Procurio originalni recept za Coca Colu

poruka: 69
|
čitano: 23.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Procurio originalni recept za Coca Colu

Ma nema sanse da moze neko napraviti pravu original colu,dzaba recept ima jos tu fora,.....a znamo da i male izmjenke daju drugaciju okus,...npr cola light je sranje bukvalno,.....govorim kao iskusna pjandura cola :)

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

nama prodaju priču da je svuda jednaka, da se u svakoj zemlji samo puni

isto je tako i sa ostalim proizvodima, isti proizvod se razlikuje kod nas i u EU

s obzirom da je nedavno otkriveno kako je coca-cola u indiji puna pesticida koji izazivaju tumore i neplodnost, nadam se da nije isti proizvod svugdje, iako ga rijetko konzumiram i iskljucivo uz rum i scotch.

nedavno je bilo istrazivanje udruge potrosac u kojem je dokazano da su proizvodi koji se prodaju na nasem i slicnim trzistima visestruko slabije kvalitete nego oni za eu. mislim da su kod istog ariela iz hr i iz austrije nasli 40% razlicitih sastojaka.

17 godina
Commodore kaže...
, iako ga rijetko konzumiram i iskljucivo uz rum i scotch.

jeger, amaro i ima još par mješavina {#}

15 godina
neaktivan

Ako ćete imati prilike, probajte Colu u njemačkoj i hrvatsku. Nebo i zemlja.

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
16 godina
neaktivan

Nerazumijem zašto ljudi piju taj "otrov", kada je nezdrav.

Puno frendova pije ga ko ludo, a vode ni kapljicu.

Je da je sladak i "osvježavajuč", ali kada pogledaš sa zdravstvenog gledišta onda je ovo prazno i neefikasno.

Puno bolje je popiti vode(ja pijem 5l), nego ovo od čega si samo žedan{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
15 godina
protjeran

zar ti stvarno mislis da je 5l vode zdravo piti?

14 godina
neaktivan

hm, odoh odmah sloziti posto mi je cola najdraza:-D{#}

17 godina
neaktivan

baš gledam na netu taj "procureni recept za colu". I da nije fake (jako dobra fora za dignuti broj klikova na stranici), vidim samo sastojke. Di je način pripreme? Vidio nekog bletavog novinara na novoj tv kako u nekom labu isprobava recept. Sasuli sve u posudu, promiješali ... i zamisli to nije to {#}

Da vidim nekoga kako u kacu zamiješa kilu kiselog kupusa, kilu mljevenog mesa, jaje, peršin, rižu ... i miješa li ga miješa. Šansa da će tako dobit sarmu je oko... 0%?

iddqd
16 godina
neaktivan

Standard cola iz konzuma za 4 kn je najbolja

16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

zar ti stvarno mislis da je 5l vode zdravo piti?

Je, kada ga raspodijeliš preko cijelog dana(tokom treninga i nakon njega ode 2l{#}), pročitaj malo studije kako voda i količina vode utječe na organizam

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
Samo da se nadovezem na ovo o kvaliteti kod nas i u drugim zemljama. Odite bratjo u BiH i probajte "iste" stvari koje se prodaju i kod nas. Nebo i zemlja. O cigaretama da i ne pricam...
If creativity is a field, copyright is the fence.
17 godina
neaktivan
The Man kaže...
Samo da se nadovezem na ovo o kvaliteti kod nas i u drugim zemljama. Odite bratjo u BiH i probajte "iste" stvari koje se prodaju i kod nas. Nebo i zemlja. O cigaretama da i ne pricam...

Probao Milka cokoladu kupljenu preko u Bosni. Znaci, tesko smece od cokolade.

14 godina
neaktivan

One ostale Fake Cole meni imaju okus po benzinu....

17 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Pio si benzin?

Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Pio si benzin?

Ako niš, bar ima lijep miris{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
iako niti svaka orginal cola nije ista 

ona iz njemacke je meni bolja nego nasa

Kao što nije isti okus onih iz limenki (0,33) koje su meni najbolje i onog 2,5l pakiranja. Ta iz duopaka je nekako ishlapljela.

Kad dolazi teta iz DE kola, Hanuta i sok od jabuke su obavezni pokloni.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
neaktivan

u međuvremenu su u coca colu dodali i anestetik.. malo da umrtvi usnu šupljinu pa da ju možemo pit ko ljudi..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
protjeran

Mozda ovo 7X je kokain xD.

Ugl cista kemija nista vise

born to be gamer
15 godina
protjeran
VirtUoso kaže...
The Man kaže...

Probao Milka cokoladu kupljenu preko u Bosni. Znaci, tesko smece od cokolade.

I u Hrvatskoj mozes kupit smece milku i dobru milku. proizvode se u njemackoj i u poljskoj a znati koju kupujes mozes jedino ako procitas najsitnija slova sa straznje strane.

15 godina
protjeran
Horagio kaže...

Pio si benzin?

ko nije prob'o benzin taj nsita o zivotu ne zna. 

cijelo dijetinjstvo smo prelijevali (vukli na gumu) iz motora u auto, iz auta u pentu, iz pente nazad u motor i naravno da se napijes koji put. okus je odvratan ali sama aroma nije. poslije podrigujes cili dan ali nekako dobro mirise. dizel je odvratan u svakom pogledu.

15 godina
Tomislav95 kaže...
Horagio kaže...

Pio si benzin?

Ako niš, bar ima lijep miris{#}

Fiksanje benzinom...

16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

ko nije prob'o benzin taj nsita o zivotu ne zna. 

cijelo dijetinjstvo smo prelijevali (vukli na gumu) iz motora u auto, iz auta u pentu, iz pente nazad u motor i naravno da se napijes koji put. okus je odvratan ali sama aroma nije. poslije podrigujes cili dan ali nekako dobro mirise. dizel je odvratan u svakom pogledu.

Ovo budi sječanja{#}

16 godina
neaktivan

To 7x ne moze biti cocain ,nisu ludi ta tako skuppu drogu stavljaju,.....1g cocaina ti je oko 600kn pa ti gledaj,......jedno ti je extract coke a jedno preradjivacka coka koja je coccain

17 godina
neaktivan
Commodore kaže...
kad ga je napokon saslusao i shvatio da ovaj pije pola litre/litar gaziranog dnevno, rekao bi mu da bi mu zdravije bilo da toliko vodke popije.

Da, sigurno bi bilo zdravije popiti pola litre vodke dnevno nego 1 malu boćicu Coca Cole.. barem bi svaki dan bili 'veseli' po par sati..  ajde saberi se {#}

Pa znaš da ima ekipe koja svakodnevno popije i po 1-2 litre Cole (osobno znam neke ljude) i to rade godinama i ništa im nije jetri (niti ničem drugom osim škembi hehe) bilo za sada..  to je individualno - nekom šteti, a nekom ne toliko.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Mozda ovo 7X je kokain xD.

Ugl cista kemija nista vise

Pa bio je kokain u Coca Coli prije.

15 godina
neaktivan

Evo i na Wikipediji ima ovaj recept s nekim malim razlikama i ovak se radi ovaj 7X:

Flavoring (Merchandise 7X):

LINK

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 20:09 (Filip21).
15 godina
neaktivan

Neznam baš... Pa da je to istina bila bi top vijest na svim vijestima i portalima na svijetu.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Da, sigurno bi bilo zdravije popiti pola litre vodke dnevno nego 1 malu boćicu Coca Cole.. barem bi svaki dan bili 'veseli' po par sati..  ajde saberi se {#}

Pa znaš da ima ekipe koja svakodnevno popije i po 1-2 litre Cole (osobno znam neke ljude) i to rade godinama i ništa im nije jetri (niti ničem drugom osim škembi hehe) bilo za sada..  to je individualno - nekom šteti, a nekom ne toliko.

Et, a od mog frenda stari jedva ostao živ, rekao mu doktor ako hoće živit da mora prestat pit colu. Pio je tu negdje, oko litre dnevno, pa tako 10-ak i više godina.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
protjeran

Pih!

Ovo nije nista novo.Stariji forumasi znaju da je recept za Coca colu otkriven jos u 80-tim i to ljudi sa nasih prostora su sasvim slucajno otkrili recept!

Dokaz:

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
16 godina
neaktivan

Nije tajna u sastojcima i u receptu!!

Tajna je u omjerima i načinu spravljanja coca-cole! {#}

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice