Qpus E-ters
Pomoć oko imena za rock band
- poruka: 96
- |
- čitano: 36.642
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
uljez i kumovi! :)
Flying Sausages
Graveyard Keepers
Hells Guard
Momma´s boys
Čoban vulgaris
nezz...trebao bi naziv govoriti da smo mi zapravo nekakvi degeni koji neznaju svirat.....
EDIT: bilo bi dobro da je na EN...al nadje se boljih izraza i na nasem HR...tako da...
Eric Degen Band
Ma nema boljeg imena za bend od Breathing Paranoia
(da se i ja malo k*rcim - http://www.myspace.com/breathingparanoia )
P.S. Moja omiljena ceda su Indoctrination i Pagan
Ma manite se imena i logoa, svirajte a ostalo ce doci samo od sebe.
A moje misljenje o rock bandu je da je rock buntovna glazba, pomalo provokativna, i predstavlja i takve ljude, a i naziv bi znaci to trebao sugerirati. Ili barem biti neutralan.
A Area 51 mi je stvarno gay ime za rock band. Bez uvrede ali ljudi ce pomisliti da ste boy bend tipa backstreet boysi, samo svirate rock.
Ja i kolege smo jedno vrijeme svirali, zvali smo se 5 Kraljeva. Pa, kako vise ne sviramo, ime je slobodno...ili mozda Za odstrel spremni, i tako smo se zvali neko vrijeme...
Nadam se da sam pomogao, pozdrav
Ma manite se imena i logoa, svirajte a ostalo ce doci samo od sebe.
A moje misljenje o rock bandu je da je rock buntovna glazba, pomalo provokativna, i predstavlja i takve ljude, a i naziv bi znaci to trebao sugerirati. Ili barem biti neutralan.
A Area 51 mi je stvarno gay ime za rock band. Bez uvrede ali ljudi ce pomisliti da ste boy bend tipa backstreet boysi, samo svirate rock.
Ja i kolege smo jedno vrijeme svirali, zvali smo se 5 Kraljeva. Pa, kako vise ne sviramo, ime je slobodno...ili mozda Za odstrel spremni, i tako smo se zvali neko vrijeme...
Nadam se da sam pomogao, pozdrav
Mislim stvarno
Kakve su to gluposti
Bome ne siramo backstreet boyse i takve pi***rije.
Mi sviramo klasican rock ko AC DC! Mi smo mladi bend i barem se ne priklanjamo ovoj posasti od narodnjaka i tih gluposti
Barem da se netko vrati kvalitetnoj glazbi toja je bila i prije.
A sad vi mene vredate kak se zove moj bend.
Stari moj nitko te ne vrijeđa samo ti pokusavam dati dobar savjet. Da, Area 51 je gay ime za rock band. Ili budite rockeri ili budite pick***.
I da, naravno da je pohvalno da ste rockeri, pohvalnije ne moze biti. Ja sam rocker, i glazbom i dušom, i volim vidjeti nekog mladjega da je takodjer takav.
I ne znam gdje si ti tu nasao uvredu. Svasta. Samo sugestija.
Stari moj nitko te ne vrijeđa samo ti pokusavam dati dobar savjet. Da, Area 51 je gay ime za rock band. Ili budite rockeri ili budite pick***.
I da, naravno da je pohvalno da ste rockeri, pohvalnije ne moze biti. Ja sam rocker, i glazbom i dušom, i volim vidjeti nekog mladjega da je takodjer takav.
I ne znam gdje si ti tu nasao uvredu. Svasta. Samo sugestija.
Ajd definiraj koje je to gay ime za rock band?
Gay ime za rock band je Pussycat Dolls (ne kazem da one sviraju/pjevaju rock)
Jel si ti siguran sta znaci Area 51? (samo pitam)

Kakve su to gluposti
Bome ne siramo backstreet boyse i takve pi***rije.
Mi sviramo klasican rock ko AC DC! Mi smo mladi bend i barem se ne priklanjamo ovoj posasti od narodnjaka i tih gluposti
Barem da se netko vrati kvalitetnoj glazbi toja je bila i prije.
A sad vi mene vredate kak se zove moj bend.
Mislim da si preosobno shvatio poruku kolege iznad.
Vjerujem da nije ništa loše mislio, a generalno se slažem s njim.
Ime je moglo biti žešće. Nešto grublje, jer rock je ipak grublja muzika.
Ovako, sa imenom Area 51 vas svakako ne bi svrstao u istu kategoriju sa AC/DC, više sa Blink 182. :)
Area 51 je prosječno ime za teen band...
Ma necemo se sad tu raspravljati. Imam pravo na svoje misljenje i amen. Ako ti se ne sviđa tvoj problem.
Sto se tice Area 51 to je toliko eksponirani izraz da je blesavo raspravljati o njegovoj generalnoj definiciji.
Ok, zaboravi na moju sugestiju..
Ma nema boljeg imena za bend od Breathing Paranoia
(da se i ja malo k*rcim - http://www.myspace.com/breathingparanoia )
P.S. Moja omiljena ceda su Indoctrination i Pagan
Daklem, ti sviraš tu? Znači ti si Ivica :D ? Ili sam krivo skužio iz ovoga "da se i ja malo k*rcim"? Uglavnom, lajk lajk, al za moj ukus ipak malo preheavy sporo, ne znam kak da to opišem... Više sam pobornik brzih riffova :D, šta češ, s thrasha se teško skinut. U svako slučaju, zbiljam dobro, Breathing Paranoia mi je stvarno super, a ni ostale nisu loše. :D
Evo novi naziv :D
Little pink flying elephant. :D
A šta me ti slonovi tepu u zadnje vrijeme... :D
Evo još jedan, malko "ozbiljniji": Exarchate
Ok, dosta o mojem imenu. Ja sam svoje odlucil i to je to.
Pa tako i treba, drz se ti svoga misljenja, ali malo obuzdaj ego ako se netko ne slaze s tobom. Ionako je bitnija svirka.
Pa, ako imate svoje nesta, rado bi poslusali :)
vjeruj mi ime ti je zadnja stvar koja treba bendu, to dođe s vremenom, samo vi počnite svirati i doči će bez brige.
i btw. Area 51 ime za rock band... hmm NO, više vuče na Green day nego na AC/DC
Ova tema je otisla prevec u OFT
Najrade bi LOCK ako moze
Krkani s Krka lol.
Pa zar nebi bend trebao odlučit o imenu, a ne neki likovi s bug foruma?
Istina, bend bi trebao odluciti, sto nije razlog ne pomoci im ako pitaju za sugestiju.
Krkani s Krka, lol.
Nekoliko prijedloga:
Rectal Teen
Dirty thongs
Beans In The Air
Fart-O-Matic 3000
Tribadinia
Glass of Not So Clear Water
The Sausage & the Fries
Awesome Wool Knitters
Blue Hippies Vs. Anual Suits
The shoeheads
The cupcakes
Imam jos ideja ali moram raditi :-D
Istina, bend bi trebao odluciti, sto nije razlog ne pomoci im ako pitaju za sugestiju.
Krkani s Krka, lol.
krkani s krka...haha..BTW kaze se Krčani, nema veze....odlucit cemo mi, samo ima nas 6 i nikad na kraj s tim...
Ivancica Maslacak?
Čoban vulgaris
nezz...trebao bi naziv govoriti da smo mi zapravo nekakvi degeni koji neznaju svirat.....
EDIT: bilo bi dobro da je na EN...al nadje se boljih izraza i na nasem HR...tako da...
Degeni s gitarom
idiot band
silovanje ušiju
ROFLMAO!
e plako sam od smijeha kad sam ovo pročitao hahahahhahhaha!
khm, ugl najbolji prijedlog dosad xD
bug band
@ uljez, tionio
Možete okačiti par snimaka s proba (ili gaža ako ima) da vidimo kako vam ide?
@ uljez, tionio
Bi ja vama poslal, ali imam SE k750i koji bas i ne snima nekakav kvalitetan zvuk (a nije niti video nekaj)
Vec smo probali nekaj snimit ali zvuk nije bil nekaj
Dok nabavim "pravu" kameru ili nekaj slicno bum stavil na ovu temu
@ uljez, tionio
Bi ja vama poslal, ali imam SE k750i koji bas i ne snima nekakav kvalitetan zvuk (a nije niti video nekaj)
imam ja samo fotke i neki amaterski videic sniman mobom na kojem se nis ne cuje jer sve krci i nis ne vidi jer je bila noc...tako da...
@ uljez, tionio
Digitalni fotić? Nemoj mi samo reći da nitko iz benda nema fotić koji snima video??? Snimi pa stavi na YT, nije bitno koja kvaliteta...
@ tionio
"imam ja samo fotke i neki amaterski videic sniman mobom na kojem se nis ne cuje jer sve krci i nis ne vidi jer je bila noc...tako da..."
Kako ste svirali bez svjetla i struje? Em ne vidiš, em nemaš gdje gitaru priključit...