Možda si mislio na asocijalne osobe?
1. Točno, no i dalje ostaje da ako Gunnyyyy ozbiljno misli kako sve žene treba "smještati di im je mjesto" i da sve cure "igraju igrice ucjne seksom i odj*ebavanja i ljubomore" da je poremećena osoba.
Nisam upoznao curu s kojom mogu razgovarati o imalo pametnijim stvarima
2. Valjda sam ja imao "sreće" no i dalje smo mi i naše šovinističko i mizogonističko ponašanje krivi za njihovo loše ponašanje.
1. Vagina (ili anus, ovisno o osobnoj preferenciji) je bez konkurencije najmoćnije ženino oružje, u to me dok sam živ neće nitko razuvjeriti. Neka se stoga ne čude objektifikaciji i dehumanizaciji koji su direktna posljedica zloupotrebe birane "kontrole pristupa" (očiti eufemizam, ali ne smeta). Fenomen friendzone-a je još utoliko perfidnija manipulacija jer u tom slučaju žen(k)a očigledno apsolutno ništa ne nudi muškarcu zauzvrat.
Prilično učinkovita protumjera je kontrola libida na što ovdje gotovo nitko niti ne pomišlja, a poštedila bi ih mnogo patnje.
2. Nemoguće je definitivno razlučiti uzrok od posljedice u ovom slučaju - radi se imho o očitom primjeru prastare dileme. Mizoginija je prema tebi uzrok mizandrije, s time se nikako ne mogu složiti.