The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.615
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
kivic15 kaže...
Phantom_RI kaže...

I na kraju da joj iz opreme 2+1 pustim headshot? LOL

Pa nije... s obzirom na distancu, dobro dode. Na razmaku smo, nemoram svaki dan ici njoj, voditi ju na kavu ili nesto, dodem, odemo prosetati, na kavu, na  bilosto, cijeli dan smo skupa i onda opet tjedan dana pauza, neka me se zazeli malo.

A ova sta me izljubila, vidjet cemo se mi u subotu stalna je gosca ona tamo. 

Kladim se da te se do ujutro nije ni sjećala...po tvojim riječima,ta je postala inventar u tom klubu...zašto je baš tebe odabrala kad je do sad u klubu stalno bilo dj-eva i ostalih tipova?...

Javim ti za tjedan dana jer čim ju vidim pozvat ču ju neka malo pleše kod mene da se upoznam s njom 

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Idem sad s 3 cure na kavu s kojima sam se dopisivao preko fejsa, nisam ih nikad u zivo vidio, pa me zanima kako da se ponasam, dali da budem dobar ili da zauzmem malo stav i pokazem zube
naime 2 su zgodne(sudeci po fejsu), mozda bi mogao i nesto uloviti, preko fejsa sam ostavio dobar dojam, barem to vidim iz njihovih odgovora pa sad nebi htio nesto uprskat a cine mi se da su dobre cure, ne neke droljaste

i dali da odmah zakazem novu kavu ili da hvatam najbolju i onda samo s njom dogovorim nesto

btw idu sve 3 u isti razred, mozda i to pomogne u davanju savijeta

jesu to one 2 sta si mi nekidan posla?....ponasaj se normalno,samo se nemoj smotat...ako se syebes,onda ode sve u qurac

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
14 godina
kivic15 kaže...

jesu to one 2 sta si mi nekidan posla?....ponasaj se normalno,samo se nemoj smotat...ako se syebes,onda ode sve u qurac

ne, bolje su
necu se smotat, mogu se samo smotat ako ce postavljati neka neugodna pitanja, valjda nece, ali za svaki slucaj treba i za to naci aduta 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
win4crazzy kaže...

Idem sad s 3 cure na kavu s kojima sam se dopisivao preko fejsa, nisam ih nikad u zivo vidio, pa me zanima kako da se ponasam, dali da budem dobar ili da zauzmem malo stav i pokazem zube
naime 2 su zgodne(sudeci po fejsu), mozda bi mogao i nesto uloviti, preko fejsa sam ostavio dobar dojam, barem to vidim iz njihovih odgovora pa sad nebi htio nesto uprskat a cine mi se da su dobre cure, ne neke droljaste

i dali da odmah zakazem novu kavu ili da hvatam najbolju i onda samo s njom dogovorim nesto

btw idu sve 3 u isti razred, mozda i to pomogne u davanju savijeta

Ako planiraš vezu, budi ko jesi.

Ako planiraš avanturu, budi dobar.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
nul-3 kaže...

Ako planiraš vezu, budi ko jesi.

Ako planiraš avanturu, budi dobar.

ma cisto sumnjam za avanturu jer sudeci po chatu nisu neke kur*e, lako ih prepoznam, tjedno s 20 takvih pricam i lako prepoznam koja je droljasta koja nije

s jednom od ove 2 bi cak i vezu ali ne znam, moram ih u zivo vidjet i upoznat

samo eto zanimalo me kako da se postavim da se u startu ne zajeb*m odmah 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
The Friendzone Club

kada idete na prvu cugu s nekom curom, sto napravite odma kad se nadete, jel ju zagrlite, pusa u obraz ili nesto drugo?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kada idete na prvu cugu s nekom curom, sto napravite odma kad se nadete, jel ju zagrlite, pusa u obraz ili nesto drugo?

Obicno:

"bok"

"bok"

(neka glupa šala)

"imas neku zelju di bi isla?"

"maa ti izaberi"

"ajde idemo do frke,može?"

"di ti je to?"

"ma tu blizu, dobar kafić, samo nije poznat"(mala pričica)

bez grljenja, samo osmijeh i to je to :D...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
Onjegin kaže...
nul-3 kaže...

Imaš dosta vremena do ljeta, vježbaj, skupljaj novac, kupi si nešto lijepo za obuč, neki sat, spici se.

I onda (pošto vidim da ti je škola jako bitna), kada krene ferije, počni izlazit, druži se, prihvati okolinu kakva je. Ne moraš ti s tim ljudima bit dobar non stop, ali za jednu noć ti ništa neče škodit.

Sat je jedan od rijetkih predmeta koje ne bi trebao imati na sebi kad je s curom. Ili na izlasku. Ili bilo gdje gdje je cilj zabavljati se.

LOL. nosim sat od 0-24 sata zadnjih godinu dana. i sad da ga skinem kad idem van? ma nema šanse. osim toga kojoj ženski ce smetati da imas sat na ruci? mislim da ni jednoj. pogotovo kad vidi neki skupi mob, sat, debeo novcanik i kljuceve od auta. nazalost je tak. 

Ride or die, remember?
16 godina
Lord_Marko kaže...
Onjegin kaže...
nul-3 kaže...

Imaš dosta vremena do ljeta, vježbaj, skupljaj novac, kupi si nešto lijepo za obuč, neki sat, spici se.

I onda (pošto vidim da ti je škola jako bitna), kada krene ferije, počni izlazit, druži se, prihvati okolinu kakva je. Ne moraš ti s tim ljudima bit dobar non stop, ali za jednu noć ti ništa neče škodit.

Sat je jedan od rijetkih predmeta koje ne bi trebao imati na sebi kad je s curom. Ili na izlasku. Ili bilo gdje gdje je cilj zabavljati se.

LOL. nosim sat od 0-24 sata zadnjih godinu dana. i sad da ga skinem kad idem van? ma nema šanse. osim toga kojoj ženski ce smetati da imas sat na ruci? mislim da ni jednoj. pogotovo kad vidi neki skupi mob, sat, debeo novcanik i kljuceve od auta. nazalost je tak. 

kad cu ja vise upoznat neku kurvicu koja se pali na te stvari, imam omegu od 30 k kuna, imam s3, imam novcanik u kojem je uvijek puno love, auto nemam(jer nemam 18 jos) i jos uvijek skupim odheb od malih. a ruzan nisam.

15 godina
mar123 kaže...

suptilno joj pokažeš da ti je stalo. otvoriš usta i oblizuješ se. lijevu ruku digneš da vidi sat a desnom si frčeš bradavicu.

Potpis!
17 godina

@mar123

vjeruj mi netreba ti takva cura. a osim toga mlad si. doci ce i tvoje vrijeme. pa ja cu imat jos malo 21g pa sam solo i ne dira me ni 5%. 

Ride or die, remember?
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kad cu ja vise upoznat neku kurvicu koja se pali na te stvari, imam omegu od 30 k kuna, imam s3, imam novcanik u kojem je uvijek puno love, auto nemam(jer nemam 18 jos) i jos uvijek skupim odheb od malih. a ruzan nisam.

30 000 Kn? Wooot?

Imaš moj auto na svojoj ruci.

15 godina
mar123 kaže...

Pa, ako možeš, naravno da ces ju poljubit

15 godina
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

30 000 Kn? Wooot?

I ja bi da mogu. Dobar auto, bicikl, sat, mobitel i obleka su stvari na koje se isplati dat više para. Neki kupuju igrice, a to je kod cura, ne negativno, nego ogroman minus.

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

I ja bi da mogu. Dobar auto, bicikl, sat, mobitel i obleka su stvari na koje se isplati dat više para. Neki kupuju igrice, a to je kod cura, ne negativno, nego ogroman minus.

Razumijem davanje para na odjeću jer skupa odjeća (skupa u odnosu na jeftinu, ne skupa da moraš biti bog da je kupiš) izgleda hiljadu puta bolje. I meni se desi da padnem na propagandu pa kupim Leviske, ali i to mi je pomalo over-the-top da budem iskren.

Nadam se da je sat poklon jer to je strašan novac. 

14 godina
The Friendzone Club

sad znamo zasto  mar123 nije u friendzoni

16 godina
mar123 kaže...
Lord_Marko kaže...
Onjegin kaže...
nul-3 kaže...

---

s takvim odnosom neces nikad, nikad nemoj rec da sat kosta 30k kn, nije bitno da kosta bitno je da izgleda skupo (sto se tice kurvica...) kurcit se parama je ljigavo, barem curama koje imaju manje od 20 godina, kasnije tek vide da ima nesto i u šoldima.. najbolji primjer toga ti je otić na tkalču i na stol stavit ključeve od auta i kutiju cigara, jako brzo ces naic na jednu "takvu"

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

30 000 Kn? Wooot?

kao sto rekoh, volim satove, a takav sat ne mislim skidat s ruke.

nul-3 kaže...
mar123 kaže...

ma to je onaj poljubac cisto u obraz, ali kad bi iso nebi htio da ispadne weird, ili da ispadnem debil.

17 godina
mar123 kaže...

Pa plati si k*urvu.

Uopće ne vidim razlike između prave k*urve kojoj platiš da radi što ti hoćeš i tih što padaju na bocu Đeka i Omegu od 30k kuna.

Samo što će prava k*urva znat odradit svoj posao.

Ako već jedino ciljaš na to da ćeš j*ebat samo ako ženska padne na tvoju Omegu od 30k kuna ona budi frajer do kraja pa plati.

Ovako samo ispadaš... Ne vrijeđa mi se danas...

A možda, možda možeš pročitati riječnik pa saznati neke dvije-tri riječi kojima bi mogao porazgovarazi sa djevojkama.

Ne, čekaj, zaj*ebi to, nije to rješenje. Kupi Omegu od 40k kuna. Padat će same na k*urac.

LOL tek sada vidim, pa ti imaš S3. Pa jadnik... Kupi zlatni iPhone 5S. Otpast će ti k*urac od š*eve...

A j*ebat ga pa ti nosiš novčanik? Novci se drže u džepu od sakoa (zlatom izvezeni Armani znak) u klipsi ili u grudnjaku druge k*urve.

U principu se novci uopće ne nose jer ti gazda lokala plaća sve ili imaš otvoren račun. Samo divljaci u principu diraju prljavi novac. Ak si N00b imaš crni Diners, to još prolazi.

ČEK nemaš auto? LoL, pospremi jaja u ladicu nećeš ih dugo koristit...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

jer friendzona ne postoji {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
Onjegin kaže...
nul-3 kaže...

Razumijem davanje para na odjeću jer skupa odjeća (skupa u odnosu na jeftinu, ne skupa da moraš biti bog da je kupiš) izgleda hiljadu puta bolje. I meni se desi da padnem na propagandu pa kupim Leviske, ali i to mi je pomalo over-the-top da budem iskren.

Nadam se da je sat poklon jer to je strašan novac. 

naravno da je. toliko novaca bas nemam.

win4crazzy kaže...

nisam u friendzoni jer radije cu odhebat curu koja mi se svida nego bitu friendzoni samo da bi imo kontakt s njom, ja probam pa ako ide super a ako nejde onda aj bok.

15 godina
mar123 kaže...
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

30 000 Kn? Wooot?

kao sto rekoh, volim satove, a takav sat ne mislim skidat s ruke.

nul-3 kaže...
mar123 kaže...

ma to je onaj poljubac cisto u obraz, ali kad bi iso nebi htio da ispadne weird, ili da ispadnem debil.

Pa ako skužiš da te nece odbit (instinkt) poljubis ju pravo, ak ti se baš ne sviđa, u obraz :) a i možda se ona okrene na usta kad kreneš u obraz

14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

TheGh0st

Ljeto je vrijeme kad se "zabavlja" i kad je prilika za uhvatit nesto.

A nju prekriži, nemoj ti nju ganjat, poradi na sebi i nek ona počme tebe ganjat.

Najbolji savjet. I ako ju budem ganjao, samo će se smanjivati njezino poštovanje prema meni. A ja ću vidjeti od ove trenutne obleke što može ostati što ne, a onda jedan dan idem po nove stvari. :)

Samo ću se bolje "upakirati" i samo opušteno. Kladim se da će i prije ferja biti cure koje će htjeti mene.

Nisam ti ja za brije i takve zabave, ali zato bi mogao stvarno biti bolji (bolje se oblačiti, jer imam mnoge majice koje su mi od perioda kada sam bio bucko).

Vrijeme da pokažem to novostečeno tijelo i da budem otvoreniji i komunikativniji, da se češće javljam na satu i tako, a vjerujem da će sve ispasti super. :)

Memento mori.
15 godina
TheGh0st kaže...
nul-3 kaže...

TheGh0st

Ljeto je vrijeme kad se "zabavlja" i kad je prilika za uhvatit nesto.

A nju prekriži, nemoj ti nju ganjat, poradi na sebi i nek ona počme tebe ganjat.

Najbolji savjet. I ako ju budem ganjao, samo će se smanjivati njezino poštovanje prema meni. A ja ću vidjeti od ove trenutne obleke što može ostati što ne, a onda jedan dan idem po nove stvari. :)

Samo ću se bolje "upakirati" i samo opušteno. Kladim se da će i prije ferja biti cure koje će htjeti mene.

Nisam ti ja za brije i takve zabave, ali zato bi mogao stvarno biti bolji (bolje se oblačiti, jer imam mnoge majice koje su mi od perioda kada sam bio bucko).

Vrijeme da pokažem to novostečeno tijelo i da budem otvoreniji i komunikativniji, da se češće javljam na satu i tako, a vjerujem da će sve ispasti super. :)

Samo naprijed, to je taj stav {#}

Ne moras se skupo oblačit, pull&bear i bershka su jeftini spram sOlivera i Benetona, a opet ima puno puno ljepših stvari.

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

pull & bear rula

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

30 000 Kn? Wooot?

To ionako nista ne pali. Cak i ove bogatije ženske nemogu skužit dobar sat jer su toliko glupe. Njima omega i breitling izgledaju kao da su sa placa. Jedno ako vidi rolex onda misli da imas para jer su jedino za to cule.

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Prodaš sat, odeš sa ekipom do Praga ili Amsterdama, odeš u bordel. Jeftinije i jednostavnije nego tu, ako gađaš na to da hoćeš žensku za jednu noć, a sa postom si to sam i rekao. Plus, još se i provedeš sa ekipom odlično. {#}

16 godina
The Friendzone Club

Ma ne, ne trazim ja to, nego samo kazem kako se jos nisam vidio s takvom curom nigdi, nisam upozno neku kojoj je vazno samo kolko imas. Upozno sam normalne cure I upozno sam droljice al njih ne zanima kolko imas nego sam oce seks na brzaka.

17 godina
@mar123 Boga mu a de je onda problem? Upoznal si normalne cure i upoznal si droljice. I ak os seks, koju si "rjesil"? Predpostavljam da ni jednu. Priliku si imal. Za pronaci zenu svog zivota imas jos vremena covjece nemas ni 18. Uzivaj dok mozes.
Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ma ne, ne trazim ja to, nego samo kazem kako se jos nisam vidio s takvom curom nigdi, nisam upozno neku kojoj je vazno samo kolko imas. Upozno sam normalne cure I upozno sam droljice al njih ne zanima kolko imas nego sam oce seks na brzaka.

Pa svejedno ti je da li je droljica ili normalna cura ionako 90% ljudi u ovoj temi očekuje od cure samo sex a ne ozbiljnu vezu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice