan je da se čak i uspije bogato udat stime da ništa nije radila u životu nit će radit, a drugi put je taj da misli da će se dobro udat te se onda ne obrazuje ne ide ni na posao i onda na kraju ostane bez svega toga (posla obitelji itd. itd.) 

If you have nothing to lose, try.
15 godina
Da, al ucit cu ja i o nekim drugim stvarima, tako da moze i samostalna bit u zivotu..
Al zenskama je bar lako postat popularan. Otvori yt kanal i twitch, streama kak igra igrice melje nekaj bezveze i prima donacije posle to uplouda na yt i jos tamo zaradi. Al mora i naglasit sise obavezno
13 godina
Gremlin144 kaže...
Da, al ucit cu ja i o nekim drugim stvarima, tako da moze i samostalna bit u zivotu..
Al zenskama je bar lako postat popularan. Otvori yt kanal i twitch, streama kak igra igrice melje nekaj bezveze i prima donacije posle to uplouda na yt i jos tamo zaradi. Al mora i naglasit sise obavezno

I mora licit na nesto. Ali ako je lijepa, def dobra opcija :)

10 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
Gremlin144 kaže...

I mora licit na nesto. Ali ako je lijepa, def dobra opcija :)

Ne mora licit na nista, nabaci fasadu i to je to...

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jel vama normalno da cura ne zna dal se može, ili ne može vidjet s tobom sutra?

13 godina

Najnormalnije osobno, jer sam i ja takav, ne znam kaj bum radio za sat vremena, kamolis sutra. Jos ako se bas o sutra radi (praznik, ako se radi o HR) ima tu faktora, kad racionalno sagledas

Generalno, ljepse mi se dogovorit na sam dan, nego nesto prije (izuzev nekih izleta, rodendana itd.. to su vec druge stvari)

Malo ulijecem u temu, ali dosada radi svoje

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 23:50 (Johnny4286).
15 godina
neaktivan

Da.
Ja nekada ne znam hoću li biti slobodan za tri sata, a kamo li sutra.

Možda ima neki dogovor bitniji od tebe, ali nije sigurna kada.

14 godina
odjavljen
Ma ljudi, stvar je u tome da se nismo vidjeli već tri tjedna. Nismo iz istog grada (~40 km) je udaljena. Nije problem ni to, nađem prijevoz, ak ništ drugo barem mogu bajkom otić jer imam sestru tamo kod koje se mogu otuširat, i prespavat. Stvar je u tome da sutra ujutro idemo kod sestre radit na kući, a cura živi ulicu dalje od sestrine kuće. I sad ju pitam dal može makar na'po sata(bilo kad kroz dan), kaže da ne zna. Kao roditelji joj daju nešt da radi, vam tam. Gledam onak pa valjda nisi rob jebo ga ti. Iskreno, nije da joj ne vjerujem, al malo mi to smrdi. Znači kaže da je kod sestrične u Bosni, i da sprema(rolf). Onda objavi story s nekom frendicom, i dole na stolu Coca Cola u staklenoj flaši. Nakon tog dolazi story gdje je opet ta X osoba na ljuljački. Da se razumijemo, nije da onak pratim svaki korak(inače storije gledam od svakog - zašto ne?), al neke stvari ti upadnu i oko, i ne možeš da ih ne vidiš.

Ide mi ta cijela situacija na živce, najrađe bi prekinuo al imam opet osjećaj da sam u krivu. Nez iskreno šta da radim 😐
15 godina
neaktivan

Jaka vam veza kad se niste vidjeli 3 tjedna, a blizu ste si  

Ako znaš da je doma, a govori ti da je u Bosni, što ti više treba?

14 godina
odjavljen
Pa o tome ti i pričam.... Kužiš? Da nema tog njezinog "ne znam", bilo bi sve vrlo dobro, al eto jebi ga.
Ne znam di je iskreno...
14 godina
odjavljen
Btw, nmg uredit post.
Znam da joj je matera iz Bosne, valjda ima roda tamo. Ne kužim tvoje zadnje pitanje. Mislim, neću je valjda pratit preko GPSa ko kera nekog? 😁
15 godina
neaktivan

Šta si onda spominjao storije?

Šta ja znam, kad budeš sutra tamo, nazovi ju i reci da si tamo da ćeš doć do nje.

14 godina
odjavljen
I ona će reći nemoj. Prošli put kad smo cijelu kuću štemali, bila je nešt bolesna, kao ležala u krevetu...
Pa spomenuo sam zbog tog detalja s Coca Colom.
12 godina
The Friendzone Club

ako ti kaze da je doma, a znas da nije onda to sasječeš u korijenu

nemas sta radit sa osobom koja te laze

al opet ne znam kakav si ti lik, djeluješ mi paranoično i posesivno pa more i to razlog bit

15 godina
neaktivan
Halo ba, jest da bosna nije u eu, ali ne znači da nema coca-cole - ponio čika Visoki!

Ne kužim zašto cola znaci da nije u bosni?

Btw, kad se zadnji put ona tebi javila? Možda da pričekaš par dana i vidiš da li ona zapravo išta želi s tobom?

Ili jednostavno sutra sjedni na biciklu i pokucaj na vrata i reci da si njezin dečko. Ako joj dida sutra slavi, bices slag na tortu! Samo pazi, ako je kojim slucajem baba ta koja slavi ja bi na tvom mjestu preselio sestru.
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
odjavljen
Lega. Tad lad smo se čuli rekla je da je kod sestrične u Bosni, kužiš? A te fotke sa storija ne znam odakle su... Mogu bit od bilo gdje.
14 godina
odjavljen
Nije stvar u tome da Bosna nema Coca Colu, već to da ja u životu nisam vidio osobu koja kod kuće(znači njezina sestrična) ima Coca Colu u staklenoj bočici, kao što u kafiću dobiješ.
10 godina
Dex.pwn kaže...
Nije stvar u tome da Bosna nema Coca Colu, već to da ja u životu nisam vidio osobu koja kod kuće(znači njezina sestrična) ima Coca Colu u staklenoj bočici, kao što u kafiću dobiješ.

Not sure if ur paranoid AF or what......pusti zemsku na miru malo, ako ti laze kad-tad ce upast u svoju mrezu lazi. Chill dude

Znam pricu di je lik kupio curi poklon za rod (nisu bili zajedno, ali lik se je nadao/pokusavo....u biti frendzona) i pita ju jel je taj tjedan kod kuce ili hoce ici u grad tu subotu da joj ga da (hehe). Cura mu kaze da je kod babe na selu i da ne moze. Plot twist, cura izade u grad, on ostane kod kuce. Jave mu za nju i on se posvada s ovima sto su mu javili jer je mislio da mu lazu. Na kraju su je cak uslikali i poslali mu. Sto je najgore, lik joj je otisao drugi dan dati poklon. Što je jos gore (od najgoreg), na kraju je zavrsila sa njegovim frendom u vezi (koliko sam shvatio, a mozda je lik isto u frendzoni).

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto venditur libertas auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Ma ljudi, stvar je u tome da se nismo vidjeli već tri tjedna...

Nemaš ti toliko problema s njom koliko sam sa sobom. 

1) Story se rijetko objavljuje od friških slika, ipak ih treba malo dotjerat i pregledat prije objave 

2) Nije kod vas problem ni udaljenost ni to što ste u friškoj vezi već to da nema apsolutno nikakvog povjerenja među vama. I ne samo s tvoje strane nego s obje strane. Nitko ne mulja i ne laže ako za to nema dobar razlog(osim ako ima problema s mozgom). Ako ste se doveli do te situacije da ona mulja gdje se nalazi(ne kažem da je to slučaj) onda nešto debelo ne štima od početka. 

Kao što kaže Del_boy bez ljutnje al stvarno djeluješ paranoidno i posesivno. Radiš dramu oko staklene flašice Cole čovječe. To nije normalno gledanje slika, to je proučavanje da bi pronašao nešto krivo i loše u njima. U glavi radiš scenarije u kojima ona tebi laže, ne vjeruješ joj ništa što ti kaže, sumnjičav si i hraniš svoje sumnje objavama na društvenim mrežama. 

To te neće dovesti nigdje. Ili ćeš uništiti vezu svojim vječitim sumnjama do te mjere da će njoj dopizdit takav odnos. Ili će dovesti do toga(ako već i nije) da ti ona mora lagati gdje je i s kim je samo da bi izbjegla sukob između vas dvoje, što je već bio slučaj ovdje na temi gdje je dignuta drama zbog sjedenja na klupici sa sestričnom.

Kužim da ti je sve to novo i možda ne znaš kako bi se postavio, ali ovo definitivno nije način. Prvo ako već sumnjaš da nešto nije u redu u vašoj vezi i ako ti smeta zašto ne razgovaraš s njom lijepo i bez prepucavanja i natezanja? Ako niste u stanju riješit problem razgovorom onda ste već davno trebali prekinuti.

A ako ste se već uvukli u takvu igru gdje jedan drugoga yebete u zdrav mozak i ona svaki puta kad se trebate naći ima izgovor zašto forsiraš? Pusti nek ona bude ta koja inicira sastanak, budi ti nedostupan ili zauzet. Ako ćeš non stop kud ona okom ti skokom onda se navikni da će te ovako vozati.

Al opet ponavljam vaš najveći problem je taj što nemate ni malo povjerenja jedno u drugo. Niti ona ima povjerenja da ti kaže zašto se ne može naći ili gdje je točno niti ti imaš povjerenja da joj vjeruješ ako ti i kaže.

Na taj način ne možete gradit vezu, potrajat će eventualno još par tjedana i onda će se sve raspasti, pogotovo sad kad su počeli praznici.

Da bi veza funkcionirala moraš vjerovati osobi s kojom si u vezi, ali i pružiti takvu potporu da ti osoba ima povjerenja reći iskreno što se događa bez straha da ćeš napraviti scenu.

Meni ako moj telac kaže da ide na nogomet onda mu vjerujem da ide na nogomet, neću tražit skriveno značenje, niti proučavat eventualne slike da vidim gdje mu se potkrala greška pa se na slici vidi šank ili staklena flaša. A isto tako zna da mi može bez beda reći da ide na pivu i da mu neću radit drame oko toga, malo ću ga eventualno podjebavat čisto zbog atmosfere ali zna da neću oko toga radit scenu niti mu zamjeriti to što treba vremena za sebe. 

Tek kad shvatiš da u vezi nije najvažnije da gugućete jedno drugome satima dok u isto vrijeme niste u stanju iskreno razgovarat onda će to imati nekog smisla. Ovako si osuđen na to da ćeš u svakoj vezi i kod svake cure tražiti simptome umišljene nevjere ili muljaže. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
Riješili smo u dva-tri ujutro. Ne znam,al starci su joj zajebani, ne smije ništa. To vjerojatno znači da nema ništ do škole, a onak, valjda vam je jasno šta to potencijalno znači za mene. Ne kažem da će to i bit, al opet ak se zalomi.... 😑
14 godina
odjavljen
Riješili smo u dva-tri ujutro. Ne znam,al starci su joj zajebani, ne smije ništa. To vjerojatno znači da nema ništ do škole, a onak, valjda vam je jasno šta to potencijalno znači za mene. Ne kažem da će to i bit, al opet ak se zalomi.... 😑
15 godina
neaktivan
Dex moj, citam sad ponovo tvoj post .. niste vi u nikakvoj vezi.
Da u vezi ... a ona ne zna jel ima sat vremena za bit sa deckom uzivo?

Btw, kakva ti je ono logika oko boce cole? Znaci ako je kod rodice moraju svo vrijeme biti u kuci... Ili? Ne smiju izac na pice?
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
odjavljen
Ma sve bi bilo pet da nije rekla da sprema kod rodice. A onda story s ljuljačke, i coca colom iz staklene bočice.
14 godina
odjavljen
Kužiš, to su male stvari koje ti nešt govore.
A to i meni ide na živce, pola sata samo. Eo sad recimo ne radim ništ, a pjeve imam 2 min do nje...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice