The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
bullyq14 kaže...

evo kaj se dogodi kad dođem na fejs, od maloprije. navodno ima pik na nekog lika već duže. what have i done wrong :( morao sam svojim paint skillovima zamaskirat svoju sramotnu poruku.

Kad kaze "predobar si" to znaci da si dobar ali joj nisi napet da bi te gledala kao momka. Nazalost odjeb si dobio. Jedino sto mozes napravit  je da prekines svaki kontakt s njom jer ako se nastavis dopisivat s njom i ici na kave bit ce ti samo gore. Glavu gore, ima jos riba u moru {#}

16 godina
neaktivan
icip kaže...

imam jednu situaciju, jednoj curi se svidam i pristao ja na kavu. cura je skroz dobra al nekako, nije moj tip i nismo si bas kliknuli, tj. ja s njom i nije mi to to. sad bi ja to okonco al problemcic je u tome sto je ta cura sestra od mog skoro pa najboljeg frenda, pa molim neki pametan savjet kako da to zavrsim sa njom al da se ne naljuti ili rastuzi previse... ako je to ikako moguce uopće :D inace smo dosta daleko, i za zagreb gdje je ona, mi karta dode 50 kn  pa eto ako se to moze iskoristit kao razlog...

"Ljepa si ti mala,ali pre daleko si mi,no ipak možemo biti i dalje prijatelji"...

Ili ak ti je sexy a ne želiš biti s njom

"Nisam ti ja baš tip za veze,ali možemo biti jaaaako jaaako dobri prijatelji"...

:D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
QuidZz kaže...
bullyq14 kaže...

evo kaj se dogodi kad dođem na fejs, od maloprije. navodno ima pik na nekog lika već duže. what have i done wrong :( morao sam svojim paint skillovima zamaskirat svoju sramotnu poruku.

Kad kaze "predobar si" to znaci da si dobar ali joj nisi napet da bi te gledala kao momka. Nazalost odjeb si dobio. Jedino sto mozes napravit  je da prekines svaki kontakt s njom jer ako se nastavis dopisivat s njom i ici na kave bit ce ti samo gore. Glavu gore, ima jos riba u moru {#}

bilo je dosta napeto jucer (:P), al kaze da hoce vezu, a s tim tipom si je dobra jako dugo, samnom 2 tjedna. eh, sta ces, cura ful vrijedna truda, ali idemo dalje. ionak odlazi na faks druge godine, pa ozbiljnija veza ne dolazi u obzir.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kako se odmah rjesiti friendzone?

Ako vam se cura svidi sto prije se snjom nadite .. i kazite joj da se ne ljubite sa prijateljicama ... meni je tako uspjelo i evo vec 3 tjedna sam u sretnoj vezi ...

Za sad mi ovaj recept dobro djeluje ...

Sretno  

16 godina
nix2811 kaže...

Ako vam se cura svidi sto prije se snjom nadite .. i kazite joj da se ne ljubite sa prijateljicama ... meni je tako uspjelo i evo vec 3 tjedna sam u sretnoj vezi ...

Sretno  

Koji si ti šarmer stari moj {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina
nix2811 kaže...

Sretno  

da dodem curi i kazem joj da se ne ljubim s prijateljicama? i sto onda? ona ce rec pa drago mi je.

17 godina
The Friendzone Club

3 tjedna u sretnoj vezi? strašno haha

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kad je svadba?

15 godina
neaktivan
Nikola45 kaže...

Kad je svadba?

U 8. tjednu.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:35 (peterstern9).
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Nikola45 kaže...

Kad je svadba?

Unutar 9 mjeseci da ne dobije kopile.

Zavoljeli bi ga unutar 3 tjedna if you know what I mean.

11 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Nikola45 kaže...

Kad je svadba?

Unutar 9 mjeseci da ne dobije kopile.

pusti pusti rodit ce se mali zavodnik koji ce ic po okolo i govorit zenama da se ne ljubi sa prijateljicama {#}

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav ekipa, u četvrtak je fešta pod šatorom u Biškupcu (mjesto pored Varaždina) pa ako bi mogli dat par savjeta kak uletit curama.

Axtross_Hr - Origin
13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Najjaca su ovakva pitanja... moze ti sad neko predloziti savrsen ulet, al ako si "grbav" i neprirodan, đaba ti sve. Teorija i praksa nije isto.

13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Pozdrav ekipa, u četvrtak je fešta pod šatorom u Biškupcu (mjesto pored Varaždina) pa ako bi mogli dat par savjeta kak uletit curama.

Improviziraj, vidit ćeš sve na licu mjesta.

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
Tinča14 kaže...

A nemam nikakvih iskustva s curama u tome je problem. Uvijek me sram pored cura, ali nakon 3,4 pive onda je to druga priča.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 23:45 (Tinča14).
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:36 (peterstern9).
13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
Unix kaže...
Tinča14 kaže...

A nemam nikakvih iskustva s curama u tome je problem. Uvijek me sram pored cura, ali nakon 3,4 pive onda je to druga priča.

Nisam ni ja imao, a nisam niti popio ništa alkoholno. Samo budi opušten, vidit ćeš već kako će ići.

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
16 godina
The Friendzone Club

najbolje ti je pric curi i rec, ja ne ljubim nepoznate, provjereno od kolege forumasa {#}

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pricaj s njom o bilo cemu samo nemoj o kompjuterima, malo to cura zanima {#}

14 godina
neaktivan

Ne znam kak da započnem razgovor. Nisam baš neki duhovit tip, kad ostali počnu razgovarat samo se povučem i tiho sam, onda ne znam kaj da kažem kad me sram. Fali mi samopouzdanja...

Axtross_Hr - Origin
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Reci joj da ližeš kao što ližeš svoju kosu!

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Ak ti je alkohol potreban za hrabrost, onda prvo drmneš koju pivu da se "razveseliš" i onda krećeš u akciju :)
Meni osobno alkohol nije ni najmanje potreban, popijem jedno piće samo radi društva, a onda kad drugi postanu veseli, odmah sam i ja.

Ak je dobra muzika, nacugaš se i samo plešeš, usputno loviš komade, ne trebaš čak niš ni pričat :D

Bi ja lovil, ali strah me odjeba kad znam da budem ga 99% dobil.

Axtross_Hr - Origin
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

HAHAHAHHA OMG {#}

peterstern9 kaže...

Ak ti je alkohol potreban za hrabrost, onda prvo drmneš koju pivu da se "razveseliš" i onda krećeš u akciju :)
Meni osobno alkohol nije ni najmanje potreban, popijem jedno piće samo radi društva, a onda kad drugi postanu veseli, odmah sam i ja.

Ak je dobra muzika, nacugaš se i samo plešeš, usputno loviš komade, ne trebaš čak niš ni pričat :D

Drmenes ih par prije i drmens ih par dok si tamo i prespavas sve lol

16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

E,ak je v biškupcu fešta,onda joj uletiš s forom "Desi puca,bi vidla k*...?" ;)

Hebote budi prirodan i sve bude ;)

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
11 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
peterstern9 kaže...

i da ga dobije i kaj onda, prva bude te odjeba|a pa mozda i druga ali zato treca sigurno ne

13 godina
neaktivan
.
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Sigurno samo loše i nemoralne cure idu na blagdan Velike Gospe van pod šator u Biškupcu, pa te onda nema kaj biti strah samo im reci: ,,Cure, ja vam imam doma veliki traktor i kombajn" i još ih pitaj: ,,A znate koji je glavni grad Zagorja: vinograd", pa si budu mislile da si smiješan i onda im reci da su zgodne, kosa im lijepo miriše onda si izaberi jednu i bacaj komplimente, a druge ignoriraj pa budu one ljubomorne, a ona bude si mislila kakav je ovo dobar dečko, ja sam njemu posebna, a onda je tvoja.

Real Madrid
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
peterstern9 kaže...

Šta te boli kμrac, ni prva ni zadnja. A, ne, tebi valjda prva. Svejedno, nije zadnja.

Ako je još fešta, probaj na par cura(po mogućnosti ne iz istog društva)..

tLeon kaže...
chutac kaže...

HAHAHAHHA OMG  {#}

A to zbog avatara XD

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 0:07 (chutac).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice