Otvaram ovu temu radi par ljudi koji su me htjeli zeznuti...Prije pola sata, zvao me covjek (kao iz Pule) da mi nudi Panasonic plazmu px-t42s20 FULL HD(model 2010) on tvrdi da je kupljen 15.3.2012 godine, i jos tvrdi da je to model 2012
....Kako ja prodajem/razmjenjujem lcd Toshiba 32AV934g, covjek mi je ponudio kao zamjenu i moju nadoplatu od 500kn.
Slali bi u isto vrijeme, i odmah poslali broj listica sms-om. Kazem ok. I zovem ja njega ponovno da mi uslika garanciju, racun i plazmu mobitelom i da mi posalje slike mms-om ili mailom da stvarno vidim da je kupljena ove godine. I jos mi kaze da ima PC in, a gledam na netu slike i opis te plazme da uopce nema PCin i jedino se moze preko HDMI spojit sa PC-em. I zove on mene ponovno da mi kaze da sam ja ukucao krivi model, jos on mene zove, a sam mi je procitao da je to taj model. I sada kaze da je to opet neki znj model od panasonica i ja vidim da je to HD ready...Posaljem mu sms- da ako zeli neka prvo posalje svoju plazmu i kada mi dođe ja njemu saljem novce i lcd, a sa time da cu mu ja poslati prvo sliku svoje osobne i sms potvrdu da ima neku potvrdu "da ga nebih zeznuo". MULJATOR, MULJATOR, MULJATOR
PAZITE SE, MOZDA IMA PROFIL NA OVOM FORUMU, I AKO CITAS OVO ZNAJ DA MI JE MALO NEDOSTAJALO DA ODEM NA POLICIJU I PRIJAVIM TVOJU MULJAZU, IMA TOGA JOS STO NISAM OPISAO ALI IZ OVOG NAVEDENOG LJUDI CE SHVATITI TKO SI I KAKAV SI !!!
Ako Vam trebaju njegovi podaci, javite mi se na PM pa cu vam reci njegove podatke i broj mobitela, tako da znate hoce Vam se javiti ova osoba!!!