The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The Friendzone Club

no pa nazovi je. pitaj jel se možeš nać sa njom 10 min. ako veli ne možda ima posla, možda sprema ručak, možda joj se ne da, možda gleda seriju, možda se druži sa frendovima/obitelji...

al ako ti ženska govori ne mjesec dana onda je vrijeme za krenut dalje.

ako se ti njoj sviđaš naći će vremena. meni se 1000 puta dogodilo da mi se ne da ići van u datom trenutku, al uvijek ponudim alternativu, ako baš ništ drugo, onda skypeamo, ma da nije to to... ali i kad odbijem jednom izlazak, na drugi ću ići makar vani padale sjekire.

uglavnom, reci da morate pričati uživo. kad budete pričali, lijepo smireno i jasno objasni kaj te smeta i kaj bi volio da se promjeni. ako ide super. ako ne, bog doviđenja. najgore je bit u vezi u kojoj se druga polovica ne ulaže niti se trudi.

yippee ki-yay
11 godina
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...
Znam da joj je matera iz Bosne, valjda ima roda tamo.

Pa nema roda samo u Čigoču, ima i u Bosni 

If you have nothing to lose, try.
14 godina
odjavljen

//

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 17:07 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Koji kurac je ovo bio? Ahahahahah

Cura pise smisleno(makar i da sere), a ti nemres sloziti dve postene recenice. 

I sta volis ju? Ste zajedno 4 tjedna, od tog se tri vidjeli niste. 

Ali da zeli van, isla bi, makar rekla da ide frendici, u setnju, sto god. 

Bokte, petsto recenica nista rekli niste. Ona i je, ali ti nista. 

Napisi joj lijepo, da zelis biti sa njom, ne samo slati poruke i da ako ona ne moze, da nista od toga. Jer ocito ti je puna kapa njenjih kenjanja da se ne moze naci. Sto si to radis, debilu? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
neaktivan

Uglavnom iz poruka se vidi sve ono što smo ti već napisali, ne vjeruješ joj ni malo(i ona to isto vidi), masiraš ju maksimalno i još onda sve začiniš djetinjastim ispadima. 

Izgleda da ima čelične živce, ja bi te poslala k vragu nakon tih "ne moraš se javljat" i plahte u kojoj cijelo vrijeme kmečiš a zapravo ne rješavaš ništa. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A i to sto lokalna zena kaze, toj mora da je stalo ako stalno tako cmizdris i ljigavis. 

NHF, ovo sve iz dobre namjere ide. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
To se odnosilo na to da javi dal može izaći ili ne sutra(tj danas kad sam u njenom selu). Jednostavno sam puko, i reko da ne mora javljat dal može il ne može. Nakon tih poruka sam odlučio da ću ipak otići sa starim, i eo sad sjedim u autu i radim promaju da ne izgorim. Isto ovako bi bilo da nisam ništa spomenuo(od ne moraš ni javljat pa nadalje). Dam si ruke rezat.
U svakom slučaju hvala vam na savjetima. Sad ću čekat da vidim koliko joj je stalo pa da vidim šta će odg, i koliko ću čekati na taj odg. I nemojte mi sad tu da će odg kasnije i te stvari(mood, ovo ono). Ovo je već drugi put da sam 2 min od nje, na fejsu je bila prije sat vremena, a zadnja poruka je prije tri sata poslana. I zna da sam 2 min od nje, i opet neće bit ništa.
10 godina
The Friendzone Club

NHF, ali pas ma*er oces se smirit

Nije ti cura pas da dotrci svaki put kad ju zoves. Svakim svojim ispadom njena tolerancija pada, a vjerujem da bi dosta cura odustalo nakon one poruke "ne moras javljat vise".

Ako ide ide, pusti stvari neka teku kako trebaju ic, nemoj nista silit. Ima drugih cura, ali pazi, i drugih momaka

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto venditur libertas auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
Ko da mi to nije jasno da ima i drugih. Al opet, tri tjedna se ne vidjet, i imat priliku se vidjet, i znat za tu priliku, a ne vidjet se jer ne zna dal može, meni to nema smisla.
10 godina
The Friendzone Club

A gle recimo ovo, ja da kazem tati da imam curu u Australiji, on bi mi platio kartu da odem do nje, a da mater zna da imam curu bio bi problem jer ipak sad idem na faks, treba se njemu posvetiti, premlad sam ja za veze i to. Niste dugo zajedno i mozda je curi problem sto bi ju neko vidio i rekao njenima, a sama kaze da su joj roditelji strogi , ipak imamo najvise nadzornih kamera na svijetu po ulicama

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto venditur libertas auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
Znaju njezini....
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Znaju njezini....

Nije mi se dalo citate sve stavljat, al ovo je moje viđenje.

Slušaj forumsku vilu, i ponašaj se kako ti je ona predložila. Nemoj bit needy/clingy. 

Imaš tu dvije opcije. Ako se prestaneš ovako ponašat i ponašaš se kao ona, onda će ona uvidjeti da bi se možda trebali viđati malo češće (i da su joj starci strogi, moraju znat da oni ne posjeduju prava na njen život u smislu da joj brane sve živo itd). Veza zahtjeva trud s obje strane, a ako se njoj baš toliko često ne da ić negdje, onda možda malo fali truda s njene strane. Tu super prolaziš jer ćeš dobiti ono što želiš bez da se ona osjeća kao da ju guši to sve itd. 

Druga opcija kad se ponašaš kao ona je to da ćete se još slabije čut, i ona će htjet to sve prekinut jer "nije kao prije, slabo ste u kontaktu", te ostali klasici koji proizlaze iz distance u vezi. U tom slučaju ti je opet super, jer si prekinuo s curom koju je, nakon toga da si ti prestao pokušavati, još uvijek bolio kurac za sve to te si se riješio veze, i samim time oslobodio vrijeme koje si provodio razmišljajući i razbijajući glavu. Onda upoznaš drugu i tako dalje.

Znam da zvuči klišejski, ali mlad si. Ima još puno cura koje ćeš upoznat kroz život. Ozbiljno ti govorim, premlad si za to, i vidi se da si nezreo za vezu (preozbiljno to sve shvaćaš otpočetka, "voliš je" (wtf lol) nakon par tjedana veze i ostalo). To ostavi na razini početka veze, sve dok ne odrastete. Ako tad još budete bili skupa, onda će se to razviti u nešto zrelo i vrijedno spomena. Ovako, ako sad i prekinete (ne doslovno sad al u bliskoj budućnosti) ćeš naći drugu curu i ovu, za koju si se mogao kunit (valjda se tako piše/kaže, prvi put koristim tu riječ haha) da ju voliš, ćeš zaboraviti. Ionako sudbina i ostala sranja ne postoje, tako da ne postoji samo jedna cura za tebe, bilo koja može biti za tebe ako ti paše, nema jedne ultimativne cure.

Govorim ti iz iskustva jer sam se vezao kad sam imao 18 godina (veza trajala malo više od godine dana), i sada, nekoliko godina kasnije, vidim da je to bilo nezrelo, bez obzira koliko je to sve zabavno i lijepo bilo, i unatoč tome što se trudim pamtiti samo lijepe dane i lijepe stvari. Tko zna kako ću na to gledati kad budem imao 30. 

Da ne duljim, jer sam već i previše izdužio post, opusti se, uživaj u životu, vidjet ćete se kad se vidite, čut ćete se kad se čujete. Što se dogodi se dogodi, smanji brigu, znam da imaš veće brige od tog kad ćeš se vidjet s curom. Radi na sebi, investiraj novac, radi negdje. Potrudi se uljepšat si život i ne zamaraj se sitnicama, 'bla te staklena flaša kole.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 15:08 (footballer).
13 godina
footballer kaže...
Dex.pwn kaže...
Znaju njezini....

Nije mi se dalo citate sve stavljat, al ovo je moje viđenje.

Slušaj forumsku vilu, i ponašaj se kako ti je ona predložila. Nemoj bit needy/clingy. 

Slažem se sa svakom rijeći. Vjeruj mi, što ćeš se ti više hladniji ponašati(ne kažem da joj pokazujes da te boli ona stvar za nju, nego da jednostavno kada je ona negdje, ne razmišljaš di je i gdje je, gledaj to kao vrijeme vlastitog mira, upali plejku, komp, odi na pivu, što god već radiš u slobodno vrijeme i smatraj to vremenom u kojem ne moraš odgovarat na poruke neg imaš vlastiti mir)

Kao što je kolega rekao, makar nisam niti ja nešto puno stariji od tebe, nemoj ozbiljno shvaćat vezu, pogotovo ne prvih par mjeseci.

Nadalje, ako ćeš samog sebe jebavat (da se tako izrazim) di je ona, sto radi, zasto se ne cuje s tobom, zasto ti odgovara tako kako odgovara, nećeš nikome napravit loše nego sam sebi. Recimo da je to cura kako je kolega iznad rekao. baš ona za tebe (makar vjerojatno nije, ali ti najbolje znas kakva je situacija) Prvo ćeš takvim ponašanjem sjebat vezu, a i svoje psihičko stanje, postat ćeš paranoičan ne samo u vezama, nego posvuda, od društva to budućih petljanja i ne znam kojih sve situacija

Opusti se, nemoj se psihički opterečivat, dug je život i doći će period u kojem će biti stvari koje će biti vrijedne toga, poruke, rodica, cura s kojom si 4? tjedna, vjeruj mi, nije vrijedno toga. Postoje stvari oko kojih se treba živcirati i koje treba staviti na stranu, ovo je jedna od tih.

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 15:00 (Johnny4286).
13 godina
The Friendzone Club

Da je manje ovakvih kao Dex mozda bi i cure nekad pokusale prve poduzeti nešto, ovako ih ne krivim kad vidim što sve prolaze.

Smiri se pajdo inace ces imati 40 godina, biti sam i imati podlakticu kao Popaj.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
odjavljen
Johnny4286 kaže...
footballer kaže...
...

Slažem se sa svakom rijeći. Vjeruj mi, što ćeš se ti više hladniji ponašati(ne kažem da joj pokazujes da te boli ona stvar za nju, nego da jednostavno kada je ona negdje, ne razmišljaš di je i gdje je, gledaj to kao vrijeme vlastitog mira, upali plejku, komp, odi na pivu, što god već radiš u slobodno vrijeme i smatraj to vremenom u kojem ne moraš odgovarat na poruke neg imaš vlastiti mir)

Kao što je kolega rekao, makar nisam niti ja nešto puno stariji od tebe, nemoj ozbiljno shvaćat vezu, pogotovo ne prvih par mjeseci.

Gle, sve stvari stoje, ja njega razumijem, da se on želi vidjet s curom, zagrlit ju i sve što ide kao prilog, to je sve lijepo. Ali samo sam sebi treba izbit taj mentalitet kao da mu je ovo zadnji pokušaj i da je sve s vezama gotovo zauvijek ako ovo ne uspije. Svrha mog posta nije bila da ja njemu govorim da joj se skine s kurca, nego da se opusti i ne razmišlja toliko o tome, to je toksično za psihu. To je da prva zaljubljenost i izgleda da je njega pukla puno više nego nju, to je sve. 
Vidiš kako mu se cura normalno ponaša i ima strpljenja, sad je samo stvar da on nju treba malo pustiti na miru s tim, jer će curi dosaditi. Na kraju ispada da jedino o čemu pričaju su ozbiljne teme, usko povezane s kontinuiranim neviđanjem. I naravno da nema volje onda pričat s njim, a ako nema volje pričat toliko o tom neće joj se dat ni viđat jer zna da će tema opet bit to. Treba se odmaknut od te teme neviđanja i počet se zajebavat, slat opuštenije poruke, slike, memese, štogod. Neka se smije, da joj asocijacija na dečka bude da joj je smiješan i zabavan, a ne leglo ozbiljnih razgovora. Kao što sam rekao, on preozbiljno to sve shvaća. Ozbiljnije to može počet shvaćat tek nakon 4,5 godina veze, kad to laganini prelazi i u obostranu želju za brakom i obitelji. 

Johnny4286 kaže...
footballer kaže...
...

Opusti se, nemoj se psihički opterečivat, dug je život i doći će period u kojem će biti stvari koje će biti vrijedne toga, poruke, rodica, cura s kojom si 4? tjedna, vjeruj mi, nije vrijedno toga. Postoje stvari oko kojih se treba živcirati i koje treba staviti na stranu, ovo je jedna od tih.

My point exactly. Chill, sve će doći na svoje.  

12 godina
The Friendzone Club

booog te mazo, voli ju nakon mjesec dana

nije mi dobro

14 godina
odjavljen
Gotovo je, barem dok škola ne krene.....
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

i bolje... po tvoje zdravlje.

What could possibly go wrong?
12 godina
Hornet_93 kaže...

i bolje... po tvoje zdravlje.

baš, ovim tempom bi dobio čir na želucu

14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Onaj podugačak post s prošle strane kojeg mi se nije dalo kopirat jer bi ga iovako trebao skratit.

Daj, boga ti, pitaj momka šta je radio da je naš'o tebe, i ja bi tak'u po gradu vod'o za ruku 

Dex.pwn kaže...
Gotovo je, barem dok škola ne krene.....

Eto, riješio si sve. Sad, ili budi Dex pa budi zakurac cijelo ljeto, ili budi ono što ti mi govorimo i uživaj, idi van, zabavljaj se s ekipom, igraj nogomet, whatever.

11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Na kraju ispada da jedino o čemu pričaju su ozbiljne teme, usko povezane s kontinuiranim neviđanjem. I naravno da nema volje onda pričat s njim, a ako nema volje pričat toliko o tom neće joj se dat ni viđat jer zna da će tema opet bit to. Treba se odmaknut od te teme neviđanja i počet se zajebavat, slat opuštenije poruke, slike, memese, štogod. Neka se smije, da joj asocijacija na dečka bude da joj je smiješan i zabavan, a ne leglo ozbiljnih razgovora. Kao što sam rekao, on preozbiljno to sve shvaća. Ozbiljnije to može počet shvaćat tek nakon 4,5 godina veze, kad to laganini prelazi i u obostranu želju za brakom i obitelji. 

Upravo to je najveći problem kod njega, ne kuži da radi kontraefekt inzistiranjem na nekakvom viđanju baš točno određenog dana. Maltene ju prisiljava da se vide danas jer ako se sad ne vide zemlja će se prestati okretati a sunce će se pretvoriti u ledenu kuglu. Cura očito u glavi ima malo drugačije složene prioritete i bitnije joj je da su mentalno na istoj duljini nego tih pola sata razmjenjivanja slina. Koliko vidim objasnila mu je sve na početku i on umjesto da se skulira i opusti i da izgrade nekakvu opuštenu vezu on napravi radiodramu u rangu Romea i Julije. Ne vidi da će ju time još više udaljiti jer kad je netko toliko nasrtljiv odmah izgubiš volju za susretom. Valjda bude skužio s vremenom. 

Btw ovih 4, 5 godina valjda vrijedi za populaciju ispod 25.  Nama iznad je to pun tujac vremena za ispitivanje veze. Par mjeseci i ili je to to ili vozi dalje 

Edit: nije momak radio ništa, ja sam njega pecala udicom 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 15:38 (ddarknessfairyy).
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
footballer kaže...

...

Cura očito u glavi ima malo drugačije složene prioritete i bitnije joj je da su mentalno na istoj duljini nego tih pola sata razmjenjivanja slina. Koliko vidim objasnila mu je sve na početku i on umjesto da se skulira i opusti i da izgrade nekakvu opuštenu vezu on napravi radiodramu u rangu Romea i Julije. Ne vidi da će ju time još više udaljiti jer kad je netko toliko nasrtljiv odmah izgubiš volju za susretom. Valjda bude skužio s vremenom. 

Da, sad je pitanje koliko će to biti vremena. 

ddarknessfairyy kaže...
footballer kaže...

...

Btw ovih 4, 5 godina valjda vrijedi za populaciju ispod 25.  Nama iznad je to pun tujac vremena za ispitivanje veze. Par mjeseci i ili je to to ili vozi dalje 

Edit: nije momak radio ništa, ja sam njega pecala udicom 

Ne znam, nisam još toliko star 

A na udici boca piva :D

Btw gdje da nađem ove "stare" emotikone, imam dosta malen izbor kad pišem poruku (npr nemam ovog )

10 godina
The Friendzone Club

Ja sam još zelen, šta znaci to Dexovo gotovo do skole?

14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Ja sam još zelen, šta znaci to Dexovo gotovo do skole?

Potonule sve lađe. 

Zajebavam se, pa vjerojatno da se neće viđati dok ne budu u prilici, a to bude bila slijedeća školska godina. 

11 godina
neaktivan
footballer kaže...

A na udici boca piva :D

Btw gdje da nađem ove "stare" emotikone, imam dosta malen izbor kad pišem poruku (npr nemam ovog )

Kak si samo pogodio. Nema boljeg mamca od flašice pive 

Imaš na ovoj temi skriptu i objašnjenje kak ju složit da imaš stare smajleke 

14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
footballer kaže...

Kak si samo pogodio. Nema boljeg mamca od flašice pive 

Imaš na ovoj temi skriptu i objašnjenje kak ju složit da imaš stare smajleke 

To se zna :D

A ništa od tog, ja sam na Safariju (OSX). Hvala svejedno :)

14 godina
odjavljen
Ma nije. Jbt znam da se trebam tog sranja riješiti
...
Sve je dobro dok se viđamo, al ovak dobijem neke jebene napadaje, šta ti ja znam, i onda krene svo ovo sranje.... 😐
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Sve je dobro dok se viđamo, al ovak dobijem neke jebene napadaje, šta ti ja znam, i onda krene svo ovo sranje.... 😐

To je tvoj problem, i ti ga riješi. Ona nema veze s tim i nema potrebe da to bude i njen problem. Budi i nadrkan, al ne moraš joj to non stop govorit. 

14 godina
odjavljen
footballer kaže...
Dex.pwn kaže...

To je tvoj problem, i ti ga riješi. Ona nema veze s tim i nema potrebe da to bude i njen problem. Budi i nadrkan, al ne moraš joj to non stop govorit. 

Pa i pokušavam cijelo vrijeme.

A onak skuplja se u tebi, i sam pukneš.... Negdje jednostavno moraš to izbacit iz sebe.

14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Pa i pokušavam cijelo vrijeme.

A onak skuplja se u tebi, i sam pukneš.... Negdje jednostavno moraš to izbacit iz sebe.

Baci ga u nesvijest uz neku double D i bit će ti bolje 

Pa nemaš šta skupljat, ignoriraj. Da pukneš il ne nema veze, jer ćeš ionako se za par minuta smirit i tjt. Ako se planiraš otresat na nju, onda i bolje da te ostavi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 17:09 (footballer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice