Reklama za VIP fejs

poruka: 60
|
čitano: 16.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Meni samo nije jasno zašto nadležne institucije ne poduzmu nešto protiv ovoga, jer evidentno je da je ova reklama čisto kršenje Zakona o nedopuštenom oglašavanju, donesenog u ožujku ove godine.

'Besplatni' facebook vrijedi samo 'uz aktivaciju Mobile surf paketa', čija najjeftinija naknada iznosi 15,00 kn.

Time je reklama sama po sebi kontradiktorna, jer kako nešto što si platio može ispasti besplatno?!

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Najbolje je u reklami kak na početku i na kraju pleše. Ko neki zgrčeni idiot.

16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Ah! Dobro je da ima još ljudi koji ne podnose tu reklamu... gledam ja to čudo od reklame i najednom se počnem "puniti" negativnom energijom, sve me trnci prolaze, došlo mi da eksplodiram. Ma... sve sam se unervozio, samo što nisam kuću porazbijao koliko me taj fejs naživcirao. Bolesno! Ma hebo ih fejs njihov, nek si na čelo zalijepe naljepnicu "FEJS" da cijeli svijet vidi da su IN i svima dostupni u svako vrijeme.

They took our jobs!
17 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

našli smo način kako čovjeka poslat u ludaru

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

gluplje reklame nisam vidio. izgleda kao neki retardirani-napuseni-pijani-ludi-streberski-peder Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

O reklami je sve već rečeno pa neću izražavati zgražanje, ali nije mi stvarno jasno na što je tu scenarist išao, vjerojatno na neki negativni publicitet vodeći se onom i loša reklama je reklama, uglavnom kod nas ih je ionako većina ovakva pa sam razvio refleks da prebacim program za 0,15 sekundi ili bržeSmijeh

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
17 godina
protjeran
Reklama za VIP fejs

Odkada se to facebook (za fensi šmensi ultrakool šoubiz selebriti vanabije poznatiji kao fejs) plaća?

Crno bijelo u boji je već izlizana fora, loša vizualizacija tržišne marke.

Lik u reklami predstavlja tipičnog snoba debila, radi takvih ljudi požalim napredak tehnologije.

M0by kaže...

Najbolje je u reklami kak na početku i na kraju pleše. Ko neki zgrčeni idiot.

Elaine dance

macak kaže...

Meni samo nije jasno zašto nadležne institucije ne poduzmu nešto protiv ovoga, jer evidentno je da je ova reklama čisto kršenje Zakona o nedopuštenom oglašavanju, donesenog u ožujku ove godine.

'Besplatni' facebook vrijedi samo 'uz aktivaciju Mobile surf paketa', čija najjeftinija naknada iznosi 15,00 kn.

Time je reklama sama po sebi kontradiktorna, jer kako nešto što si platio može ispasti besplatno?!

Potpuno si u pravu. Bilo je već takvih primjera mislim da je, "Živjeti zajedno" imao prodavanje takve magle ili T-Scum.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
16 godina
Reklama za VIP fejs

frajer je zakooon ! 10/10 !!!

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
17 godina
RE: Reklama za VIP fejs
macak kaže...

To sam se ja uvijek pitao zasto toliko lazi u reklamama opcenito i niko nist ne poduzima? Znaci mogu mamit ljude da je besplatni facebook ali prije toga moras platiti aktivaciju Mobile surf paketa. Debilizam! Da imam novce sve bi ih tuzil.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

i meni dodje da ga zatucem, bilo bi mi super odsjeci mu glavu, onda ga zapalit, bas bi uzivao pa nek onda kaze pa jesi bio na fejsu haloooooo

Da ipak nisi malo pretjerao? Popij Normabel...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
AmD kaže...

i meni dodje da ga zatucem, bilo bi mi super odsjeci mu glavu, onda ga zapalit, bas bi uzivao pa nek onda kaze pa jesi bio na fejsu haloooooo

Da ipak nisi malo pretjerao? Popij Normabel...

kao što sam reko, najbrži naći da se dođe u ludaru. sve naživcirala reklama tako da će i na kraju poludit. zbog sigurnosti ljudi nek maknu reklamu.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Vip misli da je fejs za gayeve:)

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
16 godina
neaktivan
dwezzel kaže...

Vip misli da je fejs za gayeve:)

hehe i  za luđake. joj da mi je srest tog lika na ulici. pederčina retardirana pijana

17 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

stavite 1 zvijezdicu;)

Čekamo...10.11.09.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 21:10 (djdomi).
17 godina
Reklama za VIP fejs

Ima tko kakav link gdje mogu saznat vise o tome besplatnom face-u ?

15 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Možda ovo pomogne http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=18638372&idnews=677012

17 godina

hvala

17 godina
protjeran
Reklama za VIP fejs

Fora je u tome da su genijalci u "Sve zbog vas" zaključili da je fejs glavni buzzword u Hrvata. Pa je neupučenim korisnicima lakše prodati spiku o besplatnom surfanju Facebook-om (što god im to značilo), nego cijelim Internetom.

Nastavite uživati u neograničenom surfanju Facebookom uz Mobile surf podatkovne pakete!

ROTFLMAO

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 12:16 (the_tux).
16 godina
protjeran
Reklama za VIP fejs

zbog ovakvih reklama sam prestao gledat tv(dobro nije sam to ali...)

:D be happy i da treba delat
17 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Moga bi stavit njegovu sliku za avatar Bogataš

EDIT: Trebali biste stavit emoticon za povraćanje!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 12:35 (vistma).
17 godina
protjeran
Reklama za VIP fejs

Meni su inace VIP-ove reklame bljutave do jaja, al ova neznam zakaj, ali drugacija je i zato mi je OK.

Al ic na nekakvu pretplatu ili kaj ja znam zbog fejsa, mislim nece ici jer ni inace nisam na fejsu vec samo twitter

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Meni su inace VIP-ove reklame bljutave do jaja, al ova neznam zakaj, ali drugacija je i zato mi je OK.

Al ic na nekakvu pretplatu ili kaj ja znam zbog fejsa, mislim nece ici jer ni inace nisam na fejsu vec samo twitter

ROFLMAO Smijeh VIP-ove reklame su inače vrlo dobre, a ova je totalni promašaj. Al dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje.

16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Meni su ove malo starije t-Comove reklame bile ludilo

https://www.youtube.com/watch?v=jBZAMc449I8&feature=related

16 godina
Reklama za VIP fejs

tip na reklami je ped*rko  Smijeh    

Punisher
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 17:16 (dani500).
16 godina
Reklama za VIP fejs

moj dojam nakon odgledane reklame "ovaj je pede*čina"

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 18:56 (loky4i4).
16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Meni ta reklama ide na zivce, ne reklama ko reklama nego taj tip...Neki idiot, da se ne uvrijedi ako je to chitao , jer znam da je to glumio za novce, ali takvog idiota od sebe nebi radio ni za kakve pare...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
16 godina
neaktivan
Reklama za VIP fejs

Na kojim je on drogama ?Cool

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
16 godina
Emil-ri kaže...

Na kojim je on drogama ?Cool

pede*skim

16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

lik je...no comment.

jel ovaj frajer tak oduran da čovjeku dođe da ga zatuče ili sam to samo ja?

Taman si uhvatio kad gleda kao da je iz ludare....

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
17 godina
protjeran
Ige kaže...
MorciTheCroat kaže...

ROFLMAO Smijeh VIP-ove reklame su inače vrlo dobre, a ova je totalni promašaj. Al dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Gle ona sterilnost reklama i onaj gay dizajn, meni je bljak za razliku od ove zadnje koja se sprdava sama sa sobom.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice