Problem sa prodanom karticom HITNO zaključana tema

poruka: 315
|
čitano: 52.950
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa prodanom karticom HITNO
mislavgray kaže...

odgovorio je :

prvjerimo kod tebe jer moja maticna ne podrzava tu graficku........

lol ne podrzava...

Opa! Znači ti bi mu trebao vratiti novac za grafičku koju prodaje... {#} i još traži toliko love za nju!

Kakav pe*er... bilo bi super kad bi ga mogao nekako navesti da ti je pokuša prodati {#} talk about awkward moments

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I don't care.
14 godina
Problem sa prodanom karticom HITNO

Evo citam i ne vjerujem.Lik je kupio tvoju grafu,toliko te maltro da je neispravna,da bi ti na kraju rekao kako mu ne pase jer on ima AGP slot. Je.. te zivot u kakvom mi to svijetu zivimo.Sve totalno retardirani idioti i kreteni.

Ma koji k. koliko god razmisljam.To je slucaj za lijecenje,zalosno ali istinito.Lijepo ga uputi u Gornje Vrapce,neka potrazi zutu ustanovu.Oni ce mu pomoc.Nije niti dobro da takva osoba bude na slobodi bez lijecnickog nadzora.Ko zna sta njega moze spucat pa da napravi novu Norvesku. Strasno,ali j. strasno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 17:42 (tadic).
14 godina
neaktivan
tadic kaže...

Evo citam i ne vjerujem.Lik je kupio tvoju grafu,toliko te maltro da je neispravna,da bi ti na kraju rekao kako mu ne pase jer on ima AGP slot. Je.. te zivot u kakvom mi to svijetu zivimo.Sve totalno retardirani idioti i kreteni.

Ma koji k. koliko god razmisljam.To je slucaj za lijecenje,zalosno ali istinito.Lijepo ga uputi u Gornje Vrapce,neka potrazi zutu ustanovu.Oni ce mu pomoc,a nije niti dobro da takva osoba bude bez lijecnickog nadzora.

ona alpha dog je pci epress ima on pci brijem, al najbolji dio evo skupio hrabrosti sad rucali i dode stara kaj je to bilo s kakvom karticom. Ja cemu ti... kaze rekao mi stari. Ja a nis seronja prijeti ovo ono, ispricam cijelu pricu . Nakon poslusane price skoro je opala sa stolice. Rekla je ma da da mu novce vratis svasta. Ignoriraj ga ako bude problema reci starom I EOD. Nek ostane tema otkljucana da postam bisere plavokosog p*ederka ako se jos javi.

15 godina

eto ,sad si naučio lekciju (ako se mogu tako izraziti) i znaš se donekle postaviti idući put.

mene su tako digli par puta preko njuškala i od tada svaku ALI BAŠ svaku komponentu koju prodajem bez valjane garancije diskretno "označim",

na samo meni poznatom mjestu i poslikam sa datumom i vremenom da imam za sigurnost.

bilo je par pokušaja "reklamacije" ali nije prošlo ,vidio sam da nije moja komponenta i lagano se zahvalio...

moj savjet ti je da ubuduće tako postupiš ,čisto da osiguraš sebe ,ako već stranka ne želi/nije u mogučnosti isprobati  ono što kupuje.

napokon dočekao DNF!
16 godina
tadic kaže...

Lijepo ga uputi u Gornje Vrapce,neka potrazi zutu ustanovu.

Nemoj ga u gornje vrapce slat gore nema nista, Ludara je tu dole kod bolonje {#}

17 godina
GRDI-146 kaže...
tadic kaže...

Lijepo ga uputi u Gornje Vrapce,neka potrazi zutu ustanovu.

Nemoj ga u gornje vrapce slat gore nema nista, Ludara je tu dole kod bolonje {#}

Dakl negdje kod tebe? hmmm{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
tadic kaže...

Ma koji k. koliko god razmisljam.To je slucaj za lijecenje,zalosno ali istinito.Lijepo ga uputi u Gornje Vrapce,neka potrazi zutu ustanovu.Oni ce mu pomoc,a nije niti dobro da takva osoba bude bez lijecnickog nadzora.

ona alpha dog je pci epress ima on pci brijem, al najbolji dio evo skupio hrabrosti sad rucali i dode stara kaj je to bilo s kakvom karticom. Ja cemu ti... kaze rekao mi stari. Ja a nis seronja prijeti ovo ono, ispricam cijelu pricu . Nakon poslusane price skoro je opala sa stolice. Rekla je ma da da mu novce vratis svasta. Ignoriraj ga ako bude problema reci starom I EOD. Nek ostane tema otkljucana da postam bisere plavokosog p*ederka ako se jos javi.

Danasnje drustvo je zalosno, a jos je zalosnije sto je ovaj lik samo djelic u moru hebenih budala koje zive na ovom svijetu.

Ofc.
14 godina
protjeran

čitam i crkavam hahahaha. bože i taj koji je kupio je debilčina. evo nema dugo da sam kućno kino prodavao, zvućnici preko metar visine, pojačalo kutija od kojih 20 kila. frajeri došli kod mene doma, ja sve spojio i vidjeli da radi. lova na sunce i trpaj u gepek. drugi dan mi se lik javlja da 2 zvučnika ne rade. jesi bio kod mene, probali smo i svi su radili. nema više daj mi lovu nazad zar ne?

Proud member of Lore Breakers
15 godina
vrx kaže...

eto ,sad si naučio lekciju (ako se mogu tako izraziti) i znaš se donekle postaviti idući put.

mene su tako digli par puta preko njuškala i od tada svaku ALI BAŠ svaku komponentu koju prodajem bez valjane garancije diskretno "označim",

na samo meni poznatom mjestu i poslikam sa datumom i vremenom da imam za sigurnost.

bilo je par pokušaja "reklamacije" ali nije prošlo ,vidio sam da nije moja komponenta i lagano se zahvalio...

moj savjet ti je da ubuduće tako postupiš ,čisto da osiguraš sebe ,ako već stranka ne želi/nije u mogučnosti isprobati  ono što kupuje.

nadam se da to nije bio moj slučaj....{#}

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
14 godina
neaktivan

evo idiot me cijelo vrijeme za nos vuce kad sam pitao kako ne podrzava? on veli..

ne moze ju podic........ starija je maticna,......... ne izbaciva mi sliku,,,,, otisao sam na servis..i isprobali su i kartica radi.....pa su mi rekli ako je zelim koristit moram mjenjat maticnu.......

- nije se nit ispricao NI NISTA!

16 godina
neaktivan

Ja bi se s njim dogovorio da hoces kupiti i našao bi se s njim. Samo bi ga mrko pogledao, rekao mu "Zajebavaš?" i odšetao.

17 godina

Mislave, javi se na gmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaail

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Rješio si problem,super, naučio nešto usput, ljudi su pročitali.

Lockajte temu.

Bring out your dead!
15 godina
neaktivan

Kao što sam rekao moja pretpostavka je bila točna znači, pogodio sam. {#}{#}

15 godina
neaktivan

evo da i ja iskomentiram to; jedino sto mu je jos preostalo u ovoj sapunici je da flasha bios!! mozda mu se posreci i grafa napokon proradi ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice