The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Black Devil

HALA MADRID!
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ova tema koja je na početku bila jedna od najzabavnijih na forumu, toliko je degradirana u zadnjih par stranica da me srce boli čitat toliko gluposti, preseravanja, vrijeđanja i dječarija.
Ako nemate nešto pametno za reći, radije se suzdržite ili zaobiđite temu a ne samo druge častit i dijelit TD-ove.

{#}

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo sa Peterom je još bilo iole zanimljivo, a ovaj Tom Cruise je kao parodija!

Strašno.

Čini mi se pak da pokušava biti humorističan.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 0:21 (chutac).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

duje jebi se

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 21:45 (makaweli).
16 godina
The Friendzone Club

dal si s jednom od njih u vezi?

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

ja se slazem! 

jos sam sad dobio zuti karton zbog vas, a ja se samo salim.

sad za ozbiljno, nikad nisam isao u solarij, nemam ni jedan komad bijele odjece, nije me ta cura odbila. vidim da nema bas novih prica pa da ispricam trenutnu situaciju.

znaci inace sam normalan, zgodan, sportski tip, pametan, idem na FER valjda, zabavan, imam puno prijatelja i prijateljica. lako bi imao vecinu cura, ali iskreno niti sam ih jako htio niti sam imao vremena. a sad je doslo ljeto i pojavila se ta cura, lijepa, pametna, s 5.00 prolazi, dobra, voli kuhati itd. bas ono normalna cura za ozbiljnu vezu. sad sam zavrsio sa srednjom, sve kaj se toga tice je ispalo kako sam zamisljao i ovo ljeto se hocu cim vise zabaviti. nisam planirao vezu, ona mi se svidjala ali svidjale su mi se i druge cure. ne mogu reci da sam u neku bio zaljubljen. e sad ona se potrudila mene pozvati van i to mi je bio veliki plus. prvo sam rijesio drzavnu maturu, a onda smo polako poceli izlaziti. nije mi bilo svejedno kaj budem izgubio slobodu, ali dosad smo se dobro upoznali i sve mi se vise svidja, bas smo jedno za drugo tako da sad bas hocu biti samo s njom. ona je prosli tjedan bila na maturalcu, sad se vratila i sad pocinje nasa avantura.

HALA MADRID!
15 godina
Re: The Friendzone Club
piksic kaže...

ona je prosli tjedan bila na maturalcu

A ti se nadaš da ju je jedino opalilo Sunce...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

odustani duje

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 21:46 (makaweli).
13 godina
makaweli kaže...
...
Btw trenutno sam u seksualnoj vezi s 2 ženske osobe, što je za FER-ovca prilično fascinantno, slažete se ? :D

Pozdrav !

Ovisi, ako su to one za 50¢ koje sam unazad koju stranicu spominjao onda baš i nije fascinantno, uz dužno poštovanje {#}

Ali dobro, ti ćeš kao FER-ovac sigurno dobro zarađivati - moći ćeš si jednoga dana priuštiti crème de la crème.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
neaktivan

jos citas? :D

16 godina
neaktivan
piksic kaže...

ja se slazem! 

sad za ozbiljno, nikad nisam isao u solarij, nemam ni jedan komad bijele odjece, nije me ta cura odbila. vidim da nema bas novih prica pa da ispricam trenutnu situaciju.

znaci inace sam normalan, zgodan, sportski tip, pametan, idem na FER valjda, zabavan, imam puno prijatelja i prijateljica. lako bi imao vecinu cura, ali iskreno niti sam ih jako htio niti sam imao vremena. a sad je doslo ljeto i pojavila se ta cura, lijepa, pametna, s 5.00 prolazi, dobra, voli kuhati itd. bas ono normalna cura za ozbiljnu vezu. sad sam zavrsio sa srednjom, sve kaj se toga tice je ispalo kako sam zamisljao i ovo ljeto se hocu cim vise zabaviti. nisam planirao vezu, ona mi se svidjala ali svidjale su mi se i druge cure. ne mogu reci da sam u neku bio zaljubljen. e sad ona se potrudila mene pozvati van i to mi je bio veliki plus. prvo sam rijesio drzavnu maturu, a onda smo polako poceli izlaziti. nije mi bilo svejedno kaj budem izgubio slobodu, ali dosad smo se dobro upoznali i sve mi se vise svidja, bas smo jedno za drugo tako da sad bas hocu biti samo s njom. ona je prosli tjedan bila na maturalcu, sad se vratila i sad pocinje nasa avantura.

Aaalo faco.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

makaweli, de i meni tih knjiga za dizanje

samopozdanja, jel.

17 godina
neaktivan

ma pusti ti te price duje ostavi se ovog

13 godina
makaweli kaže...
pr0n_addict kaže...
...

Ovisi, ako su to one za 50¢ koje sam unazad koju stranicu spominjao onda baš i nije fascinantno, uz dužno poštovanje {#}

Ali dobro, ti ćeš kao FER-ovac sigurno dobro zarađivati - moći ćeš si jednoga dana priuštiti crème de la crème.

Actually ova prva je wife material, studira matematiku na PMF-u, a druga je dobila rektorovu nagradu na FPZG-u :)
U zadnje vrijeme me privlače cure s kojima se mogu povezati na intelektualnoj razini, jedino s takvima se mogu vidjeti na duže staze.

Iso miki, kako se curke samo trude {#}

Vidi ovaj video iz meni omiljenoga filma, odlično opisuje odnos izgleda i intelekta (u kratkim crtama, naravno):

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 1:20 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 14:21 (royalhero).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

i kod mene je bila slicna situacija. nisam bio bas drustven, puno sam ucio, nisam izlazio subotom, svi su me iskoristavali, pisao sam im zadace, cak su neki stariji decki vrsili nasilje tako da nisam imao ni malo samopouzdanja. onda sam procitao dosta tih knjiga i mogu reci da to stvarno pomaze. sada se znam izboriti za sebe i znam prepoznati kakve su cije namjere. naravno da su me i cure puno vise cijenile nakon toga. procitao sam i neke knjige o zenskom karakteru i mogu se pohvaliti da sam u jednoj noci znao bariti i njih 4-5. ipak su to napisali strucnjaci psiholozi, tako da imate moje tople preporuke

HALA MADRID!
16 godina
piksic kaže...

ja se slazem! 

nemoj bit tako skroman.

14 godina
piksic kaže...

i kod mene je bila slicna situacija. nisam bio bas drustven, puno sam ucio, nisam izlazio subotom, svi su me iskoristavali, pisao sam im zadace, cak su neki stariji decki vrsili nasilje tako da nisam imao ni malo samopouzdanja. onda sam procitao dosta tih knjiga i mogu reci da to stvarno pomaze. sada se znam izboriti za sebe i znam prepoznati kakve su cije namjere. naravno da su me i cure puno vise cijenile nakon toga. procitao sam i neke knjige o zenskom karakteru i mogu se pohvaliti da sam u jednoj noci znao bariti i njih 4-5. ipak su to napisali strucnjaci psiholozi, tako da imate moje tople preporuke

ja stvarno ne znam jesi li ti ozbiljan ili trollas, potpuno sam zbunjen

sad vidim i zasto, prodajes im neke price(ko nama tu) da cure ostanu u soku po par minuta a ti ih u medjuvremenu rijesavas

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 14:21 (royalhero).
13 godina
makaweli kaže...
royalhero kaže...

makaweli, de i meni tih knjiga za dizanje

samopozdanja, jel.

Nema potrebe za ironičnim komentarima, nisu mi te knjige digle samopouzdanje, no pomogle su mi puno da uvidim neke stvari o sebi što je dovelo do veće interakcije s ljudima općenito, pa onda i sa djevojkama.

Po meni netreba nikakve knjige, znam da si napisao da nisi koristio, al neke osobe jednostavno misle da će mudrost i samopouzdanje izvuć s komada papira. Život i sam način življenja i prolaženja kroz određene situacije će čovjeka najbolje oblikovati. Interakcije s osobama se kroz vrijeme razradi, a i na kraju "ak niš ne pomogne" tu su uvijek mudrosne knjige. Uglavnom...moja priča.

Svi se tu žale na friendzone, ja sam zadnjih 5 godina sigurno bio u žešćoj friendzoni.. Uglavnom.. Upoznao sam tu curu prije 5 godina(cca, računajući kolko smo skupa atm), znali su nam se roditelji oduvijek, i mi smo međusobno se znali čisto ovako.. I tada smo se počeli dopisivat prek skypea, neka pametnjakovićka je prije par stranica rekla treba odmah dat do znanja šta se ima u planu tj kakve su namjere, bio sam rekao tj dao do znanja, al ona je samo htjela dobrog frenda, i dobila ga je. Uglavnom izlasci na kavu, shopping i takve stvari su bile standard zadnjih 5 godina, upoznavanje njezinih dečkiju, ljubomore njihove zbog mog odnosa s njom, al sve u svemu u tih 5 godina sam tu curu s kojom zadnjih godinu i pol sam u presretnoj[moglo bi se reć savršenoj] vezi sam u tih nekoliko godina upoznao, kako sam probio led će se mnogi pitat, pa tako što sam shvatio šta voli kod "muškarca"(dečka, lol), i polako sam se oblikovao u tom pogledu iako sam imao neke osobine koje bi joj pasale samo sam bio povučen(to je dosta velik problem kod većine), i jedan dan sam "propjevao", tj prestao sam šutiti i pokazao joj pravi stav, i "otkrio se". Na koncu sam ju bio zgrabio u jednom trenutku i "zažvalio", to je bilo presudno kolko-tolko. Uglavnom, što sam htio reć ovim velikim textom, bolje se toj curi u duljem periodu(ne predugom bože sačuvaj), pokazat se osobi suprotnog spola (ima svakakvih idiota, čak i cura u FZ-u, neki možda ne vjeruju, al ima) kao osoba koju ona može zavoliti, na koncu nemožete vječno bit "frendovi" ako ima bilo kakve ljubavi(osjećaja općenito) između vas, bilo prijateljske bilo romantične, na koncu će osoba puknut kao ja i napravit neke stvari da se drugoj osobi napokon otvore oči.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 1:50 (ramzocro-HCR).
17 godina
The Friendzone Club

Ovih zadnjih par stranica je kao da se onaj pacijent mentalist (ognjenin po novom) dopisuje sam sa sobom sa par profila, sto me nebi ni cudilo. I onda se on pita zasto nema prijatelja. Bolesno.

13 godina
Hacker002 kaže...

Ovih zadnjih par stranica je kao da se onaj pacijent mentalist (ognjenin po novom) dopisuje sam sa sobom sa par profila, sto me nebi ni cudilo. I onda se on pita zasto nema prijatelja. Bolesno.

Nema ti on multi-acc, banali bi ga već. I njegov stil je jako prepoznatljiv, odmah bi ga prokužili.

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

"Ognjenin", da.

A prije je bio Metnalist?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 2:04 (4ucker).
15 godina
Hacker002 kaže...

Mentalista je uvijek zabavno citati, za razliku od ovih zadnjih par strana di neki pokusavaju trollat, al im jbno nejde..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Sad ozbiljno, lijepo bih vas zamolio da kazete koje knjige ste citali?

Kako su fuj ti sto iskoristavaju... Kad se samo sjetim da sam u drugom srednje radio zadacu i test kompletnom razredu iz programiranja, niko me nije prisiljavao, nego eto dobar sa svima pa htio to da ocuvam. Danas bome ne, kad kazu da nesto uradim jer je gospodi lijeno, pokazem srednjak uz prikladno obracanje "popusi mi k*rac, ocu te je*at, bog te j*bo nemam drugog posla...".

Naravno da cure nece seprtlje koje svak ziv iskoristava, kad se znas cijeniti i drugi ce te cijeniti, tako i cure naravno.

Neil Strauss - The Game
Mystery - The Venusian Arts Handbook

Oliver Kuhn - Der Perfekte Verführer (kod nas Savršeni zavodnik)

16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
royalhero kaže...

Kako su fuj ti sto iskoristavaju... Kad se samo sjetim da sam u drugom srednje radio zadacu i test kompletnom razredu iz programiranja, niko me nije prisiljavao, nego eto dobar sa svima pa htio to da ocuvam. Danas bome ne, kad kazu da nesto uradim jer je gospodi lijeno, pokazem srednjak uz prikladno obracanje "popusi mi k*rac, ocu te je*at, bog te j*bo nemam drugog posla...".

Naravno da cure nece seprtlje koje svak ziv iskoristava, kad se znas cijeniti i drugi ce te cijeniti, tako i cure naravno.

Neil Strauss - The Game

Adolf Hitler - Mein Kampf

15 godina
odjavljen
royalhero kaže...

ja sam procitao puno knjiga ali najbolje su mi Gael Lindenfield's Self-Esteem Bible: Build Your Confidence Day By Day i The Confidence Plan: How To Build A Stronger You od Timothyja Ursinyja.
HALA MADRID!
16 godina
4ucker kaže...
makaweli kaže...
royalhero kaže...

Neil Strauss - The Game

{#}

15 godina
piksic kaže...

ooo pa vi ste sovinisticke svinje. ja nju necu iskoristiti, zelim ozbiljnu vezu, zelim da ona bude moj izvor srece, tako da sam joj rekao: ruzice moja, draza si mi nego mama i zelim osjetiti ljubav medju nama. molim te, usporimo sa seksom, idemo se igrati s mojim psom Rexom. kada vidim tvoje oci boje vena, zelim da budes moja zena.

{#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
4ucker kaže...
makaweli kaže...
royalhero kaže...

Neil Strauss - The Game

Uljepsao si mi jutro. ! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice