Pa nemoraš trčat, zapališ i polako se udaljiš(10-15m se stigneš udaljiš u par sekundi), nije to bomba ,neg petarda.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nemoraš trčat, zapališ i polako se udaljiš(10-15m se stigneš udaljiš u par sekundi), nije to bomba ,neg petarda.
Ali to stvarno uzasno brzo pukne,jesi ga ikad pucao?10-15 u par sekundi se moze samo trcanjem,a kako je vani samo prokleto blato i sve je sklisko moras pazit da se ne sroljas dolje,pa je najbolje da se baci.Danas sam sa frendom stavio zolju u narancu :DDDDD predobro je.On je kupio 2 zolje i TNT,ja samo jos jednu zolju pa cu sad jos nes.
P.S.-Jel netko zna odkad radi orion u Đakovu???
Radje neka trči... nikada neznaš....
Bio danas kod lokalnog švercera.
Možeš samo provjerit godinu proizvodnje.
Hvala
Htio sam uzet Cobre 6, al 180 za 3 komada je previše...
Htio sam uzet Cobre 6, al 180 za 3 komada je previše...
Istina....
Ja ću uzet ove godine dinamitka-prošle godine 120kn a sad ove 60kn 7kom da malo susjeda dobije slom živaca hahah
Haha znači da si u dobrim odnosima sa svojim susjedima samo češ ih pogoršati ugl Sretan Bozić svima!.
Bio danas kod lokalnog švercera.
Možeš samo provjerit godinu proizvodnje.
Hvala
Evo sad sam provjerio i kaze na kutiji 2012.
Ja ću uzet ove godine dinamitka-prošle godine 120kn a sad ove 60kn 7kom da malo susjeda dobije slom živaca hahah
Haha znači da si u dobrim odnosima sa svojim susjedima samo češ ih pogoršati ugl Sretan Bozić svima!.
Ne može biti gore nego što je kod mene XD za 2 dana u ponoć ja bacam petarde, ne štedim nikoga samo da probudim susjede...
Naj žešće je bilo prošle godine 31.12.2011 u 10 navećer susjeda se išla svađati s mojom mamom jer ja pucam petarde, a ono cjeli grad puca XD
Svatko mora ima jednog glupog susjeda Meni je prije 5-6 godina zvao policiju zato što sam slučajno napuco loptu na njegovo dvorište
Di ima uzet big bang bez fitilja nego na kres?
kod Kihaka u Sv.Klari u Zagrebu 1 kom , 1kn :D
Svatko mora ima jednog glupog susjeda Meni je prije 5-6 godina zvao policiju zato što sam slučajno napuco loptu na njegovo dvorište
meni susjeda preko ograde sa šlaufom gasila roštilj jer joj je dimilo u dvorište i murju zvala al dobro :P
Di ima uzet big bang bez fitilja nego na kres?
kod Kihaka u Sv.Klari u Zagrebu 1 kom , 1kn :D
Jednostavno uzmeš veliku megu? bolji je s fitiljem jer petarde koje imaju veliku površinu za kres teško se pale.
Razmisljam sto da uzmem ove godine,uzeo bi jedan box do 150kn i dosta raketa.Ali recimo imam namjeru na rakete potrositi nekakvih 300-400kn,znaci 2-3 velike,par srednjih i malih.Pa ima netko kakvih prijedloga?
Ostalo, petarde vjerovatno necu uzimati.
Razmisljam sto da uzmem ove godine,uzeo bi jedan box do 150kn i dosta raketa.Ali recimo imam namjeru na rakete potrositi nekakvih 300-400kn,znaci 2-3 velike,par srednjih i malih.Pa ima netko kakvih prijedloga?
box
1x shark 160 kn
rakete
domino x5 25 kn
raf x3 58 kn
blue x2 38 kn
tomahawk x4 88 kn
kamuro x2 38 kn
jinx x2 50 kn
special x2 100 kn(puno ali fenomenalna raketa)
397 kn
zajedno 557
još ako imaš piromanku bude oko 530
Uzmi 2 boxa indijanac to ti je 140kn oba dva. A od raketa uzmi 5xMing, 5x alfa, 5x salsa, uzmi i mars box 19kn pre dobar efekt ima pogotovo za tu cijenu. I uzmi raketu special jedno 2 komada
Box:
2x indijanac = 140
2x mars =38
Rakete:
5x Ming =45
5x alfa =45
5x salsa =45
2x special =96
10x zviždećih =30
3x knall = 39
2x jinx =50
1x no1 =59
sve ukupno 547kn
Uzmi 2 boxa indijanac to ti je 140kn oba dva. A od raketa uzmi 5xMing, 5x alfa, 5x salsa, uzmi i mars box 19kn pre dobar efekt ima pogotovo za tu cijenu. I uzmi raketu special jedno 2 komada
Box:
2x indijanac = 140
2x mars =38
Rakete:
5x Ming =45
5x alfa =45
5x salsa =45
2x special =96
10x zviždećih =30
3x knall = 39
2x jinx =50
1x no1 =59
sve ukupno 547kn
sta cemu zvizdece ili knall? bolje da kupi manje boljih nego vise losijih
Može umjesto knala i zviždećih kupiti onda još jednog indijanca ili par raketa.
Evo ti jedan meni odličan box TERMINATOR s 98 izbačaja za samo 98kn znači 1kn-1izbačaj
A pazi ostali box su dost skupi a malo izbačaja!
terminator je meni zesce sr*nje kao neka rimska svjeca uopce nema neki efekt a reko ej covjek da nece petarde
To izgleda kao višecjevna rimska svijeća, bolje je da kupi onda rimske svjeće.
el mi se isplati dat 107kn za ovo? :D
2x Magnum XXL-30kn (80 komada)
1x Scorpion- 30 kn (100 komada)
1x Crna udovica- 20kn (12 komada)
1x Rakete mix- 27kn (22 rakete)
=107kn
Po meni nemoj uzimati scorpion
bolje uzmi zolju
el mi se isplati dat 107kn za ovo? :D
2x Magnum XXL-30kn (80 komada)
1x Scorpion- 30 kn (100 komada)
1x Crna udovica- 20kn (12 komada)
1x Rakete mix- 27kn (22 rakete)
=107kn
Ne predlažem scorpion jer malo jače pukne od velikog pirata.Poslušaj kolegu iznad uzmi ZOLJU.
Kakav je set raketa u orionu za 27 kn koje rakete dobijem???
A cuj nisu bas neke rakete,to su one obicne žviždeće ili one koje kada puknu se i nevide.
imam ja sve snimljeno sad cu ti video stavit
Zdravo ljudi,ja sam prvi put ovdje ali u Prošli četvrtak sam bio u oriona i mirnoveca kupio sam 2150kom petardi.Sada me zanima radi li sutra orion i mirnovec i ako radi do kada?
I trebam preporuku za vatromet jučer na ponoćku sam imao samo jedan mai vatromet za 24kn u oriona bio je dobar ali da nisam ispalio dvije signalne rakete nebi bilo dobro.
Trebam preporuku za petarde 2.razred a da se dobro čuju(znam za Veliku megu i magnum xxl)i zanima me cijena tih petardi koje preporučujete nadam se da nnisam previše zadataka dao.