To i radim, sam trebam pojačat, izgleda.
A nekako opet mislim da će ona to shvatit da traži drugog.
To i radim, sam trebam pojačat, izgleda.
I što ti to onda govori o njoj kao osobi?
I što ti to onda govori o njoj kao osobi?
Ne znam.
U svakom slučaju loše govori.
Imam problema s tim procjenivanjem ljudi....
Ne govorim izlaske kao ić van pit, nego ić po gradu i tako. Nađeš si neku zanimaciju da ne razmišljaš o glupostima.
Pa našao je zanimaciju, umjesto da razmišlja o glupostima on zatrpava zonu istima
Ne govorim izlaske kao ić van pit, nego ić po gradu i tako. Nađeš si neku zanimaciju da ne razmišljaš o glupostima.
Pa našao je zanimaciju, umjesto da razmišlja o glupostima on zatrpava zonu istima
ne bi to bolje ni sam rekao
Vratio sam se nakon par dana i odmah melodrame kojih se nebi postidjeli niti meksicki scenaristi
Kako sam vise manje sve preletio, mozda sam nesto krivo shvatio, ali ne znam koji je vrag sa mladim generacijama? Kupis poklon curi nakon tjedan dana i mislis da je to to? Da se ona mora obvezat na nesto itd.? WTF???
Dex.pwn druze dragi, ako ti cura ocito ne odgovara to je to, napravi si uslugu i kreni dalje, ako ti se javi dobro, ako ne opet dobro, ali nemoj sam sebe zakopavat i razbijat glavu na nesto na sto ne mozes utjecat (naravno mislim bez slika). Puno je more riba, premlad si da sa 18 mislis da je ona jedina cura u tvom zivotu, bit ce toga jos. Probaj se isto tako ne zaljubit odmah dok ti cura posveti malo paznje...
BTW kako sam i prije pisao ili si brisite te aplikacije poput whatsapp, vibera, messengera ili ako nemrete bez toga pogasite si one oznake za seen, isporuceno itd., bit ce vam puuuuuuuuuno laksi zivot jer ocito mislite dok netko vidi vasu poruku da vas namjerno ignorira umjesto da malo razmislite i o tome da je ta osoba mozda zauzeta, mozda je jadna negdje sa drustvom i pogledala je poruku pa se naravno nece taj tren dopisivat, mozda gleda seriju ili film, mozda je u sumi i mozda ima zivot...
BTW kako sam i prije pisao ili si brisite te aplikacije poput whatsapp, vibera, messengera ili ako nemrete bez toga pogasite si one oznake za seen, isporuceno itd., bit ce vam puuuuuuuuuno laksi zivot jer ocito mislite dok netko vidi vasu poruku da vas namjerno ignorira umjesto da malo razmislite i o tome da je ta osoba mozda zauzeta, mozda je jadna negdje sa drustvom i pogledala je poruku pa se naravno nece taj tren dopisivat, mozda gleda seriju ili film, mozda je u sumi i mozda ima zivot...
Ja sam isključio seen baš iz tog razloga, da drugi ne vide da ih ignoriram
ma to je najgore kaj su mogli staviti u takve aplikacije, upravo radi ovakvih primjera iz teme. savršeni alati za paranoične. čuj, nisi mi odgovorila, a bila si pred 5 minuta online. sigurno pušiš nekom liku u parku...
edit: stickman1 - ja sam u stanu sa 2 cure i 1 dečkom - svi smo se baš skompali od početka pred 3 godine i nema problema. sve je stvar dogovora i držanja tog dogovora, nema da netko ne pere suđe ili ne čisti. ako tako krenete od početka - neće bit problema.
aj priznaj da si opalio jednu od te dvije
ma to je najgore kaj su mogli staviti u takve aplikacije, upravo radi ovakvih primjera iz teme. savršeni alati za paranoične. čuj, nisi mi odgovorila, a bila si pred 5 minuta online. sigurno pušiš nekom liku u parku...
edit: stickman1 - ja sam u stanu sa 2 cure i 1 dečkom - svi smo se baš skompali od početka pred 3 godine i nema problema. sve je stvar dogovora i držanja tog dogovora, nema da netko ne pere suđe ili ne čisti. ako tako krenete od početka - neće bit problema.
Ja sam imal i cimerice i cimere. Točno to kaj veliš, treba odma dogovoriti neka 'pravila' i neko mora biti 'Hitler' u stanu, koji ostale podsjeća da izvršavaju svoje dužnosti. Ja sam prilično neuredna osoba, ali nemam problema s čišćenjem, ako mi neko veli da to napravim, nema problema, ali sam se teško budem primil posla.
čuj, nisi mi odgovorila, a bila si pred 5 minuta online. sigurno pušiš nekom liku u parku...
Boy, that escalated quickly.
Bude ga za par dana molila da se pomire
Hhahahahahaha
Prosljedi mi ju, bit će da smo isti tipovi
e ekipa, jel ima netko da živi sa cimericom? malo iskustva i tak to, našao sam neki ful dobar stan i relativno prihvatljiv, samo dolazi sa cimericom...
ovisi o tebi (i njoj, naravno)
moze biti isto ko i da zivis s likom, a moze biti i svasta
zivio sam s najboljom prijateljicom i bilo je ok i zivili bismo vjerojatno opet da dode do take situacije (da smo oboje u gradu koji nam nije "home town")
definitivno ne bih rekao da je to razlog zasto ne ici u stan
aj priznaj da si opalio jednu od te dvije
samo jednom, prošli tjedan. bilo nam dosadno.
ostali cimeri učili, mi gledamo po fejsu eventove i kamo ćemo, pa drito na ogulinsku feštu... naletili na ekipu sa faxa, 4 ogulinca u elementu, sa njima normalan i trijezan ne možeš bit, pa se svi fino izraketirali. došla neka 2 purgerska pokemona, počeli oblijetati cimericu - njoj neugodno, pa veli zagrli me malo nek misle da si mi dečko. oooo može tetka.
vidim ona ne pušta, neću ni ja. malo zajebancije i grindanja, pa joj velim da bi mogli bacit kakav roleplay cura/dečko, čisto preventivno da odbijemo ostale dečkiće. nešto je pričala, ja qrca nisam čuo (brkovi svirali, nije život cvjetno polje, čekam da čaše polete) samo klimao glavom i na kraju čujem samo ako ću je pratit doma. ma može kako ne. cugali, plesali i sav taj folklor, krenem na terasu malo zraka uhvatit, ona zamnom. kao kaj je ostavljam samu sa purgerima. sjedne do mene, ja naravno ruku oko nje i onda priča... jel si ti kad pomislio jel bi mi mogli, dugo se znamo, par puta je htjela kod mene al nije bila sigurna. e kaj sad reći da ne ispadnem šlapa...
izvučem se, vidim 4 sata - vrijeme za doma, moram te otpratit. došli nekako do stana, klavirski ja to sve obavljam, puštam je prvu u zgradu, stan, u kupaonu i dok je čekam uhvati me neka životinjska želja za mafinima. veli mi da i njoj kupim 2 i da će me pričekat u sobi. odletim do pekare preko ceste i uzmem 4 mafina, vraćam se u stan i stvarno nenamjerno fulam sobu (vrata do vrata su), uđem kod nje i sjednem za laptop (iste laptope imamo, u mraku nisam ni skužio da sam u krivoj sobi), upalim yt i sa strane playlista bebek - da je srece bilo, stišam laptop da ne budim ljude okolo i slušam. žderem one mafine i mislim si dal da odem do nje u sobu. u kurac i sve idem, da žalio ne bi.
uzmem mobitel, pošaljem poruku jel spava, odgovori da me čeka u sobi. vatafak. gledam oko sebe, posvijetlim sa mobitelom na zid iznad laptopa - gleda me ogromni plavi BBB plišani medved. skoro se izuo iz stolca. skužim da sam u krivoj sobi. odem kod sebe, rješimo mafine, pustim ex yu grupe jer znam da to voli (logitech z2300 najbolja investicija za studentski život btw) i opet navali da joj nisam odgovorio... prala me trema, al mislim si - sad nema nazad. stavim đavole dok tebe ljubim, reko ajmo malo đusat. mislim u sebi, ovo je cheesy za popizdit, najrađe bi sam sebi zaljepio šamer jer sam sjebo. ona se zaljepila za mene, mislim si, to je to - vrijeme za kisi kisi. dalje ko po loju, al me trema nije popuštala...
dobra stvar je da sami ostajemo u stanu preko ljeta na sezoni, pa možda i bude kaj.
kako nekima to barenje i općenito komunikacija sacurama ide bez beda...
uglavnom, dogovrio sam sa ovom curom sa kojom se viđam da idemo u stan, preko ljeta idemo na hvar na sezonu i tamo smo si uzeli zajednički smještaj pa ćemo vidjeti hoće to sve ok ići.
stick kaj se čudiš, pa to je normalno ponašanje za dečka vaših godina. studirat, pit, jest i jebat kaj više možete. upravo kako je napisao - da žalio ne bi. ok, zvuči seljački i nepristojno, al to je tako. a i cure su isto takve, nisu one niš čednije u tim godinama. samo se treba odvažiti i pričati sa curama. neće one telepatski čitati vaše misli.
ja sam isto zadnju godinu stanovanja (nakon 4 godine zajedničkog života) pitao cimericu za službeni dejt nakon kaj smo par puta zalomili. i isto sam mozgao hoću-neću, hoće bit čudno itd. ista ta cura danas mi je žena
bilo nam dosadno.
najbolji razlog za praskanje ikada.
Kak vi svi stignete i u stan, pustiti muziku, pa malo pricati.
Ja ako ne moram paziti da ne zagazim u mravinjak, meni je to luksuz
svatko ima svoje metode
jebote hornet, jel ti kaj studiraš il radiš kaj pametno? samo žene gonjaš i ideš po feštama... nemoj mi samo reć promet...
Uz faks, nek napiše i koja je godina
pravo, 4 god. a kaj ću drugo radit... po danu faks, učenje i trening, po noći se banči. nema praznog hoda
ko moj cimi, lik na stomatologiji i doslovno uči po cijeli dan, nema kave, pive i ostala ometanja. al bome kad prođe 9 navečer, onda ko da ga prebaci. nikad ne bi rekao da će jednog dana bit zubar...
svatko ima svoje metode
jebote hornet, jel ti kaj studiraš il radiš kaj pametno? samo žene gonjaš i ideš po feštama... nemoj mi samo reć promet...
Metoda je ono, kad je pristala, bolje iskoristit priliku i ne blebetat da se ne predomisli
Svaka čast onima koji mogu učiti i tulumariti isti dan, ja ne mogu bez cijeli dan biti umno aktivan i onda ići van.
pravo, 4 god. a kaj ću drugo radit... po danu faks, učenje i trening, po noći se banči. nema praznog hoda
Jebeno. Bit ćeš mi odvjetnik ak mi ikad bude trebo
kak se ponašaš i kako te ide s curama trebat će ti uskoro
Neće tebi ni jedan odvjetnik pomoći. Tebi treba vještak da utvrdi da si prolupao da dobiješ posebnu kaznu.
kak se ponašaš i kako te ide s curama trebat će ti uskoro
Samo se nemoj izderavati na ovaj dvojac.
Hhahahahahaha
Ma recite vi šta hoćete, al ne znam kome još normalno može bit da budeš > 10x pri mobitelu, i da se ne javiš momku. Makar s jednom kratkom porukom, ništa više. Samo pokazuje koliko joj je stalo do mene. Al naravno, tu sam ja, koji se uvijek za sve brine, koji će se sam od sebe zapalit jednom, i koji se lomi dal da prekine il' ne. Al nažalost, ak prekinem, ne znam onda kako bi se nastavila priča dalje, a to je ono što me je uvijek zanimalo kod krajeva Sve ostalo bi bila nagađanja.