The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sma kao ona. Odgovorim kad vidim ili kad mi se odgovara. Ne igram nikakve igre nego mi se ne da zapocinjati razgovor ako nisam odredio vrijeme za razgovor. 

Dogovorimo se, izadjemo i razgovaramo. Ovak mi se ne da, pogotovo preko mobitela. Na kompu jos ajde ajde, ali i to ili radim ili gledam nesto ili se igram, nije bas da mi se da biti na fb. 

Danas sam cijeli dan bio vani zauzet, mobitel uzeo dvaput u ruke i odgovorio na poruke. 

I nemoj toliko analizirati, opusti se. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...

Pa nekako mi je glupo da se slabo čujemo.

Msm iskreno ovo mi je prvi put(mal me nekako i sramota reć to) da sam s nekom otišao tak daleko(meni je daleko to haha ).

I de nek ova cura napiše svoj prijedlog za prvih mjesec dana....

Pa onda popričaj s njom oko tog i to je to. Fino, kulturno objasniš da bi se htio malo češće čut i to je to.

Pa nema te što bit sramota. Sramota je ukrast.

Nema fairy što pisat za tebe, fairy ne zna niti tebe niti tvoju curu, prijedlozi su u tom slučaju hit ili miss.

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

I de nek ova cura napiše svoj prijedlog za prvih mjesec dana....

Pozovi ju u slastičarnu na tortu  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
neaktivan
Svaka čast na klasiku (vezano za tortu). Ne shvaćam zašto se tu ljudi masovno bojr biti ono šta jesu. Kakvi savjeti za prvih mjesec dana, kakvo gledanje zadnjih aktivnosti. Dajte se opustite i otkačite malo...
16 godina
The Friendzone Club

ja inace mrzim dopisivanje s curama, sto cu se cijeli dan dopisivat s njom i onda navecer kad odeml na cugu il negdi cemo sutit jer smo satima vec pricali. poruke su mi oke za dogovorit kad cemo se vidit i ispricat neki kraci dogadaj koji nam se desio taj dan i slicno. najvise mrzim kad me neka cura upila preko poruka da pricamo o filmovima, glazbi itd. a meni se neda ni pisat tolko, plus cekat da ona odgovori, pa ja...

14 godina
odjavljen

Nez iskreno, meni je simpa kad(ne baš svaki put) joj kupim Milku(najveću naravno) recimo. Mali znak pažnje, a nije skupo.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Od najveće Milke dobiješ šećer i nakon 4 vaša spoja, curu će šlag strefiti.

Osim ako se nađete jednom tjedno, ali to je već drugi problem.

A i nemoj joj uvijek kupovati i uvijek isto. Napravi pauzu od mjesec dana s poklonima(uberi joj cvijet ako hoćeš) i onda joj kupi plišanu životinjicu(6-7 cm, one male, ima u Mülleru) i stavi svog parfema. To provjereno šljaka.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

A i nemoj joj uvijek kupovati i uvijek isto. Napravi pauzu od mjesec dana s poklonima(uberi joj cvijet ako hoćeš) i onda joj kupi plišanu životinjicu(6-7 cm, one male, ima u Mülleru) i stavi svog parfema. To provjereno šljaka.

Ona je već sečer :P

Btw kak znaš da smo se našli četiri puta do sad?

Da, jednom tjedno se vidimo :/ Koji je to drugi problem?

Muller nema u mome mjestu, ima DM. Nije problem, to sam htio čuti, još nekakve ideje od vas :P

Kupio sam neki(ne da mi se ime prepisivat, fotka je dole) u DM-u.

Znači nakon tjedan dana ja njega još osjetim na majici.

15 godina
Dex.pwn kaže...

Nez iskreno, meni je simpa kad(ne baš svaki put) joj kupim Milku(najveću naravno) recimo. Mali znak pažnje, a nije skupo.

Dex.pwn kaže...
chutac kaže...

Muller nema u mome mjestu, ima DM. Nije problem, to sam htio čuti, još nekakve ideje od vas :P

A jesi amater

Ako joj sad nakupuješ sve živo, samo ćeš visoko postavit granicu, ispucat ćeš sve ideje

Malo uspori i neka iznenađenja stvarno budu iznenađenje

You have to be odd to be number one
14 godina
odjavljen
Ak misliš na miris, to je moj.
A ovo ostalo polako, nisam ni mislio sve odjednom. Al definitivno sam zaboravio na Teda 😂
15 godina
Dex.pwn kaže...
Ak misliš na miris, to je moj.
A ovo ostalo polako, nisam ni mislio sve odjednom. Al definitivno sam zaboravio na Teda 😂

oprosti, ne čitam više

sretno u svakom slučaju!

You have to be odd to be number one
15 godina
The Friendzone Club

Imam osjecaj da moram odgovoriti na ovu temu. I kako god bilo... mislim da mi je bolje to napisati nego li samo gledati. Vi prosudite.

Dakle ovako... imam 29 godina i kao osoba koja je gay vidim stvari na malo drugaciji nacin.

Naime... za mene i moju sexualnost zna samo moja obitelj i najboolji prijatelji.

Desilo se vise puta da sam po birtijama i slicnim mjestima znao upecati komade koji izgledaju ono... opako dobro (nema blaze rijeci za napisati to).

No... sudeci prema mojoj sexualnosti a koju djevojke nisu znale. Dozivio sam mali milijun puta da su one mene pecale i pokusavale dati zbilja svasta.

Stekao sam dojam tokom godina da djevojke vole zanimljive, ok obucene i ono sto moram istaknuti... momke koji ne *ebu curu ni 2%.

Meni kojem nije cilj nikakvu sisu hvatati osim muske...se desilo milijun puta da su sve sise koje su se nudile bile zenske.

Zasto?

Iz razloga sto ih nisam zelio ni kao crno ispod nokta.

SLicna stvar mi se desava i kod muske populacije koja je gay, a gdje sam ja kao gore navedene cure.

Iz tog razloga zelim reci... momci opusteno.

I da napisem nikom posebno:

Ako si frend sa tom curom ne daj nikakve znakove da je zelis u krevetu. Pokusavaj je gledati kao prijatelja i osobu sa kojom ti je zabavno, a ne kao hodajucu sex masinu.

Na svako pipanje *urca ili dupeta gledaj kao na zabavu. Neka te hvata, ali nemoj ti biti onaj kojem je stalo.

Na zalost imam prijatelja koji je meni osobno najbolja muska osoba na svijetu kao prijatelj. I zbilja je prijatelj kakvog malo tko moze imati.
Momak takav kakav je... nabildan, zgodan, pametan.... nema curu samo iz tog razloga sto je eto papucar, skace na svaku sto suprotni spol kaze i eto...nema nikada nikoga.

A krivo mi je zbog njega...jer zbilja zasluzuje curu iz snova ili jos nesto bolje ako takva postoji.

Tako da....

bit svega je da se ne treba previse gurati. Budite otvoreni, ali ne skacite na svaki mig sise.

Inace nije zanimljivo ni najmanje. One hoce imati nesto sto je malo teze za dobiti, a ne da na svaki njen hop vi skocite.

Da mogu... svaku koja se meni uvaljuje ja bi najradje proslijedio vama na uvid. ali ne ide to tako.

tako da.... 

ne zamjerite na otvorenosti i sretno ;)

Ipak... ne kazu bezveze... zabranjeno voce je uvijek sladje. Budite to.

Ja sam svoju lekciju naucio. I sada mi je to stvar koje se uvijek drzim.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Cheezy.

Skill.

Problem je što se vidite jednom tjedno. Netko očito nije dovoljno zagrijan. A i ako ste viđate već mjesec dana, kako tebe još muči upoznavanje?

Operi majicu, tjedan dana je puno.

I budi svoj, nemoj se truditi da budeš smooth i šta ja znam. Samo budi svoj, činiš se ok lik, ne bi trebao imati probleme.

I tuđi savjeti su tuđi, svatko ima drukčiji pristup, ponašanje, a i naiđe na drukčiju curu. Nisam ni ja baš materijal za davanje savjeta, sinoć nisam znao kako prići konobarici...

14 godina
odjavljen
Sam mal, tko je reka da mene muči upoznavanje? Vidimo se jednom tjedno jer ne možemo drugačije, tj. ona ne može, a i nismo iz istog mjesta.
Ne kužim zašt sad ona ne bi bila dovoljno zagrijana kad smo prošli od zagrljaja, držanja za ruke, do poljupca (usta-obraz)... A što se mene tiče, mogu se naći s njome i u pet ujutro aki treba, a zagrijan sam uvijek 😁
14 godina
odjavljen
Majica je oprana, i nisam išao u istoj majici, tih tjedan dana je bila u ormaru. I de mi pojasni prva dva reda 🤔 haha
15 godina
neaktivan
chutac kaže... 

Cheezy.  Ona je već sečer :P

Skill. Btw kak znaš da smo se našli četiri puta do sad?

Dex.pwn kaže...
Sam mal, tko je reka da mene muči upoznavanje? Vidimo se jednom tjedno jer ne možemo drugačije, tj. ona ne može, a i nismo iz istog mjesta.
Ne kužim zašt sad ona ne bi bila dovoljno zagrijana kad smo prošli od zagrljaja, držanja za ruke, do poljupca (usta-obraz)... A što se mene tiče, mogu se naći s njome i u pet ujutro aki treba, a zagrijan sam uvijek 😁

Ne upoznavanje, ali nešto banalno. Do sad ste se morali dobrano hvatati na klupicama 

Ček, ako je tjelesni kontakt pozitivan, šta te uopće muči?

Dex.pwn kaže...
Majica je oprana, i nisam išao u istoj majici, tih tjedan dana je bila u ormaru. I de mi pojasni prva dva reda 🤔 haha

Nači prljave majice u ormar. Mačke će ti se počet skupljat 

14 godina
odjavljen
To što čekam pola dana na odgovor. Ja se raspiso, a ti ne kužiš 😂
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kada prebolite ove "djecje bolesti" oko seena i ostalih debilana lupat cete glavom u zid cim se toga prisjetite

Daj si na mobu pogasite sve te notifikacije na viberu, whatsappu itd. bit ce vam laksi zivot

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
A kak da se čujemo onda između viđanja?
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
A kak da se čujemo onda između viđanja?

Normalno se cujete preko poruka/poziva kako hocete, ali nemoj dizat paniku oko "seen" i takvih stvari. Cura mozda gleda film/seriju i ti joj posaljes poruku, pogleda je i misli ti odg. dok zavrsi film, a ti u meduvremenu u tih sat vremena sam sebi nabijes paniku i razvijes ko zna kakve scenarije radi doslovno nicega... Najbolje si pogasi te statuse i zivot ce ti bit laksi, a odgovorit ce ti kad ce moc i kad ce joj se dopisivat jer od forsiranja nema nista...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 10:30 (Shivi).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imo sam i ja taj problem oko seena i zadnje aktivnosti. Na kraju nisam bzvz bio paranoican, jer se zenska pocela vidat sa bivsim  

Iako je i meni fora to dopisivanje cijeli dan, bar u pocetku, nije niakko dobro. Em cete si dosadit, em kad se nadete tesko cete ista pronac za razgovarat jer ste svaku i najmanju stvarcicu vec si rekli kroz chat. 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jedan frendzonski kratki horor video...

9gag

I am over 9000!!!
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

di je ovaj gamer kaj windowse popravlja?  kakvo je stanje na terenu? daj malo detalja za ekipu kako napreduju stvari. da vidimo dal i ostali lol i wow noliferi imaju šanse 

Ke?!
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ide super, barem je meni super, a trudim se da i njoj bude lijepo. smanjio sam vrijeme za kompom na praktički sat na dan, nekad ni toliko.  zadnja 2 tjedna viđamo se skoro svaki dan barem na pola sata jer mi je usput kad idem sa treninga ili faksa. super mi je to kaj ne dušimo sa porukama, nego se ispričamo kad se vidimo ili sve rješimo pozivom. nezz jel to zbog nje ili jer ne živčanim zbog lol-a, ali sam generalno opušteniji.

još učim sutpilne hintove i fraze i još uvijek failam. ima čelične živce kaj se toga tiče...

u srijedu me šokirala, šetamo se i samo me odjednom odvukla u shop preko puta pomorskog (ekipa iz ri vjerojatno zna), molio sam da se zemlja otvori da propadnem... a najgore od svega, unutra u baš to vrijeme zaletile 4 poznanice sa treninga... ono, zurio sam u pod, samo kaj nisam žmirio... koma.

skužio sam još jednu stvar. cure sa kojima treniram, od kako su saznale da se viđam sa spomenutom curom, drugačije se ponašaju i dvosmisleno pričaju kad sam oko njih, par puta me pozvale da idem sa njima na pivu iza treninga, jedna me zvala u stan da joj riješim problem sa ruterom, kao nešto puca veza u popodnevnim i večernjim satima kad kao svi koriste net u zgradi (ovaj put nisam objašnjavao kako da resetira ruter, ali nisam ni otišao do nje), počele su me dodavati na snapchat, tagirat na fotke...

znam da vama ovo zvuči normalno i da se snalazite u takvim situacijama, ali meni je ovo ko da je božić svaki dan.

sad mi je malo bed jer idem na sezonu, a ona ostaje u rijeci, pa kombiniram da izvučem barem jedan slobodan vikend mjesečno ili da dobijem slobodno dan-dva pa da dođe do mene, ne znam kako će to na daljinu šljakat.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

1. kaj treniraš?

2. nadam se da ti nije kupila dildo 

3. kaj se tiče daljine - u jednu ruku se isplati trpit nejebicu ako je cura - the cura.

sa druge strane, barem ja tako shvaćam stvari - jednom sam mlad i sezona je pravo vrijeme za trpanje, posebno ako si konobar ili radiš negdje neposredno sa ljudima. strah me samo da kad navršim 30-35 i sjetim se kaj sam sve i sa kim mogao radit - a nisam radi cure sa kojom više nisam (ili jesam, tko zna).

4. smirenost sigurno nije od quitanja lol-a 

5. sad su tetke namirisale da si materijal za dečka/ševu čim si sa drugom puckom, pa bi i one dio kolača. opet se nadovezuje na točku 3. treba odvagnut.

What could possibly go wrong?
15 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

u srijedu me šokirala, šetamo se i samo me odjednom odvukla u shop preko puta pomorskog (ekipa iz ri vjerojatno zna), molio sam da se zemlja otvori da propadnem... a najgore od svega, unutra u baš to vrijeme zaletile 4 poznanice sa treninga... ono, zurio sam u pod, samo kaj nisam žmirio... koma.

znam da vama ovo zvuči normalno i da se snalazite u takvim situacijama, ali meni je ovo ko da je božić svaki dan.

Ti u šopu sa curom, one same, šta misliš koga je trebalo biti više "sram"?

Nemoj iskoristiti "Božićnu priliku", budi pošten.

11 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

1. odbojku i veslanje, ove cure su sa odbojke, studentska grupa, gore na trsatu treniramo.

2. ma jok, neke pufaste lisice i svilene poveze... ja nisam imao izbora, samo sam klimao i čekao da odemo van.

3-5. meni je ona super, ne pomišljam uopće da sjebem stvar zbog 10 minuta užitka sa drugom (ako uopće i dođe do toga) - jer opet velim, ovo mi je prva "veza" uopće, a i sama cura me iznenađuje svaki dan sve više. ali mogu shvatit i ovu drugu logiku.

chutac kaže.. 

ma znam, samo kažem kako ekipa odma mjenja ploču u ponašanju...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
The Friendzone Club

stickman - man the fuck up. drugi put kad opet budete kupovali takve stvarčice, sudjeluj u kupovini. nemoj stajat do nje ko štanga. koga briga kaj drugi misle i gledaju. cure su isto perverzne ko muški, i puno više ako imaju bujnu maštu. budi sretan jer si naletio na takvu curu koja se ne srami kad je sa tobom. i ne samo kad su te stvari u pitanju, budi dominantniji, odlučniji. nemoj samo slijediti (barem se toliko da isčitati po dosadašnjem pisanju). to joj može bit fora i simpa prvih pola godine, lako moguće da joj dopizdi ako ostaneš takav.

hornet - sve je to lijepo i treba bit lud, pit, jest i jebat dok možeš. samo, netko nađe kako veliš the curu sa 22, netko sa 32. nitko ti ne može reći kaj će biti za 10-20 godina, ali ako misliš da je cura vrijedna, truda i vremena, nejebice i odricanja onda tako i postupi jer ti se lako može dogoditi da bi sa 35+ mjenjao sve pičoke i prolazne ševe za tu jednu ženu.

yippee ki-yay
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ono kad rasprava počne u veselom i zajebantskom tonu pa se pretvori u ozbiljno razmatranje životnih odluka. thx obama.

Ke?!
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

AK mislimo na isti sex shop... Što će joj to pored tebe? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice