Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.237
|
čitano: 7.029.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Izzy kaže...

Kako se sprda, to je čudo.  Haha, to on od srca radi. Kako i sam kaže...

To je zahebancija, ako pratiš pa vidiš da se nitko od viđenijih židova ili razne ekipe u Izraelu s time ne zamara previše.

Večina ljudi napeto očekuje, kaj su se zapravo iza zavjese dogovorili ovi renomirani trubači.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 15:15 (rambox).
15 godina

Pa znam. Sprda ovu ekipu koja na svake gluposti u zadnjih desetak godina viče fašisti, fašisti. Posebno mislim na one tzv. woke koji riječ fašisti izgovaraju sa "mekim Š". A baš prije već navedenih desetak godina sam se znao prepirati upravo u ovoj temi sa forumaškim ljevičarima i liberalima. I tada sam napisao da, ako koji slučajem stvarno dođe do nekakvog jačanja fašizma (na stranu činjenica da je u današnje vrijeme smiješno spominati fašizam, jer onaj fašizam prije nekakvih 80 godina i ovo što se u današnje vrijeme naziva fašizmom je smiješno za uspoređivati, jer nemaju veze jedno s drugim), da će to biti posljedica, odnosno odgovor na razne nakaradnosti koje se promoviraju u javnosti preko medija i određene političke "vrhuške". Jedan od odgovora je bio da (taj neki forumaš) ne vjeruje da će to tako biti. Puno je tada bilo ovdje slijepaca (figurativno govoreći).

Što će biti sada u Americi, vidjet ćemo... Trump okuplja oko sebe i liberalnu ekipu, da ne bude zabune. Ponajviše bogataše i utjecajne ljude. Što i nije čudno. Ali nemojmo se zavaravati i zaboravljati, i Bug je ovdje pisao hvalospjeve i uzdizao Elona Muska, a činjenica je da je taj čovjek u najmanju ruku čudan zadnjih par godina. Što se može - ova svjetska kriza je djelovala na svakoga na neki način. Možda je i njega "iskrivila"tj.  poremetila u nekim pogledima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 21:32 (Izzy).
3 godine

Je li povlačenje iz pariškog sporazuma najgora odluka u povijesti odluka ili našoj djeci ionako nema spasa jer je ionako prekasno? Ne znam što povlači ta odluka, možebitno povlačenje eventualnih državnih sredstava ili će, imo, poput AIa najznačajnije tvrtke nastaviti s poštivanjem također ukinutog propisa jer im to tržište nalaže. U svakom slučaju zatrovao je i zatrovat će klimu i s co2 i divljačkom, prizemnom političkom retorikom i prema svijetu i unutarameričku gdje bi lako moglo doći do građanskog... Što vrli foruumski umovi misle o svemu tome s Trumpom? Ima li nade nakon još 4 godine potpunog autizma prema svemu što ne ide u korist njegove taštine, prije svega mislim na svijet u cjelini?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 18:42 (notloB).
11 godina

onaj tad fašizam je isto "blago" počeo...

15 godina
notloB kaže...

Je li povlačenje iz pariškog sporazuma najgora odluka u povijesti odluka ili našoj djeci ionako nema spasa jer je ionako prekasno? Ne znam što povlači ta odluka, možebitno povlačenje eventualnih državnih sredstava ili će, imo, poput AIa najznačajnije tvrtke nastaviti s poštivanjem također ukinutog propisa jer im to tržište nalaže. U svakom slučaju zatrovao je i zatrovat će klimu i s co2 i divljačkom političkom retorikom i prema svijetu i unutarameričku gdje bi lako moglo doći do građanskog... Što vrli foruumski umovi misle o svemu tome s Trumpom?

Svijet je zatrovan i moralno na razne načine, ne samo ekološki. To je vjerujem jasno. Ovo je sve jedan proces, težak doduše, ali neće nestati ni planeta Zemlje, niti ljudi kao vrste. A uvijek je bilo promjena na svjetskoj sceni. Eto, toliko od mene.

3 godine
Izzy kaže...
notloB kaže...

Je li povlačenje iz pariškog sporazuma najgora odluka u povijesti odluka ili našoj djeci ionako nema spasa jer je ionako prekasno? Ne znam što povlači ta odluka, možebitno povlačenje eventualnih državnih sredstava ili će, imo, poput AIa najznačajnije tvrtke nastaviti s poštivanjem također ukinutog propisa jer im to tržište nalaže. U svakom slučaju zatrovao je i zatrovat će klimu i s co2 i divljačkom političkom retorikom i prema svijetu i unutarameričku gdje bi lako moglo doći do građanskog... Što vrli foruumski umovi misle o svemu tome s Trumpom?

Svijet je zatrovan i moralno na razne načine, ne samo ekološki. To je vjerujem jasno. Ovo je sve jedan proces, težak doduše, ali neće nestati ni planeta Zemlje, niti ljudi kao vrste. A uvijek je bilo promjena na svjetskoj sceni. Eto, toliko od mene.

Pa kada okolo sebe i svog populizma okupiš najgore od najgoreg, od fundamentalnih religijaša pa do četnika sve do zombi kkk nacista iz horora, silk road alt. right šamane quanona pa sve do uvlačenja i najgorim autoritarcima i nasilnicima planete, ravnozemljaštva, gro debilana i antiznanstvenih alternativnih činjenica, mora biti promjena, ne bih rekao na bolje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 18:48 (notloB).
15 godina

Tip je sinu dao ime X Æ A-12. To kaj mjeri kuruzu i ponaša se na sceni ko drogiran je samo dio njegovog klauniranja....jednog dana će pričati da je bio ekscentričan. Bogati su ekscentrični a sirotinja je luda. To je tak od uvijek. Došao u vrh politike? Rimom su vladali slični likovi 🤭

3 godine
forumaš kaže...

...Rimom su vladali slični likovi 🤭

Samo što je narod postavio konja za predsjednika a ne kao kaligula konja za senatora, godine neulaganja u javno školstvo, socijalne institucije i javni sektor općenito te divljački kapitalizam došli su na naplatu, trump je rezultat sveopćeg zatupljivanja i socijalne neosjetljivosti, us je oduvijek bila agresivna, divljačka, natjecateljska... pitomost, socijalna država i sigurnost su nepoznanica za prosječnog amerikanca, sada će taj duh kulminirati i preliti se na svijet, imo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 18:25 (notloB).
11 godina

Bit će vrlo vrlo zanimljivo, a tek drugi dan. I bolit će više (jedan ego puno više) od bojkota trgovina u HR.

https://www.newsweek.com/elon-musk-reddit-ban-subreddit-list-2018763

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
15 godina
forumaš kaže...

Tip je sinu dao ime X Æ A-12. To kaj mjeri kuruzu i ponaša se na sceni ko drogiran je samo dio njegovog klauniranja....jednog dana će pričati da je bio ekscentričan. Bogati su ekscentrični a sirotinja je luda. To je tak od uvijek. Došao u vrh politike? Rimom su vladali slični likovi 🤭

Ima on i Techno Mechanicusa i kćer koja se zove Exa Dark Sideræl. Čovjek nije normalan, a i ta njegova Grimes je upitne prosudbe. Čim su nazvali djecu tako.

3 godine
rambox kaže...

Lol, fali im još Ilon Mask iz RS pa mogu svi zajedno u Guču na prvu trubu Dragačeva.

3 godine
Damir22 kaže...

ma nije problem sto on pjeva, malo je problem sto on pjeva......

domoljublje i nacionalizam nisu ista stvar, jbg. jedno je pozeljno i simpaticno, drugo je izuzetno opasno.

no opet, ako nije zakonom zabranjeno, ne mozes nista. i njemacka ima svoje tonsone koji sanjaju nekog novog firera i rajh, amerikanci imaju svoje koji planiraju neku novu konfederaciju, plantaze pamuka i robove......

ako nije zabranjeno....jelte....

Koliko znam u njemačkoj je zabranjeno a govor mržnje kao niti odvratne pjesmice nisu dozvoljene niti kod nas, problem je što se nije ogradio i što mu koncert sliči na scenu križanja filmova Bulajića i Zafranovića, ne možeš mi to pjevati i onda se praviti kao da ništa nije bilo, pa si sada eto domoljub i voliš sve što vole mladi a na štandovima se prodaje ustaško znakovlje i ostale abominacije... kamo ćemo tako?!

9 godina

a cuj, cijela ta problematika je daleko kompleksnija i slozenija nego sto djeluje....

usporedio bih to s zecjom rupom, pocmes padati kroz nju, i sto dublje padas, stvari su jasnije, ali ipak nikad do kraja.....

sve je stvar perspektive, i kkk su nekima samo simpaticni saljivci u maminim plahtama, mi za sada ne nalazimo konsenzus oko nase perspektive prema nekim stvarima....  tako je kako je.

bit ce bolje.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
3 godine
Damir22 kaže...

a cuj, cijela ta problematika je daleko kompleksnija i slozenija nego sto djeluje....

usporedio bih to s zecjom rupom, pocmes padati kroz nju, i sto dublje padas, stvari su jasnije, ali ipak nikad do kraja.....

sve je stvar perspektive, i kkk su nekima samo simpaticni saljivci u maminim plahtama, mi za sada ne nalazimo konsenzus oko nase perspektive prema nekim stvarima....  tako je kako je.

bit ce bolje.....

Ja sam se nadao da si "normalan"... mislim svakoga možemo ismijavati, i treba, barem ja pokušavam, ne svakoga ali barem one viđenije, time zatomim gagging, inače bih sve živo ispovraćao i povukao se u planinu.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 21:09 (notloB).
16 godina
Damir22 kaže...

Vecina stvari u zivotu je vrlo jednostavna, pa tako i te gluposti.

Kkk-ovci su smijesni samo onima koji se prave da ne znaju sto znace te plahte. Isto je i za neke pjesme.

Sto to nekim ljudima treba je vise za psihijatriju nego za normalne forumske razgovore.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 21:38 (Veliki Brat).
3 godine
Veliki Brat kaže...
Damir22 kaže...

Vecina stvari u zivotu je vrlo jednostavna, pa tako i te gluposti.

Kkk-ovci su smijesni samo onima koji se prave da ne znaju sto znace te plahte. Isto je i za neke pjesme.

Sto to nekim ljudima treba je vise za psihijatriju nego za normalne forumske razgovore.

Ne slažem se, meni su kkkovci između ostalog i smiješni i treba ih izvrgnuti ruglu u tim plahticama i kukuljicama, to je imo najbolji način kako ih se riješiti, pajtonovski, dok ne postanu sami sebi smiješnima, smijeh je lijek, da smo se više smijali trumpu, imo, spodoba ne bi ponovno bila izabrana, ovako drma od gaze do grenlanda, nebuloznozločinačkim idejama, carinama napamet i dezinficijensom oralno vs. covid... a tek je četiri godine do kraja gluposti, ako... što nas još očekuje majko mila.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 22:25 (notloB).
16 godina

Jesu smijesni, ali nisu simpaticni saljivci.

Ne bi ti bilo razlike da su se ljudi ismijavali iz Trumpa, jer svakp talvo ismijavanje je privlacenje paznje u stilu one "i losa reklama je reklama". Njemu upravo vidljivost ide u korist. Marginalizirati raznorazne Trumpove moze samo edukacija i ekonomska stabilnost.

A citav svijet pusi na oba polja...

Gledam te!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice