The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The Friendzone Club

Izgleda da ne moram palit TV večeras za svoju dnevnu dozu zabave.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Arendelle kaže...
lithiumion kaže...

Ne kužim zašto tolike predrasude prema dečku?

Dečko je mizogini seksist s vrlo opasnim stavovima. Oni koji takvu ideologiju šire i oni koji je prihvaćaju isti su i treba ih koriti jednakim intenzitetom.

P. S. Zašto misliš da bih o muslimanima trebala imati izdvojeno mišljenje? Dok nekoga ne upoznam, ne mislim o njemu ništa loše bio on crn, bijel, kršćanin, musliman ili ateist. Zar se to ne podrazumijeva?

Ovo je jedna od zabavnijih tema na Forumu i uništiš svu zabavu čim se pojaviš. Ne možeš ostaviti tu dečke da se jadaju o svojim ljubavnim problemima, ne, ti moraš biti social justice warrior, kao što vidim i u svakoj drugoj temi, Facebook ti je više mjesto za social justice warriore...

Ista se stvar dogodila i u I Am Legend, žena se pojavi i odmah Will Smithu umre najbolji prijatelj, zašto pobogu?

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 21:44 (Ratohnhake:ton).
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
lithiumion kaže...

Ne kužim zašto tolike predrasude prema dečku?

Dečko je mizogini seksist s vrlo opasnim stavovima. Oni koji takvu ideologiju šire i oni koji je prihvaćaju isti su i treba ih koriti jednakim intenzitetom.

P. S. Zašto misliš da bih o muslimanima trebala imati izdvojeno mišljenje? Dok nekoga ne upoznam, ne mislim o njemu ništa loše bio on crn, bijel, kršćanin, musliman ili ateist. Zar se to ne podrazumijeva?

Pa nije opasan stav ako on želi račistiti stvari s njome, tko još želi gubiti vrijeme na zavlačenja, današnji tempo života je brz, ili želiš s nekime nešto ili ne i to je to. (dobro za Albance ovo ne vrijedi, oni i dan danas imaju dogovorene brakove ) Po njegovim postovima ne možeš zaključiti da je on nju ponižavao ili radio joj nešto slično ili da želi raditi neku polnu diskriminaciju nad ženama? Čovjek se složio s mišljenjem nekog forumaša, što ne znači da je on isti takav, npr. ako se ja slažem s mišljenjem Andersa Breivika ne znači da ću se obući u policajca i otići u Oslo ubiti 70 ljudi, jel' tako?
Btw, lajk za post scriptum 

10 godina
odjavljen
chewbacca kaže...

i tako... ode i ova tema u krasni kuki. tnx obama mortodelle

jú ɑ́r wɛ́lkəm. Po RP-u, naravno[1]. :)

Onjegin kaže...

"ako smije on, smijem i ja" 

U ženskom mozgu ova logika ima smisla. 

Sprdaš se ili ne shvaćaš da sam upravo protiv takve logike?

[1] Shvaća li netko što sam to napisala?

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
14 godina
lithiumion kaže...
Stolnik kaže...

Ne razumijem kako nisam prije zapazio ovu temu...

Mlad si naučit ćeš, žene ne vole kad ih držiš kao kap vode na dlanu (iako one to navodno sve žele od dečka). Kad žena vidi da si predobar prema njoj ona podsvjesno zna da te "posjeduje", to je žena, njen mozak tako radi. Tako da kad dobiješ ispalu od nje, kad ju pitaš npr da se družite preko vikenda i ona kaže da ne može i smisli neki neracionalan razlog opet, odgovoriš joj: "aha, oke, onda ću otići u kino s..." (najbolje bi bilo da to bude neka frendica ili "frendica", ali njoj tvrdiš da je to SAMO frendica, jer jel ipak nisi đubre, barem ne javno). Uvijek ju drži malo na distanci, neka vidi da ona nije tvoj jedini način života i da se ne vrti sve oko nje, nemoj joj se javljati par dana nakon što si bio u kinu s frendicom, kažeš joj da si bio previše zauzet, a ona nek vrti moguće scenarije filma što se desilo u kinu i zašto si se "ohladio" od nje, mašta čuda radi.  Ovo brisanje s fb je početnička pogreška, tako pokazuješ samo da ti je jako puno stalo i da se daš izmanipulirati i da se lako naljutiš, a još lakše opraštaš s čime još više umanjuješ svoj autoritet u toj "vezi". U muško-ženskim odnosima je pobjednik (nemojte misliti da nema pobjednika, uvijek ima pobjednik, ak nisi alfa, onda si kuja) onaj tko ima jače živce i tko bolje igra "mind games". Nadam se da nisi odgovorio, nemoj odgovarati barem 48h, poslije toga napišeš: "naravno da ne, ti nikad ne smetaš :)" i onda kad ti odg na tu poruku, opet pričekaj neko vrijeme da odg, 45min do 1h. Neka vidi da ti nije prioritet, ako joj je stalo do tebe potrudit će se da ti bude prioritet, a tad traži nove savjete, na raspolaganju smo.  

Kolega, puno hvala na ovim savjetima! Ne, još nisam odgovorio, onda ću sutra ( 48h jel ). Može, javim kak će se stvari dalje odvijat.

btw za ovu Arendelle, žena smara, ako misliš da ću gubit vrijeme prepirat se sa tobom, krivo misliš, za takve stvari nađi si nekog svojeg nivoa u kokošincu (ignore)

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan

Dude jesi ga rastego,daj barem reci odkud je mala :P

Nego, moj savjet je da se ne mučiš previše,neš te mulja,iako može bit da je samo sramežljiva, imal sam frendicu koju je isto tak bilo teško nagovorit da idemo na kavu itd, pa sam odustal (inače sad kasnije smo razgovarali i veli da je problem bio kaj je stvarno sramežljiva, i uhvatila bi je panika kad bi trebali otić na kavu pa je u zadnje vrijeme uvijek neš smišljala), doduše ostali smo frendovi pa se tu i tamo čujemo. Jbg. možda da je to prije rekla možda bi neš i bio,ali jbg što bi bilo kad bi bilo.

Ako imaš živaca nastavi dopisivanje s njom ali ono chill,kao frendicom i nemoj puno očekivat,ako nemaš nemoj uopće se ni trudit. A kaj se tiče toga kad da joj odgovoriš,kao i svim frendovima,kad možeš.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Ne razumijem kako nisam prije zapazio ovu temu, nego prije par dana i polagano čitam i nasmijem se do suza. Nisam imao namjeru postat sve do današnjeg dana. Pa eto moje dugačke priče, budem probao skratit priču koliko je to god moguće, pa eto.

Sve je počelo negdje prije godinu dana i nekoliko mjeseci ( mislim da srednim devetog il početkom desetog ), tu curu sam dodao na fejsu samo zbog fizičkog izgleda ( imala je lijepu profilnu ), nisam o njoj ništa znao, nikad ju nisam vidio, apsolutno ništa... 

Odhebi to, klinka te zavlači a nema nikakvu namjeru otići s tobom na kavu. Služiš joj kao virtualni dečko. To ti je odprilike ono nemaš što raditi pa nađeš nekog tutleka koji te zabavlja dok ti je dosadno, obasipa te komplimentima i pumpa tvoj ego ali na kraju krajeva ne pada ti na pamet imati nešto ozbiljno s njim.

Istina u životu se uvijek mogu dogoditi neočekivani problemi pa te može odbiti jednom, dva puta ili tri...ali toliko puta servirati košaricu nekome...ili si joj igračka kad joj je dosadno ili je zapravo muško srednjih godina koje d*ka na tvoje dječačke zaljubljene porukice 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
zerocool12 kaže...

Dude jesi ga rastego,daj barem reci odkud je mala :P

Nego, moj savjet je da se ne mučiš previše,neš te mulja,iako može bit da je samo sramežljiva, imal sam frendicu koju je isto tak bilo teško nagovorit da idemo na kavu itd, pa sam odustal (inače sad kasnije smo razgovarali i veli da je problem bio kaj je stvarno sramežljiva, i uhvatila bi je panika kad bi trebali otić na kavu pa je u zadnje vrijeme uvijek neš smišljala), doduše ostali smo frendovi pa se tu i tamo čujemo. Jbg. možda da je to prije rekla možda bi neš i bio,ali jbg što bi bilo kad bi bilo.

Ako imaš živaca nastavi dopisivanje s njom ali ono chill,kao frendicom i nemoj puno očekivat,ako nemaš nemoj uopće se ni trudit. A kaj se tiče toga kad da joj odgovoriš,kao i svim frendovima,kad možeš.

Haha, okolica Ivanca, točnije Višnjica. Možda, kad cura ne izlazi, makar, kao što rekoh već mi je svejedno i ne nadam se ničemu. Btw prije malo više od mjesec dana je napunila 18.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
17 godina
The Friendzone Club

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
The Friendzone Club

ma pošalji joj sliku tepiha

poslje trebala bi te zvati na kavu bar 2x tjedno.

Look! That turbo has an engine!
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
The Friendzone Club

sve vam treba crtat. pa valjda ovo:

11 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

?

Malo ti je mali  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kvaliteta prije kvantitete

14 godina
The Friendzone Club

Hahaha:D

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pošalješ sliku tepiha  sa cestama ofc), ona te pozove, a ti se  skockaš u stilu original duckfacea.

Layla, you've got me on my knees.
10 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Moram priznati da ne razumijem ovu foru sa sagom. :)

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
14 godina
Hornet_93 kaže...

pošalješ sliku tepiha  sa cestama ofc), ona te pozove, a ti se  skockaš u stilu original duckfacea.

Kakvog tepiha? Nije mi jasno...

14 godina
The Friendzone Club

jebi se, drkam pa cadu i zapela mi u glavi ta retardirana pjesma

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kaj je najgore, dečki su se furali na njegov izgled... ovi pokemoni u uskim trapericama su limunada.

10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Koja hrpa gluposti.

Stolnik

Koliko vidim mala nije vrijedna da opet ispadnes budala. Ocito na taj nacin kompenzira svoje ne-samopouzdanje, kao Arandelle. Vjeruj mi takve su najgore.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja ako sam dobro skužio, misli se na ljubavni tepih.

Može netko staviti sažetak onog ogromnog posta?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
neaktivan
Apachy kaže...

jebi se, drkam pa cadu i zapela mi u glavi ta retardirana pjesma

ja sam isto požalio... mislim da bi si ovo mogao na alarm staviti. ujutro se budim, posegnem za mobitelom, a on - you touch my tralala

Layla, you've got me on my knees.
11 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

kvaliteta prije kvantitete

đaba ti kvaliteta tkanja ako je prekrivena površina premala 

chutac kaže...

Dopisuju se sto godina on bi na kavu ona ne može jer uči, pa ju zove opet al sad je bolesna, idući puta ne može...pa tak jedno deset puta. Onda on popizdi, ona sva uznevjerena pa se on pokunjeno ispričava...on opet zove na kavu, opet košarica. Pa ju obriše s face-a al mu fali pa ju vrati i zove na kavu iii opet kita labudova...

Radni naslov posta bi bio - Stolnik u očekivanju Godota 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jebote šta će ti ona u životu?

Nađi neku normalnu, ovo nije ni držanje u rezervi neko jebanje u zdrav mozak.

Hvala na sažetku darknessfairy :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 23:13 (chutac).
10 godina
odjavljen
chutac kaže...

Djevojke su ljudska bića, a ne stvari.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bubreg je organ, ne stolna lampa.

17 godina
Arendelle kaže...
chutac kaže...

Dečki su isto ljudska bića, a ova cura ima nekih ozbiljnih problema. Stolnik se baš zagrijao a ona to ili iskorištava ili je empatična ko cigla. Kako god, bolje mu je bez nje. Dobra stvar je što na svijetu ima žena, tako da nije frka.

Gledam te!
14 godina
Veliki Brat kaže...
Arendelle kaže...
chutac kaže...

Dečki su isto ljudska bića, a ova cura ima nekih ozbiljnih problema. Stolnik se baš zagrijao a ona to ili iskorištava ili je empatična ko cigla. Kako god, bolje mu je bez nje. Dobra stvar je što na svijetu ima žena, tako da nije frka.

Istina, istina, ova tema je definitivno najjača na forumu, em se nasmijem do suza, em nešto naučim i još se djele super savjeti, sve što treba napravit je pitati. Ekipa za 10

13 godina
neaktivan
chutac kaže...

• Tip se javi curi na fejsu 
  • Njoj se sviđa pažnja koju joj posvećuje drugo ljudsko biće 
  • Tip priča o igricama i metal muzici 
  • Ona shvaća da je to neki štreber kojeg može navlačiti godinama
  • Htjela bi da ga se riješi, ali budući da je cura ima fizičku potrebu za pažnjom 
  • Tip je poziva na kafu 17 puta (samo iz teksta)
  • Ona odbija jer uvijek radi nešto 
  • Zapravo joj se samo ne gleda njegova faca
  • Da ima ogroman penis ili trunku života već bi bili skupa
  • Doslovno mu odgovara sa Da i Ne mjesecima dok on piše epove 
  • Konstantno ga skida 
  • On ima autistične napade oko cure koja svojim prijateljicama pokazuje njegove poruke i umiru od smijeha koliki je luzer
Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice