Slanje predmeta (kurirske dostave) zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Slanje predmeta (kurirske dostave)

Otvaram ovu temu radi par ljudi koji su me htjeli zeznuti...Prije pola sata, zvao me covjek (kao iz Pule) da mi nudi Panasonic plazmu px-t42s20 FULL HD(model 2010) on tvrdi da je kupljen 15.3.2012 godine, i jos tvrdi da je to model 2012 {#}....Kako ja prodajem/razmjenjujem lcd Toshiba 32AV934g, covjek mi je ponudio kao zamjenu i moju nadoplatu od 500kn.

Slali bi u isto vrijeme, i odmah poslali broj listica sms-om. Kazem ok. I zovem ja njega ponovno da mi uslika garanciju, racun i plazmu mobitelom i da mi posalje slike mms-om ili mailom da stvarno vidim da je kupljena ove godine. I jos mi kaze da ima PC in, a gledam na netu slike i opis te plazme da uopce nema PCin i jedino se moze preko HDMI spojit sa PC-em. I zove on mene ponovno da mi kaze da sam ja ukucao krivi model, jos on mene zove, a sam mi je procitao da je to taj model. I sada kaze da je to opet neki znj model od panasonica i ja vidim da je to HD ready...Posaljem mu sms- da ako zeli neka prvo posalje svoju plazmu i kada mi dođe ja njemu saljem novce i lcd, a sa time da cu mu ja poslati prvo sliku svoje osobne i sms potvrdu da ima neku potvrdu "da ga nebih zeznuo". MULJATOR, MULJATOR, MULJATOR 

PAZITE SE, MOZDA IMA PROFIL NA OVOM FORUMU, I AKO CITAS OVO ZNAJ DA MI JE MALO NEDOSTAJALO DA ODEM NA POLICIJU I PRIJAVIM TVOJU MULJAZU, IMA TOGA JOS STO NISAM OPISAO ALI IZ OVOG NAVEDENOG LJUDI CE SHVATITI TKO SI I KAKAV SI !!!

Ako Vam trebaju njegovi podaci, javite mi se na PM pa cu vam reci njegove podatke i broj mobitela, tako da znate hoce Vam se javiti ova osoba!!!

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:55 (Karlovac_047).
16 godina
moderator
Slanje predmeta (kurirske dostave)
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice