Poziv u vojsku??

poruka: 97
|
čitano: 28.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Poziv u vojsku??

Ako kolegici Arendelle ide slabo s kuhačom kako i sama kaže, možda bi joj bolje pristajala neka puška u rukama...

Možda imaš neki skriveni talent a da ne znaš za to zato, why not

15 godina
Poziv u vojsku??

Ajme ja mislim da bi sa ovima svi vrlo rado služili vojni rok :)

11 godina
neaktivan
Poziv u vojsku??

Pozdrav!Kolko prođe nakon što se upises u tu vojnu evidenciju ako zaokruzis da zelis sluzit vojni rok da te pozovu na lijecnicki?Hvala

10 godina
odjavljen
Re: Poziv u vojsku??
MarkecPC kaže...

...ako zaokruzis da zelis sluzit vojni rok...

Ništa ne zaokružiš, u tome je poanta. Ne treba im se ni odazvati na poziv, a nekmoli odabrati služenje koje zasad nije obvezno.

vocap, bičz?
16 godina

Meni jucer stigo isto za evidenciju poziv moram se odazvat al mi cudno to posto sam odsluzil obavezni vojni rok prije skoro 11 god. zar me nebi trebali vec imati tamo ?edit: bio danas tamo u gajnicama u njihovom uredu zenska mi rekla da se ustrojava  vojna pricuva u zagrebu zovu se svi casnici docasnici vojnici koji su odsluzili regularni vojni rok tamo u 9 mjesecu bice navodno raspoređivanje po vodovima i zaduzivanje opreme lool ko da vojska ima novci za to pihh 

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 16:46 (geek_boy).
14 godina
Poziv u vojsku??

i pri evidenciji na pitanje koje mjesto želite u vojsci, nemojte ni slučajno napisati general - slijedi vam informativni razgovor jer ekipa u morh-u uopće nema smisla za humor.

What could possibly go wrong?
11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
Nemojte u vojsku tam vas striceki tuku i deru se na vas tjeraju vas da se dizete u 6. Morate pusku po 2 km nositi iznad glavice, pa vam utrnu rukice. Tjeraju vas da radite sklekove, kad ste bolesni ne nosi vam nitko cajeka i keksice u krevet :(
Nema niti igrica na kompjutoru, bolje bi bilo da ko ima steam sa 2 mjeseca coda odigranog da ne treba u vojsku :)

Nista ja ne moram,draze mi je igrati cod. LP  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice